89387
PlayStation3
-
#75847 Kösz a választ. -
sipikacsa #75846 Üdv.
Sacred2. Mindenképpen. Nyomultam vele PC-n is, de megvettem PS3-ra. Az irányítása jobban bejön PS3-on.
Amit gáznak találtam, de senkitől nem kaptam választ:
1- nem netes multinál a második kontrollerrel ugyan be tudok állítani még egy playert - de a 2. karakternek nem tudsz már meglévőt kiválasztani, mindenképpen első szintől indul. Ebből olyan esik-kel karakter lesz mindenképpen, ha az első karakter level 18 felett van Nekem 50 fölötti karakternél a vendég player egyátalán nem élvezte a játékot...
2- ebben a módban nincsen tárgycsere a 2 karakter között, ergo nem is tudsz neki segíteni..
3 - ezt a második karaktert nem tudod elmenteni... 19-es szintig szenvedtünk vele mikor ez kiderült...
4- ha single-ben varázslónőt inditasz és jégre specializálódsz, akkor a tüskéket nem tudod "csokorba" kilőni - PC-n ezt az egérrel egész jól tudtad használni.
-
#75845 Pc-én kezdtem játszani Diablo 1-2 volt a kedvencem jelenleg nincs pc-ém és valami hasonló játékot keresek, lehet meg veszem a Sacred 2 még nem tudom vagy ahogy Seth mondja be újitok majd egy exclusive címre, és én is nagyon várom Dungeon Siege 3-at! -
0ckH4M #75844 Sacred 2 olyan mint a Diablo, a Demon's Soul elég szopatós, direkt arra megy, hogy meddig bírod cérnával :) Nekem egyik sincs meg, én a Dungeon Siege 3-t várom, valamelyik oldalon olvastam pletyka szinten, hogy majd jön. Az 1-1-ben olyan lesz, mint a Diablo. -
#75843 Ha olyat akarsz mint a Diablo akkor Sacred 2. A Demon's Souls -nak köze nincs ahhoz a stílushoz(ami nem jelenti azt hogy rossz, sőt), letennéd a hajad a nehézségétől :X
De ps3-mon miért akarsz olyan játékkal játszani ami megvan PC-re is és azon a legjobb ?
Ps3-mon játsz exclusive cuccokkal, ne pedig szar multicímekkel -
#75842 Hello
Ki próbálta már a Sacred 2 vagy a Demon's Souls? Nem tudok hogy melyiket vegyem meg a lényeg az hogy olyan legyen mint a Diablo, rengeteg fajta fegyver, tárgyak...stb de az rpg része is maradjon Diablos és ne legyen olyan bonyolult mint a Dragon Age (itt a szövegelést értem). Ha valaki játszott valaméken leírhatja a tapasztalatát. A válszokat köszönöm. -
#75841 Én még csak pc-n, de hiába kényszerítettem rá az élsimítást, nagyon recés maradt. -
#75840 Attól még van egy halom jó cím, hogy a mafia 2 nem lett olyan jó. Szerencsére a pc-m még elég jó, majd arra veszem meg. -
#75839 Hát én kipróbáltam mindhárom platformon és egyikre sem mondanám, hogy szar lett. De sorrendben PC, Box, PS3.
De pc-n meg ki kell kapcsolni apexet, mert különben kb 18 fps van csak. -
barcames #75838 mafia 2 hát ilyen szar grafikát:(
ez nem ér meg 13ezret majd ha lesz ilyen 4-5 akkor talán... -
buggyant #75837 tegnap én is leszedtem usa store-ról a mafia2 demót.
elindítottam, kaptam egy küldetést. loptam egy locsit, leráztam pár zsarut és ahogy odaértem a kijelölt helyre és kezdődött volna egy bejátszás csonttá fagyott az egész...
ígyhát hagytam az egészet a francba. eddig a NIER-t toltam, 66 óra játékidőm volt benne és egyetlen egyszer sem fagyott le.
szal ennyit a demo-ról, várom a véglegest, 4000 forint körüli áron majd megveszem. -
#75836 Boxon is sírnak, hogy akad és nem a legszebb a mafia2. Itt szerintem a konzolok lettek inkább leszarva. -
#75835 Nem tudom. Én is PC-n próbáltam először a Mafia 2-t, de PS3-on se olyan rossz. -
Hugh Hefner #75834 zseniális játékot találtam. ennél jobban a füvesekre nem lehet játékot írni. flower, van demoja -
ToM1113 #75833 Na látod, tanultál valamit :) -
#75832 Mert bunkó vagyok. -
ToM1113 #75831 Valóban :)
De te mikor tanulsz meg normálisan válaszolni a másiknak? Még ha olyan kérdést is tesz fel, ami szerinted egyértelmű...
Részemről ennyi.
További jó fórumozást! -
#75830 Én ugyan nem megyek szembe elhiheted...
Te ma például azt tanultad meg, hogy nem kérdezünk olyat, hogy egy Gran Turismo rész jó lesz -e... Hasznos nap volt!
-
ToM1113 #75829 Tudod a tipikus szembe mész a forgalommal séma. Nem ők a hülyék..... :)
De én nem akarok összeveszni... Csak ha te így viszonyulsz máshoz, te se várj jobbat. -
#75828 Látod, látod... de jól írtad, csak hisznek ;) -
ToM1113 #75827 Dirt 2 megvan. (PC-n) :)
De az olvasottak alapján ez egy nagyon jó játék lesz... -
ToM1113 #75826 mostmár olvastam előzetest, de azért köszi.
DanielT, eddig nem tudtam miért, most már rájöttem miért hisznek páran pofátlanul bunkónak :)
Csak így tovább :) -
Hugh Hefner #75825 hát figyelj, ha meg tudod szerezni a dirt 2-t olcsón, akkor nem sok szükséged lesz a gt5-re. az eddigiek elég nagy lebőgések voltak, kb annyi szimulációval mint töréssel
: ) -
#75824 nem mindegyik auto fog torni, kb 200 "csak". csak jelenjen meg novemberbe, mert megint azt mondtak a fejlesztok, hogy meg nincsenek keszen. -
#75823 Az orrod fog törni, ha ilyen kérdéseket teszel fel... -
ToM1113 #75822 A Grand Turismo 5 ről szeretnék kérdezni.
Fog benne törni az autó?
A Grand Turismo sorozatnak milyen híre van? (Jó játék lesz?)
-
kgy89 #75821 Ps2 joy jó hozzá csak venned kell átalakítót. -
barcames #75820 miért áldozott le??? -
#75819 csak a 60 gigas fat jatsza le a ps2es jatekokat, de az mar nagyon ritka, es az volt az a verzio amelyiknel a leggyakrabban jelentkeztek kisebb-nagyobb problemak, pl az olvasofej hibaja.
ha ujat veszel akkor vegyel slimet, de viszont akkor le kell mondj a ps2es jatekok futtatasarol. -
#75818 Reggel 6kor neztem es USa store fennt volt. -
Verseghy #75817 Üdv PS3 felhasználók!
Arra a két egyszerű kérdésre keresem a választ, hogy lejátszik-e a PS3 PS2-es játékokat és egy PS2 kontrollert rá lehet-e kötni és működőképessé tenni PS3-an. Történetesen egy Guitar Hero gitárról lenne szó.
Mivel tönkre ment a PS2-m gondolkodtam, hogy inkább PS3-at kéne venni, de a sok eredeti Guitar Hero meg egyéb játék miatt mégis a PS2höz húznék. Nos ha a gitárok nem is, de legalább a játékok mennének, már akkor is meggondolnám. Köszi a válaszokat előre is. -
#75816 USA store-on van fent, legalábbis reggel még csak azon volt. -
Dave0092 #75815 Én még mindig nem találom PSN-en a Mafia 2 demóját... mikor lesz elérhető? -
#75814 a PS3nak leáldozott és még vagy 3 évig biztos ezzel kell játszanunk :)
Egyébként vannak már pletykák az uj generációról? -
ToM1113 #75813 Most próbáltam ki PS3-on.
Szerencsére volt összehasonlítási alapnak a PC-s verzió, amit ugyancsak kipróbáltam.
Valóban a PC-s lett a legszebb/ legjobb.
PS3 on én a "vertival sinchronization" beállítást hiányoltam, vagy nem is a beállítást csak amikor forgatom a kamerát kicsit törik a kép.
Valamint a grafika is gyengébb a pc hez képest.
PS3 verzióba csalódtam, eddig úgy volt hogy megveszem ,de mostmár biztos vagyok benne hogy nem.
-
#75812 Na ja...maradnak az exkluzív címek :P -
#75811 Pc-n lett a legszebb, a ps3-as verzió természetesen lett a legszarabb. -
#75810 Na, reggel meló előtt játszottam pár percet a Mafia 2 PS3-as demójával... vagy én vártam túl sokat, vagy ez tényleg nem az igazi :S -
Chris Lowe #75809 Videogamesplus.ca
Kanadai oldal, viszonylag gyorsak, pontosak.
Más: Usastore update: CTR azaz CrashTeamRacing!
Szvsz simán a legjobb gokartos multis játék, 1 játékosként is élvezhető, de a csúcs a multi. -
buggyant #75808 sziasztok!
tud valaki olyan oldalt, ahonnan usa verziós játékokat tudnék rendelni és szállít normális áron magyarországra?