89387
PlayStation3
-
barcames #76127 feltörték! -
sagjoz #76126 Sziasztok!
Segítségeteket kérem 2010 05. hóban beszereztem újonnan egy PS3 slimet, az utóbbi időben ha kontrollal akarom kikapcsolni a turn off után bejön a kép és le fagy/megfagy az egész. (heti szinten kb 8-10 órát használom)
-
#76125 google
elso talalat alapjan egyebkent nem fog menni, illetve valaki azt irta h nala mukodott, de csak voice chat-re es semmi masra. -
lamerrichard #76124 Hello.
Pár napja kérdeztem 3 kérdést a ps3-al kapcsolatban és nem nagyon akart senki válaszolni.
Legalább erre kérhetnék választ?
Ha meglesz a PS3-am és beledugnék egy Logitech G35 is a kormány mellé, akkor felismerné a konzol hogy azon kéne a hangnak kimennie? Mert ha igen akkor nem kellene 30k-t kidobnom egy digitális bemenetes hangkártyáért.
Ha valaki nem tudja a G35 egy elég komoly 7.1-es, USB-s, gamer füles.
-
ha nem menne -
#76122 Brutkó F1es gamma lesz most... -
#76121 Hát igen, a GT5 nagyon ott van. A Sony helyében szétszedtem volna 3-4 játékra és úgy adom ki, de ők tudják. Én szóltam!
-
Chris Lowe #76120 Mindegy lesz nekünk novemberben egy GT5 WRC liszenszel. Remélem leszenk fasza szakaszok és akkor majd ott lehet rallizni.
Egyébként nem értem se a F1-et se ezt. Évek óta nincs program, miközben mondjuk Tiger Woods minden évben kap egy új progit. Valszeg az autós játékokban nagyobb biznisz lenne. Biztos túl drága a liszensz.. -
#76119 Őöööö...
Megnéztem 1-2 videót a wrcből (kisbetűvel mint nemetsek). Ez kb szégyen kategória, de hogy nyugatiasan próbáljuk értékelni: még hihetetlen lehetőségei vannak, hogy tovább fejődjön szinte minden téren!!!!
-
#76118 Röviden: Sehogy. -
#76117 Szasztok.
Ha olyan monitorra szeretném rádugni(HDMI->DVI átalakítóval) a PS3-at amin van ugyan DVI aljzat de a monitor nem tudja a HDCP-t akkor nem ad le semmilyen jelet? Hogyan oldható meg akkor hogy rádugjam egy ilyen monitorra a PS3-at? -
#76116 hat ha a codemasters betartja azt amit igert es a Dirt 3 az europai kozonsegnek fog keszulni nem az amerikaiaknak akkor jo lesz. a WRC-t akkor meg jo lesz tolni a laptopon a koleszba.
-
#76115 minden esetre én bizakodva várom, hogy jó lesz és fergeteges rally élményt nyújt majd nekem! ( sajna a gameplay videók egy taliga szart sem érnek :-( )
minden esetre én várom a teszteket, és a pontszámokat, meg egy demo se esne rosszul, és meglátom lesz e rá keret vagy felejtős!
nagyon hiányzik már egy jó rally-s játék a mostani generációba! -
#76114 Az előző játékaik is igénytelenek voltak amik semmit nem tudtak felmutatni a liszenszen kívül pl a V8, egy tartalom nélküli, hibáktól hemzsegő műalkotás. Ami meg jó benne az sem mutat túl a közepes szintnél ( a többi ótós játékhoz viszonyítva ). SBK egy fokkal jobb, de ott is ugyan az a motor sok sok olyan dologgal ami csiszolatlan, de a vezetési élmény nem rossz full szimbe, igaz lehetne sokkal jobb kis finomításokal csak pl a kamerakezelés és egyéb dolgok teszik tönkre az egészet.
Ez a csapat nem csinált közepesnél jobb játékost hiába vásárolgatja meg a liszenszeket, ennyit tudnak. WRC alatt pedig ugyan az a motor van szóval kis előrelépésen kívül nem kell várni semmit, max talán a pályák jók lesznek ( igaz rondák ) és talán a vezetési élmény nem lessz rossz, de nem kell csodát várni.... a körítés meg, ugyan olyan unalmas mint az előzőekben. Sajnos ez a helyzet. -
#76113 Én aztán nem keveredtem sehova, mindössze az eddig már vagy 5 részt megért WRC sorozat újabb fejezeteként tekintek a WRC 2010-re.
Aztán persze, lehet, hogy szar lesz.
Ellenben a Dirt 1-2-t ismerve, a 3 hatalmas eséllyel egy orbitális bűzlő szarkupac lesz: nekem.
És mivel mindkettőt lesz alkalom kipróbálni, az majd eldönti a tényleges helyzetet. -
#76112 A kiindulási pont nem a PS2es WRC volt, aminek semmi köze a mostani WRChez a képhez, és videóhoz sem. Vagy te keveredtél bele, vagy én nem értem:) -
#76111 Ja. Az árokásás közben folyamatosan megy a mobilnet és fél szemem a képernyőn.
1. Nem a két trailer alapján írtam véleményt, hanem a két sorozat előéletének ismeretében.
2. Nem azt írtam, hogy sokkal jobb, hanem, hogy ÉN 100 többre tartom.
-
Chris Lowe #76110 Minden tiszteletem a tied, megint nem kellett még 10 perc sem a válaszra. Hasznos lehet az életed, jó sok dolgod lehet...
Egyébként mit nem értesz?
Leírtad a meg nem jelent játékról 2 trailer alapján, hogy sokkal jobb mint a Dirt. -
#76109 Miva'? -
Chris Lowe #76108 copy:
Sokat nyomtad az előző WRC részekkel ugye?
mert csak a Dirt-ből nehezen megállapítható, hogy az 100%-al több. -
#76107 DIRT 2 nem is WRC játék, de attól mert egy béna brigád megvette a WRC liszenszet még a játék ugyan olyan közép/alsó szar lesz mint pl a V8 Supercars amit legutóbb adtak ki. Egyedül a jó kezelhetőség mentheti meg, de nem jósolok neki 5 pontoknál többet, mert a grafika max generáció elején lett volna jónak mondható, a hangok borzalmasak, a körítésről pedig annyit hogy az előző játékaikba sem volt semmi átütő. -
#76106 100x többre tartom mint a pistike Dirt-et. -
#76105 azért ez erős volt....nekem dirt2 nem jött be... lehet hogy szép volt meg minden, de semmi köze a WRC érzéshez, versenyekhez....egy igazi rally játékra vágyom már mióta... -
#76104 Szerinted az AA cím? -
#76103 A "közepes alá lesz" jóslatból, amit csípőből nyomtál. -
#76102 Ez hogy jön ide? -
#76101 Sokat nyomtad az előző WRC részekkel ugye? -
#76100 GT5el jobban jársz, nomeg majd a Dirt 3. Ez a WRC max közepes alá lesz, ha az irányítást nem szurják el. -
buggyant #76099 WRC 2010. megjelenik 2010. október 08.
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mSpB1tFQ50I
-
#76098 Kövezzetek meg de ez micsodA ? :D -
#76097 trailer alapjan a grafika nem tunt ilyen jonak.
ezt tuti megveszem. -
Bebi07 #76096 atyavilág
már csak az irányításnak kell jónak lennie és fasza lesz -
#76095 WRC
-
#76094 6-7-nél többet nem adok egy játékért, de ami 6e az már gow3. -
Papesz #76093 Annyiba akkor sem került, amikor frissen jelent meg. Szerintem kifejezetten rossz vétel volt tizenháromezerért. -
ToM1113 #76092 gamestore.hu -
#76091 sztetek melyik boltban erdemes most ps3-at venni, melyik fajtat erdemes? fat/slim? (sztem inkabb utobbi)
van itt mar 2500-as/2100-as szeria vagy meg csak 2000-es? -
ballor #76090 Igen.
Igen.
Csak Fat-ra formazd. Ott meg 4 GB-os korlat van. -
#76089 szerintem nem fog működni, de nem vagyok benne biztos. Az én vinyómat minden esetre nem fogadta el, az egy USB 2.0s notiwincseszter volt ugyanugy
-
Rinike #76088 Sziasztok.Egy ilyen winyót tudnék csatlakoztatni a ps3hoz? A szmítógépemhez is használnám, de néhány filmet szívesen néznék ps3-mon, alkalmas lenne rá?