GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
hej, kinek mennyi volt a max insane bonusza ?

Danika
hm!köszike!már inditom is a famet 😄

The SG oldest KING. xD

Mike
aztatnem tud hassasenki se

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CS@
Kicsinálni a kirakatüvegeket.

CS@
Tûzoltó – Ezt nem tudom
Mentõ – Level12
Rendõr – Level12
Pizza – 90db (nem muszáj folyamatosan)
Taxi – 100utas (nem muszáj folyamatosan)

Danika
Miután megöltem Diazt és ott a házbas az elsõ küldetésnél mi a fenétkõ csinálni???
mert sok kis piros pöttyvan eklmegyek a shopba de ott mitkõ iciiciicsálni?

The SG oldest KING. xD

Danika
Num:1,2 vel elõre megy mire rájöttem már leszedtem a küldetést ami végigvotl vive 😄

The SG oldest KING. xD

Tikal
és mennyit kell ezekbõl csinálni? hány levelig?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
sehogy

venned kell magadnak olyan házat, amiben van garázs

Ch_Slater
2-t sikerült leraknom, volt még 30mp-m és akkor meg felrobbant a gép...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

nekem a helis robbantos kb 3.ra sikerult bill-el, nem olyan nehez az

Ch_Slater
nah nekem lehet h véget ér a pályafutásom a helis-robbantós küldetésnél... kissé felb*sztam magam rajta... inkabb csak furikázok a városban egy ideig

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CS@
Tûzoltó - Így van állítólag ennyi az eredmény (bírja az égést)
Mentõ – Tovább bírja a sprintet
Rendõr – Max armour 150
Pizza – Max health 150
Taxi – Helybõl ugrás (nekem csak a taxikkal sikerült)
Forrás : www.gamespot.com

Hát ezaz! Nem tudja senki. 405 oltott tûzzel max. level 14-gyel nem kaptam még semmit. Lehet hogy jobban birja a karakter az égést... egyszer felgyujtottam magam molotovval de nem lett sok bajom.
Tikal
Pedig kézifékkel nagyon király a kereszt 😊)
Amugy tûzoltásbol mennyit kell csinálni hogy kapjak vmi bonust?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Valószinûleg nem elég távolra generálja a random forgalmat. Szerintem ez lehet az oka. De tudok egy megoldást! Le kell venni a látótávolságot... 😛
Mike
egyetértek, legnagyobb látótávolságnál is látom, ahogy az kihalt utcán feltûnnek a a kocsik, ott ahol még nem volt semmi

most eszembe jut az, hogy a Need for Speed 1-ben! milyen messze el lehetett látni

szerintem ez az engine hibája

air23
lõjj ki egy autót, aztán a rendõröket majd a helikoptert, álj be a pajzshoz (elötte célszerû beállítani oda egy menekülõ ezközt) és ha nagyon gáz vedd fel, majd kész is. helikopterre való lövéskor megy mindig fel a kaosz meter szal hajra.

Mondjatok mar meg legyszi, hogy hogyan kell kaoszt csinalni a varosban az Angelek egyik kuldetese ez, thx

Én még tüzoltót nem láttam kijönni csak a GTA 1-2-ben. Lehet egybõl robbanok/robbantok... 😊 Tüzoltóval megvolt a level 14-is, mentõvel csak 11. (addigra sajnos mindig valahogy felborulok..)

Egyébként tüzoltõ messze könnyebb akárminél, nagyon gyorsan és könnyen el lehet érni ha ctrl-lal oltassz és naturban vezeted. Csak a kézifékkel olyan mint egy bálna, egyszerûbb lelassítani és kanyarodni.
CS@
Hát próbálgattam ,de még nem nagyon sikerül.
A rendõrnél tulképp kiszállhatsz a rendõrautóból csak néhány másodperc múlva újat kell találnod és akkor folytatódik.
A mentõautóból egyáltalán nem szállhatsz ki mert akkor vége és legközelebb level1 -rõl kezdheted megint.

CS@
A Taxit és Pizza kihordást megcsináltam én is viszont elugrani csak taxival tudok úgyhogy áruld már el ,hogy lehet bármely autóval elugrani.
A rendõrnél és mentõnél pedig level 12-t kellene csinálni (tehát nem elég az X db ,hanem egy huzamba kell nyomni).
Kezdtem egy újat direkt ezért ,elég vicces ,hogy egyetlen küldetést sem csináltam és van 50000rem a taxiból meg a pizzaból.
Tûzoltóságot csak Downtown-ba tudok (ha még nem mehetsz át akkor gyújts nagy tüzet és nyúld le az érkezõ tûzoltók autóját –ezt még nem próbáltam ki).

Tüzoltóság a túloldalon van (Downtown környék?), ha átmész a középsõ hídon fordulj a kétsávoson jobbra aztán tök egyenes akkor is amikor szétválik az út. Egy drótkerítéssel határolt nagy épület óriási emblémával, az udvaron a tüzoltõautó. Tüzoltósággal szemben a rendõrség, ahol police feliratúra van festve a parkoló és egy rendõrautó is szokott parkolni.

Arra gondoltam mivel van min. 3 kórház, lehet mindenhol meg kell csinálni 100-at, mint GTA3-ban a rendõröknél hogy a hideoutoknál megjelenjenek a rendõrcsillagok. Valaki próbálta már?
precision
az elég jó sebesség 384-es nettel... 😄

Bazinga!

Mayday
Hol van a tuzoltosag?
En a 100 taxit mar vegigcsinaltam, itt nem kocsit kapsz, hanem egy Knight Rider fele helybol felugrasi lehetoseget, barmilyen kocsival!
A tobbi bonuszt meg nem tudom!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mike
ja és azt hiszem, még golyóálló is 😊)

Mike
akkor pontosan:

eredeti infernus sor:
INFERNUS 1600.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 70 1.1 0.82 0.53 5 240.0 25.0 R P 11.0 0.52 0 30.0 2.2 0.1 0.30 0.9 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1

kicsit felturbózott:
INFERNUS 1800.0 2.0 4.4 1.1 0.0 0.0 -0.3 30 1.1 0.82 0.53 5 320.0 60.0 4 P 45.0 0.52 1 30.0 2.2 0.1 0.30 0.01 95000 0.25 -0.14 0.5 8181 0 1

nehezebb, gyorsabb, jobban gyorsul, erõsebb fék, szinte törhetetlen kasztni, 4 kerék meghajtás, alacsonyabbra tett súlypont

Mike
talán a data könyvtárban van egy handling.cfg

(de ezt most fejbõl írom, szóval nem biztos, hogy így van - otthon mahjd megnézem neked pontosabban)

Srácok! Akik már régóta nyomják! Ebbe nincsenek bónuszok mentõzés/tüzoltózás/taxizás után? A mentõtõl a csáko tovább birja a sprintet mint a 3-ban azt észre vettem, de 100 felett nincs semmi. Tüzoltósból megcsináltam 400 felett de még mindig semmi.

Egyébként tüzoltózással marha gyorsan lehet pénzt keresni. Egy ütembe 50-60 ezret simán.
www.gamecopyworld.com aztán keress rá!
Looserke
BlackWolf, kapcsold be a Frame Limitet vagy mit a Display setupban

air23
😊

egyébként a textura.. próbáltad hogy felveszed a view distance-t? lehet hogy az segít, nemtom, nálam tökéletes a grafika.

Mayday
Te hol lattal ilyen nevu Cracket?
(Grand.Theft.Auto.Vice.City.Multi-TECHNiC/)
Az NForce-on nincs kinn, aminek ez lenne a neve!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

na hello!!!Figyuzzatok nálam az van hogy késöbb tölti be a textúrákat olyan hogy odamegyek például egy házhoz amikor2 méterre állok töle akkor még szutyok de ha hozzáér a pasasom hirtelen ráhuzza a gép a texturákat!!!config:p31100mhz gf3ti200256mb ram. 1024X768 max látótávolság a sima3 simán ment enm volt semmi textúra gondja!!!Help PLeaseeee!!!

Sziasztok!
NoCD crack-ket tudna valaki küldeni nekem?
[email protected]
Biztos volt már, de most olvastam ár az utolsó 800 hozzászólást, de nem találtam linket.
Köszi

air23
írd át a billkiosztást, és menni fog. én 5 percig csak konfigoltam, de utána viszonylag könnyû volt.

thx

kipróbálom
AnarchoiD
szoval miutan colonel (ES NEM DIAZ!) uccso kuldijeben elkiserem kifele a varosbol, a vegen nekemadja a nagy motocsonakjat.... ki lehet valahol ezt kotni, hogy kesobb felhasznalhassam ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Instict
másold fel a cd-t a winchesterre, csinálj egy kamu italian text fájlt, azzal írd felül, és onnan telepítsd a géprõl. akkor már ráfog kérdezni, hogy ki akarod-e hagyni.

Csacsi
Nagyon nem értek én ehhez a helikopterezhéshez. Tegnap több mint 1,5 órát szenvedtem azzal a küldetéssel, mikor a kis helikopterel kell ledobálni a dinamitokat, de nem sikerült. Kéne valami kód, vagy tuti módszer, amivel meg tudnám csinálni, mert nagyon szar így. 😞(

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

De nekem nincs folytatás gomb...

CSak OK, mire kilép a rohadék.
Aszongya:
Component Transfer Error.
fájlnév blabla...
Data Error (Cyclic Redundancy Check)
?

De mit csináljak vele? Asszem az olasz nelyvû readme.txt.-vel van baja.
Gondolom a multilanguage miatt
Üdv!

Van egy olan problémám, hogy amikor az 1.CD-rõl akarok telepítteni, kiírja, hogy vmelyik readme.txt hibás a cd-n. Megvan a tüköfájl, isobusterrel kicsomagoltam, de mit csináljak vele??

Elõre is kösz a segítséget
Carlos
Csináld meg a tellát küldit és mehetsz tovább! Nincs megállás innentõl a stáblistáig!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lõsz mindenre ami mozog, autót robbantasz stb. egy M4-es nemárt!!! A rendõlhelikoptert is érdemes leszedni bazookával. Lõni a SWAT-osokat, mint atom!!!
Amúgy utánna spuri, mert nem tûnik el a Wanted szint!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem is tetszett, bár a moci nehezen bírta! A végén már imádkoztam, hogy csak az uccsó Jump-ot bírja még ki!!!
De kibírta... Fel is robbant! Suxxx! 😉

Þór vígi þessi rúnar

Methos from GH
Hamarosan elkezdõdik a magyarosítása. Csak úgy szólok... 😊 Web: gamehunter.jatekhirek.hu

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

zaki
de ha megcsináltad, utána rögtön menj és festesd át más színûre a mocit, mert a rendõrök min. 3-as fokozatban fognak üldözni