GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
RIP link nincs???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Fefe
Bee:5.5.?.?

Fefe
Én az 5.5.10.0 és gond nélkül vitte
Bee:5.5

gyraph
#2032 a #2026 -ra ment..

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Mindjárt kiderül. Kissé DÜHÖS VAGYOK!!!!!!!!!!!!
Nero 5.5
Fefe
Lehet hogy a sebesség miatt tévesztett.De lehet hogy hülyességet mondok.

gyraph
Mivel irtad ki?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Az nem egyszerûen readme, hanem olasz felirat a játékban.

Fefe
Inkább írd lassabban az a biztos

Az írás sebességével van gond?
Na írom újra, talán nem cseszi el.
gyraph
Sajnos az italian.txt nélkül nem fogja telepíteni a játékot, mert a gammába nem tudja elõre, hogy te melyiket szeretnéd választani...

Fefe
Lehet de igazán nem tudom mert én dvd-re írtam ott meg csak 1x írt és utána gond nélkül feltelepült

Persze hogy. Ezért nem értem, hogy mi a f***-nak keresi az olasz readme-t. Amúgy tényleg nem lehet megnyitni, manuálisan próbáltam. Lehet, hogy lassan kéne írnom, nem 48X-osan? Ez lehet gond?
Fefe
A telepítés elején az angolt választottad ki?

Reame_ITALIAN.txt. Minek kell ez neki?
Fefe
Valszeg hibás az a fájl. Rw lemezre irtad legalább mert akkor eltudom küldeni azt a fájlt ha kell

Megint én. Felírtam CD-re, de gáz van telepítéskor; nem tud megynyitni egy Italian textfile-t, és nem hajlandó tovább tölteni. Mi lehet a gond?
gyraph
Sajnos az nekem is esélytelen...

gyraph
Nekem az a baj a gammával még mindig egy picit, hogy jellegtelenek az utcák...úgy értem itt nem hiszem , hogy ugyanúgy bevágom a térképet, mint a gta3-ba, mert mintha ugyanabba az utcába járnék bárhol vagyok is....Rendben, hogy tulajdonképpen ez vgül is Miami, na de ennyire...

[Rush]
lEHET, HOGY NYITNI KÉNE 1 MÁSIK GTA:VC TOPICOT, HA ITT EKKORA PROBLÉMÁK VANNAK BAZDMEG!!!

hTTp://ror.hu/

KG21
Kurva RC helikopter... 2 órája próbálom megcsinálni

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Dikkma
Mindegy. Mentem, majd visszanézek. Folyjék tovább a beszélgetés :o)

Danika ne flémelj mert szájbaléplek.
Danika
NUM9=Felállás bármelyik mocin
NUM6=egykereküzés bármelyik mocin!

The SG oldest KING. xD

Egyikük ballag, a másik bennégett a lakástûzben, amit a füströlgõ bill. okozott Vice Cityzés közben
gyraph
num6-tal tudsz egykerekezni...

Danika
megnézem!!

The SG oldest KING. xD

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danika
énis eztakartam,kösz,hogy leirtad!!
Hogy hogykell egykerekezni??

és aki kitörli a hozzászolásaimat minek kell minden embernek vannak hibái!!és megértik az emberek ha elolvassák

The SG oldest KING. xD

Fefe
Cross-al tudsz.Ha nem akkor nézd meg a bill kiosztást asszem alap a Num6

Dikkma
Igazából lenne, az a baj
Tikal
Nincs jobb dolgod ma, mint a vice city topic lakoit csesztetni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danika
töröljed,hoyg nekem sose legyen jo!!

The SG oldest KING. xD

Hela!

Egy korabbi vice city videoban lattam hogy a gyorsasagi motorral egykerekre allt es ugy vezetett, miert nem tudok a 600assal egykerekezni?

Majd a masik varosreszben mar lesz erosebb motor?

Dikkma
Mert FLÉMELSZ, te szardarab. Nyugodj le, figyelj oda a helyesírásra, ne flémelj.
Egyébként neked semmi alapod nincs arra, hogy számonkérj bármit is. Régen nem kellett volna elbaszni a dolgokat.
Danika
én látom,hogy kimaradtak a számok mert kitörölted a hozzászolásaimat!!

The SG oldest KING. xD

Fefe

A moderátorunk biztosan nyelvtantanár, azért törli ki Danika hozzászólásait. De Adi! Engedd át egy kettes alával!
Fefe
MerlinW,BlackWolf mit csinálhat szerinted? Amúgy megy az égetés?

Danika
léccives rakd vissza a hozzádzolásaimat msot az rossz hogy leiro mmitörtént velem valaki itt cdirokrol beszél mérnem azt törlöd ki!??

The SG oldest KING. xD

Dikkma
Olyan ronda, ha 1976 után mondjuk 1980 jön
Danika
megin törlik

The SG oldest KING. xD

Én is, de MEGÉRTE!
Danika
De valaki kitörölt midnen hozzászolásom leirtam hogy mik voltak miylen jodolgo kazt kitrölték
meg erre keresek váalszt::
Nem-e tudtok végigvitt mentést!!emrt a gtakat ugy játszom a 3 ota,hogy egy rendes egy szorakozás

The SG oldest KING. xD

gyraph
😊)))SZEGÉNY DANI

Fefe
Voltam és sikerrel jártam én nem is szolok mert hajnal 4-ig fent voltam most kb így nézek ki

Dikkma
Na megnézzük, tud-e Danika értelmes hangnemben beszélgetni, aztán ha nem majd korrigáljuk a dolgot.
Mi a baj? Jártál a virágüzletben? Én igen és teljes volt a siker! (csak a virrasztástól véreres szemeimet volt nehéz kidumálni)
Köszöntem mindenkinek. Sikerült végre. Született idiótából nem lehet zseni, azaz nem lehetek Einstein. 😞
Láma vagyok, nincs mese.