PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vegyél kártyát, én itt vettem , bankkártyával kifizeted, levélben küldik a kártyaszámát, feltöltöd az accountod és vásárolhatsz is..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Modern Warfare 2? god of war3? uncharted 2?
csk egzre van penzem.
ami fontos grafika, jo jatek elm enz es egz kis ver
szerintetek?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Az lenne a kérdésem hogy USA store-ról lehet-e bankkártyával vásárolni?Ha igen hogyan?
Ha lehet és megveszek egy játékot tudom-e használni az UK accomon, tudok-e vele játszani ?
Miként mûködik az online játék ?
Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettõ a kettõ ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
store a lényeg, ott vannak demok,videok játékokbol és sok egyéb,plussz ha csinálsz angol mintára usa reget is azt a storet is tudod nézni-tölteni lefele.
a profilt lehet törölni ?
jah, melleseleg valamire kilehet használni a networkot online játékon kívül ?
mindjárt megpróbálom.
még annyit kérdeznék ho online jástzotok call of dutyt pl. , a fülhalgatón keresztül játék közben lehet komunikálni? csak mert gondolkodom milyet vegyek, drótnélkülit, mikrofonosat ??
és mit jelent a this content cannot be accessed on your accont -ezt a plays. home nál írja
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
szlovákiában élõ magyar vagyok, slovakia -t adtam meg.
ez végett nem menne ? fura
új ps3 tulajdonos vagyok.
kár hogy nincs magyar menü benne.
volna néhány kérdésem :
1. a playstation network alatt a sign in- ezt minden bekapcsoláskor kell ? vagy mire szolgál ?
2. mire szolgál a whats new ? azt írja ki hogy hogy "this service is not available in your country-region.
3. a playstation home - azt írja ki hogy "thihs content cannot be accessed on your accont "
4. plyastation store : szintén ""this service is not available in your country-region.
hogy kell orvosolni ezeket a problémákat hogy tudjak demókat letölteni ?
köszönöm.
Billy
<#felkialtas>#felkialtas><#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mindenképp kell nekem is!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Meg amúgy is monitort PC-hez is használják majd. Addig meg mindig jobb monitoron tolni mint egy 72-es TV-n tolni.
:3
Meg voltam nagyon lepõdve, hogy a TV-n mennyivel szebb az egész.
Nézd meg tv-n monitor távolságból, hányinger.
Igen, 360-on tényleg korrekt a monitor támogatás.
A FullHD-s monitorral max a PS menüjében és a GT5-el járnék jól. Mivel a többi játék egyik sem FullHD.
Ezért kellett volna XBOX-ot venni annak legalább van monitor support-ja. <#idiota>#idiota>
2. A felbontás csökkentésével nem nyersz semmit, mert nem olyan arányú, ahol ez jelentene valamit.
3. A PS3 fullhd és hd ready tv-k felbontását támogatja, mivel monitorból nincs 720p-s, így a fullhd 1920x1080-nal jársz a legjobban, helyes lesz a képarány legalább.
4. Közelrõl, monitoron mindenképpen ocsmány lesz a kép, 3+ méterre és Tv-re van kitalálva a gép.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mi lehet a probléma????Minden más megy.
perpillanat lövésem sincs, a srác is berendeli valahonnan, az oldalon úgy volt leírva, hogy Afrika/hakuna matata, illetve oda volt mellé biggyesztve, hogy van angol felirat.
Gondolom, akkor ez a japán verzió lesz.
Mondjuk engem a trófeák annyira nem mozgatnak