PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simán csak fagyott a program. ettõl nem kell félni. kellemetlen, de semmi több.

balla27
simán behülyült .örülök,hogy jó lett.semmi pánik.akkor nekem is ezt mondták,és bevált.

predator0
Semmi baja nincsen, tán kicsit zajosabb, mint amikor megvettem. Nem azért viszem el, hanem mert kíváncsi vagyok milyen belülrõl (képeken már láttam), mennyi kosz tud belekerülni. Itt viszonylag sok a por. Mennyi trutyi rakódott le a ventillátorra. Az olvasófej kitisztítása, átnézése pl. szerintem tök hasznos, még ha a gép másfél év óta problémamentes.
A számítógépemet évente kipucolom, pedig annak sincsen semmi baja. PS3-at inkább elõször profikra bízom. Ha nem olyan halálbonyolult, akkor ellesem a technikát és legközelebb, ha egy év múlva is mûködik a masina, akkor magam csinálom meg.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Johnny23
..hát nemtom 3500 HUF a gép teljes kipucolása, ami nyilván nem hülyeség, de lehet nemis az a baja.

egyébként,amikor igy lefagy, ti hogy inditjátok ujra a gépet? Nekem tegnap csak az OFF hosszan nyomvatartás segített, ami kikapcsolta ugy ahogy van. Minden más gomb "halott volt"<#szomoru1>....azért rendesen beparáztam

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

NEXUS6
Ezkész!😄

Vazze ez nagyon állatka!
Azér a natáliának xerintem még gyúrnia kell majd erre, oszt ez mégse nincsen behirdetve, hogy majd beforradalmasítsuk itten a konzolt vazze!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
"az igazán jó kérdés, hogy minek vonja le a próbaösszeget, ha úgysem fogadja el? :S"
Azért, mert aki ezt így kitalálta az egy:
<#lama>
<#kocsog>

5c0rp330n
ez így van, azóta tudom is, csak az igazán jó kérdés, hogy minek vonja le a próbaösszeget, ha úgysem fogadja el? :S nem mintha bármit számítana, csak az elv idegesítõ.

predator0
Tök egyszerû a magyarázat: USA store nem fogadja el a MasterCardot. Nem tudom miért. VISA Electronnal tessék probálkozni. WAREZ = azonnali BAN! alá simán be lehetne írni annyiszor volt róla már szó.

Banano
Van elég fedezet a kártyámon.

5corp nekem is mastercard karim van, cib-es és ugyancsak 2x vonta le az 1$-t ....

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
Ha lefagyás után újraindítod és simán be tudja olvasni a lemezt, akkor nincsen gáz. Én most hirtelen meg sem tudnám mondani hányszor fagyott ki másfél év alatt. Nem egyszer <#idiota>

Holnap viszem és kitakaríttatom a gépet (Konzolok Szervize), kiváncsi vagyok mennyi anyag van benne.

Uncharted, Ratchet, Assasin's, Resistance, Motorstorm én úgy tudom, mind a megjelenés után több mint egy évvel lett platinum.
Ha csak annyi lenne a kitétel, hogy 400e db, akkor szerinted miért nem platinum a CoD WAW, Motorstorm2, Resi2, Kz2 stb max fél éves játékok?

Egyébként még mindig ezen lovagolsz ahelyett, hogy arra válaszolnál ami a bajom volt....

Szvsz itt fejezzük be, mert a szavaiddal élve "iszonyatos" butaságokat beszélsz és elbeszélsz a lényeg mellett így nincs értelme az érvelésnek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Hát én ezt nem értem most meg megint jáchatnékom van vele - de mivel töröltem a mentéseket igy sztem biztos h nem fogom újra kezdeni :S és remélem elmúlik ez a vágy ha befejezem youtubeon a játékot.... lol

Semmi gond, nem haragudtam meg vagy ilyesmi - olvastam is (nem csak most mikor erre válaszolok <63811> ) - nem tudtam mit szólni rá, talán azon kivül hogy h igazad van/lehet sorry 😛

Ne haragudj, nem akarlak bántani, csak leírtam a véleményem.Peace

Napok óta olvasom a spoileres dolgaidat, de már nem bírom tovább!!!
1, nem ebbe a topikba való!!!
2, köszi, hogy elmondod azoknak, akik még nem játszottak a játékkal az egész törlténetet!!!Tudod vannak olyan PS3 tulajok, akik még szeretnék pótolni, és azért a történet nem utolsó szempont ennél a játéknál.
3, Van SG-n God of War topik, de vigyázz, mert ha ott is írsz spoilert szerintem megtalálnak és úgy megölnek, mint.....<#wink>

szerintem csak te vagy annyira hulye hogy azt hidd az rosszul van írva a hsz elején - de megnyugtatlak ostoba baratom hogy az jól van leírva és mielött BESZÓLSZ bizonyosodj meg róla h te mennyire vagy jó angolból - de ahogy elnézem nem nagyon mert akkor hallottál volna olyan kifejezést vagy úgy abban a formában...

és szerinted én összevissza nyomogattam a gombokat - lol haggyá már.... átláttam az egész harcrendszert - a védekezéstõl a kombókig mindent és jól használtam - nemtudom te milyen nehézségen toltad de azt ne akard bemagyarázni hogy mikor látom hogy minden ütésemet bekapja az ellen NEM WNEM VÉDI KI - mert látom bazzeg....

Hameg olyan tipusuak voltak amik elöszeretettel blokkoltak, ott akkor más kombót alkalmaztam és egyböl halálra lettek zúzva

Az idõtartamot meg képletesen értettem (5 ellenfel 5 perc vagy vmi ilyesmit irtam) - túl sok az életük hidd el nekem és ez az elsõ részre pláne igaz(abb) az alapján ameddig elvittem a 2. részt - de az se panaszkodhat

5c0rp330n
velem ugyanez van mastercard-al, ráadásul ebbe nem akartam belenyugodni és eljátszottam mégegyszer, így már 2-t is lefoglalt. szánalmas, én sem értem, hogy mért nem engedi. vagy szóljon az elején h szar, vagy fogadja el, de miután levonogat, azt mondja h nem jó? vicc az egész.

tarti19
gyilkos....

Banano, ha nincs elég pénz a kártyádon az adott játék megvásárlásához akkor ezt csinálja... persze lehet nem emlékszem jól, de nekem így rémlik😛
Elrontott adatokkal, meg szerintem alapból nem tud pénzt levonni...

EmThor
ezért dolgoztak annyit az eyepet-el

ez meg ma jön ingyen

Banano
Mért van az h a PSN levont 1$-t a bankkártyámról de mégsem enged vele fizetni?<#conf>
Ha 1$-t sikerült levonni akkor 5-6ot is letudna nem? Akkor mért nem engedi h használjam?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sippie
elõfordul... mondjuk nekem más játéknál, azért nem gyakori, utána simán megy rendesen.
Nekem fõleg akkor ha egyszerre próbálnék játékban online csatlakozni, közbe behoznám a menüt mennék a levelekre, vagy chatre vagy valami, akkor volt már 1x-2x hogy behalt.
Gorbesz
kozben utanaolvastam.
high precision amit beleintegraltak.
nah mind1.

apropo:
Ebben a cikkben azt irjak, hogy sokkal jobb lesz a voice minoseg ha ilyen headsettel jattszok (persze mindekt felnel), mintha sima telefonos headsetet vennek.
Ala tudja ezt valaki tamasztani?
Ok, tudom hogy ha jatekban hasznalom akkor a jatekba integralt voice system-tol fugg hogy mennyire lesz jo az atvitel.

Spiral Zone fan

Arról beszéltem én is.

Gorbesz
ok de en nem a "bill." kiosztasrol beszelek 😄
hanem magarol a mozgasrol.

de cafolj meg ha esetleg egyrol beszelunk 😉

Spiral Zone fan

Szerintem jó az irányítás, és az új patch-el "cod-osra" át lehet váltani.

Gorbesz
KZ2-vel csupan az a baj hogy irdatlan fos/lagos az iranyitas.
mondjuk en COD4 konzolon valo iranyitashoz viszonyitok 😄

Spiral Zone fan

tarti19
KZ 2 online szféréjában eddig 1,3milla játékos vett részt... ebbõl simán platina lenen már most is... ha csak a PAL régiót nézem... mindössze 4 hónapos cucctól...<#vigyor2><#vigyor2>

Valszeg te is tisztában vagy vele, hogy nem mindig x millió eladott példány után tolják át platinumba a címeket.

Ahhoz, hogy egy játék Platinum státuszba kerüljön, legalább 400.000 darabnak kell lennie az ún. PAL országokban. - Hivatalos PlayStation oldal

Egyébként meg olyanról sem hallottam, hogy platinumba kerüljön ami még nincs egy éves.

Uncharted, Ratchet, Assassin's Creed, Metal Gear Solid 4?

Mégegyszer: könyörgöm ne hasonlítsuk már egy trendi fps/tps-hez ezt a játékot

Nem én hasonlítottam, ha mégnézed épp azt írtam, hogy nem értem ezt az összehasonlítósdit.

Papesz

Gorbesz
ööö es mi a tobbi rejtett dolog ?😄
csak hogy ne legyen meglepi.

Spiral Zone fan

Johnny23
Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy InFamous játék közben hirtelen totál kifagyott az egész. Kép megmerevedett, hang bekrepált. Csak az OFF gomb segített. Kicsit beparáztam mert még nem tapasztaltam ilyet. 80GB PS3 -am van egyébként.

Kérdésem,hogy tapasztalt más is ilyesmit? Ez a gép v. a játék hibája lehet? <#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Köszi a választ! Hazamentem, bekapcsoltam és tényleg semmi probléma!
??? Mi volt ez? Azért egy kcsit megijedtem, hogy annyi a masinának.

greyfox
Szerintem kezdje inkább a magyarral 😉

Steam: greyfox

Szerintem ne várd.
hát sajnos tele van rejtett dolgokkal a ps3.
az x360 egy külön kategória, az elsõsorban a voice chat-re épül.
mer' a sony nem szereti a játék közbeni chat-et.
Biztos téged is chipmunk-nak néz a géped.

Inkább tanulj meg angolul...

PSN: berghold

Gorbesz
sry off:
varhato, hogy a Sony tesz valamit a voice atvitel javitasa erdekeben, mert vmi fortelmes 😄
es igen, itt jonnek elo a rejtett dolgok...
azert itt visszasirom a X360 voice chatet. nah az eleg jo volt.

itt miert csak a chat "programban" lehet beszelni, jatek kozben meg miert rak rogton be a sok chipmunk koze 😄

Spiral Zone fan

Az hogy te 5 alap katonát 5 percig csápolsz össze vissza (amugy védekeznek ha támadsz solynakor ütthetsz rá 200 is de ha azt feltöröd a megfelelö kombóval s utánna már csak pár csapás), az nem a játék hanem a te hibád 😊
Szinte mindegyik ellenfélnek megvan a gyengéje, meg az ellene leghatásosabb kombó amivel pár ütéssel kinyirható (pl a minotaurusz kb 2-3 kombó utés meg nyomkodós modszerel pár másodperc alatt vége, vagy a meduzafejü nem tul jól birja az elektromosságot, ha akarna fagyasztani kicsit meg kell rázni s máris elmegytöle a kedve...stb). Itt a harc közben is gondolkodni kell nem csak nyomkodni eszetelnül a gombokat.
De az is igaz hogy ezt kiismerve viszont már nem olyan nagy kihivások a csaták, de itt viszonylag elég jól variálja a különbözö kasztokat meg mennyiségüket a csatákon belül igy nem válik monotonná az se.
Amugy tiszetetben tartom a véleményed, csak ezt még hozzá akartam füzni a teljesség kedvért 😊
Még valami: az is roppantúl tetszik, hogy a szerinted "iszonyatos eladásokat" (hiába ezen fasza dolog lovagolni...😊)) produkáló LBP-hez hetente dobálja a sony a kiegeket, ugyanúgy mint az általam favorizált Everybody's Golf-hoz. Szinte minden héten új dlc jön a golfbajnokoknak. Miközben ez utóbbi valószínüleg még negyedannyi eladást sem igazolt mint a Sackboy.

Egyébként meg a mostani E3 is jó példa. A konferencián bemutatott egyik sony fõfejlesztés a gokartos pályaszerkesztõs sem fog 10 milliós eladásokat kitolni, ettõl függetlenül ez a kategória hiány a mai nextgen palettán és nagy a valószínüsége, hogy ez is minõségi produkció lesz.

Alien!
Best software lineup @ E3

milyen meglepõ....<#eljen>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ha jól emléxem a PS2 dvd olvasófej sokszor a szarul megrt lemezek miatt ment tönkre,mivel erõlködött a fókuszálással és kifingott a dióda,....Ez asszem akkor köztudott volt...A Ps3-nál ez már nincs valszeg,de én inkább bele sem rakok írott lemezt....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
sztem sincs semmi gond az LBP eladásaival,max annyi,hogy az innováció tükrében mehetett volna el belõle több is,de pont a ps3 estében igaz az,hogy a pozicionálás miatt kicsit érettebb a felhasználóréteg(kevesebb fiatal használja),illetve valóban sok IP darabolja szét az eladásokat/játékosokat....

A MS részrõl pedig gyak furcsa,hogy a Rare hogy tudott így megkergülni,azért ekkora múlttal mit nem lehet érezni egy játékpiacon?!?

Valszeg te is tisztában vagy vele, hogy nem mindig x millió eladott példány után tolják át platinumba a címeket. Egyébként meg olyanról sem hallottam, hogy platinumba kerüljön ami még nincs egy éves. Azért bátorkodtam x360-as címet mondani, mert ps3-ra is csak a Ratchet van ami azért mégsem hasonlít erre a címre. Abban kicsit több a lövöldözés és kevesebb az ügyességi rész. A Crash talán kicsit közelebb áll, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen "iszonyatos eladásokat" produkált volna....valszeg jóval kevesebbet.

Nézd itt egyrészt azért válaszoltam, mert -be kéne ismerned- kicsikét sõõõt kurv×ra erõs túlzás a jelzõd! Másrészt mert olyan kategóriában ahol ez a játék megjelent NINCS hasonló eladásokat produkáló cím.

Mégegyszer: könyörgöm ne hasonlítsuk már egy trendi fps/tps-hez ezt a játékot és örüljünk annak, hogy vannak még a piacon olyan kiadók akik MINÕSÉGI platformjátékot is képesek kiadni. (igen a Ratchet is ide tartozik)

Elég jó a God of War?? Szerintem az egyik legjobb játék ami létezik! Simán megállja a helyét még most is. Már az is baj ha gondolkozni kell egy kicsit?Szerintem játssz sport játékkal vagy fps-el ott nem kell.
Wall of Text - to PS & God of War fans

god of war just got cancel by me -.- :d😛 irnom kene rola blogot de nincs kedvem, viszont muszáj még ezt leirnom (és most talán elfére itt ebbe a topikba is) - mert úgy általános véleményem a játékkal kapcsolatban....

Szóval - a játék jó - viszont lehet én öregszem és ezért nem jönnek be biz. dolgok, habár EZT IS kétlem

Lényeg, hogy nagy láccik mennyit dolgoztak vele - rengeteget - rengeteg feelinges, látványos dolog van benne ami tényleg csak 1x van ellõve az egész játék alatt - számtalan ilyen van TÖBB TUCAT - párat megemlitek : öreg ember sírásó, alvilág - A FENT ÉS A LENT kapcsolata áhh ez mennyire teccett - Pegazus, Ikarus jelenet, Fordítók, Perseus, Prométeusz, Hajós kapitány - rengeteg iszonyatosan jó apró dolog - de tényleg rengeteg (!!!) fel se lehetne sorolni öket anélkül hogy egyet tuti kine hagynánk mert annyi van na - SZERK.: és számos ebbe a felsorolásba nem illõ "elem"

Helyszínek - na itt sok dologban elhasal a játék - igaz részben mind jó - mert hangulatos és látványos és azt mondom rá hogy oké - de legtöbbjük nagyon VONTATOTT

Példa: -> 2. rész - megkell szerezni a cuccott, hogy visszamenve az idõbe megállítsuk Zeuszt (primitiven fogalmazva) namármost - mondom a nagy ÓRIÁS LÓ SZOBROKTÓL - mégis mi a jó retkes büdös francért kell bejárni a fél világot hogy eljussunk a cuccért - már majdnem végignéztem a játékot YOUTUBEON onnan ahonnan abbahagytam - és harcokat többnyire áttekertem - MÉGIS már FÁJT A FEJEM és mikor azthittem namár mindjárt ott vaagyunk akkor kiderült hogy mégse - és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb ús újabb és igy tovább - nagy helyszín terület, feladvány - az ember kishíjján azt hinné hogy a végtelenségig megy és soha nem lesz vége - de persze mikor megérkeztünk a szigetre és senki ne mondja h mikor elöször jáccotta nem gondolta azt hogy na itt akkor hamarosan megszerezzük a cumót aztán utólag meg csak lesett hogy hát azóta mióta megérkezett és najó mondjuk onnantól hogy leverte a barbár bosst jáccott vagy 10-15 órát...

Ha ehhez hozzáveszem az akármennyire is jó látványos harcot hát - akkor még rosszul is leszek (a valós életben) mire megszerrzük a cuccot - még akkor is ha nem egy nekiülésre csinálja az ember - a harcok nagyon sokszor rosszul vannak adagolva - és ez TIPIKUSAN az ilyen játékot szépséghibája, de sajna sokat tud rontani az élvezeten - érdekes Prince of Persia Warrior Withinbe soha nem panaszkodtam ha jol emlékszem és maga az a játék ilyen de hanem hosszabb volt mint ez! - De hamár annyira eröltetik azt a kiba. harcot akkor ne keljen 5 db nyomi lelenféllel 5 percig harcolni amikor a következõ perc után újból jönnek csak többen és keményebbek - ez a jatek egyik legfontosabb része - és nagyon azt érzem, h nincs eléggé kibalanszolva nem nem a kombokrol meg skillekröl meg faszomtudja miröl beszélek - azokkal nincs gond - meglehetett voldani normálisan ÉS NEM CSAK BEDOBÁLNI A SZÖRNYKUPACOKAT A SARKOKRA - GYK ÚJRAKOPIZNI SOKSZOR A KÓDSORT -.- hamár ennyi idõt beleöltek a fejlesztésbe... - NINCS ÁTÉREZVE A DOLOG a fejlesztõk részérõl, mert akkor tuti nem igy festene a dolog - nem gondolták végig vagy én nemistudom - de tényleg csak annyit kellett volna h namost akkor itt legyen harc de itt meg itt és itt ne, mert az már unalmas és vontatott lenne akkor + szörny (életerö) balanszolást márcsak halkan emlitem meg ^^ mert már nagyon nevetséges volt olykor hogy kis geci katonára rányom az ember 5 kombót és bekap 100 TALÁLATOT (vagy több/kevesebb) és még mindig jóhiszemüen "vigyorog" -.-

Szal párszor ilyenkor a REALITÁS szó is eszembe jutott - ami visszavezethetö nem csak a harcokba, hanem inkább föleg a fél vilagot bejárom soha el nem fáradunkra, A 10 FEJTÖRÕT MEGOLDOTTAM 10 PERCE DE NEM VOLT ELÉG MERT ITT EGY ÚJABB DOLGOKRA stb.

Na ennyi lenne - biztos hagytam ki dolgokat amiket megakartam emliteni mint pro és kontra oldalon, de sebaj...

A lényeg: a játék - de én ezek miattad abbahagytam és most kivételesen ezeket a kontrákat annyira nem is véleményként kezelem, hanem inkább tényként... - de még1x: elég jó játékról van szó (utolag odatettem az elég szót...mert kicsit félve merem kimondani hogy jó - viccel -.-)

- I AM WHAT A GODS HAVE MADE ME - Kratos

5c0rp330n
hát, ha csak demszkin múlna, szerintem itt még földutak se lennének 😊

Sippie
Szerinted hozzád beszéltem? <#nemtudom>
hacsak nem te vagy Papesz
avengir
Tudod pici csikó igazából arra akartam célozni, hogy az egyik stratégiai a másik pedig platform; konzolon egy platformot nagyobb példányba lehet eladni, mint egy stratégiát, mert ugrálni julcsika is tud.

És még a flém elõtt: az LBP sztem jó játék 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Sippie
ígyvan nem kell hasonlítani...
ha lenne is, fizetni kéne azért hogy online játszon vele a gyerek, míg mi a LBP-vel tökjól elszórakozunk neten, ingyér <#hehe><#hehe>
avengir
Igazából Budapest is csak egy nagy falu: ha belegondolsz, itt is vannak disznók meg tyúkok, és nagyon keresgélni sem kell, hogy marhákat vagy vadállatokat találj...

Amúgy mi a vidék??? néhány éve még demszky úr is faluként emlegette fõvárosunkat.

https://hotshu.wordpress.com/

5c0rp330n
kenyeret harangöntéssel? tán vidéki vagy? 😊