PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PlayStation Move a neve a motion controllernek 😄

PSN: berghold

Smithie
Elfogyott a hely a homár barátaid mellett?!<#ejnye1>
Na nyomás vissza a gumiszobába!<#hehe>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ezen nem csodálkozom, többet poéstán nem intézek ilyesmit, egyszer akartam egy MGS4-et venni utánvéttel, feladták, hozzám sosem érkezett meg...
BTW minek adsz fel csekket postán, nem egyszerûbb átutalni?

Más: Megismerkedtem ma a dualshock3-al belülrõl, sikerült ráöntemen egy kis tejet, utána a jobb analóg stick folyamatosan felfelé tolást érzékelt. 😄 Szétszedtem, kitisztitottam, és mostmár újra hibátlan. 😉

PSN: berghold

NEXUS6
Lehet, hogy ma megint bejelentenek valami új PS3 exkluzív játékot a GDC-n. Resi3, KZ3 esélyes.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Írjál ilyeneket, oszt mindjárt a tiéd lesz elásva!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

?
nem érted mit akarok....
nekem a játék már megjott!csak a pénz nem érkezett meg neki!szoval érted én már hétfon megkaptam a játékot de õ a pénzt nem!

PSN ID:misi2mezei

deep
Elmondják, hogy tõlük elment. Innentõl a címzett jóindulatára vagy bízva. Ez esetben úgy néz ki, megszívtad. Ez van. Máskor nézz utána kinek küldesz pénzt.
lenne 1 kérdésem!
még multhéten hétfon feladtam csekkel 40 eurot egy magyar címre(BC2-ot vettem) azt mondták a postán,hogy 3-5 munkanap amire megérkezik neki de még mindig nem érkezett meg neki😞
ilyenkor mit lehet tenni?ha bemegyek a postára miben tudnak segíteni?

Banano
A kertben el van ásva egy hulla.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kirol
Hát egy élmény ez a Heavy Rain. Csak 1 órát eltöltöttem azzal, hogy a házban mászkáltam, és még ki sem mentem a kertbe. Állat!

Totti5
Már jó ideje tudtuk hogy szeptember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szeptemberben kerül boltokba az F1 2010, mely a következõ Forma 1-es szezont dolgozza majd fel - igen annyira új, hogy lesz benne Schumacher is.

De nem csak Schumacher, hanem az új csapatok és az új koreai pálya is most mutatkozik be elõször, ráadásul végre nem csak PlayStation-platformokon, hanem PC-n és Xbox 360-on is - a játékot ugyanis ezúttal a Codemasters birminghami stúdiója fejleszti. Az F1 2010-ben lesz Grand Prix, Championship, Time Trial és Carreer mód, de nem marad el a multi sem. Az EGO engine jóvoltából a látvány csillagos ötös (lásd az új, jó minõségû képeket), idõjárásváltozásra és az autók törésére is számíthatunk. Még egyszer: a játék szeptemberben jelenik meg.
(a képek már be vannak ide linkelve)

végre lehet tudni a megjelenési dátumot😛

Rádughatod a PC-s USB portra is nyugodtan, én is azon töltöm
kirol
Biztos hülye kérdés, de a kontroller gondolom töltésre szorul.
Ezt rádughatom PC-re, vagy csak a PS3-on lehet tölteni?

Banano
Mért mondtad el neki..hagy mozogjon.<#vigyor2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

zzeN
Menübõl is kikapcsolhatod.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
De pancser vagyok! 😄
Most nem tudom még bekapcsolni a gépet, mert foglalt a tv. Így várnom kell estig.

Csak most jöttem rá, hogy a PS jelet kell megnyomni, és ekkor pirosan villog a 4 kis led, majd kialszanak.

DanielT
"A kontroller alapból töltve van, vagy tölteni kell?"

Hát, szerintem -bár nem értek hozzá- ha be tudod kapcsolni a kontrollert és mûködik, akkor töltve van.

kirol
Király, még kis hajtogatni való is van benne. 😊 Bár az furcsa, hogy a dobozon 18+ van, a lemezen meg USA 16+.

Az olvasónál vártam, hogy kijöjjön a tálca, erre behúzta. 😊 Ott vagyok a szeren.
A kontroller alapból töltve van, vagy tölteni kell?

Prody
Gz<#worship>

zzeN
Na végre!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Mától egy Heavy Rain PS3 Pack tulajdonosa vagyok!<#vigyor3>

5c0rp330n
megegy faszanyos gow3 reklam 😊

és itt van még 1 kép!

Új információk jelentek meg a Codemasters új játékáról, az F1 2010-rõl! Ha érdekel, olvass tovább.
Mint azt mindenki tudja, a Codemasters március 17.-én fogja a médiának leleplezni a F1 2010-et. Azonban felfedtek részleteket, melyeket az Official Xbox Magazin megjelentetett a napokban, pár képpel együtt.

A négy oldalas cikkben, elõször láthatunk képeket a megjelenõ játékról, ahol szemügyre vehetünk pár kocsit, a box személyzetet, de az esõ effekteket is láthatjuk.

Sokaknak feltûnhet, hogy a képeken az autók a 2009-es évadot tükrözik. Ez azért van, mert még a 2010 szezon autói nem készültek el, így a 2009-es autókkal prezentálják nekünk, hogy mi is vár majd ránk.

A cikk megemlíti továbbá, hogy a játék nem csak arról fog szólni, hogy lenyomunk egy versenyt, és vége, hanem nyilatkozhatunk a médiának, beszélhetünk a szerelõkkel, csapattársakkal, és ezek mind-mind kihatással lesznek a karrierünkre, és a kapcsolatunkra a csapattal, így ha hibázik a csapat, jobb ha nem küldjük õket melegebb éghajlatra 😊.
Ezek azt a cél szolgálják, hogy a játék amit kapunk, reális legyen, és úgy érezze magát a játékos, mint ha tényleg egy valódi Formula 1-es pilóta lenne.

Részletek dióhéjban:

- A játék megjelenik majd PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra

- Összes 2010-es csapat,pilóta és pálya

- A pályákat laser-scan technikával modellezik le, így törekedve a realisztikára

- A játék a Codemaster EGO motorját fogja használni, melyet a Colin McRae Drit 2-ben is használnak

- A játékban lesz változó idõjárás

- A játékban nyilatkozhatunk a médiának, beszélhetünk a csapattagokkal, csapattársakkal, melyek hatással vannak a karrierünkre.

ezt találtam😊

nem ugy volt,hogy 17-én leplezik le a játékot?😄
mellesleg ha ez tényleg a játék akkor nagyon faszán fog kinézni😛

Totti5
Elsõ HD képek.

( alul a szöveg )

greyfox
Az mé van, hogy haverom PAL uncharted 2-höz UK store-ról letöltött valamilyen extra multi mapot, és nem rakja be a pályákat mert "bces000727" kódú lemez kell hozzá?

Azt hittem, hogy PAL vagy NTSC és kész. Mi ez a kód kavarás?

Steam: greyfox

Csabesz100
Tárgytalan, megoldottam! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Egy kis segítség kellene. Most kezdtem el a God of War Collection-t. A GoW1-el játszok és elakadtam egy helyen. Tudom, hogy mit kellene csinálni, de mégsem megy. Remélem tudtok segíteni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még a játék elejénél tartok Athén-ban. Most volt az a rész, hogy lehetett választani, hogy jobbra vagy balra akarok menni. Én balra mentem. Egy helyiségben voltam, ahol folyamatosan jöttek ilyen nagy buzogányú lények. (nem tudom pontosan mi a nevük) Úgy kellett megcsinálni, hogy kõvé dermesztettem medúza fejével és úgy nyílt fel egy tolóajtó, amin ki tudtam menni. Eddig nincs is gond. Utána házak között megyek, majd a végén egy útzár és szakadék. Az útzárat szétütöm és be tudok menni a szakadékba, de itt nem enged tovább. Lóg a szakadék szélén egy kötél, abba kellene megkapaszkodnom, de sehogy sem meg. Ugrok kettõt, de nem fogja meg a kötelet. Mi lehet a gond szerintetek? Van valami trükkje, hogy fogjam meg a kötelet? Próbáltam úgy is, hogy ugrás közben megnyomtat a kört, de úgy sem jó! :-(

Ha valaki tudná a megoldást, annak örülnék.

Elõre is köszi!

5c0rp330n
dzsedi
1 konkrét valamire (video/demo/képv..) háromszög információ iksz
szabad hely: settings-system settings-system info

Azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom megnézni mi van a winchesteren és mennyi helyet foglal?

dave9004
meg egy tavalyi ferrari😄 jó képek mondhatom
Nincs textúra a BrawnGP felfüggesztésén.
Urramatyám! Arról a virgines képrõl már thumbnail méretben is látszik, hogy fék. <#wow1>
Egy hónapja publikusak az idei modellek. Hurkapálcikákkal kellett volna modellezniük az autókat vagy tették volna be a Wacky Races versenyzõit? Valszeg már megvoltak a lefújt PC/PS3/X360-as verzió modelljei és azokról készültek a képek. A Virgin meg a Brawn szponzora volt, idén meg õk a Mercedes, a Virgin meg a nevetség tárgya.
az egy az egyben a 2009 szezon aztán lehet 2010 néven jön ki.
(de még régebben amikor bejelentették, hogy 2009-ben csak wii-re és psp-re jön ki az f12009 akkor azt mondták, hogy 2010 márciusában adják ki az f12009 majd f12010 néven)
ha így van akkor elhiszem, hogy lesz játék belõle nemsokára.

Totti5
Ez jó kérdés. Elvileg 2010, de a képeken ott van a tavalyi Brawn is ami 2009es modell, illetve ott van egy Virgin ami idei modell, viszont Brawn pedig nincs 2010ben.

predator0
Divx-es filmekbe ágyazott feliratokat támogat (gy.k. nem filmre ráégetettrõl beszélek). AVIAddXSub-al fél pillanat alatt meg van.

"teljes verziós, promóciós kiadás" - ezek miben különböznek a nem promócióstól?
Nem eladásra szánt változat. Sokan lopkodják elfele és árulgatják õket. Persze valamibõl meg kell élni, ha már érettségije sincs az embernek.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Csabesz100
Nem fog kelleni neki a DL-es lemez, elég lesz a sima is!

És az FW 4.0-tól kezdve lejátssza a DVD-DL-re leripelt és kiírt PS3-as játékokat is. <#idiota>
Csabesz100
Errõl nem hallottam, de látok arra esélyt, hogy elõbb-utóbb az mkv fájlokat is fogja tudni kezelni a gép. Mondjuk ehhez akkor jó lenne, ha USB-rõl nem csak a FAT32-es vinyót ismerné fel! Mibõl gondolom?!
A Sony sem akar lemaradni a többi nagy gyártótól, így õk is elkezdenek olyan asztali lejátszókat forgalmazni, ami kezeli az mkv-t. Hiába, hogy warez formátum, de a piac ezt diktálja!

Kössz a választ most okosabb lettem ettõl!
vagy akar megtanulhatnal az adott nyelven (gondolom angol elsosorban)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hallott valaki olyanról hogy esetleg a jövõbeli rendszerfrissítésekbe beleteszik hogy támogassa az FW a felirat fájlkokat?Ideje lenne már!
igen.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Értem. Akkor maga a játék ugyanaz, mint a boltokba került verzió, ugye?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

meglehet, hogy csak egy sima atlatszo slim dvd tokban van a lemez. legalabbis az en teljes verzios, promos Resi2-m ilyen.