PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdjük azzal, amiben asszem egyet is érthetünk, hogy valszeg nem az a lényeg hogy legyen warez, hanem hogy legyenek játékok (amit persze lehet warezolni is).
Na most ugye PS3-ra a multi címekbõl mostanában már általában jobb eladásokat tudnak összehozni a kiadók, mint X-re (mert ott ugye megy a warez ezerrel). Ráadásul már nem sikk azon nyühögni sem, hogy milyen kiba nehéz a PS3 hardverre kódolni.
Vagy is, egyre inkább a PS lesz a preferált platform a fejlesztésnél, függetlenül az X bázis nagyságától.
Az utóbbi 1.5 hónapban a Wii fölé nöttek a PS3 eladások, X meg a porban poroszkál és az ok nem a warez megjelenése volt. Hanem árcsökkentés + új dizájn + menõ játékok megjelenése.
Ha lenne warez PS-re a sony kb most húzhatná magára a földet üzleti szempontból.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Igen ez akár így is mûködhet... nincsenek barátaid b+???
Talán ha finomabb stilusod lenne, akkor lennének komolyabb haverjaid is, akikkel megdumcsizhatnátok, hogy a köv hónapban ki mit vesz meg: Pistike Unchartedet, Jocóka MAG-ot, Balázska akármit. Azok meg csak nem ennének csokitortát a tokból, meg használnák söralátétnek a lemezt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aki warezhuszárkodni akar az nyugodtan vegyen boxot és pont. PS3-ra egyenlõre (~3éve nincs rá megoldás) nincs warez.
Amúgy meg egyetértek az alattam kommentelõvel, add el, nem neked való a ps. <#ejnye1>#ejnye1>
Ha nem is 3-4 ezer, de megjelenés után 2-3hónappal szinte minden játék megvehetõ 5-tõl 8ezerig, lehet cserélgetni is és persze -tisztelet a kivételnek, azért vannak egy páran- lehet boxot venni és arra lehet lopni a játékokat ha bírja a gyomrod.
Érdekes ez a siránkozás, régi konzolokon váltogatni kellett a játékokat mert ha végigjátszottad már nem volt kihívás, ps3-ra meg nekem szinte elég lenne a golfprogi az online mód végtelenné teszi a szavatosságot.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem kell ám bábeltornyot építeni a sarokban a megunt játékokból!
Ha még nem mondták volna.
<#nyes>#nyes>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De nem tudtam megállni, hogy végig ne nézzem!
<#nyes>#nyes>
a fat szebb,komolyabb,médiacenternek simán jobban mutat...
Szvsz. a fat sokkal szebb, olyan hájg tech.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
én kb. 2 hete vettem egy ps3-at GTA IV-vel.
de szerintetek a slim jobb?
ilyenem van:[][][][][][][]
ilyen a slim:[][][][]slim[][][]
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\" örökké nem eshet.... \"
Ez tényleg megoldotta a problémát, bár el nem tudom képzelni mi köze a kimeneti frekvenciának a háttérben történõ zenehallgatás lehetõségéhez. Kicsit kezd "vindózosodni" az XMB...
PSN ID: dualview
elobb beszeltem egy normális emberell a ps3 kilehet chipelni
es a slim csak vékonyitott verzio es nnem viszi csak az eredetiket ha mem flashelem ki
mik kuulnbseg van a slim es a tobbi ps
3 kozott azon kivul h vékony
Legalábbis nálam ha megnyomom zene közben a PS gombot akkor az eddigiektõl eltérõen nem az XMB és a mini-lejátszó jön elõ, hanem csak a kérdés hogy ki akarok-e lépni.
PSN ID: dualview
Ez mind igaz!
<#nyes>#nyes>
Kipróbáltam az Uncharted 2 Demót. Eszméletlen jó 😄 tuti megveszem amikor kijön. Addig az elsõ részt is megszerzem.
PS3 ID: SDani456
Bár biztos van olyan!