PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
Köszi! Gondolom a repülõset már csak újrajátszássa tudom megcsinálni! Vagy van rá mód, hogy utólag teljesítsem?

PS3 ID: Csabesz82

zzeN
Itt van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Csabesz100
Köszi! Olyan oldalt nem tudsz esetleg, ahol le vannak írva magyarul, hogy mit kell csinálni a trófeák megszerzéséhez? 85%-on vagyok, szóval nem kell már sok!

romeozor
a sztorinak már vége. most van lehetõséged megcsinálni a mellékküldetéseket vagy megszerezni a hiányzó trófeákat.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Csabesz100
Egy kis segítség kellene Assassin's Creed 2-höz!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem a játékot és miután megöltem a fõ ellenséget visszarakott a jelenbe. Ott elvertem pár fickóc és találkoztam az 1. részben szereplõ csávóval. Utána visszarakott az 1400-as évekbe. Azért csodálkozok ezen, mert a stáblista már lefutott és ilyenkor általában vége is van a játéknak! A Prince of Persia-ban is így volt, hogy lefutott a stáblista, de volt még 1 dolog, amit meg kellett csinálni! Mondjuk itt annyira nem baj, mert van még pár trófea, amit nem szereztem meg, így legalább lesz módom azt is megcsinálni! Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor vége a játéknak vagy kell még csinálni valamit?

A másik kérdésem, hogy nem tudtok egy olyan oldalt, ahol le vannak írva magyarul, hogy a trófeák megszerzéséért mit kell csinálni? Nem erõs az angolom, és csak jobb lenne érteni is, hogy pontosan mit kell csinálni! <#vigyor0>

Elõre is köszi a segítséget!

NEXUS6
Saturnban most vettem 2990-ért Bioshockot, asszem én is kipörgetem😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

így van, nem a sokszor használhatatlan nettel való kapcsolat, nem a mindenféle led, a vsync, a tearing, az alacsony fps, a foha meg nem jelenõ játékok. hanem a hdd formatálás kikerülhetetlensége!!!

Okés ez jól hangzik. Akkor elromolhat a jövõben is. 😊))

Viszont ettõl függetlenül igazán megoldhatnák egy frissítéssel, hogy ne csak formattálni lehessen a HDD-t, hanem fel is ismerje a régi gép cuccait. Ennek a generációnak ez a leggyengébb láncszeme.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Nem öt leszedés / account van, hanem öt különbözõ gépen tudod megosztani egyszerre az accountodat. Bár ezt mintha lecsökkentették volna háromra.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Megjött a ps3, múlthét hétfõn adtam le, most pénteken hívtak.
Gyors munka volt, remélem mostmár jó is lesz, mert negyedszer szedem le a psn játékaim, ami nemcsak kiba unalmas hanem még szopás is ha él az öt leszedés/account.

Nekem ide-oda kapcsolás nem probléma, ha neked az akkor tényleg dobd a kukába.

hát de teljesen mind1,hogy milyen az email😄az nem számit semmit....

PSN ID:misi2mezei

predator0
Még az email címnek sem kell feltétlenül valódinak lennie, a többirõl ne is beszéljünk... 😊

Most visszaolvasva tényleg de hát senki sem tökéletes. 😊 Majd PS3 ba fojtom a bánatomat. 😊
csak a lakcím a város és a irányitoszám legyen igazi!ja és persze a telefonszám😄
de az emailednek term=észetesen sajátnak kell lennie és a neved is megadhatod!
de szerintem teljesen felesleges a generátor....
googlemaps-on keresel 1 utcát és a város irányitoszámát nos annyi!

brodix
Visszaolvasva, én is 1-est érdemelnék xD
*jelentsem be

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Külföldi Store-nál minden a generátor által megadott legyen.
Leszámítva az e-mail-t, bár nem tudom, hogy azt is ad-e, már rég használtam...
Amugy grat!
Én pedig HADD jelentsem meg, hogy nyelvtanból 1-est érdemelnél <#eplus2>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hali! Ha PS storeba a generátottal megadott névvel és lakcímmel jelentkezek be akkor tudom használni?

Vagy ha a saját nevemet adom meg és a generátor által kidobott lakcímet?

Ja és mellesleg hagy jelentsem be hogy elõreláthatólag hétfõtõl végre én is a Ps3-használók népes táborát fogom bõvíteni. 😊
jon az AC3!és megint Ezio-val!
szerintetek ez jo vagy inkább rossz?
én személy szerint orulok neki,hogy megint Ezio-val mászkálhatunk olaszországban,foleg mert én lezáratlannak éreztem Ezio torténetét....
kiváncsi vagyok,hogy mi lesz benne és,hogy mit kezdenek azzal,hogy Ezio tudott Desmondrol?!
és vajon Leonardo barátunk miket készit még nekunk?😄
meg amugy is szerintem sz*r lenne megint más karakterrel azonosulni....
Ezio olyan jo volt sokkal jobb volt mint Altair szvsz jobb személyiség volt érzelmekkel!mig Altair rezzenéstelen arcal csinálta amit kell😄meg a beszolásai is tetszenek Ezionak de foleg az olasz kiejtés meg az olasz "szavak" amiket beszélnek benne néha az nagyon tetszett!

És nincs rá kulturáltabb megoldás? Lehet, kivágom a kukába és veszek egy Braviát. <#boxer>
Nekem is Philips van, 47pfl9703 és ha ilyen elõfordul akkor ide-oda kapcsolok és bejön a kép.

MKV fájlokat konvertál át neked tetszõ (PS3-as) formátumba. Ha beállítod, hogy ne legyen videó és audió kódolás, akkor 5-10 perc alatt áddobja mondjuk mpeg-be. Itt van egy kis szösszenet a használatához.
kirol
Most ezt nem értem. Hogyhogy jól elvagy az mkv2vob-al. Mi az egyáltalán?

Nem segít a kapcsolgatás se. Lehet, hogy ez a Philips bosszúja. <#idiota>
Én jól elvagyok az mkv2vob-al. A többiek kérésére a magyar hangokat hagyom meg, így spórolok az angol HD hang kivágásával cirka 1,5 GB helyet. 😉
Azt próbáltad már, hogy amikor nem ismeri fel átkapcsolsz másik csatornára és vissza? Mert nekem ez mükszik. Kicsit egyszerübb mint dugdosni.

DanielT
A Samsungnál a 2-es HDMI kompatibilis a Pc-s felbontásokkal, a DVI szabvánnyal, azért mondták, hogy arra kösd.

Az mkv meg gyakorlatilag a bluray warezformátuma lett, azért nem támogatja a kiterjesztést, hiába megfelelõ kódolású a tartalma.
kirol
Hát ezt nem tudtam. Most már csak azt nem tudom, hogy az miért van, hogy azt mondták nekem, hogy a HD filmek nézésére összerakott PC-met a HDMI 2-be rakjam, mert az lesz nekem jó.

De mi a különbség a HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3-as csatlakozó között. Létezne olyan, hogy csak a HDMI 2-ön tud képet és hangot is fogadni?

Az hatalmas hátrány a PS3 részérõl számomra, hogy mkv-t nem tud lejátszani. 😞
Mi ennek az oka? Az mkv is H.264, nem?
Ha lejátsza ezeket:
- MP4 AVC / MP4 H.264
- AVCHD (.m2ts / .mts)

Hali!

FTP-n vagy valahogy el lehet érni a ps merevlemezét? A videókat akarom pc-re másolni a ps-rõl!
Megoldható?
Nem lehet kitörölni, de nem tökmind1?
Ha annyra zavar játszad egy új profillal 😄

PSN: berghold

A TV-ken általában HDMI van, ahhoz pedig mindig van HDCP. Monitoroknál ált. a DVI jellemzõ, amihez viszont nem kötelezõ, ezért is szokás külön feltüntetni.

PSN: berghold

lenne 1 fontos kérdésem!
nemsokára fogok kapni néhány játékot kolcsonbe és az lenne a kérdésem,hogy valahogy majd ki lehet torolni a trofeák kozul oket?mert ha pl valamelyik nem tetszik akkor az nem kell és nem fogom oket soha megvenni akkor ne legyenek ott....
vagy valahogy meglehet oldani?

kirol
És mi a különbség egy LCD monitor és TV között ilyen szempontból? Mindkettõ megjeleníti és kész, nem?

Mégis milyen tartalmat véd a monitoron? Nehogy lefényképezzem a monitor képét?

n000rbi
Ha nem HDCP kompatibilis, akkor a monitoron nem lesz kép, a TV-vel szerintem viszont nem lesz gond, kösd rá nyugodtan.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

kirol
Ha lenne PS3-am és rá szeretném rakni a monitoromra (Samsung 931 BF) ami nem HDCP-s, akkor nem lenne rajta kép?
A TV-nél se mindegy ez? A TV-nek is HDCP-snek kell lennie? A TV-m Samsung LE37 A431T2, de nem tudom, hogy az támogatja e.

Limiteden volt mindig. A PS2-nél úgy volt, hogy TV be, átvált AV-ra és úgy bekapcs. Na PS3-nál csináltam így is- úgy is. Lehet, hogy a kikapcsolástól függ. De csak a "legújabb" firmware-el csinálja. A korábbival (gyári 3.10) nem volt ilyen hibája. Vagy csak szerencsém volt.
sure
Display Settingsben az "RGB Full Range (HDMI)" opció ha "Full"-ra van állítva, próbáld meg visszavenni "Limited"-re, és megnézni, hogy akkor is csinálja-e? ("Set this option as necessary for the TV in use" - lehet hogy ezt nem kamálja a tévéd). Limitedrõl Fullra állításkor írja, hogy ha elsötétül a képernyõ (= nem támogatja a megjelenítõ), akkor 30 másodperc után visszaáll.

A másik kábelt másik HDMI kábellel gondoltam (ha esetleg más HDMI-s eszköz van a háztartásban, vagy havertól kölcsönkérni...)

A "néha felismeri" függ-e attól, hogy elõbb a PS3-at kapcsolod be, és aztán a tévét, vagy fordítva? Bár megvallom, nem tudom mi lenne a "szabályos" ezeknél a modern kütyüknél - anno még a Commodore +4 meg 64-esnél volt olyan - lehet, hogy városi legenda csak -, hogy tönkremehet a gép, ha elõször nem a TV-t kapcsolod be, illetve ha kikapcsolod a TV-t, míg a gép még megy.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bekapcsoláskor fordul elõ csak. 720p-s felbontás van beállítva és HDready TV-n, ami új, csakúgy, mint a PS és a kábel. Majd kipróbálom a komponens kábelemmel is.
sure
Mert biztos nem aranyozott kábelt használsz...<#idiota>

Random történik, bekapcsoláskor, vagy mondjuk játékba belépés/abból kilépés környékén? Én találkoztam ilyennel, mikor a beállításokkal szórakoztam, és nem támogatott felbontás esetén van "no signal" üzenet (igaz, ezt HDMI-vel nem tudtam elõidézni, csak analóg összekötéssel)
. Full HD vagy HD-ready a TV? Ha mondjuk HD-readyTV-n valami autodetect mode van beállítva, a PS3 meg valahol egy 1080p módot próbál forszírozni, megeshet, hogy ez a vége...

Kontakthiba esetleg (akár a tévé vagy a PS3 HDMI portján "megkopott" érintkezõ, kábeltörés...) - ha van lehetõséget másik kábellel próbálni, ezt ki tudod zárni, illetve a helyedben végigmennék még egyszer a beállításokon (TV-n és PS3-on is), és elmenteném még1x.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Találkoztatok már olyan (rendszeresen visszatérõ) problémával, hogy a TV nem ismeri fel a HDMI porton lévõ PS3-at és azt írja, hogy nincs jel? Néha felismeri, de ha nem, akkor ki kell húznom a kábelt a PS-bõl és visszadugni. Elég frusztráló.
már tavaly is elavult volt. mire kijönne ps3-ra, inkább átportolják pénztárgépre

zzeN
Nem hinném h 2011-ben már elavult lenne a GT5, jó ideig õ fog a "trónon" ülni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

én a GS-en ezt josoltam a játéknak😄
végul kiderul,hogy csak 2011-ben jon oszt annyi!
de akkor meg megint nem fogják kiadni mert már elavult lesz és megint elkezdig tovább fejleszteni a motort és végul megkapjuk a játékot 2014-ben😄
de nem mert akkor meg kidobják az egészet az uj konzol generácio végett és talán valamikor 2020-ban játszhatunk végre vele😄XD

DanielT
Örülök mint állat!!! 😄
Ej, nem tudsz te örülni semminek...

Megmondták, hogy nem csúszik. Akkor meg?

Papesz

fook
2012.. pont amikor vége lesz mindennek 😄

predator0
Szerintem is. Melyikben?

Prody
Szerintem évvégén kijön 😉

DanielT
Pontosan! Egy rohadt napot sem tolódik a fogalmunk sincs mikortól számítva! Ezt szeressük!
Melyik? Amelyikhez még dátum sincs?

Papesz