PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BadCompany 2 mien PS3-on?Igazából ez érdekelne.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Natalt meg nem kell szidni, majd kiderül milyen lesz és az is hogy a Sony avagy az MS tudja majd jobban eladni a tábornának, és fõleg attól függ hogy mit szeretnének belõle kihozni, mely tábort célozzák meg illetve akiket becéloznak azok vevõk lesznek e rá.
ÉN NEM TENISZEZNI AKAROK, HANEM SOCOM4-ezni, és olyan nem lesz Wii-re... tehát már itt a Sony nyert nálam és a többi játék miatt is, amiknek kb U2 grafja lesz és sokkal jobbak lesznek mint a gyerekes Wii játékok
És a wii kontroller kurvávra pontatlan (volt Wii-m, egyedül a Resident evil 1 volt jó arra a konzolra)
...tehát nekem JÁTÉK kell és nem egy "party" szar mint a Wii...
Natalt meg hagyjuk a picsába, mert az is olyan lesz, hogy 2 hétig húúúúúdekurvajó, aztán mindenki félredobja, mert hol a kontroller amivel iránytom a karaktert?????????????
ezek a sport játékok meg lejártak már, max partyban jó kéthetente egyszer... -.-
mondjuk nem hiszem hogy sikeres lesz, akinek ez kellett, az vett már wiit, ráadásul a nintendo brandek ezerszer erõsebbek, mint a sonyé az ilyen casual rétegnél
A játéknak már az elsõ fél órája felülmúlja epikségben az elõzõ két játékot. Bele se merek gondolni mi jöhet még.
Majd akkor tudod meg hogy milyen pontos ha lessz rólla egy teszt vagy saját magad kipróbálod.
Ehhez képest a Sony megoldása legalább tényleg profin követi a mozdulatokat, így a fejlesztõkön múlik, hogy mit tudnak vele kezdeni. Egy minijáték válogatáson túl ugyanakkor nem sokra számítok.
Lehet hogy nem is lessz sokkal jobb mint a wii megoldása videók alapján ezt elég nehéz eldönteni.
Majd meglátjuk.
Van ps3-am xbox360-om és pc-ém is.
Úgyhogy ne magyarázzál nekem .
Ott tartunk hogy már az embernek nem lehet véleményt se nyilvánítania valamirõl ,mert rögtön le hülyézik.
Na ez szép!
Wii ezek után elmehet a picsába, a Natal meg WTF???
Szánalmas vagy hülyegyerek... gondolom konzolt még nem láttál élõben.
ui: szerintem iszonyat jól néz ki a Move kontroller 😊
A Wii egy szánalmas vicc, a Natal nem kevésbé.
Megnéztem a ps move kontrolert és elég nagy koppintás ez szinte ugyan az mint a wiis megoldás csak valszeg valamivel pontosabb de az is csak azért mert késõbb jelent meg.
A gömb a végén pedig egyenesen undorító.
Nagyon kreativ srácok dolgoznak a sonynál.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PSN: berghold
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ez normális?