PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Na nyomás vissza a gumiszobába!<#hehe>#hehe>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
BTW minek adsz fel csekket postán, nem egyszerûbb átutalni?
Más: Megismerkedtem ma a dualshock3-al belülrõl, sikerült ráöntemen egy kis tejet, utána a jobb analóg stick folyamatosan felfelé tolást érzékelt. 😄 Szétszedtem, kitisztitottam, és mostmár újra hibátlan. 😉
PSN: berghold
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nem érted mit akarok....
nekem a játék már megjott!csak a pénz nem érkezett meg neki!szoval érted én már hétfon megkaptam a játékot de õ a pénzt nem!
PSN ID:misi2mezei
még multhéten hétfon feladtam csekkel 40 eurot egy magyar címre(BC2-ot vettem) azt mondták a postán,hogy 3-5 munkanap amire megérkezik neki de még mindig nem érkezett meg neki😞
ilyenkor mit lehet tenni?ha bemegyek a postára miben tudnak segíteni?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De nem csak Schumacher, hanem az új csapatok és az új koreai pálya is most mutatkozik be elõször, ráadásul végre nem csak PlayStation-platformokon, hanem PC-n és Xbox 360-on is - a játékot ugyanis ezúttal a Codemasters birminghami stúdiója fejleszti. Az F1 2010-ben lesz Grand Prix, Championship, Time Trial és Carreer mód, de nem marad el a multi sem. Az EGO engine jóvoltából a látvány csillagos ötös (lásd az új, jó minõségû képeket), idõjárásváltozásra és az autók törésére is számíthatunk. Még egyszer: a játék szeptemberben jelenik meg.
(a képek már be vannak ide linkelve)
végre lehet tudni a megjelenési dátumot😛
Ezt rádughatom PC-re, vagy csak a PS3-on lehet tölteni?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most nem tudom még bekapcsolni a gépet, mert foglalt a tv. Így várnom kell estig.
Csak most jöttem rá, hogy a PS jelet kell megnyomni, és ekkor pirosan villog a 4 kis led, majd kialszanak.
Hát, szerintem -bár nem értek hozzá- ha be tudod kapcsolni a kontrollert és mûködik, akkor töltve van.
Az olvasónál vártam, hogy kijöjjön a tálca, erre behúzta. 😊 Ott vagyok a szeren.
A kontroller alapból töltve van, vagy tölteni kell?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mint azt mindenki tudja, a Codemasters március 17.-én fogja a médiának leleplezni a F1 2010-et. Azonban felfedtek részleteket, melyeket az Official Xbox Magazin megjelentetett a napokban, pár képpel együtt.
A négy oldalas cikkben, elõször láthatunk képeket a megjelenõ játékról, ahol szemügyre vehetünk pár kocsit, a box személyzetet, de az esõ effekteket is láthatjuk.
Sokaknak feltûnhet, hogy a képeken az autók a 2009-es évadot tükrözik. Ez azért van, mert még a 2010 szezon autói nem készültek el, így a 2009-es autókkal prezentálják nekünk, hogy mi is vár majd ránk.
A cikk megemlíti továbbá, hogy a játék nem csak arról fog szólni, hogy lenyomunk egy versenyt, és vége, hanem nyilatkozhatunk a médiának, beszélhetünk a szerelõkkel, csapattársakkal, és ezek mind-mind kihatással lesznek a karrierünkre, és a kapcsolatunkra a csapattal, így ha hibázik a csapat, jobb ha nem küldjük õket melegebb éghajlatra 😊.
Ezek azt a cél szolgálják, hogy a játék amit kapunk, reális legyen, és úgy érezze magát a játékos, mint ha tényleg egy valódi Formula 1-es pilóta lenne.
Részletek dióhéjban:
- A játék megjelenik majd PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra
- Összes 2010-es csapat,pilóta és pálya
- A pályákat laser-scan technikával modellezik le, így törekedve a realisztikára
- A játék a Codemaster EGO motorját fogja használni, melyet a Colin McRae Drit 2-ben is használnak
- A játékban lesz változó idõjárás
- A játékban nyilatkozhatunk a médiának, beszélhetünk a csapattagokkal, csapattársakkal, melyek hatással vannak a karrierünkre.
ezt találtam😊
mellesleg ha ez tényleg a játék akkor nagyon faszán fog kinézni😛
( alul a szöveg )
Azt hittem, hogy PAL vagy NTSC és kész. Mi ez a kód kavarás?
Steam: greyfox
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki tudná a megoldást, annak örülnék.
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82
szabad hely: settings-system settings-system info
(de még régebben amikor bejelentették, hogy 2009-ben csak wii-re és psp-re jön ki az f12009 akkor azt mondták, hogy 2010 márciusában adják ki az f12009 majd f12010 néven)
ha így van akkor elhiszem, hogy lesz játék belõle nemsokára.
"teljes verziós, promóciós kiadás" - ezek miben különböznek a nem promócióstól?
Nem eladásra szánt változat. Sokan lopkodják elfele és árulgatják õket. Persze valamibõl meg kell élni, ha már érettségije sincs az embernek.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A Sony sem akar lemaradni a többi nagy gyártótól, így õk is elkezdenek olyan asztali lejátszókat forgalmazni, ami kezeli az mkv-t. Hiába, hogy warez formátum, de a piac ezt diktálja!
PS3 ID: Csabesz82
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."