PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy igen, a modembe kell kötni a wifi rútert és onnan kell tovább osztani, de az már annyiból áll hogy a rúter telepítésénél meg kell adni egy jelszót és a gépeken azt bepötyögni és már kész is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Wifi az mennyire használható online játékra? 2 éve vettem egy sima routert, kábellel összekötöttem a ps3-at meg a PC-t, mert hát az a biztos gondoltam én, de lehet nem ártana majd egy wifi-s is majd késõbb a laptop miatt, viszont akkor kéne egy wifis router is hozzá. Meg lehet azt cisnálni hogy a sima routerbe kötöm a wifis routert hogy aztán azon terjesszem a laptopra a netet a ps-re meg maradjon a sima kábeles megoldás? Vagy a ps3 tud sugározni a saját wifijén netet? 😄 A wifi témában nem nagyon mozgok otthon, elõre is köszönöm a segítségeket.
Hölgyeim és uraim!
Most már én is a Ps3-asok közösségének a tagja vagyok. 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
Sajna csak usa store-ból tudok vásárolni.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
és tényleg, nálam 135 CZK, ami pöccre annyi, mint az 5 ajró, és 4-5 korsó sör ára...
Red Bull Air Race-en meg riszpekt idõd van 😊 , de tervezek venni egy Saitek Aviatort nagyrészt az Il-2 miatt (szimulátor mód gamepaddel kizárva), azt majd lefaragom a röpke 58 másodperces lemaradásomat. <#beka3>#beka3>
Isten nem bottal, hanem VMware.
De tényleg felesleges errõl beszélni. 😄
PSN: berghold
De igen, van Music "mappa" és ott vannak a zenék, van Videos "mappa" ott a filmek, stb. Te csak annyit tudsz nyomni, hogy "copy" és minden megy oda ahová kell. Azon belül van mód rendezgetni, de ne a pécés módszerbõl indulj ki.
Majd meglátod, ez a lényeg.
1. A gamestore ugye ingyenes? Mármint a demók, videók stb...
2. A regisztrációnál fõleg lakcím számít ugye? Hogy angol/USA legyen... Majd kimásolok egyet a név+lakcímgenerátorból.
3. Wifikapcsolódás az olyan mintalaptoppal kapcsolódnék? Hálózat keresése majd a routeren beállított jelszó megadása?
4. Van sima fájlrendszer kezelõ a ps3-on ugye? Vagyis ha pl felrakok mp3-at/filmet akkor rendezgethetem hogy mi hova kerüljön a HDD-n?
Most hirtelen ennyi jut az eszembe...
Holnap ilyenkor már én is a Ps3-használók kis táborát fogom gyarapítani. 😊
A pénztárosnõvel dumcsiztam, hogy milyen olcsó, meg minden, pedig volt vagy 50 éves ránézésre.
Lehet, hogy a Manhunt a kedvence!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ki lett törölve véletlen oan profil amin volt jó pár játék mentés:S nem tudom vissza hozzni õket vhogyan??😞(
Bioshock melyik Saturnban van occsójé?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 ID: Csabesz82
PSN ID:misi2mezei
el lehet vele szorakozni de nem a legjobb:S asszem holnap vissza is adom nincs tul sok kedvem végig vinni,pedig azt mondta addig nálam lehet amig akarom mert már nem játszik vele😄
holnap még hozza a GTA4-et de azt csak holnap,hogy kiprobáljam a multiját oszt lehet megveszem😊
A PS3 hoz nem kell semmilyen spec wifi ugye? Amilyen wifim van az tökéletesen elég...
mp4-et lejátszik?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
50 kill 32 death😄XDnem a legjobb gondolom de tolem nagy teljesítményXD
Ez a formázási kényszer egy kiba nagy hülyeség, példának okáért a HotShotGolf-hoz annyi frissítés(új pálya, karakter stb) jött 2 év alatt, hogy simán fél nap egy normál sebességû netkapcsolattal...és ez csak egy játék. Legalább a háttérben lehetne töltögetni..
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe