PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fapuma1977
A tököm kezd tele lennni a folytonos "még ezt vegyél ,még azt tedd bele a pc-dbe "hogy egy játék elszaladjon rajtaezért elgondolkodtam egy konzol beszerzésén.Szerintetek létezik már hogy gamepad+egérrel lehesen játszani konzolon?PS3-on.Nem tudom hogy tudnék átszokni erre a joyos megoldásra.Van köztetek olyan aki pc-röl jött át konzolra?
A BadCompany 2 mien PS3-on?Igazából ez érdekelne.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Totti5
Ez egy külön szekció lesz mind a Sony, mind az MS részérõl is. Party játék, mint egy Gitár Hiró. Én a letölthetõ tartalmakban látom a dolgokat ( XBLA, PSN szekció ), egyszerû élvezetes miltuplayer játékokhoz. A rendes lemezes játékokat nem fogja befolysolni. Lehet egyes fejlesztõk beleteszik támogatásként, de ennyiben ki is fog merülni a dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fapuma1977
Szisztok!

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Nagy fejtörést fog még okozni ez a Move a SONYnak. Ha nem teszi kötelezõvé a használatát, akkor a Move nem fog fogyni, ha meg mégis rákényszeríti a fejlesztõket, akkor meg a játék nem fog fogyni. És kéne még a repertoárba egy Move Fit is, hogy milliós példányszámban fogyjon. <#crazya>
Prody
Jó, túloztam egy kicsit csak felidegesit egykét.... de részben igazam van

Totti5
"miknek kb U2 grafja lesz és sokkal jobbak lesznek mint a gyerekes Wii játékok" azért ez túlzás, valszeg nem az Unchartedek fogják kihasználni, hanem inkább fless játékok HDban, letölthetõ címek stb...

Natalt meg nem kell szidni, majd kiderül milyen lesz és az is hogy a Sony avagy az MS tudja majd jobban eladni a tábornának, és fõleg attól függ hogy mit szeretnének belõle kihozni, mely tábort célozzák meg illetve akiket becéloznak azok vevõk lesznek e rá.

Jó ötletnek tûnik. Kösz.
Majd ha lesz még ehy ilyen tokom kipróbálom! Kösz a tanácsot!

Prody
Még mindig nem érted te idióta?
ÉN NEM TENISZEZNI AKAROK, HANEM SOCOM4-ezni, és olyan nem lesz Wii-re... tehát már itt a Sony nyert nálam és a többi játék miatt is, amiknek kb U2 grafja lesz és sokkal jobbak lesznek mint a gyerekes Wii játékok
És a wii kontroller kurvávra pontatlan (volt Wii-m, egyedül a Resident evil 1 volt jó arra a konzolra)
...tehát nekem JÁTÉK kell és nem egy "party" szar mint a Wii...

Natalt meg hagyjuk a picsába, mert az is olyan lesz, hogy 2 hétig húúúúúdekurvajó, aztán mindenki félredobja, mert hol a kontroller amivel iránytom a karaktert?????????????
ezek a sport játékok meg lejártak már, max partyban jó kéthetente egyszer... -.-

DanielT
Okulj:

Elvileg ha hajszárítóval szépen melengeted elég korrektül lejön. Nem személyes tapasztalat, csak videót láttam róla.

Ne értsetek fére én nem azt mondom ,hogy szar az egész csak annyit mondok ,hogy ki kell várni a teszteket majd ki kell próbálni és akkor elválik hogy milyen is valójában.
habár ez a move ez egy pofátlan egy az egyben másolás, nem is értem, hogy melyik jogi kiskaput használták ki, azért 100 dollárért a ps3-hoz vehetsz egy wiit gyakorlatilag.

mondjuk nem hiszem hogy sikeres lesz, akinek ez kellett, az vett már wiit, ráadásul a nintendo brandek ezerszer erõsebbek, mint a sonyé az ilyen casual rétegnél

Na ez az! Én is szépen tárolom a játékaimat mert netán ha egyszer eladnám ne egy törött dobozos játékot adjak el meg jól is néz ki a borító. Erre Kibontom a motostorm 2-t a dobozból ponta tok közepén egy matrica! Elkezdem lekaparni hát fele nem rajt maradt( de ezeket lehetetlen is lekaparni)!!! Szerencsére tudtam egy tokot szerezni.

Totti5
Ha szar lenne akkor ugyan úgy lehetne látni mint a WIInél hogy szar...

Azért aki kitalálta hogy egy levakarhatatlan matricát ragaszt a doboz God of War 3 doboz közepére pont Kratos arcára azzal elbeszélgethetne a fõhõs és bemutathatná rajta látványos kivégzéseinek egyikét.

A játéknak már az elsõ fél órája felülmúlja epikségben az elõzõ két játékot. Bele se merek gondolni mi jöhet még.
Hát ha te a videókból meglátod hogy milyen pontos akkor bocs de tényleg hülye vagy.
Majd akkor tudod meg hogy milyen pontos ha lessz rólla egy teszt vagy saját magad kipróbálod.
Totti5
Voltak techvideók tavalyról is. Szinte tökéletes az egész, hacsak azóta nem sikerült lebutítani.

Mintha még nem láttunk volna olyat ,hogy ami a videóban volt egész egyszerûen csalás vagy hazugság volt.Ébredj már fel . Honnan a fenébõl tudod példáúl hogy amikor a játékos célzott nem volt valami célzásrásegítés.
Totti5
A Sonyé a legjobb, de az a játék felhozatal amit bejelentettek ugyan úgy az 1 hónap alatt öszedobott fless játék kategória, amivel én mint "normális" gémer nem vagyok hajlandó játszani mert semmi értelme. 8-10 éves gyerkõcök biztos odáig lesznek érte, mert az a szint. Wiin is a Dead Spacétõl meg Resitõl kezdõdik az értelmes játék, amihez jópofa az érzékelés és el lehet vele hülyülni ketten, csak ott ugye meg szánalmasan szar az egész rendszer hogy kisúj mozdulatokkal elvégez az ember mindent, így semmi értelme az egésznek.

DanielT
Egyetértek, az élvezeti értéke hosszú, de még középtávon is igencsak harmatos. Amikor megvettem EU premier napján (pénteken) a Wii-t, este kipróbáltam, 30 másodperc alatt kiderült, hogy egy szar kamu az egész, elcsomagoltam és hétfõn már az új tulajánál volt.

Ehhez képest a Sony megoldása legalább tényleg profin követi a mozdulatokat, így a fejlesztõkön múlik, hogy mit tudnak vele kezdeni. Egy minijáték válogatáson túl ugyanakkor nem sokra számítok.
DanielT
Ja, nem, mer' hülye vagyok és nem látom, hogy az történik -e a képernyõn amit a játékos csinál a kontrollerrel... <#wilting>
A wii tulajokat ugysem tudja magához csábítani a sony mert akik wiit vettek azoknak tökéletes az a mozgásérzékelõs kontroller és a grafika semm döntõ nálluk.
Hát a videókból biztos hogy nem tudod eldönteni.
Sztem túl van hájpolva a mozgásérzékelés. Jó, persze buliban jópofa, hogy hülyülhetünk a bowlinggal meg a tenisszel és a Natalnál se kell mindenki kezébe kontrollert adni, hogy aztán lehánnya, de amint kijózanodtunk, már nincs kedve az embernek a TV elõtt hadonászni. És ha megnézzük, hogy a Wiinél hány játékba van beleeröltetve a mozgásérzékelés, akkor már egybõl értetlenül állok az elõtt, hogy eddig mire vártak a fejlesztõk a Wii-s játékok HD-s portolásával. És akármennyire is lesz precíz a szerkentyû, új célközönséget nem ezzel lehet elérni, hanem forradalmi technológiával, legyen az bármennyire kiforratlan is. A sok tuskó amcsi úgy fog rávetõdni a Natalra, mint kiéhezett hajótörött Kiszel Tündére. Elég egy kamerát venni és egy új világ nyílik a játékos elõtt, persze csak elsõ látásra. De akkor már késõ, a pénz ki van csengetve, a M$ meg örül. Amondó vagyok, hogy a Move csak a veszteség minimalizálására lesz elég, elõnyt nem ezzel fognak szerezni... Talán a GT5-tel.
DanielT
Tizenkétmilliárszor jobb, ezt tökéletesen el lehet dönteni a videókból is.
Atz meg hogy ez hogy fog mûködni majd meglátjuk.
Lehet hogy nem is lessz sokkal jobb mint a wii megoldása videók alapján ezt elég nehéz eldönteni.
Majd meglátjuk.
Szerintem meg te vagy a szánalmas hülyegyerek.Azért mert a sony adja ki és te sony buzi vagy még nem egy úttörõ megoldás csak egy koppintás.Ezzel szemben a microsoft valami újjal ált elõ.
Van ps3-am xbox360-om és pc-ém is.
Úgyhogy ne magyarázzál nekem .
Ott tartunk hogy már az embernek nem lehet véleményt se nyilvánítania valamirõl ,mert rögtön le hülyézik.
Na ez szép!
buldozer99
Hali!

honnan tudok még ma szerzni Gow3-at?😊

pls segítsetek😊

Forca Barca

Prody
Aha, csak PS-hez sokkal jobb játékok lesznek sokkal jobb grafikával.

Wii ezek után elmehet a picsába, a Natal meg WTF???

Szánalmas vagy hülyegyerek... gondolom konzolt még nem láttál élõben.

ui: szerintem iszonyat jól néz ki a Move kontroller 😊

DanielT
Mégis az egyetlen mozgásérzékelõs eszköz lesz a generációban, ami valóban MÛKÖDIK.

A Wii egy szánalmas vicc, a Natal nem kevésbé.
Üdv!
Megnéztem a ps move kontrolert és elég nagy koppintás ez szinte ugyan az mint a wiis megoldás csak valszeg valamivel pontosabb de az is csak azért mert késõbb jelent meg.
A gömb a végén pedig egyenesen undorító.
Nagyon kreativ srácok dolgoznak a sonynál.
dave9004
én tegnap este vettem át:9
Csak azt nem értem hogy ha a Gow elméletileg 17-én jön akkor pár store hogyan árulja máris? Nekem például elméletileg holnap jön meg...
NEXUS6
Ez a Sánta Mónika, nem a sánta Klausz lánya a Rémszarvasok nevû pedofil motorosokból álló bandából?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha minden jól megy holnap én is megkapom. 😊 Végre kiderül miért nincsenek már manapság görög istenek. 😊
DoNorBi
Én negyed óra játék után épphogynem beszartam-hugyoztam magam alá,ez vmi hihetetlen!

Haverok, Buli, Fight Club!

Alien!
ehh.. a GOW3 minden képzeletet felülmúl...atomdúrva dolgokat mûvelnek szanta monikáék....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Az endwar 5.85 font shopto-n!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Nem tudom mi köze van a használt játékokhoz annak, amit írtam, de yeabitch...

PSN: berghold

Banano
Ja egy kicsit..amikor én vettem akkor elõtte 2héttel minden fórumot és oldalt átolvastam az elejétõl,és amikor már megvolt a gép már nem igazán merült fel olyan kérdés h "hol kell bekapcsolni".<#vigyor2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DanielT
Rohadt fárasztó vagy. Olvasd el a kézikönyvet.
kirol
Köszi! De akkor PS3-on miért nem így csinált?

Honnan látom akkor, ha fel van töltve?

Thundercore
ez normális.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

kirol
Most ráraktam a kontrollert a PC-re, hogy feltöltse, de csak villog egyszerre a 4 led. Nem úgy mint a PS3-on, hogy csak 1 égett folyamatosan.

Ez normális?

Prody
Prody
Ez iszonyat jó lesz, krvára várom már 😄 és szerencsére ünnep tájékán jelenik meg

Prody
Banano
<#ticking>Mi a problémád?<#idiota>

használtjátékpiac magyarországon. yeabitch