89387
PlayStation3
  • Papesz
    Igazából két választásod van: vagy kábeles routert veszel, vagy wifit. Abszolút tökmindegy.
  • Csokis
    Én használom, de még így is sikerült ma felborítani, minek következtében a ps3 tetején lett egy karistolásos csík. Befestettem fekete alkoholos filctollal, így nem nagyon látszik.
  • Norexka889
    Sziasztok!

Kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes e venni PS3 slim egy ilyen tartót:
    http://www.konzolstudio.hu/product/attachments/4731/main2_1.jpg
    ( PS3 Slim Vertical Stand)

• LeventeV
    ma szereztem be a Red Dead Redemption jatekot. azt tudtam, hogy adnak hozza terkepet, de az meglepett, hogy a terkep masik oldala egy poszter. jo lenne ha minden jatekhoz adnanak egyet, csak ugy kedvessegbol. orulnek ha egy GoW 3as vagy egy Bioshock 2es poszter logna a falon.
  • Gideon Wieth
    Hát a játékba elmenne annak :D tényleg :-)
  • FlyHigh
    Sok műszaki cuccba raknak ilyen háromnegyedig működő dolgokat, amikkel azért el lehet botladozni. Kérdésem csak azért tettem fel, hogy milyen módon csatlakozzak a hálóra, most készülök routert venni a megrendelt géphez.
  • n000rbi
    "Feka nyomozó" :D:D ... kicsit nyomd feljebb a Brightness-t, mert rohadtul nem színesbőrű :D

katt
  • Gideon Wieth
    rendben akkor átrágom azt :-) reméltem nem nagyon fog kelleni :D eddig egész jól boldogultam.. Két kérdésem van még. Egyik a heavy rainhez : Most ott tartok, hogy [Ethannal levágtam az újjam, megcsináltam a harmadik próbát, a rendőrség őt keresi, a feka nyomozót pedig megpróbálta egy fiatal kölyök apja lefizetni a golfpályán... A lényegi kérdésem: Innen még sok van ugye??? nagyon jó a játék és nem akarom befejezni hamar :D Uncharted 1 is a maga 23 fejezetével rövidke volt, bár nagyon tetszett, főleg a főkarakter humora :) [/spoiler]

A másik kérdésem a MGS 4 megint. Hány fejezetből áll a történet ?? Mert ahogy néztem egy fejezet olyan 3-4 órányi játékidő :) legalábbis nekem :)
  • n000rbi
    Van egy oktató rész CQC-ról a menüben valahol, szerintem ott megtalálod, amit keresel.
  • ToM1113
    én még nem figyeltem meg ilyet....

bár ha közel mész hozzá akkor valóban hallani valamit néha
  • Gideon Wieth
    nekem is ilyenem van :D egy kérdés :D ha túl sötét a kép (((TV-nézés közben))) akkor neked is búg picit???
  • zzeN
    Holnap mindenkinek, ma csak a pns+-osok játszhatnak vele.
  • barcames
    gondolom csak csütörtökön teszik fel:S
  • DanielT
    Legjobb megoldás.
  • Gideon Wieth
    én közelről játszom monitoron, engem nem zavart :-)

Olyan kérdésem lenne amúgy valakitől aki MGS4ezett, hogy videókban láttam még, hogy lehet olyat, hogy ha elkapok egy ellent, akkor le lehet fektetni a földre, úgy hogy fölé forduljál. Ezt hogyan kell? mert én csak odáig jutottam, hogy legugoljak... :-)
  • adios
    Hm. Havernak van ps3-a letesztelem előtte akkor monitoron is nála, és utána meglátom milyen lesz.
  • Papesz
    Gondolod, hogy azért tettek a gépbe wifit, mert nem működik vele rendesen?
  • DanielT
    Undorító lesz közelről. El sem fogod hinni, hogy mit látsz a csucsiszupi új PS3-on és az überkirály monitorodon. Azt fogod hinni, hogy te rontottál el valamit. De nem...

Szóval a távolság iszonyatosan fontos.
  • ToM1113
    Játékfüggő.... de TV-n se lenne szebb sztem.
  • adios
    Köszönöm a válaszaitokat! Egyébként nem messziről nézném, viszont olvastam korábban, hogy az élsimítás hiánya miatt recés a játékok grafikája. Ez a monitoron, közelebbről ülve mennyire szembetűnő jelenség?
  • LeventeV
    hdmi -> dvi is megfelel. en is azzal kotottem a T220-ra.
  • ToM1113
    kifelejtettem hogy: HDMI kábel kell hogy összekösd a kettőt.
  • LeventeV
    ha nem messzirol nezed akkor jo a monitor is. amugy most lattam egy LG Led monitort, 23 inches, fullhd, hdmi csatlakozoval.
  • ToM1113
    nekem egy SAMSUNG 2333HD monitoron van a PS3 és szerintem tökéletesen megfelel.

Ha nincs nagy szobád, és nem kell nagyon messze ülni tőle akkor elég.
  • adios
    Hali!
    Kérdésem az lenne, hogy megéri egy samsung full hd monitoron futtatni a ps3-at?Mert mind2 vásárlása előtt vagyok, egy full hd tv-re nincs keret, viszont a monitor beleférne. Tapasztalatok? Egyáltalán mi kell hozzá h össze lehessen csatlakoztatni a kettőt?
    Előre is köszi!
  • zzeN
    Ma csak a PSN+-soknak, holnap mindenkinek.
  • ToM1113
    mafia 2 demo PC n kipróbálva.

Nekem tetszett.... várom ps3 demo érkeztét....
  • n000rbi
    Ma elvileg Mafia 2 demó várható a psn-en...kíváncsi vagyok.
  • Tikal #75779
    red dead sokkal szebb mint a GTA... episodes akkor szaggatott mikor robbantások voltak átvezetőkben vagy épp valami nagy gyilkolászás közben, de nem olyan vészes... játék közben minden simán megy, csak recés :(
  • Felgolos
    inkább rendes kábelt
  • FlyHigh
    wifi-vel rendesen megy a hálón, vagy inkább érdemes rendes kábelt használni a routerhez?
  • zzeN
    Ja.
  • FlyHigh
    A PSN használata ingyenes? Demók letöltése pl.
  • balee4
    Én úgyis mindent messziről játszom, ritka az a játék, ami közelről is szép.
  • 5c0rp330n
    hat, annal sztem episodes-ban jelentosen rosszabb a helyzet, olyanra szamits mint gta4-nel es akkor nem lesz csalodas. nehany meterrol hatrebbrol kell nezni es ugy mar nem olyan nagyon reces :)
  • balee4
    Red Dead meg is van PS3-ra és bizony a sebességgel semmi gond, és csak távolban recés egy kicsit. Ha ilyesmi, akkor megéri beszerezni az Episodes-t.
  • 5c0rp330n
    nagyon reg jatszottam a 4-el, ezert nem vagyok benne biztos h javult-e/mennyit javult. neha zavaroan belassult, reces maradt, de alapvetoen jatszhato, megeri lenyomni oket mindenfelekeppen sztem.
    red dead redemption-t neztem nemreg, joval kevesbe reces mint a gta, nem is rossz ez igy :)
  • balee4
    Az GTA Episodes from Liberty City PS3-as verziója hogy sikerült? Nem szaggat annyira mint a GTA IV?
  • Csupi05
    Az egyik cimborám az egyik cégnél dolgozik a műszaki osztály vezetőjeként. Én is hasonló kérdéssel fordultam hozzá és azt mondta, h vagy sony vagy samsung legyen. mivel a sonyba egy az egybe samsung cuccokat pakolnak bele, nem érdemes azt választani, mivel jóval drágább. érdemes full hd-t venni ha nem szeretnéd megbánni 1-2 éven belül. amire figyelj oda, h támogassa a game módot, vagy 5ms alatt legyen a frissítési ideje. állítólag az a fasza... hangsúlyozom a kötekedő hülye gyerekeknek, h mielőtt el kezdenek támadni, ez más kézből kapott információ és csak segítési szándék van benne. nem azért írom, h itt hatalmas vitákat váltsak ki, mert ugye ez a forum nem erről szól.
  • Freedy
    kimaradt előző üzenetből, sry. Full hd-t csak a ps miatt nem érdemes, de lassacskán kezd elterjedni a hd adás és a blu ray is, szóval szerinetm megérné a full hd
    Amúgy mindenhol azt olvastam eddig, hogy 32"-on nem sok értelme van a full HD-nak, de mostmár szinte minden jobb 32"-os tv full hd, szóval mindegy...