89387
PlayStation3
  • James33
    Üdv mindenkinek. Bocsi ha esetleg nem jó helyre írok.Szeretném a segítségeteket kérni. ps3 vásárlás előtt vagyok. Szeretném megkérdezni hogy van nekem egy Asus VW195D monitorom az jó hozzá? Össze lehet kötni vele,nem torzít (16:9, 4:3)? Nem értek hozzá. A másik kérdésem PS3-ra régi forma-1 játékot tud valaki az érdekelne?A válaszokat köszönöm
  • brodix
    Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg?
  • bertino
    biztos vótmá, de én azért beszúrom mégegyszer, mertmiértisne.

• wordsworth
    És MKV-t mivel érdemes darabolni, illetve mivel lehet :)
  • Prody
    El... :( mert nem használtam hónapokon át.... de majd...
  • LeventeV
    eladtad a ps3ad?
  • Prody
    Úristen... :D máris bánom a ps3-t :D
  • NEXUS6

A legjobban az teccik benne, amikor lövik szét ezeket a helgast repülőket!
    A közelharc is brutális, meg a jetpaces móka is jónak tűnik.
  • balee4
    Értem kösz, most már ebben a hónapban nem, de júliusban veszek egy routert.
    Jövő héten muszáj lesz még venném 2 játékot, mert nem bírom ki a hónap végéig.
  • zzeN
    E3: KILLZONE 3 Exclusive Gameplay
  • LeventeV
    regebbi jatekokhoz adhatnak ki patchet, hogy tamogassak a move-ot?
  • shaddam
    Hát ez egy hulladék.
  • Skynet
    Például EZT.
  • n000rbi
    Bármelyik Uncharted rész keresztbe lenyeli, megemészti, kiszarja, becsomagolja és elküldi a "fejlesztőinek". Bocs
  • zzeN
    Leáldozott topikból: The Agency

Ekkora lóhugy szar fost...ráadásul online...
  • LeventeV
    megmondod mihez kell*
  • LeventeV
    fugg, hogy wifi-n akarod a ps3-hoz a netet vagy kabellel. a kabeles biztosabb, a wifi-nek nem kell kabel. routert meg szamitogepes boltban tudsz venni. megmondjak mihez kell es adnak.
  • balee4
    Elmagyaráznád hogyan működik ez a megosztás? (Vista SP1 van a gépen) Milyen routert vegyek?
  • wordsworth
    Dokumentum film saját életemről. f@szt kell kötekedni :D
  • Sir Ny
    Megvenni a boltban?
  • wordsworth
    Hali!

Épp szedek egy HD dokumentum filmet és x264-es. 8GB
    Ha jol tudom ps3 így simán nem játsza le igaz? mit kell vele csianlnom, hogy okés legyen?
  • LeventeV
    routerrel.
  • balee4
    Egy 4 megabites mobilnetem van, hogy tudnám wifin keresztül megosztani, hogy a PS3 is lássa?
  • DanielT
    Áh... na mindegy, azzal is rendben lesz a cucc. Unchartedet rendeljed, mert büntetek...
  • balee4
    Ah dehogy, csak LCD.
  • DanielT
    Panasonic plazma?
  • balee4
    Na megvettem a TV-t, de egy Panasonic-ot. :) 130k volt, kontrasztaránya és válaszideje jóval jobb.
    Holnap jön a PS3, szal még csak UPC-vel próbáltam, de baromi jó. Bár néha mosott, erősen függ attól mit nézek, reklámok jóval szebbek. :D
  • Gideon Wieth
    sőt, nekem túl hamar lett vége :-(
  • Gideon Wieth
    Red Dead-et én nem tudtam megunni :D
  • LeventeV
    egyetertek. nem banod meg, nagyon nagy jatek...
    ha lesz film remelem James Roday fogja jatszani Nathant.
  • DanielT
    Ne foglalkozz vele. Sokkal jobb PS3 exkluzívok vannak, mindenképp vedd meg az Uncharted 1-et első körben.
  • Seth
    A villanyszámlát meg az amerikai nagybácsi fizeti ? :)
  • Skynet
    Ha ps3-at veszel jó és nincs GOW 3 akkor van még bőven lehetőséged Ps3 exkluzív címekre..:)
    MGS4,Killzone2,Unchartedek,Heavy Rain..Attól függően milyen játékstílust szeretsz.
    RDR is nagyon jó, de megunható.
    Ha pedig LCD és LG és SAMSUNG között vacilálsz,akkor szigorúan SAMU:)
  • balee4
    Köré építed a házat...
  • 5c0rp330n
    jah, aztan majd lebontod a falad h bevihesd.. ahh, ilyen nem fog elterjedni. projektorral megoldhato :)
  • TothLaci
    Nekem mindegy egyébként, de jó lenne, ha moziméretű TV-k terjednének már el :D
  • 5c0rp330n
    a lezertv tudtommal plazma2 es az elterjedtsegi szintje a 0-hoz konvergal. a lezertv pedig tudtommal szinten joval szarabb az oled-nel.
  • TothLaci
    Nem tudom, én a plazmákat szeretem. És nem is annyira fárasztja a szemet, bár nem sok különbség van.
    OLED... pfff ugye ez csak vicc? OLED nyílvánvalóan csak kisebb kijelzőkhöz ideális.
    Mindenki tudja, hogy lézer TV van most a technika csúcsán, csakhát előbb ki kell nyerni jó sok pénzt a rosszabbakkal.
  • balee4
    Mégsem adok 170k-t tv-re..., elég lesz egy 82 cm-es is. Most viszont Euronics-ben mától van akció: Samsung LE32C530F1W és LG 32LH3000 közül melyiket érdemes?, tudásban nagyjából egyformák. Az előbbi mondjuk 10k-val drágább.
  • LeventeV
    lehet tudni kb, hogy az uj gran turismoba mennyi rally lesz?