PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"a HD szinten a box kezd elfogyni"

2 éve is ezt mondtátok, azóta elfogyott, butult, romlott?😊 én csak azt látom hogy egyre szebb és teknósabb játékok jelennek meg rá szóval a fogyás=lineáris növekedés, de úgy mondod mint ha a PS3 nem így viselkedne... gondolom te vagy a régenni konzolos, de ha én látom akkor neked pláne kellene, bár ehhez csak szem kell semmi más, a "kötelezõ" fanboy szemüveg nélkül.

"k*rvára örülök neki, hogy a Lost planet 2-õt a gy*kér dvd9 miatt vágdossák sz*rrá"

Csak azt ne mond hogy te bevetted! egy 7 órás shúter játék, ami ugyan azt a motort használja miért ne férne el? nevetséges érv volt, ami arra ment ki hogy elõre bejelentse a DLCket, amik két héttel a megjelenés után már ott lesznek... szó nincs a DVD kapacitás hiányáról, itt a DLC bevezetésének egy újabb szánalnasabb módszere és marketing fogása volt a mondandójának a lényege. Ha jól emléxem a LP1 PS3 portja elég horrorisztikusra sikeredett, pedig jóval késõbb jött ki rá.

GTA5. Inkább fusson normálisan ugye, fõleg PS3on ami szintén nem egy sikeres multi játék lett technó oldalon a 360hoz mérten ( GTA4 ), bár lehet régen volt és elfelejtetted. Ha nem fér rá 1 DVDre, kiadják 2re és kész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Japán piacon egyértelmû a PS3 fölény. Amcsi piacon egyértelmû a 360 fölény. EUban a PS3 vezet valamivel. Angliát konkrétan nem tudom de a havi szoftver eladásokat nézve mindig és csak és kizárólag a 360 a PS3 elõtt van.

Érdekesség hogy ezt írtad "A Japán piacon a PS3-hoz képest az X360 sehol sincs" erre írhattad volna a Cre is hogy a "Az Amcsi piacon a 360-hoz képest az PS3 sehol sincs", de ott már nem fogalmaztál ilyen szigorúan😊

Na mind1. Összességében a 360 vezet a Wii mögött persze, már ha valakinek ezek a számok számítanak és nem jött még rá hogy mind a két platform baromi erõs és kiegyenlített, szóval és senki sem aláz senkit és nem is fog.

Játszani kell mind a két géppel és a jó játékokkal.

Alien!
"A Natal körül sokkal nagyobb a hype és a hírverés, mint a PS3 mozgásérzékelõje körül, ami azt jelenti hogy az MS sokkal jobban épít rá és többet vár tõle mint a Sony a magáétól, jelen pillanatban. Ezek tények, kár ezzel vitázni.

Azt meg hogy milyen játékok lesznek azt egyikünk sem tudja."

persze hogy sokkal jobban épít rá, mert a wii piacot akarja nyírbálni....a HD szinten a box kezd elfogyni...k*rvára örülök neki, hogy a Lost planet 2-õt a gy*kér dvd9 miatt vágdossák sz*rrá...azt sem értem miért nem kapunk egyszerûen eltérõ verzát?!? gondolom van az a pénz amiért ne....nagyon kiváncsi leszek a Rockstar a GTA5 kapcsán mit tud kitalálni, mert így max egy dlc szintjén lesz a cucc...

Nem nehéz észrevenni a PS3 exek minõségén, hogy 2010-ben már egyszerûen kell a BD...És játékra is tökéletesen alkalmas(kivétel a b*zeráns U3 alapú multiplatform játékokat)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ezek a statisztikák pont addig foglalkoztattak, amíg nem vettem ps3-at. egyikkel sem fog rosszul járni sztem... nem mondom, hogy nem zavaró, hogy hogy futnak a multicímek, ps3-on, de boxot ki az a hülye aki nem warezra vesz, ott meg nem mindegy?

5c0rp330n
egyebkent teljesen mind1, ilyen szamoknal a mostani kulonbseg gyakorlatilag jelentektelen, ugyanaz a sulycsoport a ketto.

NEXUS6
"Kitõl veszi át? Wiitõl fényévekre van, x360 elõnye meg stabilan megvan, ami max kiegyenlítõdhet, de ugye még egy slim nem lesz ami nagyon megdobná és beindítaná a piacot, szóval marad a lassú lefaragás, ami tényleg nagyon lassú ( ami lehet hogy egyik hónapban a PS javára másikban a 360 javára dõl )..."
A. A Japán piacon a PS3-hoz képest az X360 sehol sincs, a PS3 éppen a Wii-vel játszik fogócskát, majd egy fél éve!
B. Az EU piacon a PS3 leelõzte az X360-at, köszönhetõen a Slim sikerének.
C. Egyedül az amcsi piacon vezet a PS3 elött, igaz jelentõsen, ami világátlagban is módosítja a statisztikákat, azonban mindhárom piac eltérõ stratégiát követel.

Ön melyik területen él? A., B. vagy C.?
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smithie
Mindig az erõsebb érvényesül!<#ravasz1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Azt én is szerettem. Én igazából azt sajnálom, hogy wiihungary fórum az, ami forgalmas wii fórumok közül.

Smithie
Szia!Én a bomberman-ra szavazok!<#hehe>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Szia! Az akció játékokat szereted, vagy a platform, ügyességi játékokat is? Én inkább az utóbbit, de a szimulátor, stratégiai és fantasy játékokkal szoktam néha játszani. Nekem a super mario a kedvencem.

Szia!
" azt sem vágom, hogy egy olyan borzasztóan egyszerû fõhõst mint a mariot hogy tudnak évtizedeken keresztül életben tartani"

Én new super mario bros-sal nagyon sokat szoktam játszani, volt amikor 7 órát és egy pályán 1.5 órát szenvedtem. Ez a mario fósorozatnak 14. része és még nem beszéltem spin-off részekrõl. Ennek ellenére nem mindig szoktam játszani.

Prody
Dehogynem! Hívj fel és mondom

kirol: ha HDTV-d van akkor hdmi kábelt igen. Ha tudsz valakivel játszani, akkor még egy kontroller is mehet.

kirol
Amúgy ha eljutok odáig, hogy meglesz a zsé és megveszem, akkor mit kell még vennem, ha nem csak magát a készüléket akarom nézegetni, hanem játszani is akarok rajta?

HDMI-HDMI kábet? Mást is esetleg?

Tudod jön PS-re a motion kontroller, amihez értelmesebb játékok lesznek mint arra a Natalra- ami elõtt csak ugrálni köll...

Izé...
A lottószámokat nem tudod véletlenül?

Papesz

Prody
Tudom annó Wii-vel sokat toltam (tavaly tavasz-nyár), de azóta már rég nincs meg😊 Bár kicsit bánom mert sok jó game jön, és a Metroid trilogy-t is végigvinnémmmmm

predator0
Én a helyedben azon a kétezer forinton nem spórolnék.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Szerintem is, ha objektív választ szeretne akkor ott is tegye föl a kérdését.

predator0
Nincs flém. Tények vannak. Van rá külön topik., több mint egy éve. Direkt nem nézem, mert nem érdekel a konzolosdinak ez a (számomra primitív) része, ahogy az xbox topik sem. Tudom, rohadjak meg én is, és mindenki, aki hasonlóképpen gondolkozik 😄 Puszicsá.

kirol
Hát azt tervezem igen. De ez 85k.
Ha meg veszek egy 120-ast (70k) + HR (13k) lehet jobban járok. Bár a 2k-t meg lehet megéri a nagyobb HDD.

Mindegy, mert a fizut úgy is meg kell várnom, meg remélem kapom mielõbb az adóvisszatérítést is. 😊

és most tedd fel ugyanezt a kérdést az xbox360-as témában is

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Szia! Én emlékszek rád wii sg fórumából. Mindig szoktál játszani a wii-vel? Kár hogy a wii sg fórum már nem olyan forgalmas, mint ez, de a wiihungary most is jó fórum.

Totti5
Vita nincs, tények vannak csak és megállapítások, amúgy nyugi nem kell flémelni.

predator0
Jaja, kár vitázni. Menjetek légyszíves a PS3 vs X360 topikba. Ezt komolyan 200 milliószor le kell írni?

Totti5
A Natal körül sokkal nagyobb a hype és a hírverés, mint a PS3 mozgásérzékelõje körül, ami azt jelenti hogy az MS sokkal jobban épít rá és többet vár tõle mint a Sony a magáétól, jelen pillanatban. Ezek tények, kár ezzel vitázni.

Azt meg hogy milyen játékok lesznek azt egyikünk sem tudja.

Lehet hogy igazad van kiegyenlített piac kapcsán! Egyébként viszonylagosan senkinek se lenne jó, ha az egyik monopol helyzetbe kerülne. Xbox-nak is megvannak az elõnyei, én ennek az ellenkezõjét nem állítottam, de amit írtam, azt interneten olvastam több helyen.

predator0
Havi rém.

Prody
JEA

zzeN
Mindenhol kell posta/futárköltséget fizetni, azt a 1-2 k-t kibírod. [url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=2624]Ilyet[/url] fogsz venni?

szerk.: Faszán lehet linkelni ÜK-nál... szóval a HR-es packot fogod megvenni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
(Most a GAME-et vettem példának )

Prody
Sajnos mindenhol van szállítási költség... :/

Ráadásul ez a szánalom, hogy UK-ban ingyen van a shipping, de ha MO-n rendelsz meg valamit 3km-re arrébb az már 1000FT. -Angliából 1000FT Mo-ra a szállítás, csak mellékesen.-

kirol
Nem tudtok olyan boltot, ahol ha veszek egy PS3-at meg 1 játékot, akkor ingyen kiszállítják hozzám?

Prody
Tudod jön PS-re a motion kontroller, amihez értelmesebb játékok lesznek mint arra a Natalra- ami elõtt csak ugrálni köll...
Tottival vigyázni mert true xboxfanboii érvek nélkû'
"X360 elõnye stabilan megvan" - ez mit jelent nálad?

Totti5
Kitõl veszi át? Wiitõl fényévekre van, x360 elõnye meg stabilan megvan, ami max kiegyenlítõdhet, de ugye még egy slim nem lesz ami nagyon megdobná és beindítaná a piacot, szóval marad a lassú lefaragás, ami tényleg nagyon lassú ( ami lehet hogy egyik hónapban a PS javára másikban a 360 javára dõl ) és ugye ne feledkezzünk meg hogy jön a Natal ami meglendítheti a 360 eladásokat szépen, vagy nem, de ugye ez a jövõ kérdése... az biztos hogy olyan uralom már nem lesz mint a PS2 esetében volt, hisz neki nem volt ellenfele. Gamecube bukta az xbox meg egy új konzol volt ami max hardwerben verte a PS2õt, de másban fényévekre volt. Hacsak nem nyúl mellé valaki, akkor kb kiegyenlített verseny várható a köv genbe is mint most.

zzeN
Itt egy lista a ps3-as exklúzív gamekrõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én a wii-t is ajánlani tudom, nekem az van.

De szerintem mielõtt döntesz, nézd meg a dolgokat alaposan, nem szeretnélek befolyásolni!
Üdv. J.

Gondolom azt tudod, hogy next gen konzolhoz (pl. ps3) ajánlott a HD tv. Én a wii mellett második konzolnak ps-t vennék, de ez nem azt jelenti hogy, az xbox rossz konzol. Xbox-nál vannak meghibásodások, de adnak 3 év garanciát!

Úgy látom az eddigi válaszok alapján hogy PS3 sokkal jobb mint a Xbox !!!
Köszi a segitséget Zzen,Prody,Goo,Akey

Az árban már nincs nagy különbség, ha multizni akarsz, akkor meg szinte egál (azonos felszereltséggel) a M$ LIVE elõfizetés miatt. A PS3-ban Blu-Ray olvasó van és multimédia központként is funkcionál. Mégis a legjobb indok egy gép vásárlása mellett az exkluzív címek. A PS3 esetében ezek a következõk: Uncharted, Metal Gear Solid, Resistance, inFamous, Ratchet & Clank, Little Big Planet, God of War, Wipeout, Motorstorm, Heavy Rain, Last Guardian, Yakuza, Killzone. Warhawk, MAG, Valkyria Chronicles, Demon's Souls és végül, de nem utolsó sorban a GRAN TURISMO!
köszi!
Üdv. J.

Szerintem a playstation 3-nál ugyanaz fog lejátszodni, mint ps2 esetében. Interneten olvastam, hogy 2011-re átveszi a vezetést a sony a konzolpiacon. Forrásokat nem akarok behivatkozni, mert nem tudom hogy azt lehet-e. Konkrét boltot is megtudnék nevezni, ahol jók az árak, de lehet hogy az reklám lenne és azt nem lehet, ezért adtam meg az árgép gyûjtõ oldalt.

Az www.argep.hu oldalon megtudod nézni árakat. Én annyira a 2 konzolt nem ismerem. De szerintem a ps3 jobb, mint az xbox. Little big planet és ratchet and clank széria nagyon jó szerintem. Ps3 szavatossága megbizható. De igazából nem szeretnélek befolyásolni, azért sem mert, idáig csak a wii-vel vannak tapasztalataim. Akció játék sok van a ps-en és vannak jó ügyességi platform játékai is, azokat fönt írtam. Szerintem azért is érdemes ps3-at venni, mert playstation egyre jobban jön föl, de ahogy mondtam nem szeretnélek befolyásolni téged.
Remélem tudtam segíteni! Üdv. J.

Alien!
nekem a nintendo repertoárja sosem érdekelt, mert egyszerûen nem az izlésem... azt sem vágom, hogy egy olyan borzasztóan egyszerû fõhõst mint a mario hogy tudnak évtizedeken keresztül életben tartani... utolsó nintendós stuffom egy delfines kvarcjáték volt a 80- as évek elején..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Azt egyikünk se gondolja komolyan, hogy a Wii fos. Egy remek konzol, amit éppen a zsenialitása gátol abban, hogy a hardcore gémerek konzola legyen. Ennek ellenére gazdaságilag nagyobb siker nem is lehetne és szélesíti a konzolpiacot is új játékosokat magához édesgetve. Annó én is NES-el kezdtem, de a PC után a PS volt a kézenfekvõ választás. A Nintendósokat meg tovább irigylem a Metroid miatt. <#finom>
Prody
PS3 65k 120gig

zzeN
PS3: 71 k
360: Arcade 40, Pro 50 és Elite 60 körül

Nézd meg milyen ex.-ek jönnek be, és úgy válassz!

Mennyi egy PS3 vagy Xbox 360??Melyik a jobb?Miért?
Bocs de nem nagyon vok tájékoztatott ezen a téren!

Az tény hogy ps-en látványosabbak, grafikailag jobban kidolgozottabbak a játékok, de ettõl függetlenül a wii jó konzol. A wii-n is sok érdekes, kreatív, látványos játék van. Igazából csak ennyit szerettem volna mondani. Üdv. J.

Szerintem a nintendonál ideális játékmennyiséget fel lehet halmozni kb 50-100 közötti játékokot. Ez szerintem a ps-re is igaz.

Szerintem ez a konzolháború olyan hülyeség, azt szerintem nem lehet eldönteni hogy melyik a legjobb, csak azt hogy jó vagy sem. Maga módján minden konzol nagyon jó, (de az is igaz hogy csak a 2 japán konzol tetszik nekem.) Nintendo gyermeteg meseszerû játékokra nagyon jó, attól függetlenül az van ps-en is pl Ratchet and clank, big little planet, stb. Az tény hogy multimédia terén jobb playstation, de ez nem is meglepõ, mert a sony mindig is jó volt a multimédiás gépek gyártásában. Az tény hogy a wii nem képes a HD-re, de nem mindenkinek van hd tévéje és az csak szerintem az akció játékoknál lehet nagyon fontos. A többinél a HD hiánya nem olyan zavaró. Én személy szerint az akció játékokat nem szeretem és a wii-re sok olyan játék van ami meseszerû és kicsit gyermeteg; én ezeket szeretem. A wii-s final fantasy az lehet hogy egy kicsit gáz, mert az valahogy nem illik a játék koncepciójához, de lehet hogy tévedek. Én hallottam azt hogy a wii-n vannak rossz játékok, de a két konzolnál a régi és új játékfelhozatalban van annyi játék, amivel meglehet találni mindenki számára jó játékokat. Szerintem a Gamecube se lenne rossz, ha mindig gyártának, de gyakorlatilag ez maga a wii.
Üdv. J.