22366
-
#7916 mert nekem nem 80-as évek hangulata kell, nem is tetszik....
Én real kocsikkal szeretek menni, de ha csak ilyenek vannak akkor ezeket teszem be. -
#7915 na és ő bajuk. -
#7914 Super Strip kicsit vegyél már vissza az arcodból -
Madmaxx #7913 Nem lenne rossz ha nem ütne el igy a háttértől a szinezése modellezése stb. :)) -
#7912 Igazad van! Én is utálom ezeket a kocsiújítás de király fa*zságokat! -
#7908 Köszi majd ma megpróbálom! Az A és a D nem fordítva van? -
Gergely3 #7907 A-jobbra, D-balra, Num-8-le, Num-2-fel, W-Elöre(folyamatosan nyomva kell tartani)S-Lassítás/hátra -
#7906 Segítség! Azt a ku**a repülögépet nem tudom irányítani ( a filmgyár 2. küldetése)!! Hogy kell?! Megőrülök! -
Mr Tom #7905 Hogy és honnan lehet betölteni a VC-be autókat??
Mond el légyszi, mert nagyon érdekel!!! -
Rodriguez #7902 El tudod menteni a statisztikádat html vagy txt formátumba és a mentések helyén fog megjelenni. -
#7899 az én kis drágaságaim :)
-
#7898 1szerű, akkor hallgasd a saját mp3-aidat -
#7897 A .zip kiterjesztést nem is fogod képnézőben behívni. Az eredeti állomány .BMP, WinZippel tömörítve. -
tibinihil #7896 aha, érdekes, nem vágom... -
#7895 csak ezért kérdeztem -
tibinihil #7894 zaki: sztem itt stats.txt nincs. ez sztem inkább vhogy a savefileokba lehet beleépítve. ha attól független lenne akkor annyi stats.txt nek kéne lenni ahány saved van gondolom. az meg béna lenne. -
#7890 ez is egy +oldás -
#7889 sztem nem valami nagy durranás az irányítása, ha belejössz nagyon lehet vele menni -
#7888 én meg beugrattam corvettel a golfpályára a lerombolt épületnél és így fegyverrel nyírtam ki őket
-
#7887 na én már 94%-nál járok. ami még hiányzik: 3 unique jump, taxi, mentő, és pizzás küldetések. más hogy áll? -
#7884 veddgyél? -
#7881 könnyu az,masodikra siker,csak rá kell érezni:) -
Szirob #7880 Megvettem a filmgyárat, a második küldinél elakadtam. Egy repülővel kell tengerről felszállni, és ledobni a filmeket népszerűsítő dolgokat, de az a sz*r nem irányitható. A kishelikopteres pálya és a mini repcsi( amikor a kubai hajókat kellett ledobni bombával) elsőre sikerült. Ennek nincs valami könnyebb megoldása? -
#7879 pizzásból elég 10 is -
magyar ember 2 #7878 Thx, ezt nezegettem 1 darabig, de lemerul az aksim mire mind a 83 oldalt atnezem. :) -
dieselG #7877 Lehet h van ott 1 rakás, letöltöttem már jónéhányat, viszont azok nem pl jpeg kiterjesztésüek, hanem olyan ismertlen, amit nem ismeri fel se a gép, se a Vice City.. Miféle csiribirít kell csinálni megint? :) -
#7876 Itt találsz egy rakással, nézz körül:
http://vc.gtaskins.com/skins -
#7875 Az csak a géped miatt lehet. Egy megfelelő vassal nincsenek hibák! A rádiót pedig sajnos nem lehet default beállítani. Én csak az mp3 lejátszóját hallgatom. -
magyar ember 2 #7873 12 -
#7872 a taxis,mentős, pizzás küldetésekről tudtok kicsit konkrétabbat? mennyit kell belőle megcsinálni? -
#7871 az is elég, ha leparkolod az összeset orral a víz felé.
Nem tudnak tolatni a kocsikkal :-)
én meg az egyetlen jobb oldali kocsival (amiben ült egy muksó) belöktem a vízbe a faszit kocsistól, és megfulladt :-() -
magyar ember 2 #7870 Az is jo +oldas hogy kimesz a bejarat ele, felkapod a fegyvereidet, es amikor ki akar szokni, acc az arcaba shotgunnal. :) -
magyar ember 2 #7869 Sot, a sunshine autoba lehet bentrol vadaszni golfautot, a bejarat mellett van 1 ugrato amin ki lehet vinni, igy nen kell a kornyeken orakat kolbaszolni hogy feltunjon 1.
Phil 1. kuldetesenel muszaj felszedni minden lepottyano f1vert? Nem akarom hogy elbassza a mar begyujtott loszerkeszletemet.
(A kommandos skint honnan le7 letolteni? Csak mer meg nem kerdeztem +. :D) -
magyar ember 2 #7868 Csinald + a pizzas es a mentos kuldeteseket (mar a legelejen is le7), abbol lesz vagy 80 rongyod. -
#7867 én megoldottam a küldetést egy szép kis golfütővel... -
#7866 1 tipp a későn kezdőknek: A golfpályán megúszható a golfautós fogócska, ha előtte az összes kocsit elviszitek jó messzire. -
#7865 igen, kapsz pénzösszeget -
#7864 szerintem ez 1értelmű... -
#7863 Jópofa ez az RC Baron, kár hogy úgy repül, mint egy jéggé fagyott varjú. Jól körülnéztem a városban, de érdekes, mindig akkor megy ki a hatósugárból, ha átérek a másik szigetre.
Mi a jutalom, ha végigviszem a versenyt? Mindenképp lesz valami, vagy csak a győzelemért ad valamit? -
#7862 Rájöttem, hogy a betűk a térképen a megbízó nevének kezdőbetűje (Cortez, Avery). Nem mondtátok egy szóval sem, hogy a betűk nem tűnnek el, csak ha a megbízó összes küldetését elvégeztem. Én meg várom a többi betűt, aztán kiderült, hogy csak vissza kell menni és újra beleállni a lila körbe, akkor adja a következő megbízást.