89387
PlayStation3
  • Hugh Hefner
    engem is zavar, hogy a tv-t ami a nappaliban van nem látom elég jól, hogy kivegyek minden apró részletet, nem minden játékra kényelmes. persze vana mire meg pont az a jó hogy tespedsz a kanapén.
  • Hugh Hefner
    segítek még egy picit. filmet egyáltalán nem kijelzőre tervezték, hanem moziban. ha van bőr a képeden egy Truffaut filmet megnézni tv-n, vagy monitoron, akkor egy picit sántít, hogy leszólod a monitort, mert nem arra tervezték. értem én, hogy véded a terméket amire kibasztál x ezer Ft-ot, de vannak határok
  • Gideon Wieth
    Leírom lassan, utoljára:
    Személyfüggő, ki hogyan játszik. Én jobban szeretek monitoron, mint tv-n. Ez van... Fogadd el... Nekem nincs több százezrem 42es TV-kre, játszottam rajtuk, sőt mozivásznon is játszottam, és képzeld, a monitor jobban tetszik... MIk vannak? Tehát hülye is vagyok meg hazudok is....

Kicsit be vagy szűkülve öreg... De bizonyára akkor PC-ket is Tv-re kell kötni... mert monitoron nem jó játszani...
  • Papesz
    Leírom lassan, utoljára:
    Nem ugyanolyan jó monitoron játszani. Aki mást mond, az vagy hülye, vagy hazudik.
  • Gideon Wieth
    Én tökéletesen értem... Az hogy TV-re találták ki lehet, de attól ugyanolyan jó monitoron játszani mint TV-n tekintve h lassan nem egy monitornak van közel olyan jó képe mint egy TV-nek :-) A játékélményen egyáltalán nem ront, max azoknak akik nem játszanak, hanem hibákra vadásznak... Ismerünk ilyet ? :P Nem keveset....
  • Papesz
    Nem nagyon értem mit akarsz mondani.
  • greyfox
    Egyetértek. Konzolozáshoz tv kell, egyszerűen így teljes az élmény.
  • Csokis
    Hopp, viszont nem pesti! Elnézést!
  • Csokis
    Tessék! A kép ne tévesszen meg, ez a PS3-as verzió (Model: PS3)!
  • sanyiute
    hi all srácok már végig néztem csomó boltot Platinumshop,576 stb. de nem találtam a Blizt the League 2(PS3)-őt valaki tudna segíteni honnan szerezhetném be? lehetőleg Budapesti boltból!
  • Hugh Hefner
    a porschet meg épp most elkészült útra, a jazzfelvételt bakelitre, a dubstepet drogra, a kontrollert kis kézre, sorolhatnám, ha nem úgy használod mind félmegoldás? hm? hm? nem
  • Papesz
    A konzolt tévéhez találták ki. Lehetőleg nagyhoz. Minden alternatív megoldás csupán félmegoldás.
  • Hugh Hefner
    hagyd, kereszteshadjáratot folytat a monitor ellen, igazából nekem mindegy, ő tereli tévútra az embereket, nem én járok rosszul, ha elhiszik.
  • Gideon Wieth
    Ezt én azért ilyen bátran nem jelenteném ki. 2233HD samsung monitorom van, PC távolságból játszom, és így is nagyon szép a kép, a grafika minden, nagyon ritka, hogy szemetszúróan ott legyen bármi probléma. Ha csak fullHD monitort tud megengedni magának, bőven jó :-)

De azzal nem vitatkozom, hogy valószínűleg, egy nagyobb átmérőjű TV-n jobb játszani, csak nekem arra kis szobámban nem nyílik lehetőségem :)
  • DanielT
    Nem, mivel a Ps3 játékok felbontásának általában köze nincs a fullhd-hoz. Messzebb kell ülni, hogy élvezhető legyen, de akkor meg kicsi lesz a kép. A képalkotás módja, a kép hatása is más egy monitornál, amit arra terveztek, hogy fél méteren belülről nézed, mint egy Tv-nél.

Fullhd monitornál legalább a képarány nem lesz torz.
  • Krisztiam #77033
    és ha full hd monitorom van? úgy sem jó?
  • DanielT
    Alattam elhangzott a pontos megoldás.

Ha keveset szánsz rá, akkor inkább vegyél használt HD ready tv-t mert monitoron csalódni fogsz, főleg, ha Pc távolságból tervezed nézni.
  • Freedy
    Rá tudod csatlakoztatni. HDMI-DVI kábel kell hozzá. Hangot meg a gyárilag hozzáadott kábelen keresztül tudod kivezetni.
  • LeventeV
    mit tudtok errol a tv-rol? LG 32LD420
  • dave9004
    és erre lehet ps3-t csatlakoztatni?
    ha igen, akkor milyen kábel kell hozzá?
    monitor
  • Hugh Hefner
    én már csak azon röhögnék ha kijönne végre Gran Turismo 5 USA JB PS3-HR és társai, képesek voltak bazeg addig tologatni ezt a játékot, hogy közben feltörték a ps3 rendszerét, az én garanciám közben lejárt, egy komplett gazdasági válság lement csak addig amíg a sárgák tologatták a megjelenést.
  • TothLaci
    Játsszál akkor az eredeti Need For Speed: Hot Pursuittal, telepítőt korszerűsítettem, grafikáját olyanra állítottam be, mint 3Dfx-es kártyán, és a hangulata is páratlan :D

Most gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e a GT5-öt, hiszen nálam van a Move, lehet, hogy inkább valami mozgás lesz helyette :P Remélem azért az a játék sem lesz csalódás.
  • tomi890125
    tisztelet a kivételnek!
  • Csokis
    Nem mindenki szereti a szimulátor/fél-szimulátor játékokat, ahogy én sem, így a GT5 sem érdekel.
  • Gideon Wieth
    ott a pont :D Am nekem még a GT5-tel is várni kell :D Előbb Assassin's Creed Brotherhood :D
  • tomi890125
    a tizenévesek közül valaki biztosan, de értelmes ember a nyakán a gt5 megjelenéssel miért költene valamiféle nfs-re? :D
  • Csokis
    Valaki megveszi innen a Need for Speed: Hot Pursuit-ot?
  • Gideon Wieth
    Jólvanna :D Hát vannak tudatlan emberek :D
  • n000rbi
    Ezt muszáj, a "másik oldalról" egy hozzászólás:

"ha megkérdezhetem milyen árben megy most egy Box ?
    hallottam most erről az új Kinect boxról?
    ezen futnak ugyanazok a gamet mint a simán?
    ha ez megjelenik akk olcsóbban lesznek a sima boxot?
    Érdemes e majd még sima boxot venni , ha ez megjelenik?
    olcsóbban lesznek majd a sima boxot? "

• dave9004
    értem. köszi!
  • DanielT
    Nem. A notebookon KImenet van, nem pedig BEmenet.
  • dave9004
    akkor a sima hdmi csatlakozóval nem fog menni ugye?
  • zsolt1983
    ha van video bemeneted pl. cinch akkor menni fog.
  • 5c0rp330n
    marmint a laptopot mint kijelzot hasznalnad hozza? nem fog szerintem sikerulni, nem is szokott egyaltalan barmifele kijelzo bemenet lenni laptopokon.
  • dave9004
    ps3-at lehet laptophoz csatlakoztatni?
    ha igen akkor hogyan?
    ilyenem van: laptop
    ha ehhez nem lehet annyi is elég a válaszban. kösz a választ
  • Totti5
    Szépen rájönnek majd hogy konzolon is mindent accounthoz kell kötni kódokkal ( pécén ennek sincs sok értelme mert 0day kint van minden szétkrekkelve 10 csapattól amihez nem kell acc és még az origi vásárló is azt használja, mert nem kell szopnia a brét a védelmekkel... ), mint pl a Fifa 11nél és a többi sportjátéknál, amit már most csak a premier ár fele alatt lehet eladni, hisz nem lehet vele multizni, hacsak nem veszed meg a hozzáférést liveról vagy psnről jó pár ezresért.

Ez kell nekünk? használt piac mozgatórugója a bontatlan piacnak is. Aki eladja a játékait sok esetben azért teszi hogy tudjon venni bontatlant. Sehol máshol még csak fel sem merül hogy káros lenne a használtpiac, pedig ott van pl a használt autó piac.
  • FlyHigh
    Jó, de ez sem a legjobb, hogy egy játékkal játszik egymás után 6 ember, de még így is jobb mint a letöltögetés.
  • DanielT
    Szebb, mert nem lesz azonnal ocsmány karcos a legkisebb érintéstől is.

Halkabb, mint az utolsó fat szériák, amik meg halkabbak voltak régebben, azok mára nagyrészt halottak, illetve záros időn belül azok lesznek.
  • TothLaci
    Legyen szebb, halkabb. Más nem is nagyon kellene.
  • DanielT
    Meg el se romlik olyan arányban.

Mi kellene még?