PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már itt tartunk. Szedd már ki úgy a vincsit a konzolból, hogy a játékok 75%-ának kötelezõ installja van.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Bár kiindulva te sem vennél Ferrarit mikor az autópályán annyit mehet mint egy szakad Wolkswagen, ergo 130Km/h + a relatív megengedett sebesség túllépés😛
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Papesz
Üdv.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A mai konzolokon van egy sony féle Formula Champ Edition amirõl tudjuk, hogy keményen az arcade határát súrolja és van a GT5p-ban egy Ferrari próba két igazi F1-es pályával.
Ergo kijelenthetjük, hogyha valaki az igazi F1 hangulatát és fizikáját keresi akkor ez utóbbival jár jól.
Igazi magyar ember lehetsz, folyton mindenben a hibát keresed (mondjuk én nem járok x360 topikba, nekem nem kell olyan konzol, így nem tudom, hogy ugyanez a kesergés megvan-e ott is), legalábbis a sony konzolt abszolút pesszimistán közelíted meg, ráadásul az érveid sem állnak kõkeményen, mint azt itt most bizonyítottam. <#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Árcsökkentés hiányában dobnák a Sony platformot?!?!? Hozzáteszem,idõarányosan a gép nagyon nem fogy rosszul,az árához képest pedig végképp nem....Ezeknek a 3rd party cégeknek max az fáj,hogy nem annyi példány megy el a játékaikból mint a többi platformon,de ha azt nézem,hogy én gyakorlatilag már az exkluzívokba is beleroskadok idén,akkor ez nem meglepõ...A Sonynak egyszerûen sok a jó saját fejlesztése,ergo jobban szétdarabolj a vásárlókat...Persze ez kiadói szemmel a kutyát nem érdekli,de nemhinném,hogy az Activision-nek olyan szarul mennének a címei....ennyi erõvel a PC-t mint platformot már rég ott kellett volna hagyniuk ilyen csicska ürüggyel...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
/elfut/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert elvileg elkéne könnyülnie a kormánynak, mert tapadást vesztett a gumi, az FFB úgy gagyi a GT-ben ahogy van ez a játék leggyengébb pontja.
Ennyi.
Nem szimulátor-szimulátor. vezetéstechnikai szimulátor max. De ennyi elég is.... 😄
www.digimomentsvideography.com
Ugye az eddigi granturismókban nem volt, mindig megfogott a fal vagy a szalag.
Én nem félek elég ügyes, profi emberek dolgoznak a Polyphony-nál, megoldják.
Végülis a WRC esetében mindez megoldható, ott csak egy autót kell tolnia a ps3-nak, de a Nascar elég necces....
GT5-be ha beleteszik az F1-et is akkor csúnyán 4in1 játékot kapunk. <#taps>#taps>
WRC, Nascar, TouringCar és a normál autók ez így elég ûber, egyedül a motorokat hiányolom, az eddigi legjobb motoros játékot a Polyphony-nak sikerült összeraknia, azt is folytathatnák.
Amikor e3-on megláttam a wrc jelet az elsõ ami átvillant az agyamon az a GT4 kábé 100-120órás tartalma...ezt megtriplázni kemény szivatás.<#eplus2>#eplus2>
Papesz
Kicsit átfogalmazva az egész probléma egy gombnyomás kérdése, szóval mindkét réteget lefedhetné és akkor ezen sem kell vitatkozni 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
www.digimomentsvideography.com
Hátnemtuttad, hogy a Fórca a zisten, meraz másodpercenként 80000X méri az adatokat és telemetrián tudod követni.
De ebbõl még ugyan nem következik, de a GT5P azegyxar!
Érzésre hiába valósághûbb, a látvány meg pláne, de akkor is, ezvan. Mérkellezt a roppantszerény nicknevû barátunknak minden egyes alkalommal a tiztelt péestársadalom agyába rágni.
Tessékmár mektanúlni, értem!?
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs