PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

romeozor
WPA2 titkosítás + MAC cím szûrés és a gonosz emberek már inkább valami könnyebb prédát választanak

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Sippie
Értem, köszönöm szépen a felvilágosítást.
Totti5
Természtesen lehet kábellel is. Amit linkeltem azzal 4 kábeles összekötettés is lehetséges. Le lehet védeni, jelszóval és userrel és le is kell, így a szomszéd pistike nem fog rajtad lógni, de a másik szomszéd aki konyít az infóhoz az feltudja törni, na de nem ebbõl kell kiidulni😊 és lehet van valami jobb védelem rá, bár engemet ez nem érdekel, ha lopnák a netet azt észrevenném😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sippie
Á értem, tehát ahova kell a stabil kapcsolat, oda ugyanúgy kábellel kötöm össze, és nem kavarja be a wifi. Gondolom le lehet egyszerûen védeni, hogy más ne lopja a netet?
Totti5
Linksys by Cisco Wireless-G Broadband Router én egy ilyet vettem, össze van kötve a modemmel a gépek pedig errõl mennek. 2 Laptop wifirõl, és most egy PS3 is. 1 gép és a xbox pedig kábellel. Tökéletes, egész házat lefedi.

Amúgy igen, a modembe kell kötni a wifi rútert és onnan kell tovább osztani, de az már annyiból áll hogy a rúter telepítésénél meg kell adni egy jelszót és a gépeken azt bepötyögni és már kész is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sippie
Na most lehet hogy hülye kérdés következik, de...
A Wifi az mennyire használható online játékra? 2 éve vettem egy sima routert, kábellel összekötöttem a ps3-at meg a PC-t, mert hát az a biztos gondoltam én, de lehet nem ártana majd egy wifi-s is majd késõbb a laptop miatt, viszont akkor kéne egy wifis router is hozzá. Meg lehet azt cisnálni hogy a sima routerbe kötöm a wifis routert hogy aztán azon terjesszem a laptopra a netet a ps-re meg maradjon a sima kábeles megoldás? Vagy a ps3 tud sugározni a saját wifijén netet? 😄 A wifi témában nem nagyon mozgok otthon, elõre is köszönöm a segítségeket.
És persze nem utolsósorban...

Hölgyeim és uraim!

Most már én is a Ps3-asok közösségének a tagja vagyok. 😊
RGB - kábelt lehet hasnzálni Ps3-nál is? Ha az is ilyen alap 3 végû kábellel jön azt lazán be lehet dugni az RGB adapterébe.
sure
Hát akkor Home-on se tudunk összefutni (London pub ide vagy oda)... Én kíváncsi vagyok erre a pubra, megnézem, van-e Jukebox választható It's a Sinnel vagy ilyesmi...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Jah megjött pénteken a gépem, újra le lett töltve a Home, mostmár többet leszek fenn. London pub érdekelne, de sajna eu nem fogadja el a kártyám. 😞
Sajna csak usa store-ból tudok vásárolni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

sure
Chris Lowe (vagy akinek esetleg van európai Home-ja): London Pubra nem nevezel be? Elvileg kijött és elérhetõ, úgy hirdeti magát, hogy 4.99€* - 1 kör ára - *(nem Londonban)

és tényleg, nálam 135 CZK, ami pöccre annyi, mint az 5 ajró, és 4-5 korsó sör ára...

Red Bull Air Race-en meg riszpekt idõd van 😊 , de tervezek venni egy Saitek Aviatort nagyrészt az Il-2 miatt (szimulátor mód gamepaddel kizárva), azt majd lefaragom a röpke 58 másodperces lemaradásomat. <#beka3>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Úgy emlékszem, hogy a pendriveon is music, video.... mappákba kell tenni a megfelelõ fileokat.
De tényleg felesleges errõl beszélni. 😄

PSN: berghold

DanielT
Szerintem meglehetõsen felesleges a szócséplés, azonnal meg fogod tapasztalni, hogy hogyan mûködik...

De igen, van Music "mappa" és ott vannak a zenék, van Videos "mappa" ott a filmek, stb. Te csak annyit tudsz nyomni, hogy "copy" és minden megy oda ahová kell. Azon belül van mód rendezgetni, de ne a pécés módszerbõl indulj ki.

Majd meglátod, ez a lényeg.
Vagyis van pl zene mappa ahova ha mondjuk pendriveról felmásolom õket akkor a zenék automatikusan kerülnek?
DanielT
1. Ugye.
2. Ugye.
3. Ugye.
4. Nemugye, minden file automatikusan oda kerül ahová kell.

Banyapapa
4est nem tudom,egyiket se probáltam.

Banyapapa
ugy van ahogy leirtad,kérdöjelek nélkül.

Pénteken rendeltem meg a Ps3 + Infamous + Killzone 2 csomagot és azt mondták hogy hétfõn délelõtt meg is jön. 😊 Még jó hogy délután lesz melóm most így délelõtt be tudom lõni a gépet aztán már csak játszani/netezni/filmezni/gamestorezni/stb... kell vele este. 😊

1. A gamestore ugye ingyenes? Mármint a demók, videók stb...
2. A regisztrációnál fõleg lakcím számít ugye? Hogy angol/USA legyen... Majd kimásolok egyet a név+lakcímgenerátorból.
3. Wifikapcsolódás az olyan mintalaptoppal kapcsolódnék? Hálózat keresése majd a routeren beállított jelszó megadása?
4. Van sima fájlrendszer kezelõ a ps3-on ugye? Vagyis ha pl felrakok mp3-at/filmet akkor rendezgethetem hogy mi hova kerüljön a HDD-n?

Most hirtelen ennyi jut az eszembe...

Holnap ilyenkor már én is a Ps3-használók kis táborát fogom gyarapítani. 😊
Nekem is feltûnt már, a legtöbb esetben pedig még olcsóbbak is. 😞

Sippie
Zavvin ratchet and clank akció 18 font... azért bekaphatják, alig pár ps3 játékon van akció, boxra 6x annyi van.
NEXUS6
Onnan a kosárból bányásztam ki. Lehet, hogy az utolsó volt😊
A pénztárosnõvel dumcsiztam, hogy milyen olcsó, meg minden, pedig volt vagy 50 éves ránézésre.
Lehet, hogy a Manhunt a kedvence!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hi
Ki lett törölve véletlen oan profil amin volt jó pár játék mentés:S nem tudom vissza hozzni õket vhogyan??😞(
Anubys
A Mammut2-beli Saturn-ban Mercenaries 2, FIFA 08, Untold Legends: Dark Kingdom és valamelyik NHL 2990 a bejáratnál egy kosárban...

Bioshock melyik Saturnban van occsójé?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

fook
elõfordult már ilyen nem is egyser <#wilting>

n000rbi
Helyileg melyik Saturnban? Bioshock-om van (épp a múlt héten vittem végig, ne hagyd ki😉), de azért szétnéznék, hátha van más is ilyen baráti áron 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Csabesz100
Zavvi-ról 1 font a posta, de lehet, hogy azért, mert akciós játékot rendeltem 2-2,5 hét mire megjött! Korábban azt írták, hogy onnan is 4-5 nap!

PS3 ID: Csabesz82

köszi sikerült
A jutyúb segít, ha baj van!
üdv kérném a segitségeteket. aki végigjátszotta a ratchet clank quest for booty játékot annak a segitségét kérném a kislányom elakadt a darkwater cove pályán ahol meg kell itatni a kalózt és forgószelet kell csinálni innen nem tud tovább haladni ha valaki tudja a megoldást annak megköszönném.
Prody
Én most rendeltem GAME-rõl egy Socom:Confrontationt headsettel... 1000FT a postaköltség és 3-5munkanapon belül kapom (többször rendeltem és megbízhatóak)

valaki nem tudja,hogy a zavvi.com rol ha rendelek mennyi a postakoltség?és kb mennyi nap után kapom meg a csomagot?

PSN ID:misi2mezei

jajmá😄játék kozben nem beszélni kell hanem kinyirni az ellenségetXD

Prody
De beszélni 😄

minek ahoz Headset?lehet anélkul is....

Prody
Headset-et szerezz, hogy tudjuk KZ2-zni 😉

DanielT
Erre azt üzeni a Sony, hogy: "Tudod kinek kamuzz kis hurkalé..."
ma kaptam kolcson a Lair-t hát mit mondjak....
el lehet vele szorakozni de nem a legjobb:S asszem holnap vissza is adom nincs tul sok kedvem végig vinni,pedig azt mondta addig nálam lehet amig akarom mert már nem játszik vele😄
holnap még hozza a GTA4-et de azt csak holnap,hogy kiprobáljam a multiját oszt lehet megveszem😊

fook
hmm és ha eredeti dvdmet rippeltem le , mert nem tetszett a felirat , és inkább másikkal nézném ?😊

DanielT
Kifejezetten utálja, mert azt üvöltöd vele az arcába, hogy: LOPOM A FILMEKET MINT A GÉP! És ezt a Sony nem komálja annyira.
fook
srt-t nem szereti a ps3 ?😞

DanielT
Aranyozott wifi azért nem árthat...

Igen, lejátszik mp4-et.
Kérdés...

A PS3 hoz nem kell semmilyen spec wifi ugye? Amilyen wifim van az tökéletesen elég...

mp4-et lejátszik?
brodix
Én majd hétfõn fogom cseréltetni(szintén 40-es)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Szasztok. PS3 feje elszállt. Semmit sem hajlandó beolvasni. Csupán annyi lenne a kérdésem, hogy érdemes-e olvasó fejet cseréltetni Ps3ban, vagy hagyjam inkább. (40Gb). Mi a tapasztalat? Válaszotokat elõre is köszönöm.
úgy látom lehet 😊, de csak amelyik támogatja a PS3-at
Tisztelt urak ! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a PS3-hoz USB-s wifi antennát használni ? (a jobb vétel miatt)
megvolt életem legjobb killzone2 statja😄
50 kill 32 death😄XDnem a legjobb gondolom de tolem nagy teljesítményXD

Csabesz100
Köszi! <#eljen>

PS3 ID: Csabesz82

Nincs azzal probléma, hogy máshogy látod, de nekem ez a véleményem így negyedik alkalommal....
Ez a formázási kényszer egy kiba nagy hülyeség, példának okáért a HotShotGolf-hoz annyi frissítés(új pálya, karakter stb) jött 2 év alatt, hogy simán fél nap egy normál sebességû netkapcsolattal...és ez csak egy játék. Legalább a háttérben lehetne töltögetni..

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zzeN
Játszd újra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN