GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs semmi se csatolva
Mindegy majd mástol elkerem. Csak idegesito hogy 7 órán keresztül töltötte ezt a szart erre nincs benne két darad kibaszott fájl!!!
természetesen enélkül nem indul el mér is
Demolition man (1000$) Nehézség 3/5
Avery egy útjában álló épület megsemmisítésével bíz meg bennünket, legyünk jófejek és segítsünk neki 😊 Szálljunk be az egy saroknyira lévõ "topfun" minibuszba. Ebbõl a kocsiból kell iranyítanunk a távirányítós helikoptert, mellyel a feladatunk a következõ lesz: 4 dinamitot kell elhelyeznünk a térképen jelölt helyeken. Az egyik az épületen kívül van, míg a maradék hármat az épület különbözõ szintjein találhatjuk meg. Mielött felvennénk a helikopterrel a dinamitot repkedjünk vele egy kicsit, nehéz lesz megszokni az irányítását. Az se számít ha felrobbantjuk a helikoptert, nem halunk meg, és a küldetést adó Avery sincs messze, szóval amíg nem érezzük magunkat tavirányítóshelikopter bajnoknak ne nagyon vágjunk bele a küldetésbe, mert igen mókas szózatok fognak elhangozni szánkból miután a helikopter már 10x nem azt csinálja amit mi akarunk.
I rányítás:
Num bill.9 - elõre
Num bill.6 - hátra
Num bill.1 - balra fordulás(!)
Num bill.2 - jobbra fordulás(!)
W - emelkedés
S - süllyedés
Manõverezzük a dinamitokat az õket megilletõ helyekre. Vigyázat! A 2. és 3. emeleten pisztolyos rendõrök, míg az alsóbb szinteken eszelõs kalapácsos munkások ólálkodnak,
akiket nemes egyszerüséggel szétkaszabolhatunk a helikopter propellerével.
The SG oldest KING. xD
THUGSTOOLS
PROFESSIONALTOOLS
NUTTERTOOLS
PRECIOUSPROTECTION
ASPIRINE
YOUWONTTAKEMEALIVE
LEAVEMEALONE
APLEASANTDAY
ALOVELYDAY
ABITDRIEG
CATSANDDOGS
CANTSEEATHING
PANZER
LIFEISPASSINGMEBY
BIGBANG
STILLLIKEDRESSINGUP
FIGHTFIGHTFIGHT
NOBODYLIKESME
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS
ONSPEED
BOOOOOORING
WHEELSAREALLINEED
COMEFLYWITHME
GRIPISEVERYTHING
CHASESTAT
CHICKSWITHGUNS
ICANTTAKEITANYMORE
GREENLIGHT
MIAMITRAFFIC
AHAIRDRESSERSCAR
IWANTITPAINTEDBLACK
TRAVELINSTYLE
THELASTRIDE
ROCKANDROLLCAR
RUBBISHCAR
GETTHEREFAST
BETTERTHANWALKING
LOOKLIKELANCE
MYSONISALAWYER
ILOOKLIKEHILARY
ROCKANDROLLMAN
ONEARMEDBANDIT
IDONTHAVETHEMONEYSONNY
SEAWAYS
LOADSOFLITTLETHINGS
HOPINGIRL
AIRSHIP
FOXYLITTLETHING
WELOVEOURDICK
GETTHEREQUICKLY
GETTHEREVERYFASTINDEED
GETTHEREAMAZINGLYFAST
FANNYMAGNET
CHEATSHAVEBEENCRACKED
CERTAINDEATH
DEEPFRIEDMARSBARS
PROGRAMMER
De mi mi?
Factor csatoltam!
The SG oldest KING. xD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mert deamon toolsal akartam inditania gamet de nem is volt cue fájl! Most akkor mit csinálni? Mellesleg a WCO-n a 47-es fájl hibás nem tudta letölteni 😞(((
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bár a kurvákkal még nem jutottam semmire, hiába szált be, pedig kellet volna az életerõ 😊)
jo kis oldschool hip hop, Run DMC, Grandmasta

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-trial-
amugy az kurva jol megvan csinálva hogy ha gyorsan megy az emver a fenyek elmopsodni, szinte csak egy csij lesz neha, mint a valosagban 😄D
amugy nem olyan feltuno, de az en 4 szemem kiszurja...a kocsik leegyszerusitett objektuom/texturak ahogy kozelednek komplexebbe modosulnak, csak ez a valtas neha eleg eles es ha gyorsan megyek egy kocsival akkor mar feltuno, hogy midnen jarmu elottem 15mre kapja meg vegleges formajat.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE