GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
Adika drága, miért törölgeted szegény gyerek hozzászólásait? Nézzd meg milyen szomórú most

hTTp://ror.hu/

Tikal
De tényleg most miért törölgeted ki a hozzászolásait? A Csunya szavak miatt? Az elõfordul más topicokban is, elég gyakran, nem jártál még pl a raven shield topicban? 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fefe
Bee:Nem megy

Mr.Macho
thx
Tikal
Full, stand alone 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dikkma
Danika, nézd a jó oldalát. A törölt hozzászólás is beszámít az összesbe, így most csomó hozzászólásod van. 😊
Mr.Macho
a vice city kiegészítõ vagy full játék?
Az ALCOHO 120% a legjob íróprogi, ami iso-ból ír. Királyul álítgathatók benne a védelmek. Szvsz mindenkinek csak ajánlani tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tikal
mi folyik itt ?😊))

Fefe
Bazzeg ez a helikpoteres elég nehéz.Utolsó bombát vittem és mielõtt leraktam volna lejárt az idõ Azt hittem szétrobanok dühömbe.Akinek esetleg van mentése közvetlen a helikopteres küldi után és elküldené azt megköszönném

Tikal
mi a configod?

Tikal
mindig is tudtam hogy okos csávo vagy te 😊

Tikal
Nem tudom, de ha leszeded ezt a progit akkor neked adom a serialom 😊))

BlindWrite Suite v4.3.0.31

[Rush]
talán 1Xerûbb igy
Front:

Back:

DVD:

hTTp://ror.hu/

Dikkma
Nem.
De nekem csak Nerom van. 😞 Ezzel is írtak már, azt hiszem. De hogyan?
Dikkma
Mer kihúzod a gyufát? 😊
Tikal
több a bin, de nekem vmi 76percnek irta ki a Blindwrite, én ezzel szoktam irni cue-t

Factor_007
na jo asszem nekiállok letölteni...
mennyi ido lehet adslel?
mindegy legalább addig sem ülök gép elé 😊

Ez mi: "ALCOHOL 120%"?
Ja. Nero 5.5. A 80-as az 700 mega, de a bin meg a cue az több, mint 800 Mb. Ti hogyan csináltátok?
Tikal
nekem is chello, de 50-el jön 😊

Dikkma
Szerintem vigyázz!
Ezzel a problémával még nem szembesült senki???
Tikal
80-asra rá kell hogy menjen, mivel irod? Biztos hogy 80-as a cd? 😊)

toMpEr
Nekem is plz angol CD meg DVD boritot ide:
[email protected]
thx!

Segítséééég! Láma vagyok, tudom, de nem tudom megírni ezt a retek CD-t. Aszondja, hogy nem fér rá egy cd-re a cucc, tegyek be nagyobb lemezt. 80-as philips-em van. Mi a gáz?
Fefe
Osztom a véleményedet

Fefe
Én abszolut nem csalodtam a vice cityben szentem nagyon über lol

ÁjjLe BoBBi
nekem is chellom van, de most valahogy ezek a gecik mindent faszául csinálnak, mert nem lehet panaszom sem erre a szar netre 😊) 65k val jön le 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Fefe
Bazz a golfos faszit alig tudtam elintézni de úgy sikerült,hogy már kiment a golf pályárol azt beült a kocsiba én meg utána azt nagy nehezen le szorítottam és kivégeztem

Danika
Kira a game nagyon!Véletlen nemmentettem le és messze voltam szerencsére elötte lementettem!
olyan mentés vagy csalást keresek ami végigviszi a gamet vagyis mindenhol lehet menni!
Ezekkel vagyis a 3mmail is ugy játszottam,hogy az eggyik csalással szorakozáskép a másikpedig rendes játék lécci segitsetek közbe nézem miket irkáltatok 😄

The SG oldest KING. xD

Fefe
Na te is itt vagy

shaba23
Rohadt köcsög távirányítású helikopter!! A francnak raknak bele ilyen feladatot?
Akik csinálták, még nem irányítottak ilyet?
mért nem nyomtátok be éjszakára? 😊)

Saint of Underworld N/Me

Szasztok. Most szedi az utolsó filet! Beleõszültem.
Spenser
Hali
Én is most töltöm a 2. CDét de baromi lassú EZ a Kib...tt szar net 25-30kb...
😞
Köcsög gagyi Chello!

Tikal
nekem is küldhetsz, de ne a hotmail-esre, hanem a freemail-re, köszi

Fefe
Ha esetleg nem azonnal küldöm az azért van mert nyomom a gamet

Fefe
Ment

hen-tes
itt a címem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

rage
Nem arról volt szó, hogy lesz benne multiplayer?
Legalább helyi hálón lehetne.....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fefe
Akinek esetleg kell a game cd ill.dvd borítója az szóljon szívesen elküldöm neki.

Fefe
MerlinW sikerült kiirni 1 dvd lemezre és rendesen feltelepítette és indul is a game hiba mentesen.Full felbontásban szaggatás mentes

gyraph
Én igen, de sajnos nem sikerült a küldetés, mert valahogy nem érzek rá a kis helikopter irányitására, úgyhogy pihentetem amig lehet...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ams
távirányítós helizett már vki.?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Dynamic
Hehe, én is pont ugyanezt csináltam😊
I.C.ram
nincs
I.C.ram
Szerintem a hard, mert a láncfürésszel, mikor szétdaráltam az emberek, még a képernyõ is véres lett. 😊
I.C.ram
ÉN benyomtam a vízbe az autókat, és ököllel kergettem a sprinttel, majd simán agyonvertem.