PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 éve is ezt mondtátok, azóta elfogyott, butult, romlott?😊 én csak azt látom hogy egyre szebb és teknósabb játékok jelennek meg rá szóval a fogyás=lineáris növekedés, de úgy mondod mint ha a PS3 nem így viselkedne... gondolom te vagy a régenni konzolos, de ha én látom akkor neked pláne kellene, bár ehhez csak szem kell semmi más, a "kötelezõ" fanboy szemüveg nélkül.
"k*rvára örülök neki, hogy a Lost planet 2-õt a gy*kér dvd9 miatt vágdossák sz*rrá"
Csak azt ne mond hogy te bevetted! egy 7 órás shúter játék, ami ugyan azt a motort használja miért ne férne el? nevetséges érv volt, ami arra ment ki hogy elõre bejelentse a DLCket, amik két héttel a megjelenés után már ott lesznek... szó nincs a DVD kapacitás hiányáról, itt a DLC bevezetésének egy újabb szánalnasabb módszere és marketing fogása volt a mondandójának a lényege. Ha jól emléxem a LP1 PS3 portja elég horrorisztikusra sikeredett, pedig jóval késõbb jött ki rá.
GTA5. Inkább fusson normálisan ugye, fõleg PS3on ami szintén nem egy sikeres multi játék lett technó oldalon a 360hoz mérten ( GTA4 ), bár lehet régen volt és elfelejtetted. Ha nem fér rá 1 DVDre, kiadják 2re és kész.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Érdekesség hogy ezt írtad "A Japán piacon a PS3-hoz képest az X360 sehol sincs" erre írhattad volna a Cre is hogy a "Az Amcsi piacon a 360-hoz képest az PS3 sehol sincs", de ott már nem fogalmaztál ilyen szigorúan😊
Na mind1. Összességében a 360 vezet a Wii mögött persze, már ha valakinek ezek a számok számítanak és nem jött még rá hogy mind a két platform baromi erõs és kiegyenlített, szóval és senki sem aláz senkit és nem is fog.
Játszani kell mind a két géppel és a jó játékokkal.
Azt meg hogy milyen játékok lesznek azt egyikünk sem tudja."
persze hogy sokkal jobban épít rá, mert a wii piacot akarja nyírbálni....a HD szinten a box kezd elfogyni...k*rvára örülök neki, hogy a Lost planet 2-õt a gy*kér dvd9 miatt vágdossák sz*rrá...azt sem értem miért nem kapunk egyszerûen eltérõ verzát?!? gondolom van az a pénz amiért ne....nagyon kiváncsi leszek a Rockstar a GTA5 kapcsán mit tud kitalálni, mert így max egy dlc szintjén lesz a cucc...
Nem nehéz észrevenni a PS3 exek minõségén, hogy 2010-ben már egyszerûen kell a BD...És játékra is tökéletesen alkalmas(kivétel a b*zeráns U3 alapú multiplatform játékokat)...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A. A Japán piacon a PS3-hoz képest az X360 sehol sincs, a PS3 éppen a Wii-vel játszik fogócskát, majd egy fél éve!
B. Az EU piacon a PS3 leelõzte az X360-at, köszönhetõen a Slim sikerének.
C. Egyedül az amcsi piacon vezet a PS3 elött, igaz jelentõsen, ami világátlagban is módosítja a statisztikákat, azonban mindhárom piac eltérõ stratégiát követel.
Ön melyik területen él? A., B. vagy C.?
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
" azt sem vágom, hogy egy olyan borzasztóan egyszerû fõhõst mint a mariot hogy tudnak évtizedeken keresztül életben tartani"
Én new super mario bros-sal nagyon sokat szoktam játszani, volt amikor 7 órát és egy pályán 1.5 órát szenvedtem. Ez a mario fósorozatnak 14. része és még nem beszéltem spin-off részekrõl. Ennek ellenére nem mindig szoktam játszani.
kirol: ha HDTV-d van akkor hdmi kábelt igen. Ha tudsz valakivel játszani, akkor még egy kontroller is mehet.
HDMI-HDMI kábet? Mást is esetleg?
Tudod jön PS-re a motion kontroller, amihez értelmesebb játékok lesznek mint arra a Natalra- ami elõtt csak ugrálni köll...
Izé...
A lottószámokat nem tudod véletlenül?
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ha meg veszek egy 120-ast (70k) + HR (13k) lehet jobban járok. Bár a 2k-t meg lehet megéri a nagyobb HDD.
Mindegy, mert a fizut úgy is meg kell várnom, meg remélem kapom mielõbb az adóvisszatérítést is. 😊
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Azt meg hogy milyen játékok lesznek azt egyikünk sem tudja.
szerk.: Faszán lehet linkelni ÜK-nál... szóval a HR-es packot fogod megvenni?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ráadásul ez a szánalom, hogy UK-ban ingyen van a shipping, de ha MO-n rendelsz meg valamit 3km-re arrébb az már 1000FT. -Angliából 1000FT Mo-ra a szállítás, csak mellékesen.-
Tottival vigyázni mert true xboxfanboii érvek nélkû'
"X360 elõnye stabilan megvan" - ez mit jelent nálad?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Üdv. J.
Köszi a segitséget Zzen,Prody,Goo,Akey
Üdv. J.
Remélem tudtam segíteni! Üdv. J.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
360: Arcade 40, Pro 50 és Elite 60 körül
Nézd meg milyen ex.-ek jönnek be, és úgy válassz!
Bocs de nem nagyon vok tájékoztatott ezen a téren!
Üdv. J.