PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcwolf
beírod a ps3 böngészõjébe:
www.youtube.com

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Elnézést, valaki tudna abban segíteni, hogy pontosan, hogyan tudnék nethálózaton keresztül ps3-on a youtube-ra fellépni, hogy azon is nézhessem a videókat? A válaszokat elõre is köszönöm!

Rosszul emlékszel, ment a zenelejátszás a böngészõ-képnézegetõ közben. Trófeanézegetés, videó vagy playlist szerkesztés közben áll le a zene.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Jajj, ne... remélem ez az update nem cseszi el megint a kontroller felismerést... a kettõvel ezelõtti pontosan ezt csinálta 😞((
sure
Hmm kicsit befosatott a mai system update (3.30), a letöltés, majd a szokásos reboot után elõször a kontrollert nem akarta felismerni (PS gomb megnyomása után csak bõszen villogott a 4 piros led), míg USB kábellel rá nem kötöttem a gépre (nem, nem volt lemerülve, még kb. 2/3-nyi kakaó volt benne), majd wirelessel nem akart csatlakozni (semmi hálózatot nem talált, scan-nel sem). Újabb reboot után már okés volt...

Amúgy nem láttam az elõzõ (3.21-es) update feature listjén a multitaskingolásos javítást említve - nekem úgy rémlik, a 3.15-ben ha zene lejátszás ment, a böngészõ vagy a képgaléria megnyitásakor kilépett a zenelejátszásból, a 3.21-essel már nem (de persze lehet, hogy csak rosszul emléxem)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sziasztok!
Csongrád megyében keresek olyan helyet, ahol használt PS3-mat árulnak és esetleg beszámítanak PS2-t, vagy esetleg aki ráunt és szívesen eladná.
"Hát az már a Prologoue-ban is van."
Már a GTHD-ban is volt tudtommal. Ettõl függetlenül nekem még újdonság.

"de nem lesz más magyar acc-al sem, nem?"
Magyar acc-al is brit zászló alatt futunk?
"Még fel sem fogtam, hogy a GT5-ben lesz belsõ nézet. "
Hát az már a Prologoue-ban is van.

"Addigra kéne csinálni egy magyar accot is, mert a ghostnál zavar a union jack. 😛"
de nem lesz más magyar acc-al sem, nem? nekem prologue-ban az jött ki, hogy tökmind1 milyen accal nyomod.

Még fel sem fogtam, hogy a GT5-ben lesz belsõ nézet. <#circling> Addigra kéne csinálni egy magyar accot is, mert a ghostnál zavar a union jack. 😛
Amúgy érdekes, hogy a versenysportban az összes japán és brit versenygép balkormányos. Még az is elõfordult, hogy Rob Huff panaszkodott, mert a Lacettije jobbkormányos. 😄
Tikal
japcsi autoknál többnyire jobbos, de a ferrari már nem az 😄 Belsõ nézet rulez 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ahh okés, akkor ott még nem tartok 😊
Egyébként nyílván ez az egész dolog csak belsõ nézet esetén érdekes (én így szoktam játszani, aztán lehet, hogy rájövök, hogy jobb máshogy), csak furcsáltam, hogy miért van ez.

DanielT
Nyugodj nyugodtan.

Nem mind jobbkormányos, ahogy gondolom tapasztaltad, attól függõen, hogy melyik a kocsi elsõdleges piaca. Persze vannak itt is furcsaságok.
GT5 Prologue-ban miért van az, hogy az autók jobbkormányosak?
Azt hittem át lehet állítani valahogy, de nem találtam erre lehetõséget. Aztán arra is gondoltam, hogy biztos ilyen intelligens a játék, és azért jobbkormányos minden, mert UK acc-al nyomom, de ez sem vált be 😊
Szóval van valami, vagy nyugodjak bele?

Köszi,
G.

greyfox
ez lesz a probléma, de látom már válaszoltak.

Steam: greyfox

LeventeV
valoban. konnyu oket keverni. kosz, hogy kijavitottal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

már megint ez az ntsc file rendszer.
NTFS! 😊

vili27: valami irdatlan nagy az internet. És milyen jó, hogy segítenek nekünk a keresõk az eligazodásban. Nem mintha zavarna, hogy itt oktatnak ki fat32-bõl, de nehogy már ne tudd beírni google-be, hogy "mi az a fat32?". Még magyarul is megvan róla minden, ha nem menne az angol.

jól van, akkor nem lesz felesleges az 50 fontos kártya <#kacsint>

NEXUS6
Amúgy általában a játék és a DLC régiójának azonosnak kell lennie.

De igaza van DT-nek, bunkóskodni tényleg könnyebb, és jobban is esik!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#vigyor>

NEXUS6
Szerintem X.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

1

DanielT
Tippelj.
na vettem feltöltõkártyát UK store-ra, megvettem a DLC-keté s most mûködik minden faszán.
de akkor azt mondjátok, hogy a szintén EU-s heavy rain-nel is csak a UK store-ról letöltött DLC fog menni???

PSN: berghold

predator0
Amióta kiszedték belõle, nem (elõtte még annyira sem).

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Próbált már valaki ps3-as linuxxal videót lejátszani?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Melyik az a -részben webshop- ahol be lehet adni akár ps2-es játékokat is és vehetsz érte olcsóbban játékokat?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

és angol store-ról, hogy tudok vásárolni? csak a konzolboltokban kapható kártyával?

Ez hasznos lehet a kispénzû HDmúví rajongóknak: link
ó ne már, most akkor buktam egy kis pénzt... <#falbav>

köszi.

a vinyómat megtudom oldani hogy 4gigánál nagyobb fájlokat is rátudjak nyomni.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tikal
Legegyszerûbb ha letöltöd ezt.

PC-den lévõ tartalmat meg tudod jeleniteni a ps3 könyvtárában, és le is tudod játszani, talán még feliratokat is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LeventeV
a fat 32 egy fajlrendszer aminek van egy fajlmeretkorlatja, magyarul 4 giganal nagyobb fajlokat nem masolhatsz. ntsc fajlrendszerre van szukseged. nekem peldaul van egy usb-s mobilrackem es a benne levo hdd ntsc fajlrendszeru.

az .mkv pedig egy kiterjesztes amikkel a hdripek rendelkeznek. mivel a .mkv-val rendelkezo filmek biztos hogy illegalisan kerultek az emberek birtokaba ezert nem jatsza le oket a ps3. de vannak olyan programok amelyekkel atalkithatod oket.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tikal
szerintem fat32-es vinyora rá se lehet tenni egy 7-8GBos mkv-t...

usb-kulcsról ha másolom akkor is kell a fat32, vagy ez csak a külsõ hdd-re vonatkozik.

az mkv-t milyen formátumra kell konvertálni hogy a ps3 felismerje ?

mkv amit töltök.

a fat32 -vel kapcsolatban nincs infom.

Thundercore
Akkor nem is lesz jó, Eu-s játékhoz csak UK store-ról tudsz tölteni kiegészítõket.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Tikal
Mi az amit letorrentezel? nem mkv? ha nem is merõs akkor lehet torrentezned se kéne...de hátha lesz valakinek kedve leírni ezt az egészet, kezdve a fat32vel 😊

hu, ez kicsit latin nekem.

a külsõm WD My Passport Essential 500G
mi az mkv ?

spatz
Monjduk egy két apróság van azért vele....
- külsõ HDD csak fat32 lehet.
- Feliratot nem játszik le, csak ha bele van égetve...
- MKV alapból nem játszik le, át kell forditani, erre vannak progik.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EU-s, UK-ból rendeltem...

igen.

szóval letöltöm a laptopomra, szétpakolom, másolom a külsõ harddiscre, csatolom a ps3-ra bemásolom és hd-ben nézhetem a filmet.

k.... jó !
a god of war 3 végett vettem meg a masinát, nagyon elégedett vagyok vele.

Tikal
ugy érted amiket letorrentezel? persze, simán 😄

Hello !

A Blue-ray filmeket simán belehet másolni a harddiscre és megnézni ?

Ami netrõl letölthetõ blue-ray fimek, usbrõl bemásolom a harddiscre és már nézhetem is ?

köszi

greyfox
Milyen lemezed van? EU-s?

Steam: greyfox

már csak azért sem értem a dolgot, mert kifizettem a DLC-ket, letöltöttem a 100 KByte-os csomagokat, fel is installálta õket, akkor a játékban miért akar még letölteni, mikor elvileg csak kilockolja a boxolókat meg a játékmódokat...

sziasztok!

vásárolt már valamelyikõtök DLC-t a fight night round 4-hez? mert én tegnap este megvettem a 2 champion packot a US store-ból, de nem mûkszik egyik acc. alól sem (HU, US, UK). valami olyat ír ki a játék FIGHT NIGHT STORE menüje alatt, hogy sajnos most nem mûködik a letöltés, próbáljam meg 48 óra múlva. UK acc alól, meg valami olyat írt ki, hogy nincs is DLC hozzá... <#boxer>
van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?

n000rbi
Jól benéztem, azt hittem a Ps2höz adott kompozitra gondol... RGB=Komponens kábel (Y Pb/Cb Pr/Cr)... de gyûjtögess és inkább HDTV HDMI-n, megéri😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Miként mûködik az online játék ?

Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettõ a kettõ ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.

Egyértelmû : GOD OF WAR 3