PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
krissz88: Neked is 😄
Mentem U2 bénázni.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
,
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nehany kommentbol azert erzodik a szinvonal:
"PS3-ra más az elvárás mint PC-re, PC-n szerintem max 90-et ha kapna"
Trófeák megvannak.
Más:
GT5p update ugyanolyan szar mint anno 1 éve, harmadik alkalomra sikerült leszedni, elsõ alkalommal kábé másfél óra töltögetés után megjelent a failed....másodikra 10 perc után az igazán nagy szerencse volt, nem kellett sokat várni! <#mf1>#mf1>
Uncharted nem ismeri fel a régi mentést, Elefunk sem de a legérdekesebb a Motorstorm2 ami update-elni akar de ha elindítom akkor hibaüzenettel leáll sõt csipog a ps és kikapcsol! <#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#taps>#taps>
elsõ béta óta ég és föld, kép nem törik, meccsfelvét, twitter, képmentés, folyékony animáció, effekttömeg... O_O
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSN: berghold
Ismer valaki Bp-n olyan konzolboltot ahol még árulnak PS1-es gameket? (A progamershopon kívül)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A500-as haverok fikázták, hogy kéri a floppy-t menet közben, de úgy emlékszem, kivégzéskor kérte, meg persze új meccsnél (ott 2x is, ha másik floppy-n volt a karakter, mint a háttér. 😊
De, hogy legyen ontopic is, nem szokott valaki Mortal 2-zni, MKVSDCU-zni vagy SF4-ezni online Ps3-on? ID: Anubys_HUN
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Teljesen mindegy hogy van-e a lemezen PCM hang. Ha TrueHD vagy DTS-HDMA hangsáv van rajta, akkor azt mindegyik verziójú PS3 tudja dekódolni, és MultiPCM-ként továbbküldeni. Az újak csak annyival tudnak "többet", hogy beállíthatod, hogy a PS3 ne dekódolja, hanem bitsreamként küldje át az erõsítõnek, és az erõsítõd fogja dekódolni. Minõség szempontjából édesmindegy. A különbség mindössze annyi, hogy az elsõ esetben az erõsítõd azt fogja kiírni hogy MPCM, utóbbi esetben meg hogy TrueHD vagy DTSHD-MA. Van aki ettõl elélvez, de gyakorlatilag ez a plusz funkció inkább parasztvakítás.
PSN ID: dualview
Amúgy alakul a gépem, már néhány részletében hasonlít a régi tartalomra. <#eljen>#eljen>
Mondjuk 2 gigás sebességgel kurva lassan szedem vissza a kábé 20 psn játékom, de ez a kissebb probléma a nagyobb a frissítések leszedése, mert aközben lószart sem tudok csinálni. Kedvenc HotShotGolf frissítéseimet 11 óta szedi és még kurva messze a vége! <#wilting>#wilting>
A javítás gyors volt, tegnap reggel hívtam a szervízt és már bent volt ergo simán lehet, hogy már pénteken megérkezett csak Õk nem hívtak én meg nem telefonáltam. Mindegy hétvégén amúgy sem értem volna rá.
Trófeák meglettek, Motorstorm2-õt azóta nem próbáltam, este haverokkal focimeccs szóval ma is kimarad, holnap majd megnézem. Japán regem elvesztettem(usa/eu/hun okés), nem emlékszem a jelszóra, a kriksz-krakszban meg nem igazodom ki. Egyébként volt valami érdemleges a japan store-on?
Jim: Kössz akkor csak én nem emlékeztem.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Nem, csak az ellenfélre tudtál átváltozni (Tûz + hátra, elõre, fel, tûzgomb elenged).