PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: Csabesz82
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik kérdésem, hogy nem tudtok egy olyan oldalt, ahol le vannak írva magyarul, hogy a trófeák megszerzéséért mit kell csinálni? Nem erõs az angolom, és csak jobb lenne érteni is, hogy pontosan mit kell csinálni! <#vigyor0>#vigyor0>
Elõre is köszi a segítséget!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Viszont ettõl függetlenül igazán megoldhatnák egy frissítéssel, hogy ne csak formattálni lehessen a HDD-t, hanem fel is ismerje a régi gép cuccait. Ennek a generációnak ez a leggyengébb láncszeme.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Gyors munka volt, remélem mostmár jó is lesz, mert negyedszer szedem le a psn játékaim, ami nemcsak kiba unalmas hanem még szopás is ha él az öt leszedés/account.
PSN ID:misi2mezei
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
de az emailednek term=észetesen sajátnak kell lennie és a neved is megadhatod!
de szerintem teljesen felesleges a generátor....
googlemaps-on keresel 1 utcát és a város irányitoszámát nos annyi!
*jelentsem be
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Leszámítva az e-mail-t, bár nem tudom, hogy azt is ad-e, már rég használtam...
Amugy grat!
Én pedig HADD jelentsem meg, hogy nyelvtanból 1-est érdemelnél <#eplus2>#eplus2>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Vagy ha a saját nevemet adom meg és a generátor által kidobott lakcímet?
Ja és mellesleg hagy jelentsem be hogy elõreláthatólag hétfõtõl végre én is a Ps3-használók népes táborát fogom bõvíteni. 😊
szerintetek ez jo vagy inkább rossz?
én személy szerint orulok neki,hogy megint Ezio-val mászkálhatunk olaszországban,foleg mert én lezáratlannak éreztem Ezio torténetét....
kiváncsi vagyok,hogy mi lesz benne és,hogy mit kezdenek azzal,hogy Ezio tudott Desmondrol?!
és vajon Leonardo barátunk miket készit még nekunk?😄
meg amugy is szerintem sz*r lenne megint más karakterrel azonosulni....
Ezio olyan jo volt sokkal jobb volt mint Altair szvsz jobb személyiség volt érzelmekkel!mig Altair rezzenéstelen arcal csinálta amit kell😄meg a beszolásai is tetszenek Ezionak de foleg az olasz kiejtés meg az olasz "szavak" amiket beszélnek benne néha az nagyon tetszett!
Az mkv meg gyakorlatilag a bluray warezformátuma lett, azért nem támogatja a kiterjesztést, hiába megfelelõ kódolású a tartalma.
De mi a különbség a HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3-as csatlakozó között. Létezne olyan, hogy csak a HDMI 2-ön tud képet és hangot is fogadni?
Az hatalmas hátrány a PS3 részérõl számomra, hogy mkv-t nem tud lejátszani. 😞
Mi ennek az oka? Az mkv is H.264, nem?
Ha lejátsza ezeket:
- MP4 AVC / MP4 H.264
- AVCHD (.m2ts / .mts)
FTP-n vagy valahogy el lehet érni a ps merevlemezét? A videókat akarom pc-re másolni a ps-rõl!
Megoldható?
Ha annyra zavar játszad egy új profillal 😄
PSN: berghold
PSN: berghold
nemsokára fogok kapni néhány játékot kolcsonbe és az lenne a kérdésem,hogy valahogy majd ki lehet torolni a trofeák kozul oket?mert ha pl valamelyik nem tetszik akkor az nem kell és nem fogom oket soha megvenni akkor ne legyenek ott....
vagy valahogy meglehet oldani?
Mégis milyen tartalmat véd a monitoron? Nehogy lefényképezzem a monitor képét?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A TV-nél se mindegy ez? A TV-nek is HDCP-snek kell lennie? A TV-m Samsung LE37 A431T2, de nem tudom, hogy az támogatja e.
A másik kábelt másik HDMI kábellel gondoltam (ha esetleg más HDMI-s eszköz van a háztartásban, vagy havertól kölcsönkérni...)
A "néha felismeri" függ-e attól, hogy elõbb a PS3-at kapcsolod be, és aztán a tévét, vagy fordítva? Bár megvallom, nem tudom mi lenne a "szabályos" ezeknél a modern kütyüknél - anno még a Commodore +4 meg 64-esnél volt olyan - lehet, hogy városi legenda csak -, hogy tönkremehet a gép, ha elõször nem a TV-t kapcsolod be, illetve ha kikapcsolod a TV-t, míg a gép még megy.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Random történik, bekapcsoláskor, vagy mondjuk játékba belépés/abból kilépés környékén? Én találkoztam ilyennel, mikor a beállításokkal szórakoztam, és nem támogatott felbontás esetén van "no signal" üzenet (igaz, ezt HDMI-vel nem tudtam elõidézni, csak analóg összekötéssel)
. Full HD vagy HD-ready a TV? Ha mondjuk HD-readyTV-n valami autodetect mode van beállítva, a PS3 meg valahol egy 1080p módot próbál forszírozni, megeshet, hogy ez a vége...
Kontakthiba esetleg (akár a tévé vagy a PS3 HDMI portján "megkopott" érintkezõ, kábeltörés...) - ha van lehetõséget másik kábellel próbálni, ezt ki tudod zárni, illetve a helyedben végigmennék még egyszer a beállításokon (TV-n és PS3-on is), és elmenteném még1x.
Isten nem bottal, hanem VMware.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
végul kiderul,hogy csak 2011-ben jon oszt annyi!
de akkor meg megint nem fogják kiadni mert már elavult lesz és megint elkezdig tovább fejleszteni a motort és végul megkapjuk a játékot 2014-ben😄
de nem mert akkor meg kidobják az egészet az uj konzol generácio végett és talán valamikor 2020-ban játszhatunk végre vele😄XD
Megmondták, hogy nem csúszik. Akkor meg?
Papesz
Papesz