89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    ok, en vegig a move starter pack-rol beszeltem..
  • spatz
    Ez csak a Sport Champions játék ára, a csomagolás megvétozott most már ennyi a sima.
    http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3SP06-Sports%20Champions%20Move.html
  • 5c0rp330n
    azt a csomagot amiben Sports Champions van, nem hiszem. mellesleg a szallitas 3,5 font shopto-rol. viszont joval olcsobbnak tunik minden move-os cucc shopto-rol, ez nem rossz.
  • spatz
    Angliából is lehet rendelni, http://www.shopto.net/, 24,85 font és szállitás 2,5 font.
  • kgy89
    3.41 fw

Headset-et milyet érdemes venni?
  • kirol
    Mi most az aktuális firm verziószáma?
  • balee4
    Gyerekek ez a Castlevania hatalmas lesz, 0-day vétel lesz. Illetve az Enslaved és Vanquish is kurva jónak tűnik, asszem durván sokat fogok október-novemberben játékra költeni. :D
  • SD456
    Értem. Köszönöm szépen a segítséget! Szerintetek válaszol Iceakos most vagy már csak holnap ?
  • Silverford
    Jelenleg a feltöltőkártya a legegyszerűbb megoldás.Ha ez érdekel és tudsz utalni otpdirekten pénzt akkor keresd Iceakos-t és akár egy órán belül már szedhetnéd is.Más egyszerűbb gyorsabb megoldást nem tudok.
  • Bebi07
    ez mit is jelent pontosan?
    hogy nem scipteltek hanem valós idejűek...?
    kösz a választ
  • SD456
    Akkor semmiféleképpen nem tudom megvenni ?
  • Silverford
    Sajnos tényleg nem működik.Nemrég volt rá alkalom(kitudja mi miatt),hogy az USA mellett még a UK store is elfogadta.Mindkettőt kipróbáltam egyszerre működött.Aztán később jöttek az infók, hogy már megint nem jó.Legolcsóbb megoldás egy feltöltőkártya lenne.Igaz egyszerre 50 vagy 20 fontot kellene feltöltened de megfelelő helyről vásárolva 1 font ára nem a mostani 340 ft lenne.Egyedül még AMEX hitelkártyával lehetne vásárolni de azt még igényelni is kell meg lehet, hogy nem is lenne rá szükséged.
  • zzeN
    Nem lehet feltölteni, az összes kártya le van tiltva.
  • SD456
    Hi all!

Megszeretném venni PSN Store-ban a Castle Crashers nevű játékot de a Store nem engedi át utalni a pénzt. Mindig ezt írja: "The funds could not be added to your wallet." Visa kártyám van nem járt le, kaptam a bank-tól sms-t is, hogy -1ft. Gondolom ellenőrzik a kártyát. Valaki tudna segíteni ?
  • jaszy
    Jó game. Pár órám benne van a multiban.
  • kirol
    2-es van rajta.
    A száma pedig BCES 00797.
  • LeventeV
    a jatek boritojan.
  • LeventeV
    nezd meg hanyas zonaba tartozik. az oldalan, vagy a hatan kell legyen egy fekete negyzetbe egy szam 1, 2 vagy 3.
  • kirol
    A Heavy Rain DLC-t megvette valaki?
    Én angol store-on néztem, de ott a leírt kód nem azonos az én lemezemmel. Így inkább nem töltöm le onnan.
  • SD456
    Valaki nem tudja, hogy a Move demók amiket lemezen adnak a Starter Pack-hoz azok fenn lesznek-e a PSN Store-ban ?
  • Gideon Wieth
    Olyat Uncharted 2-ztem multiban :D Láncfoglalásnál a végén két perc alatt elfoglaltam egyedül az összeset halál nélkül 5 Killel. :D Öröm volt hallgatni az olasz kölyök káromkodását :D

Metal Gear Solid multiában van valami különleges mód?
  • MrTwister
    Köszönöm de ennyiért már nem éri meg mert az szállítással kb. 25 ezer HUF, annyiból meg itthon majdnem megveszem a kamera+move controller+játék triumvirátust igaz 2 részletben:-)
  • 5c0rp330n
    a linkeden le is irjak a lenyeget:
    "The Starter Pack is just what it sounds like. It includes the PlayStation Move controller, the PlayStation Eye camera, and one game called Sports Champions. You get all of that for only $99. However, the UK version of the same bundle, instead, isn’t getting a full retail game at all. According to a recent report with MCV, the UK bundle is actually going to be ship with nine demos, and not the same Champions title.

Instead, purchasers will get six snippets of retail titles like Sports Champions, The Shoot, TV Superstars, and Beat Sketchers. Amongst others. The UK Start Pack for Sony’s Move will be £49.99."

magyarul UK-ban (es gondolom rank is ez vonatkozik ill. europara nagyjabol) 50 font-ba fog kerulni a starter pack (ami olcsobb mint a kinti 100 usd-s ar), viszont csak demok lesznek hozza, nem lesz Sports Champions teljes jatek. ha olyat akarsz, usa-bol kell rendelned. pl innen
  • MrTwister
    Na végre újra élvezkedhetek a PS3-amon, eddig minden rendben vele kopp-kopp(aki nem tudná most jött szervizből és SLIM). Más. Beindította a fantáziám ez a PS Move nagyon, ilyet tudok előrendelni 15 ezer pénzért: Playstation MOVE Starter Pack, DE nekem ilyen kéne: PS Move amelyik tartalmazza ezt a Sports Champions nevezetű full játékot is!? Ilyet sehol nem találok itt Mo.-i boltokban! Ti nem tudtok ilyet előrendelésben valamerre?
  • LeventeV
    de nem fog, nyugi...
  • FlyHigh
    Mondjuk itt "faluhelyen" csak nem törik fel, de ha mégis akkor még egy eszköznek meg kellene jelennie gondolom.
  • LeventeV
    eleg. en is ugy hasznaltam. es kiprobaltam psp-vel es nem kapott jelet amig nem irtam be annak is a mac addresset.
  • FlyHigh
    nah megy minden faszán, az volt a baj a címnél, hogy a ps kettőspontokkal írta, routernek pedig kötőjelekkel kellett megadni a címet. MAC filter megy, más titkosítás nem kellene? Elég ez így?
  • LeventeV
    pontosan ugyanugy ird be a gepen a MAC addrest ahogy a ps3 irja. vonalastol mindenstol.
  • FlyHigh
    Már megvan, csak azt írja rá, hogy nem jó. Kezdőőőőőődik.
  • LeventeV
    lesz point-to-point rally a gt5-ben?
  • NEXUS6
    Ja a lényeg lemaradt, a törések nem scripteltek, legalább is bizonyos kocsiknál ahogy tudom, hanem valós idejűek!

Van aki valszeg erre fog játszani!

• Tikal #76175
    Lehet hogy a PS3 network settingsben?
  • NEXUS6
    Khmm...

Hát így fog kinézni a GT5 törésmodelje:

LINK

Nem tudom, hogy ezek után, hogy akadályozzák meg hogy az emberek roncsderbit csináljanak minden online játékból, csak mert olyan jól néz ki!
  • FlyHigh
    vagyis addressét
  • FlyHigh
    értem, és a ps3 mac andressét hol találom?
  • LeventeV
    van egy ip cim a leirasban amit beirsz a bongeszobe es akkor elered a router konfiguralasat. ott a wifinel a vedelmet kivalasztod, hogy MAC address alapjan szurjon. alul a listaba beirod a ps3 MAC addresset es kesz is. kesobb ha boviteni akarod akkor az uj keszulek MAC addresset hozzaadod a listahoz.
  • tihibaby
    Hát szerintam ha kijön a led,akkor az már halál....
  • FlyHigh
    vettem egy tp-link routert, hagyon tudom titkosítani a wifi-t, hogy csak és kizárólag a ps3-at fogadja wireless?
  • ToM1113
    hát az inkább megelőzés mint orvosság...