22366
  • PLaci #6680
    A stripcubban kb. 5 percig nézni kell a dagadta táncosnőt a hátsó szobában, ahogy táncol...
  • Tuvok #6678
    Lászlóatya: lesz.
  • Mayday
    Ha tuzolto kocsi kell az elso szigeten, gyujts fel par embert, akkor LEGTOBB ESETBEN kijon.
    Csinald meg a Rampages kuldik kozul a 2-es szamut, ott felgyujtasz egy csomo embert, es megvan a kocsid... :)
  • Ron Ragm
    nagyon nem, nekem akkor jelent meg miután az áruházrobbantós küldi kész volt
  • Ron Ragm
    Megvettem a stripclubot mit kell csinálni hogy tejeljen?
  • magyar ember 2
    Nekem rendorkocsival volt ilyen. elbaszott a rendor, es a kocsijan landoltam. :)
  • PLaci #6672
    Ez nem újdonság, utazgatni a sima GTA3-ban is lehetett
  • Ch_Slater
    inkabb leszedem a rendört mögöttem :)))
  • Tuvok #6670
    lőjj bele a kocsiba, kicsit hamarabb vége lesz a városnézésnek
  • Ch_Slater
    ugy történt az egész hogy kavartam egy motorral és oldalrol belementem egy kocsiba (ebbe). repültem egyet mint Nils a vadludakkal és a kocsi tetején kötöttem ki. és utana furikázott velem a varosban... :)))
  • Ch_Slater
    egy kis városnézés:

• magyar ember 2
    :)
  • magyar ember 2
    6666.
  • magyar ember 2
    ketto
  • Tuvok #6664
    http://vnet.hu/tuvok/
    Itt van 1 kis részlet a magyarosításból (nem a képen!), ami még nincs fordítva, azt vagy nemtom micsoda, vagy elfelejtettem..
  • magyar ember 2
    Tuzoltosag hol a f*szba van? (Van az 1. szigeten is?)
  • Mayday
    Tuvok: szivesen besegitenek a magyarositasod tesztelesebe! :)
  • Mayday
    A www.tar.hu/huntuti oldalra felkerult ma egy uj verzio, azt valaki hasznalta mar? Okoz fagyast? Es hol tart? Kuldik szovege, atvezetok benne vannak?
  • Tuvok #6660
    Mit szólnál, ha az Elite Force 2-t kiadnák 40%-osan?
  • Tuvok #6659
    hykao: minek kiadni félkészen egy fordítást?Részben igazad van, de akkor se tudom minek akkora felhajtást csinálni, hogy x-nek 45.6%-os, y-nak 71.329%-os a fordítása.Ok.Legyen.Én nem tudom az enyém hány százalékos, mert ha jól emlékszem 4707 bejegyzés van benne, nem számoltam, hogy hányadikat fordítottam, így nem tudom %-osan, hogy hol tartok.Nemtom a többiek hogy számolták ki.Tippelgetésnek meg tényleg semmi értelme.
    A %-okat hagyjuk a sörösüveg oldalára...Remélem hamar lesz kész példány is!
  • magyar ember 2
    Me' nem olvastad el a mondat 2. felet? Csak akkor lehet felvenni, ha mar a kiszabaditos kuldetesnel tartasz.
  • M@TriX
    a shiftet (dudát) anyira nyomd meg, hogy elinduljon a dallam. Állj meg egy helyen amíg nem jönnek vevők. Egy megálláskor átlag 4en vesznek aztán kiírja a progi hogy nézz másik hely után. Akkor arrébb mész. nem kell leállítani a zenét. (A rendőrcsillagokra figyelj. Ne kússzon 2 felé, mert akkor izgalmasabb lesz. :))
  • M@TriX
    majd lesz. ha a malibu bár első misszióját megcsináltad utána lesz, ha jól tom...
  • M@TriX
    én nem csinéáltam semmi extrát csak a kukáskocsival menntem. Kórháznál kiszállt és kész...
  • Ron Ragm
    Lance kiszabadításánál hogy a francba kell lerázni az üldözőket? hiába robbannak fel újra jönnek...
  • daniferi
    Hogy öltözhetek át rendőrruhába? A VCPD HQ épületben csak gumibot van, ruha nincs.

Hogy kell fagyit eladni? Hiába állok meg, s nyomom a shiftet, nem csinál semmit.
  • KG21
    Így van. Ezt diktálja a logika!
  • Tuvok #6649
    hyako, csak szólok én nem is láttam a huntutisat, 0-ról kezdtem, csinálgatom, valamikor kész lesz.Azt meg nem értem minek verziókkal szarozni, vagy kész van, vagy nincs...kár kiadni félkészen, teszteletlenül, én ezért nem tettem fel, a fordítás szinte kész, utána kipróbálom, ha műxik felrakom, ha nem akkor nem...ennyi...
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Srácok vki segicsen pls már minden küldetés készen van az épületes is de ezt nem találom sehol. Phil Cassidy ezt a küldetést mikor kapom meg? thx
  • KeKKSZike
    hahóóóó!!
  • Tuvok #6644
    készül
  • zaki
    van valami hír a magyarosítás(ok)ról?
  • KG21
    Gyertek át Gta3 topicba aztán multizzunk!
  • zaki
    ez csak a GTA3-hoz van
  • Carlos
    Najó, letöltöm. Csak a sima GTA3-hoz passzol?
  • Carlos
    Ez ugye nem jó a Vice City-hez???
    Cskamert ha nem, akkor nem szedem le!
  • Tam@s_(HSF)
  • M@TriX
    dehogy, ez a verzió még nem, de tervezik...
  • Tuvok #6636
    Játékos skineket a Skins mappába tedd, az autómodellt nemtom, azt nem próbáltam...
  • Tuvok #6634
    Ez működik Vice City-vel is?