GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentõ – Level12
Rendõr – Level12
Pizza – 90db (nem muszáj folyamatosan)
Taxi – 100utas (nem muszáj folyamatosan)
mert sok kis piros pöttyvan eklmegyek a shopba de ott mitkõ iciiciicsálni?
The SG oldest KING. xD
The SG oldest KING. xD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
venned kell magadnak olyan házat, amiben van garázs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Mentõ – Tovább bírja a sprintet
Rendõr – Max armour 150
Pizza – Max health 150
Taxi – Helybõl ugrás (nekem csak a taxikkal sikerült)
Forrás : www.gamespot.com
Amugy tûzoltásbol mennyit kell csinálni hogy kapjak vmi bonust?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most eszembe jut az, hogy a Need for Speed 1-ben! milyen messze el lehetett látni
szerintem ez az engine hibája
Egyébként tüzoltõ messze könnyebb akárminél, nagyon gyorsan és könnyen el lehet érni ha ctrl-lal oltassz és naturban vezeted. Csak a kézifékkel olyan mint egy bálna, egyszerûbb lelassítani és kanyarodni.
A rendõrnél tulképp kiszállhatsz a rendõrautóból csak néhány másodperc múlva újat kell találnod és akkor folytatódik.
A mentõautóból egyáltalán nem szállhatsz ki mert akkor vége és legközelebb level1 -rõl kezdheted megint.
A rendõrnél és mentõnél pedig level 12-t kellene csinálni (tehát nem elég az X db ,hanem egy huzamba kell nyomni).
Kezdtem egy újat direkt ezért ,elég vicces ,hogy egyetlen küldetést sem csináltam és van 50000rem a taxiból meg a pizzaból.
Tûzoltóságot csak Downtown-ba tudok (ha még nem mehetsz át akkor gyújts nagy tüzet és nyúld le az érkezõ tûzoltók autóját –ezt még nem próbáltam ki).
Arra gondoltam mivel van min. 3 kórház, lehet mindenhol meg kell csinálni 100-at, mint GTA3-ban a rendõröknél hogy a hideoutoknál megjelenjenek a rendõrcsillagok. Valaki próbálta már?
En a 100 taxit mar vegigcsinaltam, itt nem kocsit kapsz, hanem egy Knight Rider fele helybol felugrasi lehetoseget, barmilyen kocsival!
A tobbi bonuszt meg nem tudom!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
eredeti infernus sor:
INFERNUS 1600.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 70 1.1 0.82 0.53 5 240.0 25.0 R P 11.0 0.52 0 30.0 2.2 0.1 0.30 0.9 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1
kicsit felturbózott:
INFERNUS 1800.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 30 1.1 0.82 0.53 5 320.0 60.0 4 P 45.0 0.52 1 30.0 2.2 0.1 0.30 0.01 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1
nehezebb, gyorsabb, jobban gyorsul, erõsebb fék, szinte törhetetlen kasztni, 4 kerék meghajtás, alacsonyabbra tett súlypont
(de ezt most fejbõl írom, szóval nem biztos, hogy így van - otthon mahjd megnézem neked pontosabban)
Egyébként tüzoltózással marha gyorsan lehet pénzt keresni. Egy ütembe 50-60 ezret simán.
egyébként a textura.. próbáltad hogy felveszed a view distance-t? lehet hogy az segít, nemtom, nálam tökéletes a grafika.
(Grand.Theft.Auto.Vice.City.Multi-TECHNiC/)
Az NForce-on nincs kinn, aminek ez lenne a neve!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
NoCD crack-ket tudna valaki küldeni nekem?
[email protected]
Biztos volt már, de most olvastam ár az utolsó 800 hozzászólást, de nem találtam linket.
Köszi
kipróbálom
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
CSak OK, mire kilép a rohadék.
Component Transfer Error.
fájlnév blabla...
Data Error (Cyclic Redundancy Check)
De mit csináljak vele? Asszem az olasz nelyvû readme.txt.-vel van baja.
Van egy olan problémám, hogy amikor az 1.CD-rõl akarok telepítteni, kiírja, hogy vmelyik readme.txt hibás a cd-n. Megvan a tüköfájl, isobusterrel kicsomagoltam, de mit csináljak vele??
Elõre is kösz a segítséget
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy utánna spuri, mert nem tûnik el a Wanted szint!!!
Þór vígi þessi rúnar
De kibírta... Fel is robbant! Suxxx! 😉
Þór vígi þessi rúnar
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]