PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Persze, hogy van összefüggés a warez meg az üzlet között.
Kezdjük azzal, amiben asszem egyet is érthetünk, hogy valszeg nem az a lényeg hogy legyen warez, hanem hogy legyenek játékok (amit persze lehet warezolni is).

Na most ugye PS3-ra a multi címekbõl mostanában már általában jobb eladásokat tudnak összehozni a kiadók, mint X-re (mert ott ugye megy a warez ezerrel). Ráadásul már nem sikk azon nyühögni sem, hogy milyen kiba nehéz a PS3 hardverre kódolni.

Vagy is, egyre inkább a PS lesz a preferált platform a fejlesztésnél, függetlenül az X bázis nagyságától.

Az utóbbi 1.5 hónapban a Wii fölé nöttek a PS3 eladások, X meg a porban poroszkál és az ok nem a warez megjelenése volt. Hanem árcsökkentés + új dizájn + menõ játékok megjelenése.

Ha lenne warez PS-re a sony kb most húzhatná magára a földet üzleti szempontból.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

lol, na én itt abbahagytam, reménytelen

JohnnySmith
Engem érdekel , de most komolyan.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
Annyi eszed sincsen, hogy legalább rákérdezzél hogyan lehet olcsóbban játékokat beszerezni. Pedig elmondtam volna, mostmár nem fogom 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
egyébként ez nem baromság,mi az elsõ unchartedet 4-en vettük,a dead space-t 3an dobtuk össze....egyedül a multijátékok mennek mindenkinek,a singléket összedojuk....persze ez most az U2-nél nem lesz így...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

a tényleg buta emberek láttán nehéz visszafognom magam, sajnálom

JohnnySmith
Itt a hangnemmel voltak (vannak) óriási problémák, nem véletlenûl törölgettem.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

itt nincs vita, bejött témaként, elmondtam, hogy én pl örülnék, erre jött pár idióta álszenteskedni minden érv nélkül. ez nem vita, ez ko.

JohnnySmith
Te vagy eltévedve nem is kicsit baszod!
Igen ez akár így is mûködhet... nincsenek barátaid b+???

predator0
Én meg ismerek olyan embert, akinek van egy konzola és sír, hogy drága rá a játék és várja a warezt... LOL? 😄 Az.

szerinted a komoly haverok = megbeszéljük ki melyik videojátékot veszi meg a köv hónapban? te baszottul el vagy tévedve : D

NEXUS6
Á reménytelen!<#sniffles>

Talán ha finomabb stilusod lenne, akkor lennének komolyabb haverjaid is, akikkel megdumcsizhatnátok, hogy a köv hónapban ki mit vesz meg: Pistike Unchartedet, Jocóka MAG-ot, Balázska akármit. Azok meg csak nem ennének csokitortát a tokból, meg használnák söralátétnek a lemezt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

JohnnySmith
Teljesen feleslegesen vitáztok. Legyünk õszinték igazából nincs mirõl....
Aki warezhuszárkodni akar az nyugodtan vegyen boxot és pont. PS3-ra egyenlõre (~3éve nincs rá megoldás) nincs warez.

ódehogynem, pont nem rég beszéltem egy amerikai ismerõsömmel, és õk pl modchipre várnak, azért ragadtak az xboxnál. és õk amerikaik, középosztály. ismerek olyat is, akinek sárgaledes lett a ps3-a, bõven garancián belül, és inkább vett egy újat, nem szarakodott a szervízzel, de hogy a warez nem befolyásolja az eladást, ugyanmár, de hogynem, mindig is befolyásolta

ok

cserélget a halál magyarországon, hogy pistike frizbinek használt játékát próbálja meg rámsózni, aztán anyucival hadakozzak, hogy nem én karcoltam össze. olvasgattam jatekaim.hu fórumát, használt játék kösz nem

hát az qrvakomoly cucc lesz.

predator0
Jut eszembe. Eddig a Brütal Legend egy hatalmas baromságnak tûnt, de a demot kiprobálva kell. Uncharted 2 után beszerzem.

A Playboyból szarrá kereshetted magad, nem igazán értem miért fáj 13ezer egy új game-re. 😊

Amúgy meg egyetértek az alattam kommentelõvel, add el, nem neked való a ps. <#ejnye1>
Ha nem is 3-4 ezer, de megjelenés után 2-3hónappal szinte minden játék megvehetõ 5-tõl 8ezerig, lehet cserélgetni is és persze -tisztelet a kivételnek, azért vannak egy páran- lehet boxot venni és arra lehet lopni a játékokat ha bírja a gyomrod.

Érdekes ez a siránkozás, régi konzolokon váltogatni kellett a játékokat mert ha végigjátszottad már nem volt kihívás, ps3-ra meg nekem szinte elég lenne a golfprogi az online mód végtelenné teszi a szavatosságot.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Végy használt cuccokat meg cserélgess. Épp most láttam ShopTo-n, hogy a RE5 18 font. Nem kell mindent megvenni azonnal. Sztem 😊

Igen. Bár nincs meg a full, és egy ideig nem is lesz meg, de erõsen kétlem, hogy van olyan pontja, ami 9 alá esne. Az persze megint egy másik kérdés, hogy a GT esetében mit takar a "design", mert ugye a prezentációt nem. Talán a világ, karakterek és egyéb dolgok egyediségét foglalja magában.

Alien!
ha a világ úgy mûködne,mint ahogy te gondolod,akkor a Microsoftnak nem kellett volna tavaly augusztusban idõ elõtt 200$-ra vágnia a gépe árát...de ezt kellett lépnie,mert folyamatosan több ps3 fogyott mégha egy 100-assal drágább is volt,és nincs is rá warez....ergo a globális eladás k*rvára nem ettõl függ,max itt a balkánon..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Cserebere!?
Nem kell ám bábeltornyot építeni a sarokban a megunt játékokból!
Ha még nem mondták volna.

<#nyes>

örülnék ha végre megjelenne valami ilyesmi... egyrészt versenyre kelhetne az xboxokkal végre, nem véletlenül fogy mindig kevesebb ps-bõl, másrészt nekem is több pénzem maradna, harmadrészt konkrétan végre játszhatnék is ezen a szaron, mert amíg minden játék 13-ról indul, és bugyuta árstratégiával ott is tartják nevetségesen sok ideig, addig nem fogom megvenni

zzeN
GT mindent lepontoz...színvonal nagy 0.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alien!
én is csak végigpörgettem,de design-ra ennél a játéknál 8.9-et adni,hááááát....hagyjuk.

Én nem néztem meg, csak a pontokat a végén. 😄

NEXUS6
Kicsit spoileres nagyon!

De nem tudtam megállni, hogy végig ne nézzem!

<#nyes>

jaszy
HAHAHAHA ez jó! Ismét egy kamasz butaságai!

Alien!
fogyasztásban,hangban a slim jobb,és "konzolabb" is mint a másik.
a fat szebb,komolyabb,médiacenternek simán jobban mutat...

zzeN
Tudjuk milyen a fat és a slim<#idiota>.
Szvsz. a fat sokkal szebb, olyan hájg tech.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

JohnnySmith
Ameddig nem lehet hozzájutni úgy mint a PS2-höz gyártott chipphez addig én azt mondom hogy kamu 😊

tibi842
Sziasztok!

én kb. 2 hete vettem egy ps3-at GTA IV-vel.

de szerintetek a slim jobb?

ilyenem van:[][][][][][][]

ilyen a slim:[][][][]slim[][][]

Ha lesz is belõle valami kb. az elsõ FW frissítés ki is nyírja.

Banano
Egyik szemem sír a másik üveg.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
hááát,pedig remélem ez kamu....

Bazz ti olyan hülyék vagytok, hogy az már fáj! 😊)

\" örökké nem eshet.... \"

dualview
Köszi a segítséget Alien!
Ez tényleg megoldotta a problémát, bár el nem tudom képzelni mi köze a kimeneti frekvenciának a háttérben történõ zenehallgatás lehetõségéhez. Kicsit kezd "vindózosodni" az XMB...

PSN ID: dualview

Nagyon okos ismerõsöd van.

predator0
Kamu.

persze
elobb beszeltem egy normális emberell a ps3 kilehet chipelni
es a slim csak vékonyitott verzio es nnem viszi csak az eredetiket ha mem flashelem ki
Alien!
a music settings alatt az audio cd output frequency-t állítsd vissza 48khz-re,mert vmiért az FW frissítés átállította 176khz-re....emiatt nem megy a net+zene együtt.

predator0
A slim az xbox játékokat is lejácca.

szovalô viszi az oszes ps3 a nem eredeti dvdket is
mik kuulnbseg van a slim es a tobbi ps
3 kozott azon kivul h vékony
dualview
A 3.0 firmware óta megszûnt a háttérben veló zenehallgatási lehetõség?
Legalábbis nálam ha megnyomom zene közben a PS gombot akkor az eddigiektõl eltérõen nem az XMB és a mini-lejátszó jön elõ, hanem csak a kérdés hogy ki akarok-e lépni.

PSN ID: dualview

NEXUS6
Beszélsz itt összevissza!
Ez mind igaz!

<#nyes>

predator0
Naja, de ha alaplapcserés a gép, akkor az már ugye másiknak számít, így most két lehetõsége odalett.

SD456
Hi all!

Kipróbáltam az Uncharted 2 Demót. Eszméletlen jó 😄 tuti megveszem amikor kijön. Addig az elsõ részt is megszerzem.

PS3 ID: SDani456

Mennyi hülyeséget hordtunk itt össze😄 Ennél már az lenne a durvább ha valaki el is hinné!
Bár biztos van olyan!