22366
-
#6633 jaj el is felejtettem szólni. megjelent a 0.3b-s verziós MultiTheftAuto!!!
Játékhírek.hu
Ha valakinek jó nete van röffentsen mrá be egy szervert. Király lenne...
Persze ezt a GTA3 topicba értekezzük!!! -
magyar ember 2 #6632 Persze csak akkor ha mar +csinaltad a szabaditos kuldetest. -
magyar ember 2 #6631 1. sziget, a malibu klubtol pont delre, a hid labanal. -
magyar ember 2 #6629 MP5-ot talalt mar vki (nem boltban, meg az FBI-nal), vagy tenyleg nincs kulon megtalalhato formaban? Vegigneztem az item terkep alapjan a varost, en nem talaltam. Meg a forgocsoves nagypapit se. -
magyar ember 2 #6628 A dellabol itelve teljesitettel mar par kuldetest, en meg epp csak megvettem az 1. najtklubomat, es hiaba rendorruha, rendorheli, akarmi, nincs ott. Tuti kuldetesfuggo (is). -
magyar ember 2 #6627 Angol XP SP1-el tokeletesen m1 vele, ha nem ez van, peccselj, az a tuti. -
magyar ember 2 #6626 Ki az a Diaz? :DDD -
#6625 Hol van a pizzéria? Ahol a pizzás motort lehet csórni? :) -
#6622 Nah még utoljára megproszálom:
-
#6621 Úgy értem pontosan itt kell lennie:
Ja és nincs meg nekem az összes Hidden Pack
-
#6620 Itt keresd:
-
#6619 Akkor lép ki ilyen üzenettel ha buzeráltad a gamet.Értem ezalatt ha cseréltél kocsit,átírtad a tulajdonságokat stb. -
ko_vee #6618 GTA-VC MTA legyen má -
#6617 lehet választani, hogy melyik versenyen akarsz indulni -
#6616 Hi! Na én megvettem az autószalont. Meg is nyertem az első versenyt. De ha visszamegyek, akkor megint az elsőn kéne mennem. Mikor mehetek a másodikon? Meg a többi autzsalonos küldetést mikor lehet megcinálni? -
#6613 én + passzolok -
#6612 sztem directx...csak tipp -
#6610 épületeket Diaz barátunk elintézése után lehet vásárolni. (meg ne kérdezd ki a Diaz. :)) -
#6609 A Pole Position megvetele kuldetes-fuggo, vagy a jatek elejen is lehet?
AZt olvastam, nezzem a tancosnot, meg hagyjak ott X penzt, de hogy megyek be???? -
#6608 iNNen menni fog... -
#6607 nekem 95 csomag van (mert bénán jelöltem hogy mit szedtem fel mit nem... :) ) végigvittem a küldiket, és nincs hántöröm -
#6606 Azt meg hogy csináltad? -
#6605 az a GTA3-hoz kell... -
#6603 pontosan. minden szaros hangárba benéztem. pontosan nem tudod, Zaki, hogy mit kell teljesíteni? Mert én már nagyon sok mindent megcsináltam... -
#6601 http://gtavice.tx.hu/
http://hoodoo.isten.hu/vc/
http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html -
magyar ember 2 #6599 Az egesz bazison nincsen. :) -
#6598 csak mondom, hogy nem a helipadon kell keresni a helikoptert -
magyar ember 2 #6597 Az keves, en is bementem rendorruhaban, nincs ott a katonai heli. Biztos vmelyik kesobbi kuldetes teljesitese is alapfeltetel. -
#6596 nem. nekem sincs meg az összes és mégis ott van a helikopter -
#6595 haj. ez biztos? 100 rejtett csomi kell a hunter megszerzéséhez?
Arra végképp nincs erőm. :)
arra nincs cheat? (szégyelem kimondani de a hidden packokat nem szeretem. Minden más jöhet) -
#6594 néha elég 1 játék reinstall is -
#6593 sajnos nem tudok segíteni. esetleg egy Windows re-install -
#6591 és miért kell leb*szni? ha egy kicsit jobban odafigyeltél volna, az előbb leírta, hogy már crackelte -
#6589 100 rejtett csomagért konkrétan -
#6587 minek a végén kapjuk meg az apache-ot? (Hunter)
Konkrétan senki nem tudja? :)
Már megcsináltam minden hivatalos küldetést az épületeket is megvettem. -
magyar ember 2 #6586 Engem a heti lotto szamok erdekelnenek. -
magyar ember 2 #6584 En meg nem. -
#6583 vivi66 bármit? Mondd meg nekem miért vannak olyan hülye emberek a világon, akik olyan hülye kérdéseket tesznek fel, mint például én? -
vivi66 #6581 Hátz akkor sziasztok!! -
magyar ember 2 #6580 :)