Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
te tudsz élni...
amúgy az ízlésedhez ajánlanám a Szalagavató címû filmet, szigorúan szinkronosan... le fog kötni 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tud valaki mondani valami jó tini horrort valami újat ha lehet.
Egy háború vessen véget az összesnek...
nemfrancia
durva
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Valaki tudna nekem ajánlani valami jó erõs ,szadista horrort.
Lehet francia is.Sõt!Nagyon bejött a Frontiers,az Inside ,meg a Magasfeszültség.
Szal valami ezekhez hasonlót.
o"ize most megneztem, hogy nem-e en-e leptem-e be-e a nickeddel valahogy, de nem emlexem ilyenre... <#idiota>#idiota>
<800csilliotrillio piros pontyot ad GHnak>800csilliotrillio piros pontyot ad GHnak> <#zavart1>#zavart1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na mind1
amibõl indultunk hogy amcsi remake... naszóval arra kurvára semmi szükség sztem...
de most komolyan nekem nagy csalódás volt film, sztem egyáltalán nem volt ijesztõ, és ezt nem azért írom/írtam hogy menõzzek hogy én milyen kemény vagyok...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Btw. lehet hogy volt szó róla, de a The Mist-et ajánlom mindenkinek, a szokásos B-kategóriába hajól Stephen King feldolgozás, de azzal együtt mint az ilyeneknek általában, ennek is vannak jó pillanatai és maradandó filmélmény (nekem legalábbis).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(tok aranyos a cicza, most mennem kell es meg kell szadiznom a mienket^^)

Én a rendezõi változatot néztem...több volt mint 2 óra. Már túl volt nyújtva, alig vártam, hogy vége legyen.
Ellenben a Halloween szériát szeretem.
kúrva jóóó<#eljen>#eljen>
Theyt-t látta már vki?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ejszaka neztuk meg hugival a Sars Wars: Bangkok Zombie Crisis nevu agymenest!!!!44
Tomoren, roviden: ISZONYAT ALLAT VÓÓÓT!!!4 😄DDDDDDddddddddd
Engem az Omenhez hasonló Jó-Gonosz filmek érdekelnének.Tudtok cimeket adni
Elöre is kösszönöm
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Death Sentence nagyon király egyik kedvenc színészem Kevin _Bacon
Ha te is tudsz 1-2 jól sikerül filmet, kíváncsian várom a címeket 😊
(nem horror ugyan, de elég kemény/véres thriller a fûrész rendezõjétõl: death sentence. ezt is bátran ajánlom)
tehetségtelen szarságok
Stephen(Sing Chi) Chow forever