PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nem mintha a Kódmester F1 jobb lenne, erõ kétséeim vannak a Grid és a Dirt után, de ne legyen exluzív egy F1es játék. Mi akik GP2-4, F1C, rFactor és társait nyüstöltük sok éven át nagyon új dolgokat nem tudnak már mutatni, csak hasonlóakat, de ez nem szokott nekik összejönni sajnos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mi lesz ezek után az F1 2010-el amit a Codemasters csinál ? Nem kevés pénzbõl vették meg a jogokat.
Én meg remélem nem csap le a Sony a jogokra, az F1 Championship edition (Studio Liverpool) is egy nagy határ sz@r volt 😞, ha valakit érdekel ezek után is a ez a játék annak eladó 6000Ft-ért ebben benne van a posta is.
NEXUS6
Mégegykisoff:

Ésazt hallottátok, hogy a F1 megszûnt létezni!?
Minden nagy istálló kilépett és egy új versenyt indítanak!

Remélem a Sony lecsap a licenszere egybõl!<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
Hogy játékokról is szó essen, vettem egy MGS-t USA store-ról, nagyon kíváncsi vagyok rá, még sosem játszottam vele - max csak mást láttam, de nagyon rég volt.

Az hogy a LBP ingyen ruhát + Fat princess-t kicsit odébbtolták (1-2 hét) nem para. Annál inkább a Ghostbusters, persze amiket olvastam róla: 5 pontot kapott a tegnap megjelent 576-ban (a mostani szám szerintem nagyon jó lett) rövid, amit meg a ps3 verzióról hallottam, inkább hagyjuk. Azt hiszem Bioshock-al is ez lehetett a helyzet, alacsonyabb felbontás miatt lehetett a homály, de 2 hét múlva kijött egy patch, amiben 1-2 textúrahibát javítottak és el tudom képzelni, hogy valahogy magasabb felbontásba lõtték a cuccot, akár egy ini file-al, vagy bármivel, nem tudom, a lényeg, hogy utána és azóta tûéles képet produkál, szóval ilyen szempontból a Ghostbusters szégyen.

inFamous nagyon zsír, átjutottam a 2. szigetre nagyon tetszik a felépítése, teljesen más a hangulata, mint az elsõnek, ráadásul az új ellenfelek is borzasztó hangulatosak!, jó a maszkjuk 😊

Prototype-al meg talán olyan viszonyban lehet, mint egy jó sci-fi egy akciófilmmel. Kipróbálni még nem tudtam, lóvé nyista, talán jövõ hónapban!

Bionic Commando rearmed trófeák meg hab a totrán!

Alien!
és mondjuk azt se felejtsük el,hogy új IP,ami mire a folytatása befut,elég nagy kultuszt teremt maga körül(ezt még segíti a PSP-s változat is)...

bár azért kiváncsi lennék,hogy hogyan alakultak volna az eladások Nintendo platformon(még ha ebben a formában nem is létezhetne)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Nekem az nem világos, hogy egy olyan címbõl amit a gyermekded lelkû játékosok vesznek, miért kell 10 milliót eladni egy olyan konzolon, mit fiatal felnõttek használnak elsõsorban, illetve az hogy egy cím valamilyen szempontból sikeres, miért kell rögtön platinumnak lennie, vagy ha nem olyan sikeres akkor kell, vagy a MGS4 platinum mikor jön ki, vagy már kijött vagy hogy van ez?

Szal ez a vita egy katyvasz!😄

Az LBP-ból nyilvánvalóan nem fogyott el 5 millió, és valamiért nem akarnak platinumot csinálni belõle. Ezek monnyuk úgy tények, amin lehet filózni de szerintem nagyon mélyen nem érdemes belemenni.

Mint ahogy kb az is tény, hogy az LBP egy nagyon fontos rétegjáték, mint ahogy pl. a Valkyria is, és asszem abból sincs platinum. Fontos rétegjáték, mert azt erõsítik, hogy érdemes MINDENKINEK megvennie a PS-t, mert nem csak színes szélesvásznú tömegtermékeket kap, hanem speciálisan egyéni ízlésre szabottat is.

Ha megkérdezik, hogy melyik scifi filmet vegyem meg pl a Függetlensegg napját, vagy az Ember gyermekét, akkor én az utóbbira szavazok (meg is van) pedig a kasszáknál valszeg az ID jobban szerepelt annak idején.

Az LBP-t is sokan megvették viszonylag, egy nagyon fontos jó kis játék, ha igényesen akar szórakozni az ember ugribugrival akkor kötelezõ.
Persze nem mindenki komálja ezt a mûfajt, annak az ilyen alteros prezentációját pláne.

Na most hogy fáj-e valakinek, hogy egy cím húzócím-e vagy sem az egyéni szocprobléma, vagy is inkább pszichiátriai szakkérdés.
Én örülök, ha egy játékból sokat adnak el, mert akkor lesz folytatása, támogatása. Szerencsére a kritikus határt ilyen szempontból, mind az LBP min pl. a Valkyria átlépte, így a többi a részemrõl legyen a kiadók gondja.

Röviden😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

JohnnySmith
Egyébként meg még mindíg az államat keresem az Uncharted 2-tõl!! És még mindíg a Resi5-t toljuk cimbivel koopban 😄

(GT5-rõl semmi megjelenés még mindíg? 2010 márc reális?)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

NEXUS6
Banamák!?
<#nyes>
Ez teccik!<#eljen>

JohnnySmith
WTF?
Nem vagyok 2napig netközelben, és megõrülnek az emberek??
Még szerencse hogy Sir Quno Jedi fél szeme a topikon... (egyéneket banamákra küldeni egyébként is csak Õ tud)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

5c0rp330n
rég megmondtam, hogy veled nem vitatkozok többet.

tarti19
Na srácok ez itt nem 576... szóval menjetek oda játszani, ne itt rontsátok a levegõt...<#vigyor><#nevetes2>

OFF

Ha sikerül beidézni a sértegetéseimet, akkor Sir Quno Neked fog igazat adni. Ha esetleg nem sikerülne, akkor ez van. <#nemtudom>

OFF

Papesz

5c0rp330n
nem tudom miért engem említesz, amikor végig érvekkel vitatkoztam, és csak akkor adtam hangot a felháborodásomnak, amikor hatszor le lett írva valami, valaki értelmes ember pedig úgy csinált, mintha direkt pont azt nem látná, avagy az agya pont azt nem fogadná be valami különleges ok miatt, amirõl beszélünk. ellenben az említett kis barátunk többször is vágott vissza teljesen érvek nélkül, sértegetéssel. így aztán szerintem nem én leszek, akitõl búcsút fogunk venni.

Nem hisztiztem, ellentétben mással. <#miaz>

A Sony Hungária a Sony Computer Entertainment Europe-tól veszi át az adatokat, vagyis ha az anyacég európai fõhadiszállása "hazudik", akkor a magyar kirendeltség is.

A LBP-bõl és a többi játékból amit lentebb én is felsoroltam neked TÖBBET adtak el mint 400ezer, mégsem platinum.
Ez TÉNY ne próbáld megcáfolni, mert tényleg magadból csinálsz hülyét.

Sehol sem próbáltam megcáfolni, amennyiben olvastál volna ilyet tõlem, kérlek idézd vissza. Többször leírtam, hogy nem tudom miért nem Platinum még a játék. Ellenben nézd mit talál az ember, ha egy kicsit túrja a netet: "PAL region sales in particular; games that sell over 400,000 units in another region alone, such as Japan or the U.S., do not necessarily qualify for a Platinum title"

Gondolom ebben egyetértünk, mint ahogy remélem mostmár abban is, hogy a jelzõd amit legelöszõr használtál az LBP eladásra baromi nagy túlzás volt.

Ha túloznak a weboldalak, hát túlzok én is.
Az elõzetes elvárások
Túlzás #1
Túlzás #2
Túlzás #3
Túlzás #4
etc.
Gyakorlatilag minden neves weboldal foglalkozott a jól körbehájpolt játék gyenge eladásaival. A kiindulópontra visszatérve (#63734) a LittleBigPlanet minden, csak nem húzócím. Nem igazán értem, hogy ez miért fáj Nektek ennyire.

Ez a platinum eladásra vonatkozó hivatalos ajánlás szerintem úgy helyes, hogy MINIMUM 400ezer eladott játék után kaphatja meg a cím.

Többször is beidéztem, megteszem utoljára: "Ahhoz, hogy egy játék Platinum státuszba kerüljön, legalább 400.000 darabnak kell lennie az ún. PAL országokban." A legalább és minimum szavak egymás szinonímái.

És akkor itt tényleg zárjuk is le, mert a többiek számára ezek nem feltétlenül érdekfeszítõ információk.

Papesz

Én igyekszem. Úgy gondolom semmi sértõt nem írtam.

Papesz

Papesz komolyan nem értelek....itt hisztizel, dobálod a sony hungáriás linket, ami maradjon kettönk között szart sem ér, a sony hungária legkevésbé a saját konzoljához ért, a magyar Ms konzol részlege 1-2 éve van Mo-n, de ezalatt rávert kettõt.
Persze, tudjuk ebben a nagy sony is ludas.

Visszatérve a -figyelj- TÉNYEKRE:
A LBP-bõl és a többi játékból amit lentebb én is felsoroltam neked TÖBBET adtak el mint 400ezer, mégsem platinum.
Ez TÉNY ne próbáld megcáfolni, mert tényleg magadból csinálsz hülyét.

Persze hazudhat az összes statisztika, de valahogy mégsem hiszem, hogy egy Killzone2 vagy LBP-bõl ennél kevesebb fogyott volna.
Gondolom ebben egyetértünk, mint ahogy remélem mostmár abban is, hogy a jelzõd amit legelöszõr használtál az LBP eladásra baromi nagy túlzás volt.

Már PS1-PS2-õn is volt pár cím amibõl jóval többet adtak el, gondolj csak a GT4-re.

Ez a platinum eladásra vonatkozó hivatalos ajánlás szerintem úgy helyes, hogy MINIMUM 400ezer eladott játék után kaphatja meg a cím.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sir Quno Jedi
Mi lenne, ha szépen elkezdenétek kultúrált hangnemben vitatkozni, mivel ellenkezõ esteben páran mennek pihenni (pl. 5c0...).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

5c0rp330n
a tények, amik többször le lettek írva. ha nem vagy képes agyilag feldolgozni a dolgot, azon sajnos nem tudok segíteni. és részemrõl itt befejezve, mert ennek gecire semmi értelme nincs. értelmes emberekkel, értelmes dolgokról általában szívesen vitatkozom. az alapján, amit itt produkálsz, egyik kategóriát sem nagyon súrolod.

Ki cáfolta meg? Te? <#hehe>

Papesz

5c0rp330n
nem fogom leírni még 3szor, amit már leírtam így is legalább 2szer. csak magamat tudnám idézni. minden amit kérdezel, már rég meg lett válaszolva, minden amit mondasz, rég meg lett cáfolva.

Az amerikai Store-ra ezek szerint nem?

Papesz

ugyanez elmondható az általad is felsorolt címekre

Ezt nem nagyon értem. Mi mondható el melyik általam felsorolt címrõl/címekrõl?

szóval érvekkel, tényekkel gyakorlatilag meg van cáfolva 100% a baromság, amit beszéltél.

Írj a Sony Hungáriának, hogy baromságokat közölnek a hivatalos weblapon, hiszen Te tudod, hogy nem 400 ezer eladott példány a Platinum játékok eladási határa.

brávó, iq fighter kisbarátom.

Látom továbbra is a személyeskedés a fõ fegyver. <#nemtudom>

Papesz

vgaben
Sajnos sok elég sok helyre:
ShopTo, Game.co, MovieTyme, Videogames.
Viszont inkább én is csináltatok erre célra külön egy kártyát és azon nem tartok csak annyit, amennyi a vásárláshoz szükségeltetik.

5c0rp330n
elhangzott minden érv. senki nem kérdezte az LBP árát? eladtak belõle 400ezret vagy sem? több, mint fél éve, több, mint 5ször ennyit. van platinumban vagy nincs? nincs. ugyanez elmondható az általad is felsorolt címekre, szóval érvekkel, tényekkel gyakorlatilag meg van cáfolva 100% a baromság, amit beszéltél. és akkor te hiányolod az érveket? brávó, iq fighter kisbarátom.

Ne maradt más érv, csak a sértegetés? <#conf>

Papesz

<#taps>

Papesz

5c0rp330n
így van, teljesen faszság amit írsz, olyan sötét vagy, hogy hozzád képest alagútban a néger farka is neoncsõ.
az LBP-nél ilyen üzletpolitikát folytatnak, hogy alapból olcsón. adják. más játékot kiadnak platinumban, mást nem. ahogy õk úgy látják, hogy nekik jobban megéri. te meg próbálod bemagyarázni a faszságaidat, amire csak te is felsoroltál vagy 5 ellenpéldát, ami sehogy sem illik bele a barom félreértelmezett szabályaidba.

NEXUS6
Na ebben kivételesen tényleg igazad van!
Tényleg faxság amit itt összehisztizel!
<#hehe>

Hová van/volt regisztrálva?

Papesz

Aha, faszság. Értem.

Tehát azért nem Platinum a LBP, mert "teljes áron" is veszik még pont elegen. Igaz, a jelenlegi teljes ára az ajánlott Platinum ár ALATT van mind Magyarországon, mind külföldön.

De természetesen az a faszság, amit én írok. <#vigyor2>

Papesz

Én is bekapcsoltattam az SMS értesítõt, mondjuk nem is tudom hogy eddig miért nem tettem meg!<#circling>
Eszméletlen egyébként hogy mi megy ebben a világban, résen kell lenni!

vgaben
Kicsit off, de azért leírom:
Egy fórumtárs (talán Foxhund) múltkori bejegyzését követõen -mikor is valószínûsítette hogy bankkártya adatok illetéktelenek kezébe kerülhettek - én is aktiváltattam az sms értesítõt és most az elõbb ennek különösen nagy hasznát vettem. Történt ugyanis, hogy az ETIHAD AIRWAYS nevében valakik majdnem megrövidítettek 362 715 Ft-al! Gyorsan interneten keresztül letiltottam a kártyámat -még épp idõben- mert jött a következõ értesítõ, ami ugyan jóval kisebb összeg (791 Ft) lett volna, de addigra szerencsére már érvényben volt a tiltás.
Úgyhogy hálás köszönet a fórumnak, mert nélküle lehet hogy holnap reggel infarktussal kezdtem volna a napot a számla egynelegem láttán.<#worship>

balla27
pl nekem bizonyos játékoknál,bizonyos helyeken nem fagyott le soha!fagyott már az enyém is ,de csak netes játéknál,fõleg,ha rossz volt a kapcsolat.

predator0
Dehogynem. Csak nem mindegy, hogy szoftverrõl vagy hardverrõl beszélünk. Szerintem most az utóbbi volt a téma.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Bizonyos játékok miatt fagy. Pl. Uncharted is fagy néha, de mindig ugyan annál a pontnál, amikor a szörnyek ellen kell menekülni és hátrafelé lõni.

"Az olvasófej kitisztítása, átnézése pl. szerintem tök hasznos, még ha a gép másfél év óta problémamentes."

"Én most hirtelen meg sem tudnám mondani hányszor fagyott ki másfél év alatt. Nem egyszer"

szerintem, ha lefagyogat, akkor nem problémamentes...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

HAGYD MÁR EZT EBBEN A TOPIKBAN ABBA!!!
Ilyenkor hol van a topikgazda, tiltsa már ki innen, ez itt off, ráadásul baromságokat is ír, legalább 3-4 fórumozó rászólt, de szarik bele, törölni kéne a hsz-eit!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Gods elõtt biztos nem lehet 'a', mert az egy darab valamire vonatkozik. Határozatlan névelõ. Többes szám esetén mindig 'the' van. Ez a határozott névelõ. Biztos elírtad, meg sem kell hallgatni.
Angol óra vége.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

most nincs kedvem meghallgatni újra, de a Trailer 3 végén is mondja és NÉVELÕ tuti hogy van benne - utólag belegondolva lehet elirtam igen... nem a gods, hanem the gods - névelõ nélkül egyértelmüen hülyén hangzik és mi se úgy mondanánk

Köszi, semmi, csak biztosra akartam menni 😄

PSN: berghold

egyébként jó az oldalad 😊 a 2. részhez h h nincs mitológiai összevetés...

nem kell az "A" oda

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

ezt õ mondja igen - és ezt mondja mi a problémád vele

5c0rp330n
faszság, amit mondasz. lehet, hogy feltétel az, amit idéztél a platinumhoz, de senki sem mondta, hogy ELÉGSÉGES feltétel. legfeljebb szükséges, tehát addig egy játékból nem lehet platinum. semmi nem kötelezi a sony-t arra, hogy számukra kedvezõtlen feltételek mellett is kinyomjanak mindent platinumban. nyilván vannak marketing szakembereik, akik mindenféle szempontok alapján megmondják, hogy mit és mikor érdemes platinumként kidobni.
ennek fényében arra, hogy a felsoroltak (köztük az LBP is) miért nem jelentek meg platinumban, a válasz igen egyszerû: valószínûleg úgy kalkuláltak, hogy még nem érné meg nekik, valószínûleg azért, mert teljes áron is veszik még õket pont elegen.

"- I AM WHAT A GODS HAVE MADE ME - Kratos"

PSN: berghold

dualview
NYUGALOM!
Ez csak próbaterhelés, hogy létezik-e a kártyád és nem kamu kártyaszámot adtál meg. Ezt az összeget a bankod befoglalta, de mivel tényleges vásárlás nem történt, így nem is fogja levonni a számládról. Ezt foglalásban lévõ tranzakcióként kezelik, és mivel nincs mögötte tényleges vásárlás nem is lesz belõle könyvelt tranzakció, azaz fel fogja oldani a bankod a foglalást és így "visszakapod" a pénzt (ami gyakorlatilag végig a számládon maradt). Enélkül nem lehet beízonosítani hogy valóban létezik-e a kártyád.
Mivel a taranzakció során egyúttal az is kiderült a PSN számára hogy a kártyád nem abból az országból való amelyik ország store-jából vásárolni akartál, így a tényleges vásárláshoz értelemszerûen nem is fogadta el az adott kártyát.

PSN ID: dualview

Banano
HÁT DE HA NEM FOGADJA EL EZT A SZÁJBA*ÁST AKKOR MÉRT VON LE 2$-t?!?!?! Mért nem azt írja ki h sajnos a bank visszautasította a transzakciót vagy csak kiírja h nem jó me mastercard és kész , neeem ...levon 2x1$-t és aztán benyögi h ,,áh mégsem.. ez szar" Nevetséges! És ÉS ééééééés a legjobb az egészben az h mivan ha 4millió ember próbálkozik? Az már úgy kb 4millió dollár?Mire is?! Mert valaki ezt a fost nem tudta VAGY nem is akarta normálisan megcsinálni-_-.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Miért nem nézel utána, hogy mikor jelentek meg az általam említett játékok és mikor lettek Platinum-ok?

Egyébként fogalmam sincs, hogy a CoD WAW, Motorstorm2, Resistance 2, Killzone 2 még miért nem Platinum, a feltétel az, amit idéztem a HIVATALOS oldalról. Csak tippem van: gondolom nem azonnal dobálnak ki Platinum címeket, hanem csak bizonyos idõközönként.

Papesz