GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hTTp://ror.hu/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt hittem szétrobanok dühömbe.Akinek esetleg van mentése közvetlen a helikopteres küldi után és elküldené azt megköszönném
BlindWrite Suite v4.3.0.31
mennyi ido lehet adslel?
mindegy legalább addig sem ülök gép elé 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

olyan mentés vagy csalást keresek ami végigviszi a gamet vagyis mindenhol lehet menni!
Ezekkel vagyis a 3mmail is ugy játszottam,hogy az eggyik csalással szorakozáskép a másikpedig rendes játék lécci segitsetek közbe nézem miket irkáltatok 😄
The SG oldest KING. xD
Akik csinálták, még nem irányítottak ilyet?
Saint of Underworld N/Me
Én is most töltöm a 2. CDét de baromi lassú EZ a Kib...tt szar net 25-30kb...
😞
Köcsög gagyi Chello!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Legalább helyi hálón lehetne.....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE