PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
-rendelt.... LOL

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Jelentem alássan mindenkinek, hogy a mymemory.co.uk-ról rendelt szept. 23-án rendelt 11 fontos headsetem 28-án azaz tegnap nap megérkezett (részletkérdés, hogy a kedvesaranyosugyulibugyuli postás csak az értesítõt dobta be és ma volt alkalmam átvenni a cuccot). Rendeljetek tik is nyugodtan.

krissz88: Neked is 😄

Mentem U2 bénázni.

Banano
Mindenképp!<#finom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

5c0rp330n
nem sokkal olcsobb + out of stock. tovabbra is game-es collectors tunik a nyeronek.

Alien!
õõõõ...arra a rendezvényre gondolsz amit a MS rendez,hogy a totál felesleges win7-et ünnepelje,és bemutassa az aktuális PC/x360-as játékokat!?!? Mit is keresnénk mi ott?!?!?.....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3--Playstation-3--Pre-Orders/Sony/Uncharted-2%3A-Among-Thieves-%28Sony-PS3%29

tomi890125
pöpec!
na megvan a hétvégi program 😊

The Only One!

EmThor

Mentek a BGS-re?

abelus
írtam már. gondolom holnap jön a válasz.

,

Huhh az a szívás! Ha észreveszik akkor egybõl visszautalják, de azért szólj oda nekik.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

az úgy kicsit sok a fifa10-ért, nem? <#confused>

bertino
lol

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

abelus
na szóval berendeltem a fifa10-et a shopto-ról, 38 font kb, levonták a számlámról. aztán levontak még 41-et, gondolom a hecc kedvéért.

,

NEXUS6
Dúrva!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
uncharted 2-t honnan erdemes elorendelni? nem nagyon talalom 40 fontnal olcsobban sehol (illetve shopto-n par fonttal olcsobb de az onnan valo vasarlastol egy idore elment a kedvem), igy amiket lattam azok kozul talan game-n eri meg legjobban a special edition (az is ugyanannyiba kerul mint a sima)

5c0rp330n
5c0rp330n
gamestar? a pontozas kivetelesen korrekt, de azert altalaban akarmit is irnak, sokat nem nyom a latba 😊

nehany kommentbol azert erzodik a szinvonal:

"PS3-ra más az elvárás mint PC-re, PC-n szerintem max 90-et ha kapna"

RagDollKungFu sem ismeri a régi mentést. <#mf1><#mf2><#duma>
Trófeák megvannak.

Én úgy tudtam a dtsHD és a TrueHD hangokat csak sima tömörített dd5.1 vagy dts5.1-ben küldi tovább, de így akkor totál felesleges ez a két hangformátum, mivel a tömörítetlen lpcm ugyanazt tudja. Gondolom valamivel kissebb a mérete a TrueHD/dtsHD-nak de valszeg az is elenyészõ.

Más:
GT5p update ugyanolyan szar mint anno 1 éve, harmadik alkalomra sikerült leszedni, elsõ alkalommal kábé másfél óra töltögetés után megjelent a failed....másodikra 10 perc után az igazán nagy szerencse volt, nem kellett sokat várni! <#mf1>
Uncharted nem ismeri fel a régi mentést, Elefunk sem de a legérdekesebb a Motorstorm2 ami update-elni akar de ha elindítom akkor hibaüzenettel leáll sõt csipog a ps és kikapcsol! <#fejvakaras><#guluszem1><#wilting><#taps>

Kratos86
Kib@szott jól néz ki!!! <#wow1>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

EmThor
10 kib@szott pont!

elsõ béta óta ég és föld, kép nem törik, meccsfelvét, twitter, képmentés, folyékony animáció, effekttömeg... O_O

Uncharted 2 Itt az elsõ magyar teszt!

Alien!
tegnap próbáltam....Nagyon fun lesz....Eléggé összerakták....<#worship><#worship>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nagyon jó az Uncharted 2 beta. Ajánlom mindenkinek.

http://konzoljatek.extra.hu/

PSN: berghold

krissz88
Szasztok!(Prednek külön a legmélyebb tiszteletem😄)
Ismer valaki Bp-n olyan konzolboltot ahol még árulnak PS1-es gameket? (A progamershopon kívül)

predator0
Nem, azon amelyikrõl már majdnem lejött (legalábbis nekem és ahogy látom másnak is).

Anubys
USA-n is fent van, én onnan szedem... Meg végre Zombie Apocalypse... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szedem én is.

Kratos86
Nem is mert a kenyain már elõbb fenn volt!!! <#nevetes1>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

tomy8614
én a UK-rõl töltöm

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

a storen, ami rohadtul nem elérhetõ amikor kéne?

NEXUS6
Úgy tudom a tibetin már hónapok óta fennvan!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Melyiken?

tomy8614
uncharted 2 demo a storeon!!!!!

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Anubys
Tuti. Nekem 1200-em volt akkor, és vincsirõl játszottam, de konkrétan emlékszem, hogy ment az anyázás a többi Amigás haverral, akiknek 1200-esük volt, hogy miért ilyenre csinálták. (meg, hogy hol a beígért full játéktermi átirat AGA verzió).
A500-as haverok fikázták, hogy kéri a floppy-t menet közben, de úgy emlékszem, kivégzéskor kérte, meg persze új meccsnél (ott 2x is, ha másik floppy-n volt a karakter, mint a háttér. 😊
De, hogy legyen ontopic is, nem szokott valaki Mortal 2-zni, MKVSDCU-zni vagy SF4-ezni online Ps3-on? ID: Anubys_HUN

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Alien!
huhh....eléggé tévhitben élsz....de alattam dualview már elmagyarázta.....ráadásul a ps3 tud kezelni akár 176khz-es 7.1 lpcm-et,ergo nincs semmilyen korlát(mint pc-n a hdmi-s kártyáknál),tehát teljesértékû...Egyébként teszteltem, a Celine Dion bluray csont nélkül átnyomja a 96khz-es 9mbites hangot az erõlködõre.

dualview
Itt van egy kis keveredésbõl eredõ félreértés.
Teljesen mindegy hogy van-e a lemezen PCM hang. Ha TrueHD vagy DTS-HDMA hangsáv van rajta, akkor azt mindegyik verziójú PS3 tudja dekódolni, és MultiPCM-ként továbbküldeni. Az újak csak annyival tudnak "többet", hogy beállíthatod, hogy a PS3 ne dekódolja, hanem bitsreamként küldje át az erõsítõnek, és az erõsítõd fogja dekódolni. Minõség szempontjából édesmindegy. A különbség mindössze annyi, hogy az elsõ esetben az erõsítõd azt fogja kiírni hogy MPCM, utóbbi esetben meg hogy TrueHD vagy DTSHD-MA. Van aki ettõl elélvez, de gyakorlatilag ez a plusz funkció inkább parasztvakítás.

PSN ID: dualview

greyfox
Ez biztos? :/
Pedig határozottan emlékszem, hogy játék közben kérte a floppyt 😄

Steam: greyfox

Nem tökmindegy, mert ha a blu-ray filmen nincs tömörítetlen pcm hang, csak dolby truehd meg dtshd akkor szoptuk, mert csak tömörített dolby5.1/dts-t hallgathatjuk.
Amúgy alakul a gépem, már néhány részletében hasonlít a régi tartalomra. <#eljen>
Mondjuk 2 gigás sebességgel kurva lassan szedem vissza a kábé 20 psn játékom, de ez a kissebb probléma a nagyobb a frissítések leszedése, mert aközben lószart sem tudok csinálni. Kedvenc HotShotGolf frissítéseimet 11 óta szedi és még kurva messze a vége! <#wilting>

A javítás gyors volt, tegnap reggel hívtam a szervízt és már bent volt ergo simán lehet, hogy már pénteken megérkezett csak Õk nem hívtak én meg nem telefonáltam. Mindegy hétvégén amúgy sem értem volna rá.
Trófeák meglettek, Motorstorm2-õt azóta nem próbáltam, este haverokkal focimeccs szóval ma is kimarad, holnap majd megnézem. Japán regem elvesztettem(usa/eu/hun okés), nem emlékszem a jelszóra, a kriksz-krakszban meg nem igazodom ki. Egyébként volt valami érdemleges a japan store-on?

Jim: Kössz akkor csak én nem emlékeztem.

romeozor
már nincs :\ (mindenesetre a B-Zs téren nincs)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

NEXUS6
Ó, ennél sokkal jobb a helyzet, hiszen statisztikailag legalább minden 30. floppy hibás!😉

A 60-as gépemen is van DolbyTrueHD logo.

Hát igen semmihez se fogható érzés amikor a telepítés során pont a 15 000 -ik foppy jelez hibát. 😊
Alien!
na és?!?! nem mindegy? nem az erõsítõ dekódol,hanem a ps3....minõségromlás elviekben nem történik.

Anubys
"Mortal Kombatban Shan Tsung-al különösen élvezetes volt, mert ha alakot váltottál, bekérte a flopit, amin azon karakter adatai voltak, amivé átváltoztál 😊)"

Nem, csak az ellenfélre tudtál átváltozni (Tûz + hátra, elõre, fel, tûzgomb elenged).

Régi=Fat ps3.

HDMI-n nem küldi át se a DolbyTrueHD se a DTSHD jelet. Ezeket csak az új slim tudja. A régivel "csak" a tömörítetlen PCM hang megy

Alien!
"Nem emlékszem már, hogy volt-e a régi 60-as borításon Dolby TrueHD jelzés a logók között, de ezen a borításon van. Mondjuk valszeg ettõl még nem ismeri fel..."

miért ne ismerné fel?!?!?