PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ésazt hallottátok, hogy a F1 megszûnt létezni!?
Minden nagy istálló kilépett és egy új versenyt indítanak!
Remélem a Sony lecsap a licenszere egybõl!<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az hogy a LBP ingyen ruhát + Fat princess-t kicsit odébbtolták (1-2 hét) nem para. Annál inkább a Ghostbusters, persze amiket olvastam róla: 5 pontot kapott a tegnap megjelent 576-ban (a mostani szám szerintem nagyon jó lett) rövid, amit meg a ps3 verzióról hallottam, inkább hagyjuk. Azt hiszem Bioshock-al is ez lehetett a helyzet, alacsonyabb felbontás miatt lehetett a homály, de 2 hét múlva kijött egy patch, amiben 1-2 textúrahibát javítottak és el tudom képzelni, hogy valahogy magasabb felbontásba lõtték a cuccot, akár egy ini file-al, vagy bármivel, nem tudom, a lényeg, hogy utána és azóta tûéles képet produkál, szóval ilyen szempontból a Ghostbusters szégyen.
inFamous nagyon zsír, átjutottam a 2. szigetre nagyon tetszik a felépítése, teljesen más a hangulata, mint az elsõnek, ráadásul az új ellenfelek is borzasztó hangulatosak!, jó a maszkjuk 😊
Prototype-al meg talán olyan viszonyban lehet, mint egy jó sci-fi egy akciófilmmel. Kipróbálni még nem tudtam, lóvé nyista, talán jövõ hónapban!
Bionic Commando rearmed trófeák meg hab a totrán!
bár azért kiváncsi lennék,hogy hogyan alakultak volna az eladások Nintendo platformon(még ha ebben a formában nem is létezhetne)...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szal ez a vita egy katyvasz!😄
Az LBP-ból nyilvánvalóan nem fogyott el 5 millió, és valamiért nem akarnak platinumot csinálni belõle. Ezek monnyuk úgy tények, amin lehet filózni de szerintem nagyon mélyen nem érdemes belemenni.
Mint ahogy kb az is tény, hogy az LBP egy nagyon fontos rétegjáték, mint ahogy pl. a Valkyria is, és asszem abból sincs platinum. Fontos rétegjáték, mert azt erõsítik, hogy érdemes MINDENKINEK megvennie a PS-t, mert nem csak színes szélesvásznú tömegtermékeket kap, hanem speciálisan egyéni ízlésre szabottat is.
Ha megkérdezik, hogy melyik scifi filmet vegyem meg pl a Függetlensegg napját, vagy az Ember gyermekét, akkor én az utóbbira szavazok (meg is van) pedig a kasszáknál valszeg az ID jobban szerepelt annak idején.
Az LBP-t is sokan megvették viszonylag, egy nagyon fontos jó kis játék, ha igényesen akar szórakozni az ember ugribugrival akkor kötelezõ.
Persze nem mindenki komálja ezt a mûfajt, annak az ilyen alteros prezentációját pláne.
Na most hogy fáj-e valakinek, hogy egy cím húzócím-e vagy sem az egyéni szocprobléma, vagy is inkább pszichiátriai szakkérdés.
Én örülök, ha egy játékból sokat adnak el, mert akkor lesz folytatása, támogatása. Szerencsére a kritikus határt ilyen szempontból, mind az LBP min pl. a Valkyria átlépte, így a többi a részemrõl legyen a kiadók gondja.
Röviden😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
(GT5-rõl semmi megjelenés még mindíg? 2010 márc reális?)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
<#nyes>#nyes>
Ez teccik!<#eljen>#eljen>
Nem vagyok 2napig netközelben, és megõrülnek az emberek??
Még szerencse hogy Sir Quno Jedi fél szeme a topikon... (egyéneket banamákra küldeni egyébként is csak Õ tud)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ha sikerül beidézni a sértegetéseimet, akkor Sir Quno Neked fog igazat adni. Ha esetleg nem sikerülne, akkor ez van. <#nemtudom>#nemtudom>
OFF
Papesz
A Sony Hungária a Sony Computer Entertainment Europe-tól veszi át az adatokat, vagyis ha az anyacég európai fõhadiszállása "hazudik", akkor a magyar kirendeltség is.
A LBP-bõl és a többi játékból amit lentebb én is felsoroltam neked TÖBBET adtak el mint 400ezer, mégsem platinum.
Ez TÉNY ne próbáld megcáfolni, mert tényleg magadból csinálsz hülyét.
Sehol sem próbáltam megcáfolni, amennyiben olvastál volna ilyet tõlem, kérlek idézd vissza. Többször leírtam, hogy nem tudom miért nem Platinum még a játék. Ellenben nézd mit talál az ember, ha egy kicsit túrja a netet: "PAL region sales in particular; games that sell over 400,000 units in another region alone, such as Japan or the U.S., do not necessarily qualify for a Platinum title"
Gondolom ebben egyetértünk, mint ahogy remélem mostmár abban is, hogy a jelzõd amit legelöszõr használtál az LBP eladásra baromi nagy túlzás volt.
Ha túloznak a weboldalak, hát túlzok én is.
Az elõzetes elvárások
Túlzás #1
Túlzás #2
Túlzás #3
Túlzás #4
etc.
Gyakorlatilag minden neves weboldal foglalkozott a jól körbehájpolt játék gyenge eladásaival. A kiindulópontra visszatérve (#63734) a LittleBigPlanet minden, csak nem húzócím. Nem igazán értem, hogy ez miért fáj Nektek ennyire.
Ez a platinum eladásra vonatkozó hivatalos ajánlás szerintem úgy helyes, hogy MINIMUM 400ezer eladott játék után kaphatja meg a cím.
Többször is beidéztem, megteszem utoljára: "Ahhoz, hogy egy játék Platinum státuszba kerüljön, legalább 400.000 darabnak kell lennie az ún. PAL országokban." A legalább és minimum szavak egymás szinonímái.
És akkor itt tényleg zárjuk is le, mert a többiek számára ezek nem feltétlenül érdekfeszítõ információk.
Papesz
Papesz
Persze, tudjuk ebben a nagy sony is ludas.
Visszatérve a -figyelj- TÉNYEKRE:
A LBP-bõl és a többi játékból amit lentebb én is felsoroltam neked TÖBBET adtak el mint 400ezer, mégsem platinum.
Ez TÉNY ne próbáld megcáfolni, mert tényleg magadból csinálsz hülyét.
Persze hazudhat az összes statisztika, de valahogy mégsem hiszem, hogy egy Killzone2 vagy LBP-bõl ennél kevesebb fogyott volna.
Gondolom ebben egyetértünk, mint ahogy remélem mostmár abban is, hogy a jelzõd amit legelöszõr használtál az LBP eladásra baromi nagy túlzás volt.
Már PS1-PS2-õn is volt pár cím amibõl jóval többet adtak el, gondolj csak a GT4-re.
Ez a platinum eladásra vonatkozó hivatalos ajánlás szerintem úgy helyes, hogy MINIMUM 400ezer eladott játék után kaphatja meg a cím.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Papesz
Papesz
ugyanez elmondható az általad is felsorolt címekre
Ezt nem nagyon értem. Mi mondható el melyik általam felsorolt címrõl/címekrõl?
szóval érvekkel, tényekkel gyakorlatilag meg van cáfolva 100% a baromság, amit beszéltél.
Írj a Sony Hungáriának, hogy baromságokat közölnek a hivatalos weblapon, hiszen Te tudod, hogy nem 400 ezer eladott példány a Platinum játékok eladási határa.
brávó, iq fighter kisbarátom.
Látom továbbra is a személyeskedés a fõ fegyver. <#nemtudom>#nemtudom>
Papesz
ShopTo, Game.co, MovieTyme, Videogames.
Viszont inkább én is csináltatok erre célra külön egy kártyát és azon nem tartok csak annyit, amennyi a vásárláshoz szükségeltetik.
Papesz
Papesz
az LBP-nél ilyen üzletpolitikát folytatnak, hogy alapból olcsón. adják. más játékot kiadnak platinumban, mást nem. ahogy õk úgy látják, hogy nekik jobban megéri. te meg próbálod bemagyarázni a faszságaidat, amire csak te is felsoroltál vagy 5 ellenpéldát, ami sehogy sem illik bele a barom félreértelmezett szabályaidba.
Tényleg faxság amit itt összehisztizel!
<#hehe>#hehe>
Papesz
Tehát azért nem Platinum a LBP, mert "teljes áron" is veszik még pont elegen. Igaz, a jelenlegi teljes ára az ajánlott Platinum ár ALATT van mind Magyarországon, mind külföldön.
De természetesen az a faszság, amit én írok. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
Eszméletlen egyébként hogy mi megy ebben a világban, résen kell lenni!
Egy fórumtárs (talán Foxhund) múltkori bejegyzését követõen -mikor is valószínûsítette hogy bankkártya adatok illetéktelenek kezébe kerülhettek - én is aktiváltattam az sms értesítõt és most az elõbb ennek különösen nagy hasznát vettem. Történt ugyanis, hogy az ETIHAD AIRWAYS nevében valakik majdnem megrövidítettek 362 715 Ft-al! Gyorsan interneten keresztül letiltottam a kártyámat -még épp idõben- mert jött a következõ értesítõ, ami ugyan jóval kisebb összeg (791 Ft) lett volna, de addigra szerencsére már érvényben volt a tiltás.
Úgyhogy hálás köszönet a fórumnak, mert nélküle lehet hogy holnap reggel infarktussal kezdtem volna a napot a számla egynelegem láttán.<#worship>#worship>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"Én most hirtelen meg sem tudnám mondani hányszor fagyott ki másfél év alatt. Nem egyszer"
szerintem, ha lefagyogat, akkor nem problémamentes...
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ilyenkor hol van a topikgazda, tiltsa már ki innen, ez itt off, ráadásul baromságokat is ír, legalább 3-4 fórumozó rászólt, de szarik bele, törölni kéne a hsz-eit!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Angol óra vége.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSN: berghold
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ennek fényében arra, hogy a felsoroltak (köztük az LBP is) miért nem jelentek meg platinumban, a válasz igen egyszerû: valószínûleg úgy kalkuláltak, hogy még nem érné meg nekik, valószínûleg azért, mert teljes áron is veszik még õket pont elegen.
PSN: berghold
Ez csak próbaterhelés, hogy létezik-e a kártyád és nem kamu kártyaszámot adtál meg. Ezt az összeget a bankod befoglalta, de mivel tényleges vásárlás nem történt, így nem is fogja levonni a számládról. Ezt foglalásban lévõ tranzakcióként kezelik, és mivel nincs mögötte tényleges vásárlás nem is lesz belõle könyvelt tranzakció, azaz fel fogja oldani a bankod a foglalást és így "visszakapod" a pénzt (ami gyakorlatilag végig a számládon maradt). Enélkül nem lehet beízonosítani hogy valóban létezik-e a kártyád.
Mivel a taranzakció során egyúttal az is kiderült a PSN számára hogy a kártyád nem abból az országból való amelyik ország store-jából vásárolni akartál, így a tényleges vásárláshoz értelemszerûen nem is fogadta el az adott kártyát.
PSN ID: dualview
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként fogalmam sincs, hogy a CoD WAW, Motorstorm2, Resistance 2, Killzone 2 még miért nem Platinum, a feltétel az, amit idéztem a HIVATALOS oldalról. Csak tippem van: gondolom nem azonnal dobálnak ki Platinum címeket, hanem csak bizonyos idõközönként.
Papesz