89387
PlayStation3
  • Felgolos
    Kösz a választ.
  • sipikacsa
    Üdv.
    Sacred2. Mindenképpen. Nyomultam vele PC-n is, de megvettem PS3-ra. Az irányítása jobban bejön PS3-on.
    Amit gáznak találtam, de senkitől nem kaptam választ:
    1- nem netes multinál a második kontrollerrel ugyan be tudok állítani még egy playert - de a 2. karakternek nem tudsz már meglévőt kiválasztani, mindenképpen első szintől indul. Ebből olyan esik-kel karakter lesz mindenképpen, ha az első karakter level 18 felett van Nekem 50 fölötti karakternél a vendég player egyátalán nem élvezte a játékot...
    2- ebben a módban nincsen tárgycsere a 2 karakter között, ergo nem is tudsz neki segíteni..
    3 - ezt a második karaktert nem tudod elmenteni... 19-es szintig szenvedtünk vele mikor ez kiderült...
    4- ha single-ben varázslónőt inditasz és jégre specializálódsz, akkor a tüskéket nem tudod "csokorba" kilőni - PC-n ezt az egérrel egész jól tudtad használni.

• Felgolos
    Pc-én kezdtem játszani Diablo 1-2 volt a kedvencem jelenleg nincs pc-ém és valami hasonló játékot keresek, lehet meg veszem a Sacred 2 még nem tudom vagy ahogy Seth mondja be újitok majd egy exclusive címre, és én is nagyon várom Dungeon Siege 3-at!
  • 0ckH4M
    Sacred 2 olyan mint a Diablo, a Demon's Soul elég szopatós, direkt arra megy, hogy meddig bírod cérnával :) Nekem egyik sincs meg, én a Dungeon Siege 3-t várom, valamelyik oldalon olvastam pletyka szinten, hogy majd jön. Az 1-1-ben olyan lesz, mint a Diablo.
  • Seth
    Ha olyat akarsz mint a Diablo akkor Sacred 2. A Demon's Souls -nak köze nincs ahhoz a stílushoz(ami nem jelenti azt hogy rossz, sőt), letennéd a hajad a nehézségétől :X
    De ps3-mon miért akarsz olyan játékkal játszani ami megvan PC-re is és azon a legjobb ?
    Ps3-mon játsz exclusive cuccokkal, ne pedig szar multicímekkel
  • Felgolos
    Hello
    Ki próbálta már a Sacred 2 vagy a Demon's Souls? Nem tudok hogy melyiket vegyem meg a lényeg az hogy olyan legyen mint a Diablo, rengeteg fajta fegyver, tárgyak...stb de az rpg része is maradjon Diablos és ne legyen olyan bonyolult mint a Dragon Age (itt a szövegelést értem). Ha valaki játszott valaméken leírhatja a tapasztalatát. A válszokat köszönöm.
  • FlyHigh
    Én még csak pc-n, de hiába kényszerítettem rá az élsimítást, nagyon recés maradt.
  • FlyHigh
    Attól még van egy halom jó cím, hogy a mafia 2 nem lett olyan jó. Szerencsére a pc-m még elég jó, majd arra veszem meg.
  • kirol
    Hát én kipróbáltam mindhárom platformon és egyikre sem mondanám, hogy szar lett. De sorrendben PC, Box, PS3.
    De pc-n meg ki kell kapcsolni apexet, mert különben kb 18 fps van csak.
  • barcames
    mafia 2 hát ilyen szar grafikát:(
    ez nem ér meg 13ezret majd ha lesz ilyen 4-5 akkor talán...
  • buggyant
    tegnap én is leszedtem usa store-ról a mafia2 demót.
    elindítottam, kaptam egy küldetést. loptam egy locsit, leráztam pár zsarut és ahogy odaértem a kijelölt helyre és kezdődött volna egy bejátszás csonttá fagyott az egész...
    ígyhát hagytam az egészet a francba. eddig a NIER-t toltam, 66 óra játékidőm volt benne és egyetlen egyszer sem fagyott le.
    szal ennyit a demo-ról, várom a véglegest, 4000 forint körüli áron majd megveszem.
  • FlyHigh
    Boxon is sírnak, hogy akad és nem a legszebb a mafia2. Itt szerintem a konzolok lettek inkább leszarva.
  • kirol
    Nem tudom. Én is PC-n próbáltam először a Mafia 2-t, de PS3-on se olyan rossz.
  • Hugh Hefner
    zseniális játékot találtam. ennél jobban a füvesekre nem lehet játékot írni. flower, van demoja
  • ToM1113
    Na látod, tanultál valamit :)
  • DanielT
    Mert bunkó vagyok.
  • ToM1113
    Valóban :)

De te mikor tanulsz meg normálisan válaszolni a másiknak? Még ha olyan kérdést is tesz fel, ami szerinted egyértelmű...

Részemről ennyi.
    További jó fórumozást!
  • DanielT
    Én ugyan nem megyek szembe elhiheted...

Te ma például azt tanultad meg, hogy nem kérdezünk olyat, hogy egy Gran Turismo rész jó lesz -e... Hasznos nap volt!

• ToM1113
    Tudod a tipikus szembe mész a forgalommal séma. Nem ők a hülyék..... :)

De én nem akarok összeveszni... Csak ha te így viszonyulsz máshoz, te se várj jobbat.
  • DanielT
    Látod, látod... de jól írtad, csak hisznek ;)
  • ToM1113
    Dirt 2 megvan. (PC-n) :)

De az olvasottak alapján ez egy nagyon jó játék lesz...
  • ToM1113
    mostmár olvastam előzetest, de azért köszi.

DanielT, eddig nem tudtam miért, most már rájöttem miért hisznek páran pofátlanul bunkónak :)

Csak így tovább :)
  • Hugh Hefner
    hát figyelj, ha meg tudod szerezni a dirt 2-t olcsón, akkor nem sok szükséged lesz a gt5-re. az eddigiek elég nagy lebőgések voltak, kb annyi szimulációval mint töréssel

: )
  • LeventeV
    nem mindegyik auto fog torni, kb 200 "csak". csak jelenjen meg novemberbe, mert megint azt mondtak a fejlesztok, hogy meg nincsenek keszen.
  • DanielT
    Az orrod fog törni, ha ilyen kérdéseket teszel fel...
  • ToM1113
    A Grand Turismo 5 ről szeretnék kérdezni.

Fog benne törni az autó?
    A Grand Turismo sorozatnak milyen híre van? (Jó játék lesz?)
  • kgy89
    Ps2 joy jó hozzá csak venned kell átalakítót.
  • barcames
    miért áldozott le???
  • LeventeV
    csak a 60 gigas fat jatsza le a ps2es jatekokat, de az mar nagyon ritka, es az volt az a verzio amelyiknel a leggyakrabban jelentkeztek kisebb-nagyobb problemak, pl az olvasofej hibaja.
    ha ujat veszel akkor vegyel slimet, de viszont akkor le kell mondj a ps2es jatekok futtatasarol.
  • Ombika
    Reggel 6kor neztem es USa store fennt volt.
  • Verseghy
    Üdv PS3 felhasználók!
    Arra a két egyszerű kérdésre keresem a választ, hogy lejátszik-e a PS3 PS2-es játékokat és egy PS2 kontrollert rá lehet-e kötni és működőképessé tenni PS3-an. Történetesen egy Guitar Hero gitárról lenne szó.
    Mivel tönkre ment a PS2-m gondolkodtam, hogy inkább PS3-at kéne venni, de a sok eredeti Guitar Hero meg egyéb játék miatt mégis a PS2höz húznék. Nos ha a gitárok nem is, de legalább a játékok mennének, már akkor is meggondolnám. Köszi a válaszokat előre is.
  • DanielT
    USA store-on van fent, legalábbis reggel még csak azon volt.
  • Dave0092
    Én még mindig nem találom PSN-en a Mafia 2 demóját... mikor lesz elérhető?
  • Tikal #75814
    a PS3nak leáldozott és még vagy 3 évig biztos ezzel kell játszanunk :)

Egyébként vannak már pletykák az uj generációról?
  • ToM1113
    Most próbáltam ki PS3-on.

Szerencsére volt összehasonlítási alapnak a PC-s verzió, amit ugyancsak kipróbáltam.

Valóban a PC-s lett a legszebb/ legjobb.
    PS3 on én a "vertival sinchronization" beállítást hiányoltam, vagy nem is a beállítást csak amikor forgatom a kamerát kicsit törik a kép.

Valamint a grafika is gyengébb a pc hez képest.

PS3 verzióba csalódtam, eddig úgy volt hogy megveszem ,de mostmár biztos vagyok benne hogy nem.

• n000rbi
    Na ja...maradnak az exkluzív címek :P
  • zzeN
    Pc-n lett a legszebb, a ps3-as verzió természetesen lett a legszarabb.
  • n000rbi
    Na, reggel meló előtt játszottam pár percet a Mafia 2 PS3-as demójával... vagy én vártam túl sokat, vagy ez tényleg nem az igazi :S
  • Chris Lowe
    Videogamesplus.ca
    Kanadai oldal, viszonylag gyorsak, pontosak.

Más: Usastore update: CTR azaz CrashTeamRacing!
    Szvsz simán a legjobb gokartos multis játék, 1 játékosként is élvezhető, de a csúcs a multi.
  • buggyant
    sziasztok!

tud valaki olyan oldalt, ahonnan usa verziós játékokat tudnék rendelni és szállít normális áron magyarországra?