Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tényleg nem volt rossz film, bár már minden elemét láthattuk más filmben, a végérõl azért hiányoltam a csavart pl, még felkel a fazon, vagy kiderül, hogy van egy ikertestvére, vagy a végén felébred a csaj a fodrászatban és az egész még nem történt meg, vagy valami 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]Crassus
és most láttam lesz 3. is!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
2. rész nagyon beteg

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

mindjárt meglessük a Feast II-t, elsõ rész igencsak bejött anno :}}}

Shep
Hát na szeretem az ilyen poénosra vett horrorokat, a REC meg nem ez a kategória, de mondom inkább a a kamerás téma zavar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fifi
REC unalmas, de tinihorror bejön...
te tudsz élni...

amúgy az ízlésedhez ajánlanám a Szalagavató címû filmet, szigorúan szinkronosan... le fog kötni 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shep
Hát a REC az egy halál unalom film volt, alig vártam ,hogy vége legyen, mondjuk a Cloverfiled ugyanez, én nagyon nem bírom az ilyen kamerával felvett szarokat.

Tud valaki mondani valami jó tini horrort valami újat ha lehet.

Evil Aliens

Egy háború vessen véget az összesnek...

fifi
Guinea Pig 2
nemfrancia
durva

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!

Valaki tudna nekem ajánlani valami jó erõs ,szadista horrort.

Lehet francia is.Sõt!Nagyon bejött a Frontiers,az Inside ,meg a Magasfeszültség.

Szal valami ezekhez hasonlót.
Lammer
"Jó lesz az, zombifilmbõl sosem elég."

o"ize most megneztem, hogy nem-e en-e leptem-e be-e a nickeddel valahogy, de nem emlexem ilyenre... <#idiota>

<800csilliotrillio piros pontyot ad GHnak> <#zavart1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ForzaInter
megszoktuk már hogy amcsik mindenbõl remaket csinálnak:d

Yo, Bitch!

fifi
sztem pedig minden a helyén volt a maga nemében...
na mind1
amibõl indultunk hogy amcsi remake... naszóval arra kurvára semmi szükség sztem...

ForzaInter
alap<#vigyor>

de most komolyan nekem nagy csalódás volt film, sztem egyáltalán nem volt ijesztõ, és ezt nem azért írom/írtam hogy menõzzek hogy én milyen kemény vagyok...

Yo, Bitch!

fifi
ez csak és kizárólag annak tudható be, hogy emberfelettien kemény és edzett vagy...

Tekintve azt, hogy igen kis költségvetésû film vannak benne hibák és gyengébb részek is. Nem kell egy filmen sem megijedni (hiszen az csak film).Egyértelmûen vannak ennél keményebb filmek is. Összességében különösebb baj nem volt a filmel...

Én azon nevettem a legjobban, amikor a nyanya hálóingben ordibálva elkezdett futni a lakásába beérkezõ emberek felé és megtámadta õket.<#nevetes1>

ForzaInter
hát spanyolnál csak jobb lesz tán... ugy beállította mindenki itt a REC-et ilyen ultraburtális ijesztgetõs filmnek, aztán mikor megnéztem kopp, egyetlen egy jelent volt bene amire azt mondtam ezen tényleg meglehet ijedni, amugy borzalmasan gyenge film, néhol már nevettem annyira szar volt😄

Yo, Bitch!

guardian hero
Jó lesz az, zombifilmbõl sosem elég. Ráadásul a zombis remake-ek eddig eléggé bejöttek nekem.

Btw. lehet hogy volt szó róla, de a The Mist-et ajánlom mindenkinek, a szokásos B-kategóriába hajól Stephen King feldolgozás, de azzal együtt mint az ilyeneknek általában, ennek is vannak jó pillanatai és maradandó filmélmény (nekem legalábbis).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fifi
spanyol, már mondtam...

Lammer
MEG MINDIG SPANYOL! <#papakacsint>

Dejó, már alig vártam, hogy legyen egy amerikai remake ebbõl is....<#zavart2><#levele>

Mint ismeretes portugál ajkú barátaink megcsinálták a REC c. filmet. Kapva kapva az alkalmon az USA-nak mindenképp kellett egy remake-t csinálni (nújork sziri meg minden van)...

mostanában már egyre ritkábban...kezdem behozni én is a lemaradás filmekbõl. A death race zsírra olyan mint CARMAGEDDON

fifi
részeg vagy?

NOW!!!

Lammer
<#banplz>

(tok aranyos a cicza, most mennem kell es meg kell szadiznom a mienket^^)

lálálá....TÉK

Ez de jó volt ez! (Y)

Challanger
Nekem nagyon nem tetszett, pedig nem utasíton el a feldolgozásokat.
Én a rendezõi változatot néztem...több volt mint 2 óra. Már túl volt nyújtva, alig vártam, hogy vége legyen.
Ellenben a Halloween szériát szeretem.
Bulykin
Halloween(2007)
kúrva jóóó<#eljen>

Theyt-t látta már vki?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Törölt felhasználó
Lammer
LOAL!

ejszaka neztuk meg hugival a Sars Wars: Bangkok Zombie Crisis nevu agymenest!!!!44

Tomoren, roviden: ISZONYAT ALLAT VÓÓÓT!!!4 😄DDDDDDddddddddd

Sziasztok!
Engem az Omenhez hasonló Jó-Gonosz filmek érdekelnének.Tudtok cimeket adni
Elöre is kösszönöm
Törölt felhasználó
Óktoberben lesz a hazai mozikban.
ForzaInter
itthon nem lesz mozikban?:S

Yo, Bitch!

Mirrors mikor jön ki Dvd-n tudja valaki?
Fókameister
Csõ! Most láttam egy bizonyos Point of Fear cimû film trailerét és a zene ami megy alatta nagyon bejön nem tudja valaki a soundtracket a filmhez? elõre is köszi

Challanger
Azt is a múlt héten néztem 😊 Az Inside-hoz képest elég visszafogott, meg lassan is indul be, de azért elmegy egynek.
sweech
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amíg ki nem derül, hogy csak gyerekek :c

stargatelost
mármint francia

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Ils (Them) is király horror

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Challanger
A két francia filmet láttam, tényleg jók<#eljen> A Ruinst meg akkor pótolom. köszi
Ami nagyon ütött ,egy nagyon beteg film a francia: a l' interieur.Inside angolul(nem a the inside az más)Frontiers is nagyon jó szerintem.És a The Ruins!!Ezeket mindenképp ajánlom!
Death Sentence nagyon király egyik kedvenc színészem Kevin _Bacon
Challanger
Örülök, h tetszett. Bár az ilyen típusú filmek pl. IMDb-n 5 csillag alatt vannak, de az ember úgyis a trancsir miatt nézi, nem az oscar díjas forgatókönyv miatt<#vigyor>

Ha te is tudsz 1-2 jól sikerül filmet, kíváncsian várom a címeket 😊

(nem horror ugyan, de elég kemény/véres thriller a fûrész rendezõjétõl: death sentence. ezt is bátran ajánlom)
Rest stop -ot megnéztem ,frankó volt!!
Ha vígjáték akkor viszont jó 😄
Challanger
hát ezaz, hogy nem egyértelmûen horror volt. inkább egy ilyen idióta vígjáték horror elemekkel. szerintem sem olyan húdenagy film, de azért nem bántam meg, hogy rászántam 1.5 órát.
mind fostalicska
tehetségtelen szarságok

Stephen(Sing Chi) Chow forever