Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
Egészen jó film volt sztem, nem pontosan azt kaptam a filmtõl amit vártam, teljesen más volt. Én egy agyatlan vérengzõs hororrt vártam de mást kaptam, de így is nagyon bejött. Kiefer jól játszotta a szerepét, tényleg kicsit 24-es volt😄 A durva jelenetekbõl nem volt sok, de ami volt az sztem jól megvolt csinálva, bár a végén az a verekedés nem volt a legjobb sztem. De a vége az ütött
durva volt mikor kiment, azt hittem megmenekült, erre ránéz az õr kabátjára, és fordítva a neve meg minden fordítva volt, ütött rendesen, zene meg kurvajó volt alatta sztem
Yo, Bitch!
nekem megvan, bár ezzel te nem sokra mész sajnos 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként a Land of the deadot nem rég néztem meg, jó volt, de holtak hajnala (remake) sztem jobb, 7,5 nálam, és megnéztem az 1990-es night of tehe living deadet is, ez is jó volt, egy 7/10, egyébként a 68-as romero változat miben különbözik? azt hallottam 90-es is ugyanaz, csak más szereplõkkel van, és színes a kép állítólag ennyiben különböznek csak, ez igaz? mert pl 08-as day of the deadnak azt írták semmi köze nem volt az alap romero filmhez.
Yo, Bitch!
<#guluszem1>#guluszem1> holnapi programom😊
18+ képek:
01
02 --> itt nemtom mit csinál<#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem csalódtam "elõdjei" után.
A sokkhatás ,a brutalitás igen ott volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve az új francia alkotással.
Most néztem meg és mit mondjak nagyon odaba.. 😊)
Ezek a franciák tudnak valamit az biztos ajánlom mindenkinek.
<#worship>#worship><#wave>#wave>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Yo, Bitch!
magyart cím: Éjféli etetés
KÖTELEZÕ!
Go Jeff Go!!!!
még mindig nagyon súlyos...
hm..<#eljen>#eljen>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Hellosztok!
Nem tudtok olyasmi filmet, ahol az emberek felizmosodnak? Tehát, hogy egy átlag ember aztán az a lényeg, hogy gigantikus izmai leyenek a srácnak. Nagyon nagy segítség lenne.
Kösz!
jónak tûnik...
Tavaly szeptemberben muatatták be a Franciáknál ,a Martíyrs címû horrort.
Azóta várom!De semmi ...itt magyarországon.Tudnátok segíteni h felirattal meg lehet -e szerezni valahonnét.
ez erõs volt...
tudtam, hogy fasza film lesz, és eleve bírom VJ-t is, de ennyire ütõs filmre nem számítottam...
nem magyarázkodnak benne sokat, nincs nagy/na jó van, de nem egetrendetõ/ csavar, melodráma, felesleges baromkodás!
és bárki bármit mond, igenis érezhetõ, ha egy filmet keleti mókus rendez...
a durvulós részek igen korrekten meg vannak csinálva, van pár igen izgi fejszétverés pl premier plánban.
9/10
Egy háború vessen véget az összesnek...
Egy háború vessen véget az összesnek...
szpojler:
nem lehet ide szalonkepesen es higgadtan megfogalmaznom az erzeseimet a filmmel kapcsolatosan... telilatalat szvsz... 1-2 so"r mellett tuti jo tema lenne... elpofatlankodo fiatalsag vs hol a hata'r a gyerekneveles+megregulazas koNboban... esatobbi 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És, hogyha valaki tudna még ilyen filmet, hogy az meber marha izmos vagy a filmben lesz az akkor jó lenne. Nem muszály horrornak lennie bár jó lenne. És, ha lehet akkor újabb filmeket rakjatok fel. Ne legyen nagyon régi. Kösz!
némafilm...
hihetetlenül jó....
a 78,85,05,07es remekmuvek meg eredeti DVDn :ppppppppp
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
sry