PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
amúgyis, szép nyelv a magyar, de ha valamit angolra találtak ki, akkor azt bûn magyarul élvezni. gondolok itt a manapság botrányos szinkronra, a fordítások minõségére. szerintem ebben az a botrány, hogy még ma is, 2010-ben elfogadható indok, hogy 30 éve neki nem az angolt tanították, hanem az oroszt (tippre itt egy ilyen sincs amúgy)
inkább megnézem hol lesz a legolcsóbb a GOW III <#nevetes2>#nevetes2>
Majd talán ha 9000Ft lesz postával együtt akkor beszélhetünk arról h majd nálunk veszem meg.
Rossz példa,de a benzin árát is fel lehet hozni..vegyük mondjuk 320FT-nak átlagba,és ezzel mit fognak elérni h állandóan emelik?Az összes kamionos/fuvaros/határ mentén élõk ,kint tankolnak.Plusz bevétel lesz ? Lesz persze valamennyi,mert a többség nem teheti meg h kint tankoljon,de közel sem annyi mintha nálunk mondjuk olcsóbb lenne mint ausztriában és akkor õk jönnének ide tankolni.Én egyébként már megbuherált kocsikról is hallottam nem rég amiknek, 200liter a tankja,és úgy mennek ki Ukrajnába.
Másik példa: regisztrációs adó ...van értelme?Persze , mért ne lenne szinte sehol sincs de nálunk legyen!
Következmény? -->Szlovák rendszám..ilyen egyszerû,plusz még azért van egy pár elõnye de azt hagy ne soroljam fel.<#vigyor2>#vigyor2>
Igazi körforgás ez,és mindenre van megoldás..akármilyen csúnyán is néznek az emberek.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
na most már tényleg kiváncsi lennék, hány darab PS3 tulaj van Magyarországon....
És be tudom lõni WPA2-re? Vagy hogy lehet netet rávinni kábel nélkül?
A legtöbb konzolbolt tojik erre, ami szintén nem baj, de ez megdrágítja a magyarországra gyártott példányok árát. Nomeg aztán a Sony totál leszarja hogy mi folyik itt, hisz 1-2000db játék nekik semmi és Õk csak azt nézik, hogy a hivatalos magyar vonatkozású szoftverbõl mennyit ad el magyarországon. Azt nem tudják mérni, hogy egyéb forrásból mennyi fogy, így se szinkron, se magyar felirat, se store, se semmi.
Bocsi, kifakadtam újfent. Csak nagyon utálom, hogy itthon semmit se lehet normálisan, hivatalosan csinálni..... 😞
www.digimomentsvideography.com
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Érdekelne, mennyit szoktak egy szállítmányból hozni? Azért nem vagyunk nagy piac, de gondolom 100-200-at min. nem?!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Csütörtöki csomagra még lehet jelentkezni, de az ingyenes szállítás nem garantált. Max SG-s kedvezményes... 😄
De nem eléggé!
<#mf1>#mf1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
inkább kutyámajom?
Felvágtam egy emberlónak a hasát
Levágtam egy kutyámajom farkát
Aztán egy küklopsznak kitéptem a szemét,utána meg egy ember fejét téptem le,amivel késõbb világítottam...
A legvége pedig Harry Pottere emlékeztetett,mikor repültek a seprûn.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
a BF1943-ban nem tudom megcsinálni a Best Squad trophyt😞
ezt a leirást találtam rola ha valaki lefordítaná nekem(nem webfordítoval)akkor azt megkoszonném😊
When the loading is complete press to start the game in a Squad, or you can make your own squad by pressing in the respawn view or press while playing then click on " My Squad ", here you can make your own squad.
The total points you and your squad members get must be the best at the end of the match, Stay with your Squad members because everything you do with them gives you more points then you do it alone or with non squad members.
You must be in the best squad on Wake Island, Guadalcanal and Iwo Jima.
GLITCH: Many people are having problem with this trophy, They got the Best Squad on all 3 maps and NO TROPHY.
SOLVE: Don't join a Squad and try to be in the Best Players on all 3 maps, You don't have to be 1st but in the BEST.
PSN ID:misi2mezei
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
8GB GDDR5
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most akarok PS3 -at vásárolni.
Ha minden igaz akkor 17.-étõl kapható lesz God of war 3 csomagolásban a konzol, magával a GOW3 játékkal.
Eddig nem is tudtam hogy az online játéknál, nem kell lóvét költeni mint xboxnál az aranykártyára.
Jók ezek az új vékonyított PS3-ak ?
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
8GB GDDR5
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
csak kár,hogy csak 30 percet lehet egyszerre játszani oszt elorol kell kezdeni😞
most néztem a magyar posta oldalát és azt írják,hogy kulfoldre elsobségivel 2-3 munkanap ma volt a 2 szoval már csak hétfore fog megjonni....
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wazz, akkorát néztem!!! <#eljen>#eljen>
na meg az installálás alatti origamizás is tuti. <#worship>#worship>