GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
jó lett volna, ha megkérdi (ahogy néha szokta is ha felveszel egy tárgyat), hogy lecserélje-e ha már vmi van nálad. Mert roppant idegesítõ amikor a Katanámat lecseréli egy gumibotra, mert óvatlan voltam
D3D hardwer supported, Rad tools, izé, na megtalálod! Nekem Sb128 pci hangkártyám van és a
direct3d software supported - beállítás a nyerõ.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De a Malibu "driver" questjét hogyan lehet megcsinálni? Mikor le kell gyõzni autóversenyben, én egy tragacsban ülök õ 1 versenyautóban...kinyírni nem lehet, jobb kocsi eltûnik, hiába parkolom le...😞
TSW: Tunderke
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
de ne örülj mert 4 lista lesz... 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mindjárt Szétrobbanok!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Figyelj, letöltöttem a VC-t a warezcenterrõl, és a file-okat nem ismeri fel a Windows???
Mi a ***** kell csinálni???
Segíts!!
Help me!!
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
mennyi ilyen amator van
neha en is 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minden misön meg van csinálva. Columbiaiak, Kubaiak minden....és csak a házikómnál van egy V-felirat.Tudjátok a nagy ház, ami azé a fószeré volt, aki elraboltatta a feka -haveromat)..namármost..ott kéne lennie az új melónak, de sehol sem találom a rószaszín kört.
Aki tudja a megoldást segítsen pls.
u.i.: Csak egy dollárjel forog a lépcsõn a ház elõtt és semmi meló.
Elõre is thx.
The SG oldest KING. xD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Mail ment...check a mellékleteket."
Egyébként a mellek😊let nem jött át, de megoldottam.
Köszi szépen
Adjatok már egy jó nagy tanácsot, please!
kössz.
(hamahama😊