PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Jatekaim-on jópár hirdetésnél áll, hogy "teljes verziós, promóciós kiadás" - ezek miben különböznek a nem promócióstól? Csak annyi, hogy könyvecske nincs hozzá?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nincsen. BOXnal lehet, de a lemezt ott is benne kell tartani a gepben az inditas miatt, viszont utana mar a vinyorol megy a musor.
egyszerûen túl drága... nem éri meg megvennem drágábban, mert ez magyar boltból van. ez nem olyan, mint a magyar mezõgazdaság által termelt termék, ahol tényleg megrohad az ország, ha nem azt veszed. nem mintha számítana, de elméletileg. pont leszarom azt a pár boltost, akinek nem megy annyira a bolt, mert nem ott veszem meg, mert drágábban adja. külföldön is ugyanez megy, nehogymár azt higgyük, hogy egy német nem ezt csinálja, lol. dehogynem, csak egyszerûen annyival nagyobb piac, hogy ott már megéri, itt nem, hiába venné meg mindenki a sony által mért boltokban a termékeket, akkor sem lenne itt. utána lehet számolgatni, aki ezzel foglalkozik biztos tudja, hogy melyik éri meg jobban a magyar piacon, drágán adni, és kevesebbõl megélni, vagy alámenni árban a többinek, és több embertõl beszedni...

amúgyis, szép nyelv a magyar, de ha valamit angolra találtak ki, akkor azt bûn magyarul élvezni. gondolok itt a manapság botrányos szinkronra, a fordítások minõségére. szerintem ebben az a botrány, hogy még ma is, 2010-ben elfogadható indok, hogy 30 éve neki nem az angolt tanították, hanem az oroszt (tippre itt egy ilyen sincs amúgy)

jól fogalmaztál, igazi körforgás ez. kár is ennél jobban belemenni. <#zavart1>
inkább megnézem hol lesz a legolcsóbb a GOW III <#nevetes2>

Banano
Jó,majd ha 10k lesz itt is a játék mint kint akkor majd visszatérünk a dologra..de addig amíg 16-17 addig felejtõs.Minek fizessek többet ha kint olcsóbban is megkapom?Minden ország így áll hozzá..csak éppen a külföldiek érdekes módon olcsóbban kapják meg a gameket INGYEN postával és nincsenek rászorulva hogy tõlünk vagy bárkitõl is vegyenek...legutóbb pl BC2-t vettem külföldrõl postával együtt 8200FT-ért..nálunk mennyi? 9990 + 990 postaköltség...kicsi a különbség,mégis nekem megér annyit,mivel ha már két játékot veszek akkor egyet "ingyen kapok".
Majd talán ha 9000Ft lesz postával együtt akkor beszélhetünk arról h majd nálunk veszem meg.
Rossz példa,de a benzin árát is fel lehet hozni..vegyük mondjuk 320FT-nak átlagba,és ezzel mit fognak elérni h állandóan emelik?Az összes kamionos/fuvaros/határ mentén élõk ,kint tankolnak.Plusz bevétel lesz ? Lesz persze valamennyi,mert a többség nem teheti meg h kint tankoljon,de közel sem annyi mintha nálunk mondjuk olcsóbb lenne mint ausztriában és akkor õk jönnének ide tankolni.Én egyébként már megbuherált kocsikról is hallottam nem rég amiknek, 200liter a tankja,és úgy mennek ki Ukrajnába.
Másik példa: regisztrációs adó ...van értelme?Persze , mért ne lenne szinte sehol sincs de nálunk legyen!
Következmény? -->Szlovák rendszám..ilyen egyszerû,plusz még azért van egy pár elõnye de azt hagy ne soroljam fel.<#vigyor2>
Igazi körforgás ez,és mindenre van megoldás..akármilyen csúnyán is néznek az emberek.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kirol
Ja, akkor jó. 😊

egyébként meg fogalmam sincs, hogyan mûködik m.o.-on a szoftverpiac, valaki felvilágosíthatna. <#vigyor>

predator0
Alapból van benne wifi támogatás, és felismeri a wpa2-t.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

nekem nem az a bajom, hogy nem tudok angolul. a nyelvvel nincsen problémám. jobban zavar az, ahogy ez az ország mûködik, "mindenki" tolja az okosságait, ott csalunk/lopunk/hazudunk ahol tudunk. ha lenne egy kezdeményezés, hogy "na gyerekek, egy éven belül lesz store, ha mindeki a sony magyarországtól veszi a szoftvereket/hardvereket", akkor se menne bele senki, mert egy dolog hiányzik az emberekbõl, a bizalom. nekem pl. tök mindegy lenne, hogy kinél hagyom ott a játék árát x havonta.
na most már tényleg kiváncsi lennék, hány darab PS3 tulaj van Magyarországon....

kirol
A PS3 az ilyen USB-s WiFi vevõt felismeri: TP-Link TL-WN620G?
És be tudom lõni WPA2-re? Vagy hogy lehet netet rávinni kábel nélkül?

teljes mértékben egyetértek veled. én is utálom, hogy európa kb. ausztriáig tart. meg azt is, hogy én vagyok a hülye, hogy ps3-at vettem és nem xboxot, mert erre meg kell vennem a játékot. LOL ez is milyen hozzáállás... sajnos ilyen országban élünk...

cloud.strife
Hehe, na persze. Jó ha 30-50db elfogy. Sajna sok a bolt, sok esetben ugye kintrõl hozzák, ami okés is, de hivatalosan csak azokat a szoftvereket lehet magyarországon árulni, aminek a dobozán van magyar szöveg és a füzetben is van magyar rész.
A legtöbb konzolbolt tojik erre, ami szintén nem baj, de ez megdrágítja a magyarországra gyártott példányok árát. Nomeg aztán a Sony totál leszarja hogy mi folyik itt, hisz 1-2000db játék nekik semmi és Õk csak azt nézik, hogy a hivatalos magyar vonatkozású szoftverbõl mennyit ad el magyarországon. Azt nem tudják mérni, hogy egyéb forrásból mennyi fogy, így se szinkron, se magyar felirat, se store, se semmi.

Bocsi, kifakadtam újfent. Csak nagyon utálom, hogy itthon semmit se lehet normálisan, hivatalosan csinálni..... 😞

www.digimomentsvideography.com

zzeN
God of War 3 GT Review.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Hihhíííí😊

Érdekelne, mennyit szoktak egy szállítmányból hozni? Azért nem vagyunk nagy piac, de gondolom 100-200-at min. nem?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Remélem enyém is belefér, sajna csak most láttam hogy a mailben meg kellett erõsíteni a rendelést, fraaanc. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

cloud.strife
Ha jól látom az elsõ szállítmány utolsó darabja épp a tied... 😄 Már csak érjen ide.... 😄

Csütörtöki csomagra még lehet jelentkezni, de az ingyenes szállítás nem garantált. Max SG-s kedvezményes... 😄

zzeN
Ment is a rendelés, remélem jut még az 1. szállítmányból😊.

cloud.strife
Elvileg holnaputántól, de lehet már holnap...... 😄

DigiCenter

Áron alul ( 5000 ) jutottam egy Ps3-as Star Oceanhoz és nem bántam meg. Ma elkezdtem vele játszani és mire észrevette már 4 óránál tartottam. Játszatja magát. Az ilyen jó. A szereplõk ( legalábbis akiket eddig megismertem ) jók és a történet is érdekes bár még eléggé az elején van. A Harcrendszer bár Real Time de mégis sokkal élvezetesebb ls hangulatosabb mint a Final Fantasy XII-nél. Eddig bejön.
NEXUS6
Én is azt mondom: az élet kemény!
De nem eléggé!

<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ugyan Pityu, ennél sokkal durvább dolgok vannak a való életben.

most majom vagy medve? <#vigyor>
inkább kutyámajom?

Banano
Na leszedtem a GOW 3 demóját..érdekes lett azt kell hogy mondjam,és egyben gusztustalan is.
Felvágtam egy emberlónak a hasát
Levágtam egy kutyámajom farkát
Aztán egy küklopsznak kitéptem a szemét,utána meg egy ember fejét téptem le,amivel késõbb világítottam...
A legvége pedig Harry Pottere emlékeztetett,mikor repültek a seprûn.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

valaki segítene?😊
a BF1943-ban nem tudom megcsinálni a Best Squad trophyt😞
ezt a leirást találtam rola ha valaki lefordítaná nekem(nem webfordítoval)akkor azt megkoszonném😊

When the loading is complete press to start the game in a Squad, or you can make your own squad by pressing in the respawn view or press while playing then click on " My Squad ", here you can make your own squad.
The total points you and your squad members get must be the best at the end of the match, Stay with your Squad members because everything you do with them gives you more points then you do it alone or with non squad members.
You must be in the best squad on Wake Island, Guadalcanal and Iwo Jima.

GLITCH: Many people are having problem with this trophy, They got the Best Squad on all 3 maps and NO TROPHY.

SOLVE: Don't join a Squad and try to be in the Best Players on all 3 maps, You don't have to be 1st but in the BEST.

PSN ID:misi2mezei

akkor oké, sejtettem. köszi!

Csibe001
Én elõrendeltem HMV-rõl a kartondobozos special edition-t, s ahhoz jár egy kód amit felhasználva kaptam meg a cuccokat letölthetõ formában.

te elõrendelted és kaptál hozzá valami kódot? mert én nem, én múlt héten csütörtökön vettem meg...

Csibe001
Helló, nekem sikerült, semmi gond nem volt, lejött amit írtál az is meg a dinamikus háttér is.

mikisanzi
thx

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

gratulálok

8GB GDDR5

heavy rain-t játszók! sikerült valakinek leszedni a játékban található downloadable contentet? azt hiszem Heavy Rain: Chronicle One - The Taxidermist a neve. mert én UK acc. alól rányomtam, és egy tök üres store oldalra dobott... <#confused>

Banano
Jók! És még március elsején is lehet õket használni!Szerintem megéri.

eddig nincs veluk baj (kop-kop-kop)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szevasztok !

Most akarok PS3 -at vásárolni.
Ha minden igaz akkor 17.-étõl kapható lesz God of war 3 csomagolásban a konzol, magával a GOW3 játékkal.

Eddig nem is tudtam hogy az online játéknál, nem kell lóvét költeni mint xboxnál az aranykártyára.

Jók ezek az új vékonyított PS3-ak ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

szevasztok

8GB GDDR5

5 percet jatszottam vele, de az alapjan azt kell mondjam, hogy ugyanaz, mint a Marcenaries 2, picit szebb graffal, ejtoernyovel. delete.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Banyapapa
odaadom az én maradék 25 percemet,mert nekem 5 is rohadtsok volt belöle😄

Just Cause 2 demot probáltátok?😄nagyon állat!
csak kár,hogy csak 30 percet lehet egyszerre játszani oszt elorol kell kezdeni😞

amúgy meg követelem a magyar store-t!!! <#boxer>

köszi, ezt kipróbálom, mert a copying is prohibited, mikor másolnám a savegame-et...

predator0
A legegyszerûbb, ha uk account alól lépsz be a játékba, játékon belül a store-ba és úgy töltöd le a kiválasztott dlc-t. Aztán visszalépsz a magyarba és szépen játszol vele.

igazad volt😞
most néztem a magyar posta oldalát és azt írják,hogy kulfoldre elsobségivel 2-3 munkanap ma volt a 2 szoval már csak hétfore fog megjonni....

az e-penised növelésére, azon kívül semmire

Anubys
Lehet vele villantani haveroknak online. Meg van olyan, hogy egy játékban kapsz valami extrát, ha megvan egy adott trófeád egy másik játékból (pl. Wolfenstrine-ben +1000 kredit, ha végigtolod a PSN-es Wolf3D elsõ pályáját - amiért szintén trófea jár)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Jah még annyit, ha vennék egy headsetet a ps3-hoz, akkor csak elég rákötni a psre és már tudok neten játék közbe beszélgetni másokkal, vagy mást is kell elõtte csinálni?

Sziasztok! Nos az lenne a kérdésem hogy amiket trófeákat lehet gyûjteni játékoknál, azokat lehet valamire használni, vagy csak úgy vannak?, mert killzone2-ben elég sok mennyiséget összegyûjtöttem már 😊 A válaszokat elõre is köszönöm! 😄

eddig a legjobban az tetszett a heavy rainben, mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
madison felébred/harcol/elvágják a torkát, és kiderül, hogy rémálom volt...

wazz, akkorát néztem!!! <#eljen>

na meg az installálás alatti origamizás is tuti. <#worship>

és, ha eu-s a játékom, akkor a US store-os letöltések (epizódok) nem is fognak menni vele, ugye?

hmmm, köszi. akkor lehet, hogy majd a második végigjátszást csinálom a másik acc. alól...