89387
PlayStation3
-
Chris Lowe #74766 Nekem eddig két fullhd-s philips lcd-m volt(az első még csak 1080i-t tudott azért cseréltem le 1080p24-re) mindkettő stabilan működött/dik, pixelhiba nélkül, kurva jó hangzással, és kurva jó tv tunerrel. Azért philips az lcd-m mert itt van jó kapcsolatom, mielött még jönne valaki hogy lefanbojozzon.
Nem értem ezt a nehogy philipset vegyen beköhögést....
Ps3: snooker dlc a hustle kings-ben, 3 dolcsi baromi jó.
-
#74765 Teljesen jó vétel, megéri a pénzét! -
#74764 Red Dead Redemption-ről mit mondtok, nincs GoW 3, ahonnan rendelem, vmit kéne helyette... -
#74763 nem messze van tole, hanem agyonveri, a technologiajabol adodoan. kesleltetese ugyanolyan minimalis, viszont a pixelenkenti megvilagitasnak hala kontrasztban es szinhusegben veri.
#74762: igen, ezert mondtem, hogy nem a kozeljovoben lesz "neptechnologia". -
#74762 Még annyi a csodás OLED-ről...Megfizethetetlen áron (közel 500.000Ft) a 20 colt nem éri el a kijelző,nemhogy a 42 colt (asszem még nem is gyártanak,és nem is gondolkoznak ilyen méretben...MÉG)... -
#74761 Oled az agyonveréstől messze van,megfizethetetlen áron tudja azt a szintet mint a plazma,durván megfizetethetetlen áron el tudja verni.:)
Másrészt plazma lehet kihalóban van de ettől még idén is jönnek a két fő gyártótól sorban a jobbnál jobb modellek mgefizethető áron amik az emberi áron mért lcd led oled készülékeket húgyba alázzák.:)
Harmadrészt a kérdés az volt hogy 170ért mit...:)
170-ért nem kapsz semmit aminek megközelítené az említett 2 plazma képvilágát bármiféle lcd meg ledes tv..De még dupla ennyiért is nehézkesen..
Oledet majd akkor érdemes venni amikor 4-5 év múlva lemegy szépen az ára ahogy mostanra a plazmáknak,és kiforr a technika még jobban. -
#74760 a plazma kihaloban van, sok jovoje szerintem nincs. az uj ertelmes alternativa lcd melle ami meg el is terjedhet, az OLED lehet, ami valaszidoben, kontrasztban, szinhusegben is agyonveri a plazmat is, de az sem a kozeljovoben lesz "neptechnologia".. -
#74759 Értem köszi a felvilágosítást, ha találok elfogadható áron, plazmát veszek. -
#74758 Röviden:
Amiben plazma jobb: Színtartomány,kontraszt,válaszidő,"fekete színmélység".
Amiben gyenge: fogyasztás (a gyári adat mindig a teljes fogyasztás amit csak nagy fehér kép nézése közben érsz el,egyébként film nézés közben kb a gyári adat fele), régi modellek esetén burnin (a 2009-es modellektől már ha bejáratja az ember a készüléket akkor nincs,esetleg ideiglenes szellemkép maradhat nagyon halványan a képen de alig észlelhető és eltűnik).
A ledesek színtartományban már közelítik a plazmát (egy két modell hozza is a szinten,de méregdrágák), a válaszidejük viszont továbbra is jócskán lemarad ahogy a kontraszt is,és a ledesek jelentős részénél a "fekete mélysége" is.:)
A plazma egyetlen dologra nem ajánlott,számítógépezésre a sok sok statikus kép miatt könnyen beéghet a képbe mondjuk a START menü.:) De ahogy írtam 2009-től nem annyira para,és sokszor monitornak is használom a tv-t ha épp videót vágok,de sosem égett bele semmi a képbe.
A bejáratást BE KELL TARTANI! -
#74757 megnyugtattal, mert en is kezdtem megijedni. -
#74756 Most nincs kedvem utánaolvasni... :D Mi a különbség a plazma és LCD képernyők között? -
#74755 Plazmában CSAK a panasonic és a Pioneer (na ez megfizethetetlen,ha minőségi motyit akarsz tőlük:D)...
-
#74754 Hát ezek tényleg nem semmik, bár kétlem, hogy boltban ekörüli áron kapnék. De akkor a Panasonic modellek különösen ajánlottak? -
#74753 170 körül:
Panasonic TX-P42S10E
-400hz, 2milla:1 kontraszt, 0.001ms válaszidő,bődületes komoly színek.
Panasonic TX-P42S20E
-600Hz minden más megegyezik,talán a színei még jobbak lettek.
Mindkettő 170 körül indul.
Az egyetlen nyüg velük,mivel plazma,hogy "be kell járatni" vagyis az első 200-300 órában nem célszerű felqrni a kontrasztot és a fényerőt az egekbe,mert könnyen beég a képbe bármilyen statikus kép (pl játékok HUD-ja). Viszont ha bejáratod akkor ezeknél a modelleknél már nincs egyáltalán BURNIN effekt utánna.:)
A fogyasztásuk pedig akkor éri el a gyári adatot ha egy hatalmas fehér képet nézel,egyébkén játék közben kb a gyári adat fele.
-
#74752 Még nem tudom, ha sikerül részletre vennem, ekörüli áron, esetleg... tudsz ajánlani Panasonic-ot? -
#74751 Az ára miatt? Mert ha 170e akkor pana plazma..:)
-
#74750 Arról már lemondtam, vmi Samsung lesz inkább helyette, de nem Led-es. -
#74749 Oksa akkor megnyugdtam..:) -
#74748 Köszi, elhiszem, hogy megérné várni, de én nem akarok, elég lesz a 82 cm-es is, de lehet, hogy 94-est veszek, holnap este elmegyek a helyi Euronics-be, megnézem milyen a választék, aztán a győri Staturnba. Csak találok vmi jót.
-
#74747 Mostnzem...170ért led....Jáááj...170ért olyan plazmát kapsz Panasonicból, elmehetnek mellette az LCD-k meg ezek az olcsókategóriás beköszönő ledes szarok kapálni..:)
-
#74746 multkori leállásnál is ezt irta ki. -
#74745 Na megrendeltem a PS3-at Heavy Rain-nel, pénteken jön. God of War 3-at hozzádobtam. -
#74744 Maintenance...Remélem ez nem azt takarja hogy mindenkit szépen IP alapján banolgatnak egyes régiókból,mert 20 perce errorok helyett az USA és a UK store-nál is "THIS SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR REGION/COUNTRY".... -
#74743 tudtam, hogy karbantartas van, de azt nem hogy meddig. -
Csokis #74742 Karbantartás van a PS network-ön ma 16:00-tól holnap 04:30-ig. -
#74741 megy mar a psn? -
#74740 az unchartednel kiirja. de sebaj megprobalom elcserelni a resistance 2-t. hatha osszejon. -
#74739 sztem nem lesz jo. egyebkent ha jol tudom, ki kene irnia dlc-nel h konkretan milyen azonositokodu jatekkal mukodik egyutt. -
#74738 uncharted 2-hoz neztem a dlc-ket, fokent azert kellett a kartya, (meg a prince of persia classichoz) de ott irta a leirasban, hogy milyen kodu jatekhoz megy. hatha a resistance fog mukodni. -
l0b1g #74737 szerintem nem fog menni vele. én most **optam be, megvettem UK store-on a hustle kings snooker DLC-t a US store-on vásárolt alapjátékhoz. hát persze, hogy nem működött. -
#74736 az, angol font. romanul tanultuk 12.be a foldrajzot es ugy lira sterlina, talan azert maradt meg.
na de akkor a kerdesre a valaszt varom. -
#74735 Ööööö, milyen pénznem az a "lira"? Ha erre a szimbólumra gondolsz: "£", az angol fontot jelent.... -
#74734 a segitsegeteket kernem. vettem egy 20 liras PSN kartyat amit ugye le szeretnek vasarolni. a resistance 2 jatekom amerikai, 1es zona. a kerdes az lenne, hogy ha UK store-rol megvasarlom a kiegeszitot akkor az ugye nem fog mukodni? -
ToM1113 #74733 Renben, köszönöm nektek. -
#74732 globális
Ah régi wowos maintence emlékek :P -
Norbi7 #74731 Karbantartás van, nyugi. Jó pár órás lesz! -
ToM1113 #74730 Nem tudok egyik felhasználói fiókomba se bejelentkezni ps3 on.
Ezt írja:
Psn is currently undergoing maintanance.
Nálam van a baj vagy mindenkinél ez van most? -
#74729 renovaljak a psn-t :P -
#74728 Belépésnél ezt a hibakódot kapom:
An error has occured. You have been signed out of PlayStationNetwork. (8002A308)
Mi lehet a baj?
-
#74727 hát a számítógépemmel ér fel a box hangereje az biztos :D legalábbis telepítés nélkül :D