PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Akkóóó kapjál be egy twixet😄

Sippie
hehehehe... nekem is olyan van, jó is ez 😄
predator0
Nem baj, cserébe az inFamous-t megkaptam egy nappal elõbb 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
miért ne adjon meg 720p-nél nagyobbat?!?!? már csak az 1080p-s XMB és PSN miatt is érdemes,a netrõl meg már ne is beszéljünk...És azért pár játéknak kifejezetten jól áll az 1080p(GT5p,Wipeout,Fifa09,stb)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Preedboy komával sajnos mi nem kaptuk meg megjelenés napján a KZ2-tanno😛

Feladta ma a Shopto a pénteken megjelenõ Guitar Hero-t, vagyis tõlük is megkapni mostmár a játékokat a megjelenés napján. Eddig csak a Game-el volt ilyen tapasztalatom.

Papesz

JohnnySmith
Egyetértek.... inkább a március 😊 (habár errõl sincs semmi hivatalos)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Igen regisztrációkor kell beállítani UK, USA, HongKongi cimet, de nyugodtan megtarthatod a magyar accod.
Ne adj meg a PS3-nak 720p-nél nagyobb felbontást, mert a dobozos játékok 99 százaléka még azt sem éri el.

Magyar címmel nem mûködik a Store, regisztrálj újra egy létezõ angol címmel, akkor eléred a UK Store-t. Ha az amerikait is akarod, akkor csinálj még egy account-ot szintén létezõ amerikai címmel.

Papesz

Az biztos, hogy sokan örülnének, de ez kábé annyira hivatalos dátum és információ, mint a Slim PS3. Mindenki tudja hogy jönni fog, de azt senki, hogy melyik évtizedben.

Papesz

Helló!

Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy Uncharted elsõ részekor, mikor elindul a játék a gép átvált 720p felbontásba, ez azért van, mert ajáték ekkora vagy valahogy be lehetne állítani a max felbontást (Panasonic Viera full HD TV-n próbálok játszani)

Másik nagy kérdésem, hogy Playstation Network unavailable at your region üzenetet kapom... bocsánat kezdõ vagyok még 1 hónapja sincs meg a konzol.... szóval a regisztrációkor rontottam el, hogy magyarországi címet adtam meg?

Merthogy szeretnék demo-kat kipróbálni meg minden, akkor kezdjem újra a regisztrációt valami másik címmel, agy csak simán elcsesztem valami pofonegyszerût.
predator0
Igen.

Májusi PSN lista élén a Zen pinball! Ebbõl fogyott a legtöbb. <#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sippie
erste?
<#lama>
<#kocsog>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Ombika
En funboy, mikor van,h 5 hetig ps3-at be se kapcsolom es a meglevo 7 jatekombol 2vel jatszottam, mikozben megvan 8 honapja LOOOOOL!!!!

Ombika
Valoszinu nekem is onnan 165 rugot emeltek le! 😞

predator0
Jelentem alássan az egy hete megigényelt (bankfiókba be, három perc múlva ki) ingyenes visa internetkártyám együttmûködik az USA store-al. Telebankon keresztül lehet a 24 vagy 48 órás limitmódosítást elvégezni (a rendszer a letelt idõtartam után automatikusan visszarakja 1 ft-ra a limitet). Egy fokkal lenne jobb akkor, ha neten is elvégezhetõ lenne. Ezt lebeszélve kiderült, hogy a már meglévõ MasterCard kártyámhoz és ehhez is ingyen kártyaõr szolgáltatás jár. Ezt is gyorsan beaktivizáltattam 😄

Banano
Ezt nézzétek!
Ma csináltam,nem az idõ a lényeg de ez a videóból kiderül😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

JohnnySmith
Sztem INNEN..

"A Sony konzoljára szánt legütõsebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.
A Gran Turismo 5 Prologue sokakat meggyõzött arról, hogy a Playstation 3 legütõsebb autós játéka lesz a végleges változat, ha végre, sok év fejlesztés után megjelenik. Az angol Play.com áruház értesülése szerint a játék november 27-én jelenik meg, ezt velük a kiadó közölte. Az üzlet szerint a Sony természetesen fenntartja a változtatás jogát, ám egyelõre ez tûnik a hivatalos dátumnak. Sokan örülnének, ha az idei évben végre megjelenne a Gran Turismo 5."

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

brodix
Ez nagyon állat! xD

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sippie
mondjuk részemrõl tök mind1... én többnyire úgyis külföldrõl rendelek, elsõ 2 játékot, meg killzone-t leszámítva
TC
2.80:

No major new additions will be made available. There are a few fixes to increase performance such as faster Trophy synchronization and faster XMB loads.

Igazán megcsinálhatnák már normálisan a partychat-et... <#szomoru1>

PSN ID: TCr64EU

TC
Õõõõ, tegnaptól, látom... <#kacsint>
http://blog.us.playstation.com/2009/06/23/ps3-firmware-v280-update/

tarti19
mai naptól😛

TC
Az már egy ideje tölthetõ, nem? Vagy nem? Vagy mi? <#idiota>

Jó Neked! <#eljen>

Te letöltötted? Mert most néztem és nekem nem írta, hogy tölthetõ.

na elmentem hévízre punnyadni, szombaton re! <#wave>

2.80 tölthetõ.

Csak a PSP verzió, legalábbis E3-on ezt mondták.

balla27
hol olvastad?

balla27
szia!hivatalos?

Elvileg november 29-én jelenik meg a Gran Turismo 5!!!!!<#wow1><#wilting>

Banano
Háj,
GT5P / a full használja a kuplungot?Érdemes hozzá olyan kormányt venni?
Fél éve kb rádugtam egy G25-öt de a kuplung nem kellett neki,sõt nincs is benne a választható kormányokban , ezért eladtam mármint a kormányt.
Most majd megint szeretnék venni , milyet vegyek?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Aha, ezt nem olvastam eddig.

Mindenesetre ma rendeltem tõlük és legnagyobb meglepetésemre kérte az adatokat. Korábban pedig sosem.

Papesz

EmThor
shopto credit card theft

store-t azért csak nem...

volt egy márciusi bejegyzés vhol, hogy megtörték az oldalt és lenyúlták a kártyaadatokat. ide is be volt postolva asszem.

guardian hero
Nem véletlen változtattak a rendszerükön... Amúgy egyedül náluk volt megadva a Paypal-on és a Microsofton kívül, na vajon ki lehet a gyenge láncszem? Ráadásul neten utánanézve mások is tapasztaltak ilyet velük kapcsolatban.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Már nem is tárolják az adatokat, MINDEN rendelésnél be kell írni újra a kártyaszámot.

Egyébként honnan tudod, hogy tõlük lopták el? Küldtek figyelmeztetést, vagy hogy?

Papesz

predator0
Igen, pluszban azért mert vannak nem ketten, akik a DLC-k miatt alapból USA régiós játékot vesznek, aztán szintén nem ketten vannak, akik bizonyos címeket kintrõl szereznek be fél év múlva fél áron...
"persze ez oké, csak ugye többek között emiatt tart ott a magyar konzolhelyzet(magyar nyelvû játék, PSN stb) ahol tart...."
Ha a magyar nyelvû játék vagy PSN ára pluszban fizetett ezer forintosokban mérhetõ (sajna nem egy eset volt, hogy a különbözet miatt a mostani helyzetben is), akkor bõven megfelel nekem a külföldrõl rendelt példány. Asszem ezzel sem vagyok egyedül.

5c0rp330n
invizimals lopás? 😊

EmThor
😊 engem annak a sok világító izének a gyûjtögetése zavart, mert mindig otthagytam egy párat, kár h ez a lényeg 😛

psp-re meg kéne trophy rendszer, jelenleg tagadják, hogy készülne ilyen

guardian hero
A shopto-val vigyázz, nekem tõlük lopták el a bankkártya adataimat, most csináltatom az új kártyát....

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Prince Of Persiát meg elkezdtem. Nyomtam pár órát, néhány templomot megcsináltam és rájöttem, hogy qrvára idegesít az egész 😄 komolyan, nem is tudom mikor irritált ennyire játék. nem tudnám megmondani mi a gondom vele, de hánynom kell tõle <#vomit>

nekem még az elején voltak platinum gondolataim aztán a végére el is illant 😄

EmThor
GTA 8?? 😊

350 shard infamousben, b+ nyomtatott térképen x-eltem ki melyik körzetet ellenõriztem már, hard & evil trofikon kívül még a stunt meg a vonatról 25embert lelõni hiányzik, de platinum remélem meglesz 😊

jah. de szép munka. 😊

Kell még egy konzol generáció, hogy ilyen grafikát kapjunk...

kreatív