89387
PlayStation3
-
#75647 Nem futnak jobban, félreinformáltak. -
#75646 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az ide járó konzol szakértőktöl..
Következő a helyzet:
Van egy inviteles modenem abból megy ki az Edimax ruter!
Ezzel az edimax ruterrel azt szeretném elérni hogy az elsődleges felhasználó ne a laptop legyen hanem a ps3!
Olvastam hogy ilyen lehetséges és az online játékok sokkal jobban futnak majd..
Ha valaki ért hozzá és van 10 perce hogy segítsen nekem akkor az vegyen fel MSN en..
De természetesen itt is válaszólhat csak MSN en egyszerübb..:)
MSN cím:
[email protected]
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv -
MrTwister #75645 Egyelőre az lesz, addig keresek egy normális szervízt amíg nem tud nekem elfogadható időpontot mondani és kész. Akkor majd leadom a gépet. Nem hagyom, hogy hülyét csináljanak belőlem, hogy majd visszakapod kisfiú csak várj türelmesen hát persze a jó édes******
Még van rá 9 hónapom -
kgy89 #75644 Lehet csinálni chat szobát. Oda annyi embert hívsz be amennyit akarsz. -
#75643 Ok, akkor nézegesd a döglött gépet:D -
MrTwister #75642 Ez a minimum ha egyszer garanciás. Az nem az én gondom, hogy mi történik a háttérben engem a végeredmény érdekel na de 2 hónap!!! Ultragáz! -
#75641 Az enyémet Hollandiába akarták küldeni, de még várok vele, mert végülis müködik, csak néha elmegy a kép... és ez se valószínű hogy a PS3 hibája... szóval a szervíz azt mondta kb egy hónap amíg visszakerül a gép... tényleg elég gáz... -
#75640 De van nekünk egy Flextronics, ami jó a Dell-től elkezdve az Aceren át a Sun-ig javításra, akkor a Sonynak mért nem? :D
Mindenesetre tényleg durva ennyi idő... nincs erre valami fogyasztóvédelmi törvény? -
#75639 Hát pedig jobb lesz ha megbarátkozol a gondolattal. Azért kell lengyelországba küldeni, mert ott van a közép európai hivatalos Playstation márkaszervíz. Gondolod minden országba telepít a Sony szakembereket, infrastruktúrát? Enyhén szólva gazdaságtalan lenne. Örülj, hogy ingyen hozzák viszik és cserélik a gépedet... -
MrTwister #75638 Ma meghalt a kb. 3. hónapos PS3 Slimem. R.I.P. Eddig is írtam már ide, hogy néha kikapcsolgatott se szó se beszéd, ma meg bekapcsoltam és kiírta, hogy van új firmware na mondom frissítsünk, elkezdte csinálni aztán kb 5% körül se szó se beszéd OFF-ba vágta magát na mondom faxa. Vártam egy kicsit visszakapcsoltam, erre feogta magát és kezdte elölről az egészet, húúú mondom király a kis Terminátor kinyírhatatlan, elkiabáltam úgy tűnik.... Kikapcsolt a firware frissítés végén. Vártam egy kicsit aztán be akartam kapcsolni de ő ezzel egy elegáns teljes áramtalanítással válaszolt (elaludt a piros készenléti LED is) miközben a belsejéből földöntúli sercegős-morgós hangok szűrődtek ki, mondom banyek ez mindjárt felrobban, gyorsan kihúztam. Erre abbahagyta. Bedugtam pattogás-sercegés továbbra is, LED nem világít abszolút, Power On-ra semmi de semmi reakció. Béke poraira élt 3 hónapot. Megjegyzem a 3 hónap alatt be volt kapcsolva vagy 10-15-ször ugyanis eddig semmi időm nem volt játszani, most már lenne de nincs mivel. :(((
Szerintem kipurcant a tápja, ha valakinek más ötlete van várom szeretettel. Bár mindegy mivel még garos így Mo.-on nem javíttatható akárkivel csak a hivatalos Sony szervizzel. Na itt jön a csavar: MM-ba bevittem mivel ott vettem hitelre, kérdezem srácok most mi a teendő aszongyák hozd be öccse aztán majd jól felküldjük Pestre Csütörtökön(akkor van szállítás meg Hétfőn)ahol is beviszik a hivatalos Sony szervizbe(?) ahonnan jól továbbküldik Lengyelországba, ahol is rájönnek, hogy kuka az egész aztán lehet kapok egy újat vagy megforrasztják vagy tudomisén. A lényeg a lényeg, hogy az ügyfélszolgálatos fószer rezzenéstelen arccal azt mondta, hogy 6 vagy 7 hét!!!!!!!!!!!! a javítási idő! Ehhez hozzájön a szállítási stb idő így kb 2 hónap és talán visszakapom a megbarkácsolt konzolom vagy kapok egy vacsi újat. Mondom mi van!? 2 hónap! Cserekészülék nincs? Ha látja a Sony Hungária, hogy kakukk a cucc akkor miért nem adnak egy újat? Eszem megáll lehet, hogy fogyivédelemhez fordulok mert ezt így elfogadhatatlannak tartom!!! Mi a francért kell Lengyelországba vinni ezt a szart miért nem tudják itthon"megcsinálni"? Azt mondja a MM-es eladó mert a magyarok ehhez hülyék na mondom persze itt nincs egy tisztességes műszerész aki a Sony égisze alatt garos javítást végezhetne ehhez külön PS3 egyetemet kell végezni vagy mi a ló*asz. Ideg vagyok de nagyon. Hólnap hívom Bp-i PS3 szervízt(?) aztán próbálok belőlük a miértekre választ kapni. Ez állítólag a Solexi Kft. Na majd kiderül. De én akkor sem várok 2 hónapot!!! 2 hét OK, de 2010-ben 2 hónap NEM! :((( -
norbi09 #75637 Tomi980125 engem érdekel a GT5P! -
#75636 Ó!
Heavy Rain hány GB-os nem tudjátok? Ott nem telepített semmit, se GoW3ban, se Uncharted 1/2 ben. -
#75635 1. Minden chapter előtt felülírja/letörli az előző chaptert és felrakja az újat.
2. Részben megválaszoltad magadnak, pl. az FFXIII-at 3-4(vagy több) dvd-n adták ki. -
#75634 Ezt hogy érted? Hogyhogy többször is fog telepíteni?
Pont most olvastam ezt GK-n:
".......Legutóbb a Lost Planet 2 fejlesztői árulták el, hogy bizonyos tartalmakat kénytelenek voltak kivágni a játékból, míg a God of War 3 készítői hálát adtak az égnek, amiért a Blu-Ray kitaláltatott: Kratos legutóbbi kalandja 40 gigát zabált fel a lemezen. A Microsoft arcai, köztük Aaron Greenberg és Stephen McGill természetesen azt szajkózzák, hogy nincs szükségük nagyobb tárhelyre....."
Ha a GoW3 40 GB volt, gondolom a többi játék is hasonló lehet, nem tudom.
Ha ha veszünk egy olyan játékot, ami box-ra is jön, akkor hogy a francba oldják meg, hogy a DVD-re is ráférjen? Hisz 2 db DVD is csak kb. 19 GB. -
#75633 Van telepítés, csak nem te döntöd el, hogy mit telepítesz, hanem a fejlesztők. Az MGS4 esetében fogod még nézegetni a telepítő képernyőt párszor. -
#75632 Megvettem a Metal Gear Solid 4 -et. Nincs sok játékom, de eddig azt hittem, PS3-on nincs telepítés. Ez meg min. 8 percig telepített, majd amikor elindítottam, valami videók között lehetett kapcsolgatni, majd kis idő múlva indult csak el a játék.
Ez hogy is van? -
#75631 Ha nem Platinum verzió, akkor megvettem. -
#75630 EGY pálya volt benne és pár autó, mindez 4 éves színvonalon. -
Freedy #75629 Köszönöm az ajánlatot, de ezt a néhány hónapot már kibírom a végleges változatig. -
#75628 van egy eladó GT5P-m 2000 Ft-ért ha érdekel :D Hibátlan, karcmentes, mindene megvan! -
Freedy #75627 Pedig szívesn kipróbáltam volna:S így akkor megvárom a végleges GT 5-öt -
#75626 Már rééééééééégen nem letölthető. -
#75625 konzolt vettél, nem pc-t... -
#75624 Na emberek, megvan az első ps3-am :D Nagyon baba :-) aki gondolja vegyen fel a psnen Rick_Wyeth néven vagyok :-)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet valami msnféleséget kreálni a ps3ra, ami játék alatt is fut, és tudnak írni vagy ilyen nem létezik :-) több meg egyenlőre nincs mert ezerrel játszok, csak nem tudok válogatni a sok újdonság közül :D -
Freedy #75623 http://ps3.ign.com/objects/713/713809.html -
#75622 van ilyen játék? hol láttad? ... -
Freedy #75621 Nem rég vagyok ps3 tulaj, és a gran turismo HD-ről szeretnék érdeklődni, hogy hol lehetne beszerezni, ha egyáltalán be lehet? -
#75620 Éppen Hardon tolom...van egy-két (nem)vicces rész, de tolható. (elsőre azért nem ajánlanám) -
#75619 Ehh... Én is pont meg akartam kérdezni.
Vki tud valamit erről?
KenChi unatkozik, azt meg akar minket szívatni kicsit? :P -
#75618 PSC, nem PSN :) -
#75617 Mivan IP szűrés és kiderítették, hogy Magyarországról vagy? xD -
#75616 Nektek jó a PSC? "This account has been suspended" -
#75615 Le lehet és le is fogod venni :D -
ToM1113 #75614 Aki játszott már a Resistance 2 vel, ahhoz az lenne a kérdésem hogy ha a játékot Hardba kezdem el, a későbbiekben ha túlságosan nehéznek tűnik lejjebb lehet venni Normalba ?
Köszöntem. -
Csokis #75613 Konzolvilág-ban is annyi! 15eHUF pedig a Collector's Edition változat. -
#75612 Kipróbáltam! Nagyon durva relax cuccos! :D -
#75611 szerintem ez a legolcsóbb... -
ToM1113 #75610 Tudtok valami oldalról ahonnan olcsóbban lehet előrendelni a Mafia 2-t mint a többi helyen?
Gamestore-on 12,5 eFt -
#75609 "bár ha megteheti kit zavar hogy le van rántva az ember, akinek nincs sok pénze az tájékozódik"
aki okos az tájékozódik, a többi hülyét meg lehúzzák!
Ez nem pénz kérdése, legalábbis nálam! De sajnos mindig lesznek jeppejek és jokkejek :D -
ToM1113 #75608 Nane.... ez komoly?
19-ér már 3 db-ot lehet kapni......
Jézusom.