PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönet és üdv:
malory
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A 4-nél nagyobb számokat pedig az összeadós módszerrel oldották meg.
PSN ID: dualview
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
tud összeadni a gitárod?
PSN: berghold
Papesz
valahogy úgy érzem, hogy a fejlesztõk telibeszarják ezt a játékot. mûködik, meg minden, de egy bizonyos szám bizonyos részénél vettem már észre egy kicsit furcsa belassulást, update egyáltalán nem volt még a játékhoz, trophy-kat sem támogatja.
20$-t elköltöttem ps3 eye gamekre ..pontosabban megvettem az összeset a pókeresen kívül...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mindenkinek nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
tegnap óta nem akaródzik mûködni a gitár (bekapcs után egyszerre világít rajta a 3-as és 4-es és nem igazán müxik -wtf?), és gyanús nekem, hogy a 2.80 óta cseszõdött el..
Iggen nagy game!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SD-hez képest rohadt jól néz ki a hd ready.
Teljesen jó a hdready, de fullHD-n rohadt jól néz ki.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSN: berghold
Nem mérvadó, 47"-os philips fullos lcd-m van, haveromnak meg ready pana plazma 42"-es, tehát itt is sántítana az összehasonlítás a méretkülönbségek miatt, mégis látható a különbség. Jól kivehetõ belsõ nézetben 42-esen a km órán a számok szinte összefolynak.
Ha valaki most vesz tévét és hosszútávra tervez vele akkor én már csak a fullHD-t ajánlanám.
Nem elsõsorban a játékok miatt, mert mint papesz is írta a lemezes progik még nem támogatják (itt megjegyzendõ, hogy a PSN játékok jó 60-70%-a viszont fullHD), hanem a HD tv adások és a remélhetõleg csökkenõ árú blu-ray filmek miatt. Mert ez utóbbit ready-ban nézni olyan mint a DVD Junoszty FF tévén(panás haverom mondta).
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Szerintem ilyet ne írj le, mert valaki elkap hátulról, csak hogy megmutassa mennyire nincs igazad... 😄