PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.youtube.com
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Amúgy nem láttam az elõzõ (3.21-es) update feature listjén a multitaskingolásos javítást említve - nekem úgy rémlik, a 3.15-ben ha zene lejátszás ment, a böngészõ vagy a képgaléria megnyitásakor kilépett a zenelejátszásból, a 3.21-essel már nem (de persze lehet, hogy csak rosszul emléxem)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Csongrád megyében keresek olyan helyet, ahol használt PS3-mat árulnak és esetleg beszámítanak PS2-t, vagy esetleg aki ráunt és szívesen eladná.
Már a GTHD-ban is volt tudtommal. Ettõl függetlenül nekem még újdonság.
"de nem lesz más magyar acc-al sem, nem?"
Magyar acc-al is brit zászló alatt futunk?
Hát az már a Prologoue-ban is van.
"Addigra kéne csinálni egy magyar accot is, mert a ghostnál zavar a union jack. 😛"
de nem lesz más magyar acc-al sem, nem? nekem prologue-ban az jött ki, hogy tökmind1 milyen accal nyomod.
Amúgy érdekes, hogy a versenysportban az összes japán és brit versenygép balkormányos. Még az is elõfordult, hogy Rob Huff panaszkodott, mert a Lacettije jobbkormányos. 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként nyílván ez az egész dolog csak belsõ nézet esetén érdekes (én így szoktam játszani, aztán lehet, hogy rájövök, hogy jobb máshogy), csak furcsáltam, hogy miért van ez.
Nem mind jobbkormányos, ahogy gondolom tapasztaltad, attól függõen, hogy melyik a kocsi elsõdleges piaca. Persze vannak itt is furcsaságok.
Azt hittem át lehet állítani valahogy, de nem találtam erre lehetõséget. Aztán arra is gondoltam, hogy biztos ilyen intelligens a játék, és azért jobbkormányos minden, mert UK acc-al nyomom, de ez sem vált be 😊
Szóval van valami, vagy nyugodjak bele?
Köszi,
G.
NTFS! 😊
vili27: valami irdatlan nagy az internet. És milyen jó, hogy segítenek nekünk a keresõk az eligazodásban. Nem mintha zavarna, hogy itt oktatnak ki fat32-bõl, de nehogy már ne tudd beírni google-be, hogy "mi az a fat32?". Még magyarul is megvan róla minden, ha nem menne az angol.
De igaza van DT-nek, bunkóskodni tényleg könnyebb, és jobban is esik!
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
de akkor azt mondjátok, hogy a szintén EU-s heavy rain-nel is csak a UK store-ról letöltött DLC fog menni???
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PS3 250gb PSN ID: olishort1
a vinyómat megtudom oldani hogy 4gigánál nagyobb fájlokat is rátudjak nyomni.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
PC-den lévõ tartalmat meg tudod jeleniteni a ps3 könyvtárában, és le is tudod játszani, talán még feliratokat is
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az .mkv pedig egy kiterjesztes amikkel a hdripek rendelkeznek. mivel a .mkv-val rendelkezo filmek biztos hogy illegalisan kerultek az emberek birtokaba ezert nem jatsza le oket a ps3. de vannak olyan programok amelyekkel atalkithatod oket.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
az mkv-t milyen formátumra kell konvertálni hogy a ps3 felismerje ?
a fat32 -vel kapcsolatban nincs infom.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
a külsõm WD My Passport Essential 500G
mi az mkv ?
- külsõ HDD csak fat32 lehet.
- Feliratot nem játszik le, csak ha bele van égetve...
- MKV alapból nem játszik le, át kell forditani, erre vannak progik.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
szóval letöltöm a laptopomra, szétpakolom, másolom a külsõ harddiscre, csatolom a ps3-ra bemásolom és hd-ben nézhetem a filmet.
k.... jó !
a god of war 3 végett vettem meg a masinát, nagyon elégedett vagyok vele.
A Blue-ray filmeket simán belehet másolni a harddiscre és megnézni ?
Ami netrõl letölthetõ blue-ray fimek, usbrõl bemásolom a harddiscre és már nézhetem is ?
köszi
vásárolt már valamelyikõtök DLC-t a fight night round 4-hez? mert én tegnap este megvettem a 2 champion packot a US store-ból, de nem mûkszik egyik acc. alól sem (HU, US, UK). valami olyat ír ki a játék FIGHT NIGHT STORE menüje alatt, hogy sajnos most nem mûködik a letöltés, próbáljam meg 48 óra múlva. UK acc alól, meg valami olyat írt ki, hogy nincs is DLC hozzá... <#boxer>#boxer>
van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettõ a kettõ ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.