PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, kedves fickó ez a Kratos

oké, ha holnapra végre megjavul a netem, és le tudom szenvedni a fw frissítést, akkor megcsinálom az accountot, és küldök pm-et azoknak akik itt jelezték

DanielT
Akkor azt már kinyírták addigra.
Nem most,az elõzõ alkalomkor.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

DanielT
Hopszimopszika!

Most a GOW-ot? Erre pedig új accot ígért Hefner.
Kaptam accountot,mikor aktiváltam,és tölteni akartam a GoW3 demót ezt írta ki:

This ps3 system cannot be activated.This content cannot be used.5 ps3 system already activated for your account.To activate this system,you most deactivate another system.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Én is kérnék, ha lehet.Elõre is köszönöm
DanielT
Ja és én is kérnék kódot! (ha aranyozott)

Köfike.
DanielT
Na, pláne! A demó nem is aktiválja, igaz.
DoNorBi
Demohoz,ingyenes tartalmomhoz nem kell deaktiválni,szép is lenne ha mind a tizenkétmilliárd deaktiválással is baszakodna.<#taps>

Haverok, Buli, Fight Club!

DanielT
A letöltéshez pedig nem kell folyamatosan bejelentkezve lenni, elég csak arra a 2 percre amíg elindul, így senkinek nem kell várnia.
DanielT
Tizenkétmilliárdan is letölthetik, csak deaktiválni kell a gépen az accountot a felhasználás után.
Vígaszdíjként a Fl0w-ról való lemaradás okán elfogadnám az ajánlatot. <#circling>
Engem érdekelne,de asszem csak 5-en tölthetjük le.
A múltkor lemaradtam már egy ilyen lehetõségrõl.
Köszi elõre is.

van egy felhasználatlan kódom, amennyiben érdekel valakit még, akkor csinálok egy közös accountot, és arról letöltheti az akit érdekel

érdekel még valakit god of war 3 e3 demo?

Töltsétek le a PC-s verziót, mert van az is és ingyenes. <#eljen> link
Prody
ez a Flow nemrossz demá mind1

Ja, nekem is megy, sõt update-tel még trophykat is lehet szerezni 😄

PSN: berghold

én már azon voltam,hogy sz*rom le az egészet mert nem akart menni de oszt végul megprobáltam még1x és ment😄
mire nem képes az ember 1 ingyen játékért<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

5c0rp330n
tegnap mar nem csinaltam meg, most meg mar keso ahogy latom.
namind1, kosz azert..

Tévedtem, kell a proxy ha jól látom, pont hogy elküldtem, kaptam egy errort 😄

Le lehet tesztelni, max failed lesz az internet connection, de attól még elmenti a beállításokat, utána ugyanúgy próbálkozhatsz sign in-nél.
Amúgy én beraktam a letöltést háttérbe, utána visszaállítottam eredetire a kapcsolatomat, proxy nélkül..., így is tölti, gondolom menni is fog, ha leér, bár jó lassú még így is 😄

Amúgy köszi a proxy címet, magamtól lusta voltam keresni, meg tesztelgetni megy-e 😉

Custom -> Wireless -> Enter Manually (WLAN Settings) ->wpa key (megjegyezte) -> ip address setting AUTOMATIC -> dhcp host name DO NOT SET -> dns setting AUTOMATIC -> mtu AUTOMATIC -> proxy server USE->UpnP disabled ezután X és O mert nem szabad letesztelni a kapcsolatot! igy talán érthetobb😊

eloszor is menj át az usa accodra!
itt Network settings!aztán internet connection settings!itt Custom és csak simán végig kell menni😄mindent rakjál automatic-ra amit lehet és mindent Do not sent kivéve a Proxy server! azt Use ra!ott felulre beirod az IP-t amit adtam alulra meg a portot!
oszt tovább és UpnP Disabled!tovább itt le kell okézni az X-el!de ezután NEM szabad rámenni a Test Connectionra!csak simán O és toltsd le a játékot😊

5c0rp330n
hmm, kicsit segg vagyok ehhez.. ezt a cimet hova kene irni? 😊

probáld ugy ahogy leirtam!
nekem mukodik,most toltom már 33%😄

5c0rp330n
us-es accrol probaltam..

na ha kell valakinek a Flow ingyen akkor gyorsan menjen az USA storera és ezzel a proxyval szedje le😄
71.204.252.19: 8085
ha nem jelentkezik be elsore akkor probálkozni kell!nekem most elég gyorsan jon!

kösz akkor nem ném meg.

romeozor
gyorsan venni kell egy amcsi proxy hozzáférést. xroxy.com $7

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

predator0
Nem kell.

simon: nekem nem akad.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

valahogy meg lehet csinálni!
psc-n olvastam de nekem nem mukodott amit irtak😞

hali.az lenne a kérdésem (lehet kicsit gáz) de ps3 mon kell azért fizetni h tudjak multizni? mert xboxon kell ugye XboxLive miatt. boxon 1 hónap igyen van utána meg fizetni kell
Csak US & Canada 😞

csak nekem akad az AvP3 demo?nem laggol hanem akad!
am milyen játék ez a Flow?

5c0rp330n
nekem is..

Mondjuk nekem HTTP Status Code: 403 hibát ír 😄

nem értem miért nem adtak csak ki 1 patchet mint a PC-s verziohoz....
na mind1 jobb mint a semmi!

predator0
Megjelent az AvP demo patchelt változata. Töröld le a régit, mert az már nem fog mûködni, és szedd le újra. Ekkora balfaszokat a Seggánál...

Prody
Azt lehet, hogy beszerzem akkor...
WKC is bejön még, tetszik az a nagy "lovag" és a gameplay is ... valaki nem tolja itten? Írhatna egykét dolgot róla.

predator0
Csak azokkal itt nem sokan játszanak, ezért felejtõs 😄

Totti5
SO4 nagyon jó jrpg, gyönyörû graffal, tartalmas játékmenettel és érdekes storyval. FF13 meg kötelezõ cucc, bár az olvasottak alapján negyed olyan jrpg mint az SO4.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prody
Most az egyszer egyet értek veled...

Amúgy szerintetek melyik a legjobb:
Star Ocean 4 Last Hope, White Knight Chronicles, FF13 ?
SO4 az bejön videók alapján, meg asszem 8-9 pontot kapott GameSpot-on.

Totti5
Belsõs magyarosítás csak a Sony hozzáállásán múlik, de nincs arra semmi kilátás hogy efelé nyitnának. Magyar store és live nem lesz a közeljövõben, viszont magyarosított Microsoft játékok igen, ahogy eddig is voltak.

Prody
Nem most látom elõször azt a honlapot kedves Totti és megvan a saját véleményem!

ui:Miért neked ki hozza az ajándékokat?<#mf1>

Prody
Sajnos tudom, hogy igaza van! És szerintem más is tudja, hogy egy ilyen petíció miatt majd ugysem csinálnak PONT "magyar" nyelvet a játékba... Mi senkik vagyunk, tehát szvsz soha nem lesz sem magyar Store, sem magyar Live!
Csak Totti úgy megmondta, hogy húúúúúúúúúúú (mintha senki sem jött volna rá) Õ nagykirály X-es itt
<#zavart2><#wilting>

Totti5
Ez most úgy hatott mint anno az, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat? ne haragudj!

predator0
Pedig most az egyszer igaza van. Tanuljatok megmártényleg külföldiül, mert nincs más lehetõség.