89387
PlayStation3
-
Papesz #75807 Igazából két választásod van: vagy kábeles routert veszel, vagy wifit. Abszolút tökmindegy. -
Csokis #75806 Én használom, de még így is sikerült ma felborítani, minek következtében a ps3 tetején lett egy karistolásos csík. Befestettem fekete alkoholos filctollal, így nem nagyon látszik. -
Norexka889 #75805 Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes e venni PS3 slim egy ilyen tartót:
http://www.konzolstudio.hu/product/attachments/4731/main2_1.jpg
( PS3 Slim Vertical Stand)
-
#75804 ma szereztem be a Red Dead Redemption jatekot. azt tudtam, hogy adnak hozza terkepet, de az meglepett, hogy a terkep masik oldala egy poszter. jo lenne ha minden jatekhoz adnanak egyet, csak ugy kedvessegbol. orulnek ha egy GoW 3as vagy egy Bioshock 2es poszter logna a falon. -
#75803 Hát a játékba elmenne annak :D tényleg :-) -
#75802 Sok műszaki cuccba raknak ilyen háromnegyedig működő dolgokat, amikkel azért el lehet botladozni. Kérdésem csak azért tettem fel, hogy milyen módon csatlakozzak a hálóra, most készülök routert venni a megrendelt géphez. -
#75801 "Feka nyomozó" :D:D ... kicsit nyomd feljebb a Brightness-t, mert rohadtul nem színesbőrű :D
katt -
#75800 rendben akkor átrágom azt :-) reméltem nem nagyon fog kelleni :D eddig egész jól boldogultam.. Két kérdésem van még. Egyik a heavy rainhez : Most ott tartok, hogy [Ethannal levágtam az újjam, megcsináltam a harmadik próbát, a rendőrség őt keresi, a feka nyomozót pedig megpróbálta egy fiatal kölyök apja lefizetni a golfpályán... A lényegi kérdésem: Innen még sok van ugye??? nagyon jó a játék és nem akarom befejezni hamar :D Uncharted 1 is a maga 23 fejezetével rövidke volt, bár nagyon tetszett, főleg a főkarakter humora :) [/spoiler]
A másik kérdésem a MGS 4 megint. Hány fejezetből áll a történet ?? Mert ahogy néztem egy fejezet olyan 3-4 órányi játékidő :) legalábbis nekem :) -
#75799 Van egy oktató rész CQC-ról a menüben valahol, szerintem ott megtalálod, amit keresel. -
ToM1113 #75798 én még nem figyeltem meg ilyet....
bár ha közel mész hozzá akkor valóban hallani valamit néha -
#75797 nekem is ilyenem van :D egy kérdés :D ha túl sötét a kép (((TV-nézés közben))) akkor neked is búg picit??? -
#75796 Holnap mindenkinek, ma csak a pns+-osok játszhatnak vele. -
barcames #75795 gondolom csak csütörtökön teszik fel:S -
#75794 Legjobb megoldás. -
#75793 én közelről játszom monitoron, engem nem zavart :-)
Olyan kérdésem lenne amúgy valakitől aki MGS4ezett, hogy videókban láttam még, hogy lehet olyat, hogy ha elkapok egy ellent, akkor le lehet fektetni a földre, úgy hogy fölé forduljál. Ezt hogyan kell? mert én csak odáig jutottam, hogy legugoljak... :-) -
#75792 Hm. Havernak van ps3-a letesztelem előtte akkor monitoron is nála, és utána meglátom milyen lesz. -
Papesz #75791 Gondolod, hogy azért tettek a gépbe wifit, mert nem működik vele rendesen? -
#75790 Undorító lesz közelről. El sem fogod hinni, hogy mit látsz a csucsiszupi új PS3-on és az überkirály monitorodon. Azt fogod hinni, hogy te rontottál el valamit. De nem...
Szóval a távolság iszonyatosan fontos. -
ToM1113 #75789 Játékfüggő.... de TV-n se lenne szebb sztem. -
#75788 Köszönöm a válaszaitokat! Egyébként nem messziről nézném, viszont olvastam korábban, hogy az élsimítás hiánya miatt recés a játékok grafikája. Ez a monitoron, közelebbről ülve mennyire szembetűnő jelenség? -
#75787 hdmi -> dvi is megfelel. en is azzal kotottem a T220-ra. -
ToM1113 #75786 kifelejtettem hogy: HDMI kábel kell hogy összekösd a kettőt. -
#75785 ha nem messzirol nezed akkor jo a monitor is. amugy most lattam egy LG Led monitort, 23 inches, fullhd, hdmi csatlakozoval. -
ToM1113 #75784 nekem egy SAMSUNG 2333HD monitoron van a PS3 és szerintem tökéletesen megfelel.
Ha nincs nagy szobád, és nem kell nagyon messze ülni tőle akkor elég. -
#75783 Hali!
Kérdésem az lenne, hogy megéri egy samsung full hd monitoron futtatni a ps3-at?Mert mind2 vásárlása előtt vagyok, egy full hd tv-re nincs keret, viszont a monitor beleférne. Tapasztalatok? Egyáltalán mi kell hozzá h össze lehessen csatlakoztatni a kettőt?
Előre is köszi! -
#75782 Ma csak a PSN+-soknak, holnap mindenkinek. -
ToM1113 #75781 mafia 2 demo PC n kipróbálva.
Nekem tetszett.... várom ps3 demo érkeztét.... -
#75780 Ma elvileg Mafia 2 demó várható a psn-en...kíváncsi vagyok. -
#75779 red dead sokkal szebb mint a GTA... episodes akkor szaggatott mikor robbantások voltak átvezetőkben vagy épp valami nagy gyilkolászás közben, de nem olyan vészes... játék közben minden simán megy, csak recés :( -
#75778 inkább rendes kábelt -
#75777 wifi-vel rendesen megy a hálón, vagy inkább érdemes rendes kábelt használni a routerhez? -
#75776 Ja. -
#75775 A PSN használata ingyenes? Demók letöltése pl. -
#75774 Én úgyis mindent messziről játszom, ritka az a játék, ami közelről is szép. -
#75773 hat, annal sztem episodes-ban jelentosen rosszabb a helyzet, olyanra szamits mint gta4-nel es akkor nem lesz csalodas. nehany meterrol hatrebbrol kell nezni es ugy mar nem olyan nagyon reces :) -
#75772 Red Dead meg is van PS3-ra és bizony a sebességgel semmi gond, és csak távolban recés egy kicsit. Ha ilyesmi, akkor megéri beszerezni az Episodes-t. -
#75771 nagyon reg jatszottam a 4-el, ezert nem vagyok benne biztos h javult-e/mennyit javult. neha zavaroan belassult, reces maradt, de alapvetoen jatszhato, megeri lenyomni oket mindenfelekeppen sztem.
red dead redemption-t neztem nemreg, joval kevesbe reces mint a gta, nem is rossz ez igy :) -
#75770 Az GTA Episodes from Liberty City PS3-as verziója hogy sikerült? Nem szaggat annyira mint a GTA IV? -
#75769 Az egyik cimborám az egyik cégnél dolgozik a műszaki osztály vezetőjeként. Én is hasonló kérdéssel fordultam hozzá és azt mondta, h vagy sony vagy samsung legyen. mivel a sonyba egy az egybe samsung cuccokat pakolnak bele, nem érdemes azt választani, mivel jóval drágább. érdemes full hd-t venni ha nem szeretnéd megbánni 1-2 éven belül. amire figyelj oda, h támogassa a game módot, vagy 5ms alatt legyen a frissítési ideje. állítólag az a fasza... hangsúlyozom a kötekedő hülye gyerekeknek, h mielőtt el kezdenek támadni, ez más kézből kapott információ és csak segítési szándék van benne. nem azért írom, h itt hatalmas vitákat váltsak ki, mert ugye ez a forum nem erről szól. -
Freedy #75768 kimaradt előző üzenetből, sry. Full hd-t csak a ps miatt nem érdemes, de lassacskán kezd elterjedni a hd adás és a blu ray is, szóval szerinetm megérné a full hd
Amúgy mindenhol azt olvastam eddig, hogy 32"-on nem sok értelme van a full HD-nak, de mostmár szinte minden jobb 32"-os tv full hd, szóval mindegy...