89387
PlayStation3
  • sipikacsa
    ebben a panelban viszont már egy év fejlesztéssel több van és 280K : http://www.220volt.hu/Samsung+LE-46C650 (bocs, nem reklám, árgépről néztem)
  • sipikacsa
    Szia Balee4,

1 -ne kapkodd el! Olvass 1000-2000 hozzászólást innen http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9166184
    2 - 42# kicsi lesz 2 hét után. És akkor már késő lesz... :) én 2 hónap olvasgatás után ezt a tv-t választottam: http://avplanet.hu/LE-46B650

ez 65.000-rel több, de nem csalódsz benne.

Üdv,
    Sipikacsa
  • Jimanszky
    Ha már tv, akkor az LG 42LE5300as modellhez mit szólsz/tok?Ha minden jól megy, már ma megveszem
    Állítólag a ledes LG-k nagyon jók, és 5 év gyári gari van rá!
  • balee4
    Ok, sejtettem, hogy nem olyan jó választás, az összes TV a családban Samsung és lekopogom, nem volt velük gond. Szal akkor valszeg Samsung lesz.
  • LeventeV
    en is a samsungra voksolok.
  • DanielT
    170-ért nehogy Philipset vegyél... de semennyiért se.

A legbiztosabb választás valamelyik Samsung modell.
  • shaddam
    Semmivel se lesz jobb a ps3 játék képe hogy 100herzes a tévé(gondolom a fix 30/60fps-el függ össze,de nem vagyok ekkora tv májer).Ha sportbuzi vagy és mondjuk sok focit nézel akkor lehet hogy jó lenne a 100hz.Szerintem inkább nagyobb tévét vegyél.A samsungról van neten pár review mindenki dícséri aki ráköti az xboxot/ps3-at vagy blu rayt néz rajta.Nem bántam meg vételt.
  • balee4
    Szóval azt mondod nem éri meg a 100Hz? Mondjuk LE40B530 102 cm-es, tényleg megfontolandó.
  • shaddam
    Bánni fogod hogy nem nagyobbat veszel.Ott van pl az LE40B530 ami "csak" 135 ezer.Túl sok +pénz ez a szaros 100hz-ért.
  • balee4
    Na rágoogle-ztem és bizony van rajta HDMI 2 hátul és 1 oldalt. Az mit jelent, hogy 1.3-as és 1.4-es HDMI foglalat? PS3-nak melyik kell?
  • balee4
    Tudom, hogy ez nem TV topik, de hátha ti is értetek a témához, Philips-ek mennyire megbízhatók? Kinéztem Saturnban egy baromi jó Full HD-s tv-t, 100 Hz--es, LED-es, 2ms válaszidő, 2.1-es beépített hangszoró, 170k, de úgyis részletre venném. Mondjuk lehet olyan hogy nincs rajta HDMI? Nem írják... Itt a link, az 5625H-s modellt nézzétek.
  • Chris Lowe
    Játékonként 330,-ft (most valamivel kevesebb, árfolyamfüggő) és igen elfogadják a mastercardot.
  • Papesz
    Ha 5 nap lenne a standard, akkor nem lenne értelme futárt fizetni. Annyi idő alatt kihozza a posta is.

Nekem futárral minden mindenhonnan 24 órán belül jött eddig. Persze ha raktáron volt a rendeléskor.
  • 0ckH4M
    Én személyes átvétellel vásároltam tőlük. Korrekt volt a srác, akivel találkoztam. Postáról sajnos nem tudok mit mondani, de a standard az, hogy 5 munkanapon belül kihozza bármelyik futárszolgálat a csomagot Magyarországon.
  • balee4
    Tárgytalan gyorsan válaszoltak a gamestore-ról, azt írták, hogy egy napon belül meg is jönne. Jaj csak a TV is jöjjön össze.
  • balee4
    Vki rendelt már közületek a gamestore.hu-ról? Csak az érdekelne, hogy hány napon belül szállítanák ki a rendelt csomagot. Honlapon nem írják. Csütörtökön rendelném meg a PS3-at, jó lenne, ha péntekre megjönne.
  • LeventeV
    nem az... van olyan jatek amelyik telepit de nem te mondod meg hogy melyik az, nem ugy mukodik mint az xbox. de viszont halk, mig az xboxnal nem hallok semmit amig nem telepitem a jatekot. (enyhe tulzas, de valljuk be oszinten az xbox hangos)
  • Gideon Wieth
    úgy tudtam a MGS 4 is telepít valamit, ( valamelyik teszt mondta, hogy bizonyos időközönként feltesz egy két dolgot a HDD-re) Azt hittem ez általános hogy telepít a PS3.
  • LeventeV
    jatekot nem lehet telepiteni a ps3-ra (akad kivetel, mint pl a Heavenly Sword ami igenyel 1-2 gigat). a hdd a save fileoknak, a zenenek, a videoknak a kepeknek es a psn-rol letoltott tartalmaknak van.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy újonnan vett 40 gigás Fat ps3at érdemes megvennii 46 000ért?? mármint van valami lényeges ami jobb a slimben, akár időtállóság vagy teljesítmény terén? Azt tudom hogy a 40 gigás vinyó nem épp a legnagyobb de gondolom 1 vagy 2 játék felfér rá,ha meg a játékot törlöm attól a mentés marad, nem ??
  • Freedy
    http://www.sendit.com/games/platforms/ps3/god-of-war-collection/10085202.html

Itt már jó ideje ennyia God of War collection. Itt is 1 font a posta. Nekem pont ma jött meg, és nagyon jóóó. Egyedül amit negítvumnak fel tudok hozni, az az, hogy az átvezető videóakat nem rendeerelték át nagyobb felbontásba.... Nagyon illúzióromboló tud lenni
  • Papesz
    Ezek hetek óta ennyibe kerülnek minden hétfőn.
  • Balynt
    Ok, akkor megnyugodtam, köszönöm :)
  • DanielT
    Nem szarik be, ez ilyen.
  • Balynt
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy másnál is fennáll e az a jelenség, hogy Uncharted 1-ben minden fejezet elején kicsit késve pakolja fel a texturákat a tereptárgyakra, úgymond popup-ol. Azt is észrevettem, hogy a lemezt elég aktívan tekergeti játék közben. Egyébként máshol nem tapasztaltam ezt a popup dolgot. 250-es slim ps-től van szó.
    Remélem nem szarik be az olvasó :(
  • balee4
    Kár, hogy csak 24 órás leárazás, egy Uncharted 2 és GoW Collection jó lenne.
  • Sir Ny
    http://www.flipmytext.com/
  • DanielT
    Játéktól függ és a megfelelő távolságtól.
  • balee4
    Hát gondolom akkor a haverod tv-je nem (full) HDTV lehet, mert azon nem szabadna gond lennie a képminőségnek.
  • Thundercore
    nálam is ez a gond, nem talál senkit.
  • NEXUS6
    De megérte!
  • DanielT
    Na, ezzel legalább elvoltál pár percig :D
  • NEXUS6
    Pontosan visszaolvasom:
    .ajtraj zsel ttotjúyn se-9:61 a táhet ,úynárapék se- 01:61 rotinom a za ygoh ,dnog őtevpalA

Hát ennek így sincs sok értelme!
  • shaddam
    Kösz,de lenne még pár kérdésem:a 330 ft játékonként számít?Elfogadnak otp mastercardot?
  • DanielT
    Nem olvastál vissza elég alaposan.

Alapvető gond, hogy az a monitor 16:10 -es képarányú, tehát a 16:9-es kép nyújtott lesz rajta.
  • Chris Lowe
    1 font azaz 330ft
  • Chris Lowe
    Csütörtök este rendeltem a zavvi-tól 20fontos psn kártyát (16 font volt), pénteken délelött kaptam a mail-t, hogy feladták, ma délelött hozta a postás. :)
    Jah mai árfolyamon 330,-ft volt a posta....
    Asszem ne hasonlítsuk össze a magyar postával. :)))

Viszont a Grid reloaded(15font) lemezemen szintén csüt óta ül a zavvi. :(

Más:
    Megvan a Planet Minigolf, szuper lett, béta óta sokat fejlődött, majdnem minden frankó csak az online nem akar menni, egyszerűen nem talál játékost, ami fura, mert végülis most jelent meg, nem hiszem, hogy senki nem játszik vele. :(
    Játék közben youtube-ra nem sikerült feltölteni videót foglaltnak mondja a servert akárhányszor próbáltam. Mondjuk ezt lefo×om.
  • shaddam
    Mennyiért hozzák ki MO-ra?
  • ProEvoFan
    Samsung 2233BW (1680X1050, DVI) monitoromra kötnék egy PS3-at
    érdeklődnék h mennyire lenne gagyi, vagy bőven az elfogadható szinten van a kép?
    tudom, bazi nagy TVn biztos jobb játszani, de egy 22'os monitoron is ellehet az ember ha ugyan olyan szép a kép, mint egy HD Ready TVn, csak éppen kisebb méretben

haver egy 110Ks Samsung 82cmes TV konzolozik, de a képminősége nem igazán a legjobb...szvsz

és igen, visszaolvastam a fórumon, de semmi mélyebb személyes véleményt nem találta
  • TothLaci
    Szerintetek a PS3-nál lehetne valahogy PC-ről irányítani a médialejátszást?