PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Magyar címmel nem mûködik a Store, regisztrálj újra egy létezõ angol címmel, akkor eléred a UK Store-t. Ha az amerikait is akarod, akkor csinálj még egy account-ot szintén létezõ amerikai címmel.
Papesz
Papesz
Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy Uncharted elsõ részekor, mikor elindul a játék a gép átvált 720p felbontásba, ez azért van, mert ajáték ekkora vagy valahogy be lehetne állítani a max felbontást (Panasonic Viera full HD TV-n próbálok játszani)
Másik nagy kérdésem, hogy Playstation Network unavailable at your region üzenetet kapom... bocsánat kezdõ vagyok még 1 hónapja sincs meg a konzol.... szóval a regisztrációkor rontottam el, hogy magyarországi címet adtam meg?
Merthogy szeretnék demo-kat kipróbálni meg minden, akkor kezdjem újra a regisztrációt valami másik címmel, agy csak simán elcsesztem valami pofonegyszerût.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#kocsog>#kocsog>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ma csináltam,nem az idõ a lényeg de ez a videóból kiderül😄.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"A Sony konzoljára szánt legütõsebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.
A Gran Turismo 5 Prologue sokakat meggyõzött arról, hogy a Playstation 3 legütõsebb autós játéka lesz a végleges változat, ha végre, sok év fejlesztés után megjelenik. Az angol Play.com áruház értesülése szerint a játék november 27-én jelenik meg, ezt velük a kiadó közölte. Az üzlet szerint a Sony természetesen fenntartja a változtatás jogát, ám egyelõre ez tûnik a hivatalos dátumnak. Sokan örülnének, ha az idei évben végre megjelenne a Gran Turismo 5."
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
No major new additions will be made available. There are a few fixes to increase performance such as faster Trophy synchronization and faster XMB loads.
Igazán megcsinálhatnák már normálisan a partychat-et... <#szomoru1>#szomoru1>
PSN ID: TCr64EU
http://blog.us.playstation.com/2009/06/23/ps3-firmware-v280-update/
PSN ID: TCr64EU
GT5P / a full használja a kuplungot?Érdemes hozzá olyan kormányt venni?
Fél éve kb rádugtam egy G25-öt de a kuplung nem kellett neki,sõt nincs is benne a választható kormányokban , ezért eladtam mármint a kormányt.
Most majd megint szeretnék venni , milyet vegyek?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mindenesetre ma rendeltem tõlük és legnagyobb meglepetésemre kérte az adatokat. Korábban pedig sosem.
Papesz
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként honnan tudod, hogy tõlük lopták el? Küldtek figyelmeztetést, vagy hogy?
Papesz
"persze ez oké, csak ugye többek között emiatt tart ott a magyar konzolhelyzet(magyar nyelvû játék, PSN stb) ahol tart...."
Ha a magyar nyelvû játék vagy PSN ára pluszban fizetett ezer forintosokban mérhetõ (sajna nem egy eset volt, hogy a különbözet miatt a mostani helyzetben is), akkor bõven megfelel nekem a külföldrõl rendelt példány. Asszem ezzel sem vagyok egyedül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
350 shard infamousben, b+ nyomtatott térképen x-eltem ki melyik körzetet ellenõriztem már, hard & evil trofikon kívül még a stunt meg a vonatról 25embert lelõni hiányzik, de platinum remélem meglesz 😊