PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, ez azért van, mert a legfõbb Wii játékos bázis még nem tud írni és olvasni. <#hehe>
5c0rp330n
mert a wii egy fos.

Igen, én is azt vettem észre, hogy "itt szinte fél óra múlva már is jön a válasz". Számomra ez azért érdekes, mert a játékokkal kapcsolatos észrevételeimet nem nagyon tudom kivel megbeszélni a wii fórumon. Az is igaz, hogy én régi játékokkal játszok, max egy-két újjal, de ez szerintem a helyzetre nem magyarázat. (Nemrég kaptam az elsõ konzolomat.) Viszont a wiihungary jó oldal. <#vigyor3>

predator0
Erre én is kiváncsi vagyok, hogy itt valaki megtudja-e mondani... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Csabesz100
Én is csak a demóval játszottam, az annyira nem volt rossz. Szerintem csak sima lövöldözõs egyébként. Nyilván vannak tõle jobb játékok is, de postával együtt 11 fontot megér szerintem.

PS3 ID: Csabesz82

predator0
Bocsi a hülye kérdésért, de mivan?????????

Home:
Motorstorm szoba elég ütõs lett, jópofa a minijáték, dj pultban pedig a játék zenéit lehet válogatni. Leftfield, Nirvana, Fatboy Slim stb.
Locoroco szobában meg van új logikai minijáték, tegnap este vagy 3 órát azt játszottam. 😊
Érdemes megkuksizni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A vadnyugat miatt fíling lehet, demót anno próbáltam az átlagosnak tûnt.
Van benne valami ötletes dolog(már a vadnyugaton kívül) vagy csak sima lövöldözõs?
Történet érdekes?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sziasztok! Valaki megtudja mondani, hogy a "sg" wii fórumba miért nem írnak úgy emberek mint itt? Pár hónapja forgalmas hely volt! Ez lehet hogy ez a kérdés nem idetartozik, de sajnálom hogy ott alig vannak és így emiatt kérdéseimre nem igen kapok ott választ. De ettõl függetlenül a wiihungary jó fórumoldal. Egyébként playstation 3 jó konzol, nekem wii-m van. Nekem ez a két konzol tetszik, ps(x) meg a nintendo.

Üdv. J.

MoLc
xDD

köszi 😊

predator0
Tán a magyar füzetes változat az egyetlen, aminek az elején egy (látszólag) lekaparhatatlan matrica éktelenkedik és emiatt elkúrja a borítót. Azon se lepõdnék meg, ha csak ez fagyna és csak ehhez lenne 226 megás patch, de ezekrõl tudom, hogy a többi is ilyen 😄

DanielT
Azt 😊
te meg tréfarépát ebédeltél vagy mi? <#vigyor>

de tökmindegy végülis, csak kiváncsi lettem volna, ennyi...

DanielT
Dehogy. Náluk üzbég kiadás van.
Nemtökmind1?😄
A játék úgysem magyar... Ha a demot tudtad irányítani sok újat nem fog mutatni...

PSN: berghold

és nem tudjátok, hogy a multiformat is magyar füzeteset árul-e?

DanielT
Az enyémben másfél kiló karalábé és 40 deka kelbimbó volt.
Van benne kb 4 nyelv, szép borító 😛
3 mondat a storyról, aztán hogyanteddbealemezt stb., gombkiosztást, irányítás leírása...
Röviden: a hozzáadott origami papír sokkal hasznosabb. 😄

egy úriember vagy <#beka2> (nem találtam jobb nyalós smiley-t <#wink>)

Passz, kinyitom, csak miattad 😄

egyébként mit tartalmaz az a heavy rain-es MAGYAR FÜZET???

annyi pénzér' már veszel egy trueHD-s, házimozi-rádióerõsítõt. mondjuk ahhoz még venni kell hangfalakat. <#crazya>

Csabesz100
Zavvi-n jó akciók vannak. Pl.: Call of Juarez 10 font.

PS3 ID: Csabesz82

Alien!
a MAG-ot sz*rozni elég lúzer dolog... persze ha koca-multigamer vagy akkor megértem....tehát szédülsz már egy 5v5-ben is.

a L4D pedig biztos fun, de nem nekem....pont pénteken áradozott róla az egyetlen xbot ismerõsöm...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

n000rbi
Egy ilyenem van, lényegében a dekóder miatt vettem meg csak a fejhallgatót. A PS3-ból jön a hang optikai kábelen, be a kis dobozkába, abból pedig a három jack-en a hangrendszerbe. Igaz csak Dolby 5.1-et tud, de panelban jó az😄 (mondjuk a szomszéd néni nagyot hall szegény, õt éppen nem zavarja) Anno még a Creative-nak volt egy ilyesmi dekódere, de azt már tuti sehol se lehet kapni. Ezt ami, nekem van, még talán... de készülj fel, hogy nem olcsó. Az ilyen köztes megoldásokért szeretnek sok pénzt elkérni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Akkor rosszul emlékszem...mindegy, zölden nem világít, az tuti 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

dzsedi
Anno itt kértem, és kaptam is accot a god of war 3 demo-hoz.

Sziasztok.Kérhetnék God of war 3 demóhoz accot?
Elõre is köszönöm.
DoNorBi
Az usás home tartalmasabb,több helyszín volt legalább is régen mikor én próbáltam mint az euson

Haverok, Buli, Fight Club!

DanielT
Ez mekkora haszontalan szarság még mindig... utoljára a béta idején néztem, de ebbõl semmi nem lett. Az igénytelen, gagyi minijátékokkal csak megalázzák.
NEXUS6
A térképre vaazzee!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Áh, szóval te sem találod ezt😄😄😄 jolvan nekem is kellett 1 óra mire leesett... start, vagy Home fõmenü és ott tudod valamelyik alatt ezeket a helyeket kiválasztani, letölteni és odamenni. Van egy ilyen kis térkép szerû cucc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DanielT
De hol vannak ezek?!?!??!?!??!?!? A fõtérrõl hova menjek?!

szerk: Na megvan.. a menübõl kell... ÁH.
Totti5
Resident játék valami kutatgatás volt, bár hogy mi nem jöttem rá aztán ott is hagytam mert untam a körbemászkálást... elvileg amikro belépsz a resi hómba menj egyenesen és balra a végén van egy ajtó, vagy egy ürge és ott tudod elkezdeni.

kirol
Hát majd meglátjuk.

Totti5
Elvileg nem lesz EP3 hanem egy következõ HL új motorral, ami teljes értékû folytatás. Allítólag, hallomásból.

DanielT
Nyilván nem ezek az alap szarok, hanem a játék specifikus szobák, Uncharted, Resident, stb, stb.
Totti5
bóling, sznúker?

kirol
Nekem még nincs konzolom, szóval egyáltalán nem vagyok elfogult, de a L4D egy kalap szar.
Inkább csinálták volna meg a HL3-at, vagy az HL EP3-at.

DanielT
Hol vannak a Home-ban ezek a Game Spacek? Minijátékok? Nem azok amik a fõtéren vannak, hanem a spéci helyek.
DanielT
Hú, ez nagyon intelligens okfejtés volt... <#wilting>
Totti5
Maradjunk a MAG vagy L4Dnél. Tényleg nehéz a döntés... egyik szarabb mint a másik😄

kirol
Elsõ 3 az jó hír, viszont a 3. nem.
Te akkor pontosan hogyan is használod? Milyen dekódered van? Hogy kötöd össze?

A Z-5500 pár hónapja 80k alatt volt, most meg elõbb néztem és 95k bakker!

NEXUS6
HR vagy Left4Dead, Left4Dead vagy HR!!!?
"Sziszi vagy Anikó, Anikó vagy Sziszi!!!!???"
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Avagy, ahhoz hogy meglássuk valamiben az intelligenciát megcsillanni, mi magunknak is rendelkezni kell vele.
Avagy, ha nem látod valakiben, valamiben az intelligenciát, még nem biztos, hogy az a másikból hiányzik.
<#hehe>

DoNorBi
Há dögöljek meg ha érdekel!<#taps>

Haverok, Buli, Fight Club!

Prody
Nem izgat

predator0
Idézet egy hírportálról:
"A PlayStation 3 tulajdonosok majd’ megdöglenek azért, hogy játszhassanak a Left 4 Dead valamelyik részével. Most úgy tûnik, nem reménytelen a várakozás."
Tik is majd megdögletek? Én se.