GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
http://gtavice.tx.hu/
http://hoodoo.isten.hu/vc/

air23
jaja azt csináltam 😊

Mike
én szívesen válaszolnék ha tudnék 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
honnan szerezzek láncfûrészt?

Mike
halkítsd le a zenét! 😊)

Mike
most azon filózok szerzek egy motorcsónakot, távcsöves puska tudom merre van, aztán leszedem ezt a majmot a vízrõl

Mike
Hát gyerekek vérciki, de nem bírom megcsinálni a golfos missziót. Jó mondjuk éjjel csak kétszer próbáltam 😞 mert mostanában nem sok idõm volt játszani 😞

Mike
találtam egy elég idegesítõ dolgot:

jó lett volna, ha megkérdi (ahogy néha szokta is ha felveszel egy tárgyat), hogy lecserélje-e ha már vmi van nálad. Mert roppant idegesítõ amikor a Katanámat lecseréli egy gumibotra, mert óvatlan voltam

Mike
Tévedtem. Nem golyóálló. Arra volt a garázseditor

Az options/audio menünél lehet állítani mint pl:
D3D hardwer supported, Rad tools, izé, na megtalálod! Nekem Sb128 pci hangkártyám van és a
direct3d software supported - beállítás a nyerõ.
I.C.ram
Az elején rögtön fele kell kanyarodni, és kilökni az útról, így hatalmas elõnyhöz jutsz, és simán végigmehetsz a pályán.
Sephi
Hehe tok poen most fedeztem fel hogy a hazam tetejen van egy helikopter 😊)) Remekul elvagyok vele 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kicsirigo
Éngem is megszivatott vagy kétszer, aztán harmadszor mikor nekem jött a verseny elején és megpörgetett, pont felborult mellettem egy motoros is. Átültem a motorra és lealáztam a csókát. 😊

zaki
tud valaki kódokat a játékhoz?

scynetyc
Sziasztok! Megtudja valaki mondani miért van az hogy elinditóm a játékot és a kocsiban frankon szol a zene ,de a lövéseknek, verekedésnek utcai életnek, jármüveknek semmi hagjuk nincs.Telepitéskor semmi hibát nem irt ki.
Én is itt tartok, ez elvileg már a vége felé a játéknak. Ahhoz, hogy továbbmenj kell talán a Malibu de a printeres bolt tutira.
De a Malibu "driver" questjét hogyan lehet megcsinálni? Mikor le kell gyõzni autóversenyben, én egy tragacsban ülök õ 1 versenyautóban...kinyírni nem lehet, jobb kocsi eltûnik, hiába parkolom le...😞

TSW: Tunderke

zaki
akkor összesen 4X6 autót kell levinni a garázsba?!

olyan mint régen az import-export garázs volt, csak itt az autoszalon a jutalom 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jaja
de ne örülj mert 4 lista lesz... 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
ráfér a 80percesre

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ennyi a feladat, hogy leviszem a listán lévõ kocsikat a garázsba?

versenyt anyit csinálsz amenyit akarsz..., semi köze az autoszalonhoz, a versenyplakát mellet jobra van egy garázs, abba kel vinni a kocsikat (a garázsajtótól jobbra van a lista hogy mi kell)

zaki
+vettem az autószalont, +csináltam mind a 6 versenyt, de a rózsaszín oszlop még mindig ott virít... normális ez?

KG21
Nekem is volt olyan hogy nem váltott a detonátorról.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Simán ráfér egy 700-as cd-re, mivel a BIN egy részét pakolja fel a cd-re. Nekem is jó lett!
KG21
Ha esetleg kiszáltál volna a kocsiból, akkor talán azt írta volna hogy "cherry popper asset completed"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ÁÁÁ!!! Megvan!! De nekem másfélperc alatt csibnálta meg, a bin az 769MB-lett, a cue pedig 73 bájt!! Most írjam ki cd-re?? És milyen cd-t vegyek, mert nem fér rá a 700-asra a 768 mb bin??
Fefe
Ha megcsinálsz 50 db akkor menj vissza a kiindulási pontra és szállj ki a kocsiból.

Kösz!!, csak kér egy bizonyos flt-vca.(a szám, hogy melyik db, az 54-bõl).r00 És ez a File nem tudom hol van!!
Mindjárt Szétrobbanok!!!
Taranov
Elmondom: Fogsz egy WinRAR-t. A WinRAR címsorában abba a meppába lépsz, ahol a letöltött file-ok vannak. A listában az elsõ (windows számára ismeretlen) file-ra kattintasz, és Extractolod valahova. Ennek a mûveletnek készen kell lennie max. 8 perc alatt. Fontos, hogy csak az elsõ fájlt extractold, nehogy az összeset! LEsz egy 769 Megás BIN kiterjesztésû fájl, és egy pár Kbyte-os CUE. Az Alcohol 120 %-kal úgy tudod kiírni, hogy rákattintasz a képfájl beillesztése vagy készítése vagy vmi hasonló rondaságra, és ott a CUE fájlt tallózod képfájlnak. Utána õ a BIN fájl egy részét felírja CD-re, és kész. A biztonsági beálításoknál nagyon fontos ,hogy ahol kiválasztod, hogy milyen gyorsan írja a CD-t, kiválaszd, hogy Securom legyen, mert különben rossz lesz. Fontos, hogy ha ezzel a Securom beállítással nem írod ki CD-re, akkor nem fog mûködni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
a billentyûzettel

Köszi Mike!!
Figyelj, letöltöttem a VC-t a warezcenterrõl, és a file-okat nem ismeri fel a Windows???
Mi a ***** kell csinálni???
Segíts!!
Help me!!
Joey_The_Man
Nektek is van olyan hogy nem tölti be a textúrákat, és gusztustalanul rondák a házak, utak egy pár másodrecig??? Vagy csak nálam ven ez.... Mindenesetre elég szar így. Ha tudjátok mi lehet a gond légyszi írjátok má meg. Thx

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

hiba
elobb talan allitsd be a billentyu kezelest hogy tudd mi micsoda....

mennyi ilyen amator van
neha en is 😊

Danika
Num mal: 1,4 es avgy 1,2 probálgasd!!

The SG oldest KING. xD

Eye-scream
A kis RC helikopterrel nem lehet sehogyan elõre repülni? Nekem eddig mindig felrobbant mert nekimentem az ajtónak meg ilyenek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Mike
árulás közben nem lehet kiszállni?

Tikal
probálj egy paint and spray közelében árulni, és ha jön a rendõr akkor bemész, vagy keress egy rendõr csillagot és annak a közelében...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://gta3.net gta3-hoz csomo jó cuccos és már a gta vice city-hez is itt vannak az 1. dolgok (mod, patch, toolz,trainer,savegames)Na ennyi! Tudja vki mikor adják ki a vice city-hez az 1.1-es peccset???????????kéne
air23
hát engem 33 körül kaptak el a cserris (drogárus) küldetésnél olyan 15 perc furikázás után. boldog voltam 😊

CS@
Szerintem ez a Level dolog egy nagy pöcsség a francnak van kedve elõröl kezdeni amikor Level10-nél kigyullad a mentõautó...

air23
ott akkor megcsináltál már mindent (plázában az amunation robbantás az uccsó ha jólemléxem)

Hoi...

Minden misön meg van csinálva. Columbiaiak, Kubaiak minden....és csak a házikómnál van egy V-felirat.Tudjátok a nagy ház, ami azé a fószeré volt, aki elraboltatta a feka -haveromat)..namármost..ott kéne lennie az új melónak, de sehol sem találom a rószaszín kört.

Aki tudja a megoldást segítsen pls.

u.i.: Csak egy dollárjel forog a lépcsõn a ház elõtt és semmi meló.

Elõre is thx.
Danika
Má megvan elolvastam itt:
http://supergamer.bixerver.com/html

The SG oldest KING. xD

Danika
Hum.hum !Mitkell csinálni ott ahol azt a fehéruhást elviszem a ponthoz -s semmi!ott a pont és semmi

The SG oldest KING. xD

Kandurex
Hmmm....akkor valami GEBASZ van...na mindegy, ha megoldottad OK.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nagyon figyelmes tudok lenni...

"Mail ment...check a mellékleteket."

Egyébként a mellek😊let nem jött át, de megoldottam.
Köszi szépen
Nagyon, köszi és ez most azt jeleni, hogy made by hand on me ?
Kandurex
Mail ment...check a mellékleteket.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jajaj, gamerek ! letöltöttem a sec-rõl a bin fileokat , de a cue nem gyön.
Adjatok már egy jó nagy tanácsot, please!

kössz.
(hamahama😊