PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
PS3hoz szeretnek venni TV-t, vagy monitort. Ezt a kettot nezegettem: Samsung LE19B450C4 , BenQ E2420HD . Valaki kerem segitsen a dontesben😊
level 18 playstation gamer.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"Sony told GameSpot, "the backwards compatibility of PSOne titles is achieved through software and the vast majority of PSOne titles are backwards compatible with the new PS3"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Kérdésem lenne:
Ps3 ban a remote start opciót nem tudom átállítani on-ra .
Ez miért lehet?
Köszönöm
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Játéka válogatja, hogy mennyit és hogyan telepít a vinyóra - nyilván a játék mentéseket meg a trófeákat oda fogja menteni (egy-egy ilyen párszáz kilobájt általában).
Isten nem bottal, hanem VMware.
Illetve, ha jól tudom, itt a játékokat fel kell telepíteni a winchesterre. Átlagosan hány Gigát rak fel ? Az egész játékot ? vagy csak egy részét?
MGS-re visszatérve😄
Elkezdtem a második részt, most gyõztem le Fatman-t. Eddig tetszik a játék, fõleg, amikor remegnek a katonák ha rájuk fogom a fegyvert. De lenne egy kérdésem. Ha rájuk fogtam a fegyvert szembõl, és kiremegtek magukból mindent, akkor nem lehet úgy ártalmatlanná tenni õket, hogy ne használjak fegyvert? Mint mondjuk ahogy a negyedik rész videóiban láttam, hasonlóra gondolok. Vagy az csak ott van?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Please be aware that the PlayStation Network will undergo scheduled maintenance today from 16:00 GMT.
During the maintenance, you will still be able to sign-in to the PlayStation Network provided that you have signed in recently (eg: within the past month). However, you may experience an unexpected sign out towards 21:00 tonight when we restart our systems. Also: Account Registration, Account Management and the PlayStation Store will be unavailable for the entirity of the maintenance.
Maintenance will take place between:
16:00 – 0100 Tuesday 12th Jan – Wednesday 13th Jan"
N'2: nekem Logi Driving force feedback 2 van és az megy, nem hiszem, hogy lesz vele gondod, max az, hogy szvsz a GT az egyetlen olyan aminél zseniális a kormány.
Más: Magic Ball-hoz téli kieg. a héten kemény 3 dolcsi a 24 pálya.
Modnation bétából 100e lesz kiosztva az eu tagoknak.(remélem beleférek...)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
simon7108
A media server-re gondolsz szerintem, de ekkora film lehet h akad ha wifin keresztül akarod nézni.
media server
Jobson, szerintem megér annyit az a plusz tárhely, de kényelmesen el lehet férni a 120-ason is.
A DS3 az 6 tengelyes + rezeg is, nem?
Hol lehet jó áron PS3-at venni?
köszi
leszedtem 1 BDRip-et de mivel 2.2 GB ezért nem tudom rárakni a 2GB-os USB-re....
DVD-m meg nincsen szoval nem van valami modszer amivel meg tudom nézni PS3-on a PC-rol?
mondtátok,hogy van valamilyen program pontosan milyen?és,hogy kell használni?elore is thx!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ezekre az infokra volt szükségem,hogy eltudjam dönteni mit is akarok!
Még a héten megveszem a ps3-at.
Xboxról letettem,van nálam most 1 kölcsönbe,de nem fogott meg.
Pc-t se akarok összerakni mert most adtam el.Elegem lett,h évi 100k-t rákell költeni.
Majd 5kilóba volt már az a gép amit örültem,hogy most eltudtam adni 100papirért :S
Szóval marad a konzol.
ReD DevilS 4 LifE