PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
A kérdésemre is válaszolj légyszíves, mert (megint) nem arról volt szó, amit te írsz 😄
Egyébként ha már itt tartunk. Szedd már ki úgy a vincsit a konzolból, hogy a játékok 75%-ának kötelezõ installja van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
végülis ez egy igazán nagyon jó ötlet,mert így nem csak az Activision dobná be a törölközõt,hanem az összes többi cég is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
😊 Persze barátom, igénytelen vagy...
Bár kiindulva te sem vennél Ferrarit mikor az autópályán annyit mehet mint egy szakad Wolkswagen, ergo 130Km/h + a relatív megengedett sebesség túllépés😛

azt kéne csinálniuk, mint a picipuhának. kiszedni a vincsit, a wifit, a SIXAXIS-t(valami vezetékes ps2-es kontrollert adnának helyette), fizetõssé tenni a psnetwork-öt, és egy ötvenesé adni három választható exkluzívval együtt.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

predator0
Vedd fel velük a kapcsolatot, lehet erre még nem gondoltak <#gonosz1> Mennyi lenne az ideális ára szerinted?

GT5p-ban egy Ferrari próba két igazi F1-es pályával. Ergo kijelenthetjük, hogyha valaki az igazi F1 hangulatát és fizikáját keresi akkor ez utóbbival jár jól. ....No komment
Ajjaj....
Prody
Bátyám rendelt..nem kapta meg a csomagját

Én speciel nem rendeltem még, de "csupán" a világ legnagyobb csomagküldõ cége.

Papesz

Hali! Valaki rendelt már az Amazonról? Korrekt, megbízható cég?

Üdv.
NEXUS6
Pláne!😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Épp ezért nem értem/értjük a nyafogásod.
A mai konzolokon van egy sony féle Formula Champ Edition amirõl tudjuk, hogy keményen az arcade határát súrolja és van a GT5p-ban egy Ferrari próba két igazi F1-es pályával.
Ergo kijelenthetjük, hogyha valaki az igazi F1 hangulatát és fizikáját keresi akkor ez utóbbival jár jól.

Igazi magyar ember lehetsz, folyton mindenben a hibát keresed (mondjuk én nem járok x360 topikba, nekem nem kell olyan konzol, így nem tudom, hogy ugyanez a kesergés megvan-e ott is), legalábbis a sony konzolt abszolút pesszimistán közelíted meg, ráadásul az érveid sem állnak kõkeményen, mint azt itt most bizonyítottam. <#integet2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Istencsászár
boxon nem, mert ott nincs F1es játék😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bullshit, a másodperc törtrésze alatt szüntetné meg a korongok gyártását az activison, ha veszteséges lenne. megtették? nem. veszteséges? nem. csúnya marketing fogás a microsofttól, ennyi.

pici fanboyságot érzek a hszbe 😊 - vmennyire egyet értek az activisonnel - csökkenthetné a sony a gép árát igencsak és igencsak jót tennének ezzel saját maguknak, meg activisonnek is hamár az van szóban - na mind1

vgaben
Nem, oda egy másikat regisztráltam.

Alien!
btw mi a fennforgás az Activison körül?!?!?

Árcsökkentés hiányában dobnák a Sony platformot?!?!? Hozzáteszem,idõarányosan a gép nagyon nem fogy rosszul,az árához képest pedig végképp nem....Ezeknek a 3rd party cégeknek max az fáj,hogy nem annyi példány megy el a játékaikból mint a többi platformon,de ha azt nézem,hogy én gyakorlatilag már az exkluzívokba is beleroskadok idén,akkor ez nem meglepõ...A Sonynak egyszerûen sok a jó saját fejlesztése,ergo jobban szétdarabolj a vásárlókat...Persze ez kiadói szemmel a kutyát nem érdekli,de nemhinném,hogy az Activision-nek olyan szarul mennének a címei....ennyi erõvel a PC-t mint platformot már rég ott kellett volna hagyniuk ilyen csicska ürüggyel...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
boxon?
azóta is várom <#hehe>
Istencsászár
mert nincs fizikája<#vigyor5>

/elfut/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor légyszíves magyarázd el miért nem érzem azt a kormányon, hogy megcsúszik az autó ?
Mert elvileg elkéne könnyülnie a kormánynak, mert tapadást vesztett a gumi, az FFB úgy gagyi a GT-ben ahogy van ez a játék leggyengébb pontja.
cloud.strife
GT sorozatban a vezetés szimulálása messze a legjobb, az összes autós játékhoz képest (legalábbis azokban az autókategóriákban, amiket nekem is volt alkalmam kipróbálni pályán)
Ennyi.
Nem szimulátor-szimulátor. vezetéstechnikai szimulátor max. De ennyi elég is.... 😄

www.digimomentsvideography.com

A wrc esetében az lehet a pánik oka, hogy lesz-e borulás a játékban.
Ugye az eddigi granturismókban nem volt, mindig megfogott a fal vagy a szalag.

Nem pánikolok ilyen szempontból, ahogy megjelenik a GT5 már aznap játszani szeretnék vele 😊
OW-s autó még abból a szempontból is neccesebb, hogy látszik a forgó kerék ami kicsivel több teljesítményt visz el mint egy zárt kasztis/utcai autó ahol nem látod a kereket.
Alien!
ha csak annyit javul a GT5 mint amennyit a GT4 a GT3-hoz képest,akkor már nagyon jók vagyunk...a polyphony-t ismerve,lesz javulás nem is kevés.

És akkor vedd hozzá a törést meg a változó idõjárás effektet verseny közben....
Én nem félek elég ügyes, profi emberek dolgoznak a Polyphony-nál, megoldják.
Végülis a WRC esetében mindez megoldható, ott csak egy autót kell tolnia a ps3-nak, de a Nascar elég necces....

Csak az a probléma, hogy a GT5P már 16 autóval is akadozik, nemhogy 20 autónál+esetleg Safety car.
És akkor anno én lettem lehülyézve, hogy a Forza nekem nem tetszik....

GT5-be ha beleteszik az F1-et is akkor csúnyán 4in1 játékot kapunk. <#taps>
WRC, Nascar, TouringCar és a normál autók ez így elég ûber, egyedül a motorokat hiányolom, az eddigi legjobb motoros játékot a Polyphony-nak sikerült összeraknia, azt is folytathatnák.

Amikor e3-on megláttam a wrc jelet az elsõ ami átvillant az agyamon az a GT4 kábé 100-120órás tartalma...ezt megtriplázni kemény szivatás.<#eplus2>

predator0
<#eljen>

A The Hut visszautalta a pénzemet 3 nappal az elcseszett tranzakciójuk után. Respect, nincs bennem ellenérzés.

Papesz

Ez így igaz, azért nem kell térdre borulni a GT5P elõtt mert ezek a szimulátorok sem pontosak és még ezektõl is mesze van a GT5P.
NEM létezik pontos autóverseny szimulátor. pont. sem az rfactor, sem az lfs, egyik sem pontos. az, hogy vannak játékok, amik nyereséget is akarnak termelni, és nem nehezítik meg teljesen feleslegesen a dolgot, és vannak játékok, amik túl komolyan veszik magukat, és vannak emberek, akik ezt be is nyalják, az más kérdés.

Nem egy játék van ahol a HC rajongók is és a könnyed kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a számításukat.
predator0
"Akarsz-e borzasztóan élethû HC gameres mindentbeállításos módban versenyezni, vagy nem-e?"

Kicsit átfogalmazva az egész probléma egy gombnyomás kérdése, szóval mindkét réteget lefedhetné és akkor ezen sem kell vitatkozni 😄

Alien!
ja persze,lenne hová fejlõdni,csak ha minden olyan borzasztó élethû lenne,akkor nem 5-6millióan vennék,hanem csak a HC szimulátorrajongók,akiknek van idejük állítgatni,meg mondjuk van türelmük ahhoz,hogy koccanás miatt elállítódott futómû miatt újrakezdjenek egy futamot 310-szer...

narumon
Ezzel az a baj, hogy már a kilencvenes években a Microprose féle F1-nél is ilyen videok voltak fent és azóta szerintem mindegy egyes F1 játék esetében.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A Driving simulator anyit takar magában, hogy a kormány mozdulatokat szimulálja 😊, mert se üzemenyag használat, gumikopás/defekt, mechanikai meghibásodás, váltakozó idõjárás...stb, koszolódás, törés, szélvédõre kavics felverõdés, szélvédõ törlés amik már lesajnált játákokban vannak, van/lenne hova fejlõdni a GTnek fõleg úgy, hogy már az 5. generációnál tart, nem 800 autó kell mert úgysem használ az ember max 200-at, de lehet sokat mondtam.
predator0
Play.com-on beírtak egy megjelenési dátumot és ezt most ki lehet hozni hírbe <#unalmas>

cloud.strife

predator0
Gép tisztíttatás meg volt. Végignéztem az egész folyamatot. Egy hét alatt több por gyûlik össze a szobában, mint ami a PS3-ban összejött másfél év alatt... Az olvasó lencsét meg sem tisztította, mert nem akarta véletlenül sem összekoszolni 😄D Ezentúl két évente viszem (ha kibír még annyit).

cloud.strife
Igazatok van, nem megyek bele..... 😄

Istencsászár
Sanos messze nem zisten a fórza, kimondottan megutáltam az egyes dolgai miatt, majd a fórza három, az lehet zsten😊

A GT5P-ben nincs sok kivetni való az autó kinézetén, csak fizika terén amit mutat az F1 2007 az a valóságtól nagyon messze van, én még nem láttam olyan OW autót amelyiknek pozitív a kerékdõlése, nem beszélve arról hogy nekem Eigeren is szaggat 16 autóval a játék amíg a mezõny szét nem nyúlik, de ha jól emlékszem Suzukában sem különb a helyzet
NEXUS6
Tekisbutus!
Hátnemtuttad, hogy a Fórca a zisten, meraz másodpercenként 80000X méri az adatokat és telemetrián tudod követni.

De ebbõl még ugyan nem következik, de a GT5P azegyxar!
Érzésre hiába valósághûbb, a látvány meg pláne, de akkor is, ezvan. Mérkellezt a roppantszerény nicknevû barátunknak minden egyes alkalommal a tiztelt péestársadalom agyába rágni.

Tessékmár mektanúlni, értem!?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
a GT5 tényleg nem F1 szim. hanem driving szim. csakhogy a drivingnak az F1 is része 😊

Istencsászár
Én is tudom mutogatni ilyet, ahol ÉN megyek, ez semmit nem mutat, csak a pontos pályamodellezést, attól még a GT5 nem F1szim, fejemet tettem volna rá hogy ezek a videók jönnek, ezért sem akarok ebbe belemmeni.

5c0rp330n
Istencsászár
Ne menjünk bele hogy mennyire brutál, a modell nagyon szép, mint F1 szimuláció nem jó, de ne is válaszolj, ebbe ne menjünk bele😊

NEXUS6
Szerintem a programozók most dolgoznak egy olyan módon ahol a pályákon szlalomozni lehet Bõrnieklesztón bábuk között, azonban ezekbõl minél többet ütsz el annál magasabb pontszámot kapsz.<#eplus2>

cloud.strife
Szvsz a Poliphony-nak kellene a jogokat megszerezni, GT5p-ben is brutál az F1 kocsi!!!!😄
Nascar, WRC, F1, Serial..... durva lenne... 😄