22366
-
magyar ember 2 #6793 Passz, en nem probaltam, de mivel elvileg 1 sima hangfile az egesz, a proginak tokmind1 mi van benne, csak ervenyes formatum legyen. -
#6792 vágom, már átkonvertáltam a rádióadókat mp3 formátomúra, csak arra vagyok kíváncsi, hogyha bemásolom, és felülírom a régi adf-es adókat, akkor menni fog-e a játékban a rádió -
magyar ember 2 #6791 Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni. -
magyar ember 2 #6790 Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni. -
#6789 -
magyar ember 2 #6788
Igy jar aki +zavar a munkaban. :) -
#6787 nem tudja valaki azt, hogy ha az audio mappába bemásolom az mp3 formátumba konvertált rádióadókat, akkor az menni fog a játékban? -
magyar ember 2 #6786 Csak az a baj, hogyha 2 van benn, mar nem lehet beszallni. Kiszallni is csak vmi teleporttal tudott, mer hatul nincs ajtaja. Remelem a garazs tervezoje is az elgazolt embereim kozt van. :) -
#6785 -
magyar ember 2 #6783 En lusta vagyok, inkabb szarra lottem amint lotavba kerult. :) -
#6782 apache havernk ugy volt meg hogy vegigcsinalta a gamet... nekem sehogy sem jelenik meg:( -
#6781 Tegyuk fel, XP alatt fagy a magyarositas, akkor ujrainditas utan visszacserelem az eredetire es jo lesz? Vagy mennyire akasztja ki? Kell GTA ujrainstall? Esetleg XP ujrainstall is?
Na, errol szoljatok!
Es a Leggi verziojaban mar kuldetesek is vannak kesz? -
#6780 hasonlóan, mint a helikopterrel -
#6779 Az apacs mikor jelenik meg és hogy a fszba kell a hidroplánnal repülni? -
#6778 rendőrruha: miután megvan az áruházrobbantós küldi, a malibu clubtól délre lévő rendőrségen
csengő: nyomd meg egyszer a shiftet (rövid ideig legyen lenyomva!) -
#6777 már csak a Hunter hiányzik a garázsból -
#6776 hát ha 5 métert mész akkor ne csodálkozz, hogy nem kapsz semmi bónuszt -
#6775 én motorral mentem, és azzal pillanatok alatt + lehet csinálni -
daniferi #6774 Motorral menj, úgy gyorsabban odaérsz. Aztán azzal menj be a plazaba, menj az egyik részre lent, ahol szét kell lőni, szállj le és adj neki. Ha ott végeztél, vissza motor, irány át a plazan keresztül, leszállsz, lősz, s így tovább. Azt hiszem, az emeleten már gyalog mentem, de nem biztos. Emeleten van ruhás bolt, ott át tudsz öltözni, hogy ne legyen annyi csillag.
Az én kérdéseim még adottak, valaki szánjon meg pls:
- hol vehetek fel rendőrruhát, hogy nyugodtan bemehessek a katonai bázisra?
- hogy tudom szóra bírni a fagyis kocsi csengőjét? -
magyar ember 2 #6773 Vagy raketa a kirakatba, repul az egesz bolt (csak soxor kell fordulni elotte anyagert). -
magyar ember 2 #6772 Ha be'zbo'lutovel akarod lenyomni, az tenyleg lassu, inkabb allj meg a bolt elott, es lodd szitava MP5-tel, pillanatok alatt megvan, raadasul 1 csomo futast is +sporolsz. -
magyar ember 2 #6770
Kicsit szukos a hely. :) -
daniferi #6769 A katonai helikoptert a 100 rejtett csomag megszerzése után a repülőtér melletti katonai bázison találod. -
#6767 mikor jelenik meg a katonai helikopter? lejott a credit lista.
1. azert mert meg nem csinaltam meg minden penzest?
2. mert az utolso kuldetest cheattel csinaltam?
vagymi?
ja es hogy lehet egykerekezni? mit klell csinalni hogy szamolja? -
#6766 Ha magyarosítás miatt fagy, az azért van, mert a szövegben sok olyan bejegyzés van, ahol azok a bizonyos aláhúzott, nem módosítható szavak vannak.Ezek billentyűkre vonatkoznak.
1 példa: Ped-Answer-Phone. Ez ugye a telefon felvétele.Ez neked lehet 100 gombon, a játék így menti el.Ha egy ilyen bejegyzésben hiba van, akkor fordulhat elő fagyás, pl ha épp ez a szöveg jelenne meg a játékban.Pl: Ped_ANWER_Phone.Ott a hiba, de aláhúzott, ezért a játék keresi ezt a gombot.Nincs...frigó.De ott van a pénzösszeg is.Pl: Kifizetve $x, Bevétel $y.
A változó öszeg jelölése valami [zah] féle.Nincs kedvem most kikeresni pontosan.Ha nem hagysz szóközt ezek után, akkor aláhúzott szövegként folytatja a bejegyzést, amit nem lehet módosítani.Újabb fagyás.
Tessék ezekre vigyázni. -
daniferi #6764 Nem küldetéshez kell rendőrruha, hanem csak úgy :) -
magyar ember 2 #6763 IQ nuku? -
#6762 nem tudod, hogy mitől fagyogat? -
#6761 Ami közel sem működőképes - csak XP-n, és ott is fagyogat! Ja és nem 100%-os.
Tehát, tessék óvatosan telepítgetni!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#6758 ha esetleg visszaolvasnál, megtalálnád -
#6754 #6622-es hozzászólás...ott kellene lennie a Hunter-nek -
magyar ember 2 #6753 Muszaj minden 2. kerdesnek ennek lenni? Tanulj + angolul, vagy pedig visszaolvasni 3-4 sort! -
#6752 én apache-ot szeretnék látni. :)
akár cheatel is, mert rendes esetbe nem látom. helivel minden sátorba bekukkantottam, de fullüres.... -
#6750 csáó -
#6749 ismerem azt az oldalt is, de azért -
#6746 Belo ezt muszáj volt? aki akar talál ilyet magának, nem kéne ennyire hirdetni a csalásokat -
#6745 itt nézz körbe: http://hoodoo.isten.hu/vc/ -
#6740 a csajt megvárod míg leér a mozgólépcsőn, a két biztonsági őrnek át fog adni egy táskát. ezután lelőheted a két csávót, elveszed a tanyót, és el kell menekülni a jelölt pontig (csak arra kell figyelni, hogy ne menj túl közel a csajhoz, mert akkor vége a küldetésnek) -
#6738 vagy nem.de. -
#6736 PAYNE: lesz