PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen.
Papesz
Melyik jatekrol van szo ?
Egyebkent meg termeszetes h. a betuk vibralnak. Sima TV - nemtudja megjeleniteni neked a kepet megfelelo minosegben. Sajnos ez a hatranya annak ha 576p -t sima tv-n jelenitesz meg. Szar a minoseg. 😞 Elofordulhat h. a szoveget nemlehet elolvasni.
Egyebkent meg termeszetes h. a betuk vibralnak. Sima TV - nemtudja megjeleniteni neked a kepet megfelelo minosegben. Sajnos ez a hatranya annak ha 576p -t sima tv-n jelenitesz meg. Szar a minoseg. 😞 Elofordulhat h. a szoveget nemlehet elolvasni.
A bankkártyás adatlopás óta rendelt valaki a shopto-tól? Rendelni akarok, de még nem jött meg a másik bankkártyám és nem tudom, hogy be merjem-e vállalni?! Olvastam egy hozzászólásban, hogy most már nem jegyzi meg a kártyaadatokat, így elvileg biztonságos!
PS3 ID: Csabesz82
Üdv!
Tegnap vetettem egy ps3-at és mivel még nincs HD tv-m csak a sima tv-n használom és egy játék menüjében a betûk (fehérek) vibrálnak.
Miért lehet? A tv miatt? Köszönöm a segítséget elõre is!
Tegnap vetettem egy ps3-at és mivel még nincs HD tv-m csak a sima tv-n használom és egy játék menüjében a betûk (fehérek) vibrálnak.
Miért lehet? A tv miatt? Köszönöm a segítséget elõre is!
jah köszi. nagyon jó volt.
szia, köszi, remélem jót pihentél, fene vigye én még ki se vettem idén szabit :| na majd irány lipcse 😊
Grat
Rendben.
http://www.amazon.com/Wii-PS3-VGA-HDTV-Cable-Nintendo/dp/B0015MISAG/ref=pd_sbs_misc_1
Ezzel szeretne próbálkozni, namármost ezen dsub csati van, és áruljálk, páran írják, hogy mûködik is, egy monitor sem tud HDCP-t analóg bemeneten, tehát valszeg emellé nem kell az 😄
Multiformatnál is van pl. " VGA box".
http://www.multiformat.hu/index.php?fu=wa&tcs=205&ol=5
Meg kell kérdezni mit tud.
Egyszerû kábellel simán monitorra kötve természetesen nem menne.
Ezzel szeretne próbálkozni, namármost ezen dsub csati van, és áruljálk, páran írják, hogy mûködik is, egy monitor sem tud HDCP-t analóg bemeneten, tehát valszeg emellé nem kell az 😄
Multiformatnál is van pl. " VGA box".
http://www.multiformat.hu/index.php?fu=wa&tcs=205&ol=5
Meg kell kérdezni mit tud.
Egyszerû kábellel simán monitorra kötve természetesen nem menne.
PSN: berghold
Elméletileg nem hdcp kompatibilis monitorra köti rá, ha a feje tetejére áll, akkor sem lesz kép.
The following types of files can be played under (Music).
Memory Stick Audio Format(ATRAC)
MP3
- MPEG-1/2 Audio Layer3
- MP3 Surround
MP4(MPEG-4 AAC)
WAVE(Linear PCM)
WMA
Memory Stick Audio Format(ATRAC)
MP3
- MPEG-1/2 Audio Layer3
- MP3 Surround
MP4(MPEG-4 AAC)
WAVE(Linear PCM)
WMA
Ha azzal a kábellel köti rá, akkor a leírás és a reviewk alapján úgy tûnik, hogy mûködhet.
Az más kérdés, hogy azon a monitoron valszeg egy szépen széthúzott kép jelenne meg, amit talán tud manuálisan állítani, szóval nem lehet túl nagy fun.
Az más kérdés, hogy azon a monitoron valszeg egy szépen széthúzott kép jelenne meg, amit talán tud manuálisan állítani, szóval nem lehet túl nagy fun.
HA mp3-az töltökfel azt ugye lejátssza a gép?
kössz, akkor marad az sd-tv 😞
Nem fog menni vele.
Nézd inkább kösd SD televízióra addig, nekem van egy 24"-os full HD monitorom(ami ugye 60cm)s még ezen így is sokat esik a hangulati tényezõ...
Szal 19"-os monitort inkább felejtsd el, ha ez megoldható...
Szal 19"-os monitort inkább felejtsd el, ha ez megoldható...
A monitoromra(ACER AL1914) akarom rákötni, és mivel h nem egy mai darab csak analog bemenet van rajta. Azért irtam ide h van e valakinek tapasztalata ezzel a kábellel.
Mire akarod használni, hogy nem jó a ps3 hdmi kimenete?
#64179- valaki?
mûködhet?
mûködhet?
Sziasztok!
Mindig is szerettem volna nyomni vmi élethû küzdõsportos játékkal, és megjelent az UFC, ami jó, tetszik, de nem ez az igazi nekem. Vmi K1 - es stílus érdekelne de nagyon! Vmi infó ilyen játékról vagy megjelenésrõl?
Elõre is köszönöm!
Mindig is szerettem volna nyomni vmi élethû küzdõsportos játékkal, és megjelent az UFC, ami jó, tetszik, de nem ez az igazi nekem. Vmi K1 - es stílus érdekelne de nagyon! Vmi infó ilyen játékról vagy megjelenésrõl?
Elõre is köszönöm!
A Ps3-as vezeték nélküli kontrolerrhez ugye adnak ilyen cuccot amivel lehet tölteni vagy azt külön kell venni hozz?
Akkor 7-en zúztuk😄 Igaz csak egyszer volt ilyen alkalom, hogy 7 kontroller volt a gépre húzva😄
A manualban és wikipedian is ez van:
The system supports up to 7 controllers that are connected via Bluetooth 2.0 technology.
The system supports up to 7 controllers that are connected via Bluetooth 2.0 technology.
Asszem mégsem nyolcan fifáztatok egyszerre.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mivel max. 7 kontrollert támogat a PS3, nem nagy meglepetés, hogy nincs 8.
ghostbusters ps3 + ghostbusters blu-ray = 50£ ~ 15k
Game 4£ @ 40£
most volt egy 10£ @ 100£ kód, amit ki lehetett trükközni, itt is mûködik, ez a 4£-os egyébként 29.-ig jó; bepakoltál a kosárba 100£-nyi cuccot és rendelés után cancel-elted ami nem kell, vagy valahogy így, az eredmény pl. 30£-os Fight Night 4, stb.
Game 4£ @ 40£
most volt egy 10£ @ 100£ kód, amit ki lehetett trükközni, itt is mûködik, ez a 4£-os egyébként 29.-ig jó; bepakoltál a kosárba 100£-nyi cuccot és rendelés után cancel-elted ami nem kell, vagy valahogy így, az eredmény pl. 30£-os Fight Night 4, stb.
"fizika is ottvan (nvidia physix)" kár hogy ennek semmi köze hozzá...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gumi kopás, változó idõjárás van ? <#buck>#buck><#banplz>#banplz>
Dobj egy linket pls a demorol le is kapom😛
megvan😛 Akkor már a Harry Potter legújabb részéne ka demoját is megnézem:dá
megvan😛 Akkor már a Harry Potter legújabb részéne ka demoját is megnézem:dá
Leszedtem a Trine PC-s demóját, PSN érkezik 1-2 hónapon belül, szerintem 10 pont, hangulat fantasztikus, fizika is ottvan (nvidia physix), csak ajánlani tudom fél giga, hardwired.hu-ról tölthetõ.
A kettes villog folyamatosan, mert 2+2 =4.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A fáxus rinyálsz má bázz, ( kontrollert is lekezel a masina, emet mi Fifa 09-t vertük már 3DS3-mal s 5 sima sisaxis karral...
Az meg, hogy miképpen s fõleg hogyan számolja az neked nem mindegy?
Jah meg mindig tartok faja kötelet , de ha a humánus s gyors a választásod akkor a golyó is megteszi (fõleg számodra)...
Az meg, hogy miképpen s fõleg hogyan számolja az neked nem mindegy?
Jah meg mindig tartok faja kötelet , de ha a humánus s gyors a választásod akkor a golyó is megteszi (fõleg számodra)...
és az ötöt hogy számolja? 1+4, vagy 2+3?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Köszi!😊
Hali!
Sata 2-es vinyót kezeli a PS3?
Üdv.
Sata 2-es vinyót kezeli a PS3?
Üdv.
Errõl vélemények? Vagy MO-n hol lehet kapni?

Nem kell törölni a magyart, mellette lehet több accod is.
PS3FAQ a Bannerben.
Ha az EU Store-t meguntuk, érdemes bepróbálkozni az USA-val is (egyébként is ez a legjobban frissülõ, legizgalmasabb tartalommal rendelkezõ a három közül). Az eljárás ugyanaz, ám elõször kell kreálnunk egy új accountot a Create New Account opciónál. Légyen ennek neve USA (vagy akármi más), majd Sign Up, s kövessük végig az elõzõ lépéseket. Nagyon figyeljünk arra, hogy Master Accountot válasszunk, különben nem tudunk országot változtatni, ami itt ugye egyértelmûen United States lesz. A lakcímet szintén keressük meg neten, ez bonyolódni fog azzal, hogy államot is kell választanunk.
Ha megvagyunk, két Store boldog tulajdonosa vagyunk, indulhat hát a letöltés, esetleg a vásárlás.
PS3FAQ a Bannerben.
Ha az EU Store-t meguntuk, érdemes bepróbálkozni az USA-val is (egyébként is ez a legjobban frissülõ, legizgalmasabb tartalommal rendelkezõ a három közül). Az eljárás ugyanaz, ám elõször kell kreálnunk egy új accountot a Create New Account opciónál. Légyen ennek neve USA (vagy akármi más), majd Sign Up, s kövessük végig az elõzõ lépéseket. Nagyon figyeljünk arra, hogy Master Accountot válasszunk, különben nem tudunk országot változtatni, ami itt ugye egyértelmûen United States lesz. A lakcímet szintén keressük meg neten, ez bonyolódni fog azzal, hogy államot is kell választanunk.
Ha megvagyunk, két Store boldog tulajdonosa vagyunk, indulhat hát a letöltés, esetleg a vásárlás.