GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Egyébként hatalmas játék, minden része nagyon ütõs lett! A rádióval megint nagyott ütöttek, iszonyatosan nagy poénok vannak szinte minden adón, de fõleg a Kchat-en 😄 Igaz kicsit kell hozzá tudni angolul, de annyira nem vészes szvsz, max a szleng miatt, de érdemes odafigyelni rá 😊
tegye fel a kezét akinek a másoltcd-kbõl ha reál értéket kéne fizetni nem érné el minimum az egymilliot, de inkább joval többet... 😄(fõleg ha van valami spéc grafikai progi vagy programfejlesztõ környezet ami 500e huftol kezdõdik 😄)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
meg hogy gta4..az majd 2004ben.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
lehet hinni akkor a fõszál 20 küldetésbõl áll.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De azóta rájöttem ,hogy a pizzázás ,rendõrködés STB is hozzáad fejenként 1-et 1-et.
Tehát a 111 csak a betûs + ingatlanos + telefonosok küldetések az összes többi erre jön rá.
Akik végignyomta tudja miért!!! 😊
Aszemét! Végignyomtam! Isten gám!!!
NAgyon jó! Jöhetnek a hidden pack-ok meg egyebek...
Þór vígi þessi rúnar
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Nekem ADSL-em van!! Az jó, hogy 50-51kb/s-al jön le??? (GTS Datanetnél vagyok, és a 384/64-es csomagban)!

Nyugodtan rendeljetek isoburnsttöl, nem átverés, és ráadásul olcsó 😊 Ne tudjátok mit éreztem mikor 4kor hazajöttem sulibol és megláttam az asztalon 1 papirdobozt.. még ugyanakkor csak 10percet tudtam jáccani vele, de ennyi elég volt az elsö benyomásra, hát ez NAON ISTENKIRÁLY!
Mikor a galambokat lövi, meg mikor a videjo elromlik 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://supergamer.bixerver.com/html
Nah meginn felkeültek filmek!!méghozzá kettõ!Imádom ezt az oldalt!!!IMIMIMIMIImádom
The SG oldest KING. xD
๏̯͡๏﴿
Mellesleg az egyik elsõ küldetésben Cortez hajóján az egyik csávó ecseteli mennyire állat film a "Nimfo Invaders" és abban van hogy egy cápa leharapja a csávó tökét. 😄
Még az is qrva jó hogy az egyik kis stúdióban ott vannak a holdraszállás díszletei. 😄 😄 😄 Biztos ott vették fel Armstrong bácsit.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com