PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uncharted 2 > god of war 3 > modern warfare 2

szerintem

God of War 3 bár ott nem éppen "kis" vér van. 😊
PS3-hoz kompozit kábelt adnak. Az RGB teljesen más. Ha pöpec TV-d van, akkor még az 576P is átjön rajta, de az még mindig kisebb, mint a 720P.
Tikal
van apple topic, talán ott..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem hiszem, bankkártyás vásárlásnál meg kell adnod a bankártyához regisztrált cimed és ott már nem tudsz országot váltani és gondolom nem usa bankkártyád van...
vegyél kártyát, én itt vettem , bankkártyával kifizeted, levélben küldik a kártyaszámát, feltöltöd az accountod és vásárolhatsz is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
modern warfare nagyon jó, csak egy gondom volt vele... sose fogy el az ellenség... nagyon gáz... ja meg rövid is...

nem tudok donteni
Modern Warfare 2? god of war3? uncharted 2?
csk egzre van penzem.
ami fontos grafika, jo jatek elm enz es egz kis ver
szerintetek?
n000rbi
Most azzal van rákötve, nem? 😊 Mert amit a Ps3hoz adtak az tök ugyanaz😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ps2 rgb kábelhez mit szóltok?
n000rbi
Ja bocs, a választ természetesen krunyecnek szántam😊

n000rbi
Komponens kábellel próbálkozz, ha van olyan bemenet a tv-den.

szerintem csodákat ne várj, sajnos a ps3 is HD TV-re van kihegyezve

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Sziasztok,most vettem meg a PS3mamat és egy 73 cmes CRT tévére tettem.Mivel eléggé ratyi így a képminõség arra gondoltam hogy árulhatnak -e egy kábelt mellyel valamivel tûrhetõbb minõséget kapok.. mint pl a ps2 esetében. tudnátok segíteni?
szerintem azt IP alapján szûri

Felgolos
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy USA store-ról lehet-e bankkártyával vásárolni?Ha igen hogyan?
Ha lehet és megveszek egy játékot tudom-e használni az UK accomon, tudok-e vele játszani ?

Hello !

Miként mûködik az online játék ?

Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettõ a kettõ ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de van itt valakinek új tipusú imac számítógépe? Kéne segítség hozzá!
A Zenei csatornánál kiírja hogy nem érhetõ el abból az országból ahol vagyok. Pedsig Angol cím van megadva és a Store is mûködik. Mi lehet a baj?
Banyapapa
weboldalakat lehet nézni (már amit),ott a store ,trofeákat is neten keresztül tölti fel.
store a lényeg, ott vannak demok,videok játékokbol és sok egyéb,plussz ha csinálsz angol mintára usa reget is azt a storet is tudod nézni-tölteni lefele.

csináltam másik profilt, így már mûködik. köszi

a profilt lehet törölni ?

jah, melleseleg valamire kilehet használni a networkot online játékon kívül ?

Banyapapa
én nem játszom online,call of dutyval offline se😄
Bluetooth Headset szereti a gép

köszi mindkettõtöknek.
mindjárt megpróbálom.

még annyit kérdeznék ho online jástzotok call of dutyt pl. , a fülhalgatón keresztül játék közben lehet komunikálni? csak mert gondolkodom milyet vegyek, drótnélkülit, mikrofonosat ??

Banyapapa
menj a ps3 menöüben balra,csinálj uj felhasználot,az legyen angolra beállitva,ki keresel neten egy angol cimet beirod és megy home (de minek),és a majdnem többi.

5c0rp330n
csinalj uk-s accot. szlovakiaval nem csoda hogy nem megy, annal az orszagnal en is idosebb vagyok 😊

gondolom csak az a lényeg hogy a country legyen angol, a cím az nem számít, utca stb.
és mit jelent a this content cannot be accessed on your accont -ezt a plays. home nál írja

LeventeV
en erdelyi vagyok es angol cimet adtam. azt hogy valtoztatni lehet-e azt nem tudom. de majd valaki megmondja itt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

lehet ezen még változtatni?
szlovákiában élõ magyar vagyok, slovakia -t adtam meg.
ez végett nem menne ? fura

LeventeV
angol cimet kellett volna megadj. gondolom a magyart adtad.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

hello

új ps3 tulajdonos vagyok.
kár hogy nincs magyar menü benne.
volna néhány kérdésem :
1. a playstation network alatt a sign in- ezt minden bekapcsoláskor kell ? vagy mire szolgál ?
2. mire szolgál a whats new ? azt írja ki hogy hogy "this service is not available in your country-region.
3. a playstation home - azt írja ki hogy "thihs content cannot be accessed on your accont "
4. plyastation store : szintén ""this service is not available in your country-region.

hogy kell orvosolni ezeket a problémákat hogy tudjak demókat letölteni ?

köszönöm.
Billy

NEXUS6
Vigyázzatok egyéb veszély van!

<#felkialtas><#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

deep
A Gridhez kell, a GTA Episodes-hoz nem. Le van írva a letöltés leírásában, felétételezem.
attól függ melyik játékra... de amúgy igaz, egy félhd tv jobb képet ad mint egy monitor, ha jó az a tv, de a monitorral sem jársz rosszul. én azon használom, nem mondom, hogy kompromisszummentes, mert a tv kényelmesebb, de ha nincs lóvéd egy tv-re, rosszul nem jársz vele.

Tikal
Ezek a DLC-k hogy mennek? PL a race driver grid reloaded, kell hozzá az eredti játék is? Vagy a GTA episodes from liberty city-hez?

MikX
Áá, eddíg nem is tudtam mien cucc ez, benéztem ide, aztán youtube-on megnéztem a videókat, nagyon bejövõs, nemtom h kerülte el a figyelmemet...
Mindenképp kell nekem is!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Én a mostani Tv-m elõtt inkább vettem egy kis LCD Tv-t monitornak+konzolhoz, így meg volt oldva a képarány probléma és minden egyéb.

DJ RX7
Majd eljön annak is az ideje. Gondolom most esni fognak az LCD árak, ahogy jön a LED.

Meg amúgy is monitort PC-hez is használják majd. Addig meg mindig jobb monitoron tolni mint egy 72-es TV-n tolni.

:3

DanielT
Nem monitorra van kitalálva, ez teljesen egyértelmû. Ahogy a monitor sem játékra lett kitalálva, teljesen más képi élményt nyújt egy Tv, ezt tapasztaltad. Ha teheted, vegyél inkább egy Tv-t, akár használtan, vagy kisebbet.
DJ RX7
Hát nekem FullHD-s monitorom van, volt rajta használva a PS. De hiába nézem fél méterrõl akkor is látom, hogy nagyon pixeles, távolabbról engem már zavar, hogy "kicsi". Faterom HDReady-s TV-jén próbáltuk ki a gépet és ott kb. 2 méterrõl toltuk (94-cm).
Meg voltam nagyon lepõdve, hogy a TV-n mennyivel szebb az egész.

DanielT
Tudom mirõl beszélek, ha monitorban gondolkodsz csak 1920x1080-at vegyél, ennyi a tanácsom, fogadd meg.

Nézd meg tv-n monitor távolságból, hányinger.

Igen, 360-on tényleg korrekt a monitor támogatás.
DJ RX7
Azért a Tv-ken mégis sokkal szebben néz ki mint mondjuk egy 22 colos monitoron az 720p-s játék. Legalábbis én ezt tapasztaltam mikor HDReady-s TV-n játszottam.
A FullHD-s monitorral max a PS menüjében és a GT5-el járnék jól. Mivel a többi játék egyik sem FullHD.

Ezért kellett volna XBOX-ot venni annak legalább van monitor support-ja. <#idiota>

DanielT
1. A Tv-ben nincs élsimító eljárás.
2. A felbontás csökkentésével nem nyersz semmit, mert nem olyan arányú, ahol ez jelentene valamit.
3. A PS3 fullhd és hd ready tv-k felbontását támogatja, mivel monitorból nincs 720p-s, így a fullhd 1920x1080-nal jársz a legjobban, helyes lesz a képarány legalább.
4. Közelrõl, monitoron mindenképpen ocsmány lesz a kép, 3+ méterre és Tv-re van kitalálva a gép.

DJ RX7
nekem olyan monitorom van, de nem igazán tetszett a PS rajta mivel a monitorokon már nagyon kockás, mert mind tudjuk nincs benne az az élsimító cucc mint a TV-kben. Így - legalábbis én így gondolom - monitorból jobb a kisebb felbontású. Ez 1440*900 ami egészen elfogadható a 16:9-es változata 1600*900 - amire majd cserélik.

Felgolos
Fasza ez?rt megvehettem!

predator0
Két napja megszüntették a játékhoz kapcsolódó szervereket a szerény érdeklõdés miatt. Bukta.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

FRe4k
Ha jól tudom lekapcsolták a szervereket.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Felgolos
Ma kaptam meg the lord of the rings conquest játékot (használt) és nem tudok multizni rajta(nem csatlakozik az ea szervere)!!!!!
Mi lehet a probléma????Minden más megy.

az mondjuk tuti, hogy a Box elveszíti a zajtalansági versenyt a slim mellett, ott aztán úgy süvít a meghajtó mint egy sugárhajtómû 😊 Feltéve persze, ha nem telepíted a progit a lemezre. Onnantól kezdve az X az egyértelmû nyertes.

DanielT
Natív 1920x1080-as felbontásút válassz, minden mással szívni fogsz.
szevasz!

perpillanat lövésem sincs, a srác is berendeli valahonnan, az oldalon úgy volt leírva, hogy Afrika/hakuna matata, illetve oda volt mellé biggyesztve, hogy van angol felirat.

Gondolom, akkor ez a japán verzió lesz.

Mondjuk engem a trófeák annyira nem mozgatnak

fook
húzd ki ?😮:|