PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
This ps3 system cannot be activated.This content cannot be used.5 ps3 system already activated for your account.To activate this system,you most deactivate another system.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Haverok, Buli, Fight Club!
A múltkor lemaradtam már egy ilyen lehetõségrõl.
Köszi elõre is.
PSN: berghold
mire nem képes az ember 1 ingyen játékért<#idiota>#idiota>
PSN ID:misi2mezei
Amúgy én beraktam a letöltést háttérbe, utána visszaállítottam eredetire a kapcsolatomat, proxy nélkül..., így is tölti, gondolom menni is fog, ha leér, bár jó lassú még így is 😄
Amúgy köszi a proxy címet, magamtól lusta voltam keresni, meg tesztelgetni megy-e 😉
itt Network settings!aztán internet connection settings!itt Custom és csak simán végig kell menni😄mindent rakjál automatic-ra amit lehet és mindent Do not sent kivéve a Proxy server! azt Use ra!ott felulre beirod az IP-t amit adtam alulra meg a portot!
oszt tovább és UpnP Disabled!tovább itt le kell okézni az X-el!de ezután NEM szabad rámenni a Test Connectionra!csak simán O és toltsd le a játékot😊
nekem mukodik,most toltom már 33%😄
71.204.252.19: 8085
ha nem jelentkezik be elsore akkor probálkozni kell!nekem most elég gyorsan jon!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
psc-n olvastam de nekem nem mukodott amit irtak😞
am milyen játék ez a Flow?
na mind1 jobb mint a semmi!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
WKC is bejön még, tetszik az a nagy "lovag" és a gameplay is ... valaki nem tolja itten? Írhatna egykét dolgot róla.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy szerintetek melyik a legjobb:
Star Ocean 4 Last Hope, White Knight Chronicles, FF13 ?
SO4 az bejön videók alapján, meg asszem 8-9 pontot kapott GameSpot-on.
ui:Miért neked ki hozza az ajándékokat?<#mf1>#mf1>
Csak Totti úgy megmondta, hogy húúúúúúúúúúú (mintha senki sem jött volna rá) Õ nagykirály X-es itt
<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>