PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ez veszélyes dolog ám!

A havernak aki az Uri-videoval javicsa a sárgaledeseket, már nincs egy épkézláb evõeszköze otthon, még a nászajándékba kapott ezüstétkészlet is összevissza hajlott, mióta ezzel dolgozik. A múltkor is amikor éppen tevékenykedett és ráripakodott a gépekre, hogy "múkodj!", a tolószékes nagyi bebóklászott közé és a céltárgy közé. Mondanom sem kell, hogy a tolószék mehetett a csába, úgy összegörbült, a nagyit viszont azóta sem tudják leállítani! 4X nyomta végig a GTA-t ,meg a MGS-t, a gitárhíróban meg kerületbajnokságot nyert a Metálikával.

Amúgy én nem hiszek ezekben a hókuszpókuszokban. Csak is a tudományos technikai eljárásokban, pl hogy tengerészcsomót kell kötni a tápkábelre, mert az megakadályozza, hogy a negatív áram bejöjjön a gépbe és megsárgaledesíccse.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Uri amúgy vállal flashelést 5 rongyért! Csak a kordinátákat kell neki megadni és oda teleportálja magát! De ha cigizel gondosan el kell dugni elõle mert eléggé anti-dohányos az ürge! Erre a címre kell írni neki: [email protected]

Én úgy tudom bármennyiszer le lehet tölteni, viszont az acc, amivel megvetted a cuccosokat csak 5 gépen lehet aktív egyszerre.

Ez egy vicc. részvétem. <#csodalk>

Gariba lesz javítva a gépem(mondjuk tök természetes, még mindig pipa vagyok, bazze 4 napig élt...), addig is kaptam cserekészüléket, de erre nem rakom fel a psn játékaim, mert ki tudja mikor szarik be megint az eredeti készülékem és most a szervízben azt mondták, hogy csak 3-szor lehet letölteni a psn játékokat, nekem meg már 2-szer megvolt. 😞
Érdekes mert itt a neten azt olvastam, hogy 5-ször lehet lekapni. <#fejvakaras>

FarCry2 lemezem repül Franciaországba, mert nem sikerült kiszedni a rossz gépböl, remélem vissza is talál.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Felgolos
ha-ha-ha<#hehe>LOL he-he

NEXUS6
A múltkori mentalista sót a haver felvette, bepakolja a sárgaledes gépeket a tévé alá oszt csak rájuk kiált, hogy:

"Múködj!!!!"

A csippelésre is jó, de a 80-GB-asok, meg a Slimek már erre is le vannak védve! (Azoknál csak a PS2 kompatibilitást lehet így elõhozni!)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
há persze,hogy nehéz elérni,mert ahogy a füléhez emeli a telefonját az elkezd szoftvertfrissíteni...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Felgolos
Lehet a haverod ismeri és tõle tanulta<#eplus2>

Felgolos
uri geller már gondolatal is tud flashelni!csak egy gond van nehéz õt elérni <#hehe>

Na leszedtem Uncharted 2-õt! Nem semmi mire az az 50 gb lejött! De már írom is ki a blu-ray-re!
Amúgy egyik spanom már ránézésre is tud flashelni, csak a wifinek bekapcsolva kell lennie! <#buck>

NEXUS6
Egyik haveromnak északciprusi PS3-asa van, azzal is mûködik?

Alien!
errõl az orosz flashrõl én is hallottam,de úgytudom,csak ázsiai gépekkel mûködik....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

n000rbi
Chipelés? Hol éltek? Én bárkinek ONLINE kiflashelem a ps3-át. A lényeg, h ne wi-fin csatlakozz a netre, hanem kábellel, mert úgy nem zavar be semmi. Tuti mûködik, egy orosz haver mutatta a trükköt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

NEXUS6
Nókomment.

De azért kapják be!!!!

Részvétem!

NEXUS6
Hetek óta tolom a bétabuildet, tényleg nagyon jó, de majd kiírom a végleges verziót is.
😄

*Uncharted

Az enyém is ki van chipelve és már szedem az Uncharterd 2-õt! XD

Na én pont ezért nem fogom meg csináltatni az enyémet.
Egyébként ilyenkor adnak rá valamennyi garanciát?
Így kell elvenni az ember kedvét a videójátékoktól. 😞

predator0
bázz...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nah fasza, épp dicsértem a gyors szervízmunkát!
Ps3 visszajött a szervízbõl hétfõn, erre tegnap este 10 felé újra sárga led....vihetem vissza, 4 napot bírt....pont annyit, hogy visszapakoljam a cuccaim, a network-ös játékaim, az update-eket és utána megadta magát. Pluszban még egy FarCry2 lemez is benne maradt. 😞
Természetesen 3 nap után nem csináltam back up-ot szóval kõkemény cumi.

Innen le is tudod szedni www.chipchirip.com

Miley Cyrus
Én csak egy régi ofwröl hallottam amit cfwztek, és vitte az irott játékokat...de már egy féléve ha volt az...vagy 1...

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

NEXUS6
Mindig is lehetett warezkodni, csipelni sem kell!!!
Van olyan PS3 verzió, ami alapból viszi az írott lemezeket, kicsit drágább, ennyi!

predator0
Nem mondom meg, mer akkor senki sem fogja megvenni a lyátékokkat.

Moyko
Ki lehet csippeltetni és a PS2-es játékokkal is kompatibilis. Slimet vegyél az a legjobb.

ezt fejcsd már ki kérlek mert lemaradtam.... mióta lehet PS3-at haxolni? <#idiota>

There is only one Boss!

húú az jó és jó árba is vanak.kössz a választ

predator0
Ingyen.

Hello!

Valaki nem tudja hogy a mymemory.co.uk-ról mennyiért hozzák le a cuccost?

Szerencséd van, mert, ha csak játszani akarsz rajta akkor sosem kell eredeti dvd-t venned.

PSN: berghold

predator0
Ki lehet csippeltetni és a PS2-es játékokkal is kompatibilis. Slimet vegyél az a legjobb.

Alien!
figy,nehogy kichippeltesd! alapból viszi az írott dvd-ket!

Kratos86
Nem lehet chipelni!!!!!!! Eredetibe kell megvenned a játékokat!!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

helo venék 1 ps3 at de az a gond hogy nem akarok mindig eredeti dvddket venni azt nem tudja vki hogy ki e leehet chipelni?
nagyon dúúrva
akksi miatt biztos nehéz lehet...:S

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Értem. Én azt hittem épp az ellenkezõje! Köszönöm a felvilágosítást. Legközelebb az általam full egyértelmûnek gondolt megjegyzéshez, majd rakok kisebb magyarázatot, hogy könnyebben értelmezhetõ legyen.

De a "szétesést" nem vsyncnek hívják, az pont egy módszer annak kiküszöbölésére -> vsync 0 kb pont az ellenkezõjét jelenti, mint amit mondani akarsz. :p

Vazzeee...PS3 laptop<#vigyor>
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=19242
Miért, hol láttál szétesést? Az összes pályán toltam és egyszer nem vettem észre. Szénné van optimalizálva.

Ne írj jól hangzó hülyeségeket... vsync 0? xd
Én is kipróbáltam, eddig csak deathmatchet játszottam, egész jó 😄

Gran Turismo HD? BTW már nem lehet leszedni... (talán akkor lehet, ha régen az accoddal már egyszer leszedted, de ebben nem vagyok biztos)

Tegnap kipróbáltam az Uncharted bétát. Nagyon keményen beoptimalizálták a nyári zárt beta óta. 1 másodpercere nem riccen meg a jelenlegi kiadás, vsync szintén 0.

LOL Arra. Én nem leszek Pesten, de kiugornék. Azt persze nem tudom milen gamék lesznek kiállítva. Úgy tudom ingyenes lesz a bejutás is.

formatuq
Udv,

Kozel 2 eve volt egy demo PS3-ra, egy autos. Egy palya volt, lehetett innen onnan menni, drift vagy speed tipusban.

Nem tudja valaki esetleg a neved?

Koszi!

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

5c0rp330n
azaz a napokban? :o

abelus
megnéztem az oldalt, de még nem regiztem.

szóval a házhozszállitás ingyér van? megrendelném ezt a hama wireless controllert, úgyis kellene még egy, 20 fontot pedig megér.

,

cloud.strife
Sztem nekem lesz két héttel a megjelenés elött... 😄

www.digimomentsvideography.com

Banano
Van még 2-3db supercar beta key-em írjatok ha kell.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gazgoblin
Rendeltem is gyorsan overlord kettõt 16GBP-ért!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!