89387
PlayStation3
-
Csokis #77088 Persze, lehet üzletben is venni, de inkább ezt ajánlom! Megbízható és gyors! -
dudeeg #77087 Hol érdemes venni PS3-hoz UK-s feltöltő kártyát (vagy minek is nevezik)?
Van üzletben ilyen?
Köszi -
dudeeg #77086 :D
munkámból adódóan nagy ritkán van lehetőségem 2-300 lóerős autókkal olyan manővereket végezni tesztpályán, vagy repteren, amiket épeszű ember nem csinál sehol. Pl 120-nál kormányba hírtelen beletekerni akkorát, amekkorát csak lehet.
Mondjuk az is igaz, hogy elég kevesen játszanának a GT-vel, ha valamilyen módon visszaadná a valós erőhatásokat :) -
#77085 szerintem neked az nfs kell a star wars-os motionblurrel, az mar kurvara valosaghu, ott erzed a sebesseget. lol. -
dudeeg #77084 ez a real driving simulator ez akkora szar szöveg.
Ha annyira real lenne, valószínű két kanyar után félreállnék hányni :)
Ettől még persze meg fogom venni a cuccot, de azért az igazi az lenne, ha az ember valóban érezné a gyorsulást, az erőhatásokat. Na, majd PS6-nál! :)
-
#77083 -
#77082 Egyértelmű, mert külön élmény kivenni, hogy mi lehet a képen. -
Papesz #77081 Nekem egy 15 colos crt monitorom van. A legnagyobb élményt egyértelműen ez adja. -
dudeeg #77080 hát sajnos így is van egy csomó dolog, ami nem megyen uk acc-al.
Csak tegnap böktem ki, hogy a videóknál megjelent egy "Love Film" opció. Nemtom' mi az, de tuti nem megy :) -
#77079 Maradna UK az accom ez esetben is.Lenne egy tippem hogy pár érdekes dolog nem lenne elérhető+minden drágább lenne végül. -
dudeeg #77078 egyik kutya, másik eb. Te sem bírod megállni, hogy ne szólogass oda :) -
#77077 Persze mennyivel jobb egy 24-es monitor előtt görnyedni, mint fotelból tolni egy nagy TV előtt... :D -
Hugh Hefner #77076 és még próbál szúrni. szánalmas : \ -
#77075 Az x live-ról hallottam vmi interjút, és abban ez egyik legnehezebben leküzdhető akadálynak a Magyar jogrendszerben való behatárolást nevezték meg. A Sony Magyarország KFT.-nek ezt a problémát már nem kell megoldani, csak leutánozni. Ha egyáltalán foglakoznak a dologgal.. -
dudeeg #77074 no, bedobok egy más témát, hátha elmúlik a monitor-TV bajotok :)
Nem vagyok igazán tájékozott x-box téren, az viszont meglepett, hogy elindult a magyar x-box hálózat, és a usereknek lehet migrálni (még ha egyelőre nem is zökkenőmentes).
Láttok ezek után esélyt arra, hogy esetleg a Sony is bővíti a "lefedettséget"? -
#77073 Ne viccelj. A Sony is monitort ajánl a konzolokhoz már az ősidők óta. Tévén csak azért promózzák, mert abból van nekik sok eladó és szabadulni akarnak tőle. -
Papesz #77072 Csak vicceltem. -
Papesz #77071 Nem jó. Monitort vegyél. -
#77070 Az enyém le40c530 és teljesen meg vagyok vele elégedve.Gondolom a méreten kívül mindenben egyeznek.130-ért már meg is veheted, -
baca01 #77069 Ja annyit felejtettem ki, hogy a ps3-t használnám rajta, filmeket néznék, valamint a laptopot is rákötném, tehát monitorként is üzemelne folyamatosan.
Link másolgatás nélkül: KATT -
baca01 #77068 Sziasztok!
Ha már a TV-knél tart a téma megkérdezem...
Kb. 2m távolságból jó egy 94cm-es TV?
Ezt néztem ki: http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE37C530F1WXXH_LCD_televizio-p53911.html
Mi erről a véleményetek? Én nem vagyok nagy szaki TV témában, így nem tudom megéri e megvenni ezt a típust, ilyen áron. -
Hugh Hefner #77067 könnyebb volt mint hittem. ennyi -
dudeeg #77066 nemtom' :) de jobban esik nem "veszekedést" olvasni :)
De akkor feltennék egy neutrális kérdést a témában:
mi a nagy különbség egy LCD TV és egy LCD monitor technológiájában?
Nagyjából a panelméret és a pixelméret a különbség, nem? Tehát nem is az a kérdés, hogy TV vagy monitor hanem, hogy mekkora a megjelenítő és milyen messze ülünk tőle.
Én amúgy tv-n használom a PS3-at, és nem csak a játékok miatt, hanem néhány blu-ray film miatt is, ami azért talán tényleg nagyobb tv-t kíván. -
#77065 ps3-ra (es filmre) sokkal jobb a tv mint a monitor, ez nem vitakerdes. az osszes tobbi offtopic. -
#77064 "Rá kéne jönni, hogyha a fél társaság ellened van akkor annak valami oka is lehet."
Az a társaságtól függ.
A többire nem reagálok, a fenti megállapításból következtetheted miért. -
#77063 Melyik játékról akarsz beszélni ? :D -
#77062 Ez a kérdés szerintem hatalmas baromság....
Attól hogy valaki monitort vett, mert arra futotta, tudhatja, hogy milyen TV-n játszani... Én is tudom, még is monitorom van, egyrészt mert nem kell 42' batár nagy állat a két 3x3as szobámba, másrészt pedig, mert nem szeretek nagy kijelzőn játszani. Filmet nézni igen... És mielőtt leszólsz. Játszottam már mozivásznon is, játszottam nagy, HD Tv-n is, és bár nem volt rossz, ugyanazt a képivilágot kaptam vissza mint monitoron, nem lett szebb mérföldkövekkel a grafika, és semmivel sem szórakoztam rosszabbul vagy jobban mint monitoron.. Ezzel a félrevezetős kommentet is a helyére lehet tenni... Senki nincs félrevezetve... Ha nincs eleresztve az illető, ugyanolyan jól elfog tudni játsznai, egy kisebb olcsóbb HD monitoron mintha a drágább nagytesó TV-t venné...
Hozzáteszem évekóta teljesen szubjektív dolgokba kötsz bele, teljesen feleslegesen. Mond el a véleményed, azért van a fórum, ez senkit soha nem zavar, mindenki meghallgatja a másikat. Te mit csinálsz??? Ha valaki nem ért egyet veled, vagy mást mond, az már értelmetlen hülyegyerek, aki másokat félrevezet, baromságokat beszél, s jaj, te vagy az egyetlen aki itt küzd azért h minden a helyén legyen... Rá kéne jönni, hogyha a fél társaság ellened van akkor annak valami oka is lehet. Nem gondolod ??? Vagy küldjek egy szocpszihó könyvet, hátha abból megérted? -
Hugh Hefner #77061 és ez, hogy kínodban már nem tudtál mihez nyúlni, mint egy az egyben visszavágni azzal amit neked szegeztek, hát, erre még nem találtam magyarázatot, tekintve hogy 10 éve fosod itt a hülyeséget magadból, azt hittem legalább valamit tanultál. de nem. köznyelven sötét mint a segglyukam egy borongós reggelennek hívják, de majd ennek is utánanézek ha gondolod. -
Hugh Hefner #77060 szerinted kinek kell jobban védnie a termékét? aki megvett egy terméket, amivel tökéletesen tisztában van, hogy mennyivel jobb/rosszabb (nem annyira, sőt), mint a 4x annyiba kerülő társai, vagy az, aki szintén tisztában van vele, hogy a termék amit megvett 4x annyiért bizony-bizony nem annyival jobb, és az érvek amiket ellene felhoznak igazak? szted a pénz volt az ok, ami miatt nincs nagy fullhdtv-m? : ) újabb komplexus (ha visszakapom a pszichó könyvem, kikeresem neked ha gondolod), egyszerűen a preferenciasorrendemben máshol szerepel, mint ahogy nem fogok nyafogni sem, hogy jaj játékfejlesztők, mikor átlépem a félkarú csövest szerinted melyikünknek kell bizonygatnia saját magának? szerinted melyikünk az, aki minden terméket amit megvásárol naponta 3x kell még saját magának is bizonyítania, hogy jól tette? a tv, az iphone (és nem tudom még hol spammelsz, nincs időm egésznap függni a fórumon) mizériád csodálatos, nem is értem miért kell egy 3 éves terméket még mindig bizonyítanod magadnak, igen, jól tetted hogy megvetted. kitűnő iskolapéldáját mutatod a (nagyrászt) komplexusokból fakadó magatartásbeli defekteknek, öröm nézni. -
dudeeg #77059 ja, és szólhatok ha lesz ilyen. Abba én is szívesen beszállok ;) -
dudeeg #77058 no, beszéljünk inkább játékokról, nem?
Közben esetleg szervezhettek valami lövöldözős multit, és gyilkoljátok egymást halomra :)
-
#77057 Te szerencsétlen barom. Csak, hogy stílusos legyek a válaszban.
Szerinted kinek kell a választását jobban igazolnia saját magának? Aki megtehette, hogy nagy kijelzős tv-t vegyen, vagy akinek csak a monitorra volt lehetősége?
Te ökör. -
Hugh Hefner #77056 te idióta, hát pont erre céloztam, hogy miért feszült itt mindenki a tv-jével, ne legyél már ennyire hülye... -
#77055 :) micsoda vita
van otthon hd-tv azon szoktam nyomni
koliban rendes 55 centis fostv, de itt is szép
szobatáram vesz monitort, aztán gondolkozni kezdtem, hogy lehet szebb lenne egy sima 55 centis vibráló tv-nél _) -
#77054 Azzal a témával kapcsolatban, amire gondolsz (játék irányítás), esetleg egyet is értenék, ha azt mondtam volna, hogy jobb mint a gombos, de mivel csak azt mondtam, hogy teljesen használható, ha jól csinálják meg, így nem érzem annyira jogosnak. :)
Ugyanakkor maga a készülék vásárlás tekinteében, tehát párhuzamban az itteni monitor VS tv témával, már szó sincs ilyesmiről. -
#77053 Azért ezt párszor a te orrod alá is oda lehetett volna dörgölni az iphone vásárlás után :DD -
#77052 A monitoros barátaimnak ajánlom EZT a cikket olvasgatásra és ismételten megkérem őket, hogy ne vezessék félre az újdonsült tulajokat. -
Hugh Hefner #77051 konkrétan akkor se vennék tv-t jelenlegi helyzetemben ha több százezrem lenne, mert felesleges ide. persze értem én aki veszi, tényleg jó(bb) rajta. -
sanyiute #77050 kösze! -
#77049 jól beszélsz :)
amúgy nekem sincs több százezrem 40-es TV-re, úgy hogy marad a monitor méghozzá a samsung XL2370HD :)