89387
PlayStation3
  • DanielT
    Ha a warez segítené az eladásokat akkor:

1. A gyártók nem harconának ellene, akár olyan áron is, hogy Live-ot fizetők tízezreit ban-olják a francba folyamatosan.
    2. A Pc játékipar nem rohadt volna atomjaira.

Azért csinálják a demókat, hogy ki lehessen próbálni VÁSÁRLÁS előtt, nem lemezírás előtt.

Minden az arányokon múlik. Van olyan is, aki vesz a warez mellett eredetit is, oké. De nem lenne jobb a gyártóknak, ha csak eredetit venne? Dehogynem.
  • TothLaci
    Szerintem is korrektebb PS3 műszakilag felépítve, de nagyon sajnálom, hogy rosszabb a SLIM FAT-hoz képest. Jó, kevesebb a súlya, kevesebbet fogyaszt, nem lesz olyan ujjlenyomatos.. De azon kívül? :/
  • TothLaci
    Miért is segíti a warez a játékeladásokat?
    Ha megengeded, válaszolnék rá... szubjektívan...
    Mert pl. nem csak a reklám és a marketing van, hanem haver, ismerős, rokon, akinél kitudod próbálni akár az eredetit, akár a másoltat, vagy egyszerűen tud véleményt mondani róla.

Második.... nem csak szélső oldalak vannak.... Gondolok itt a warez oldalra, vagy a DanielT-k oldalra. Van aki vesz eredeti játékot, meg másoltat is... hidd el, nem egy ilyenről tudok, vannak szépszámban. Így tehát akár milyen meglepő, azok azt a gépet fogják választani, ami többet tud :)
  • Gideon Wieth
    Engem pont PS3-ra nem érdekel a Warez :-) Valszeg X360on is inkább rászántam volna a pénzt a játékokra, (( mintahogy volt amit meg is vettem, lsd. Assassin's Creed-ek... )), de felháborított a tény, hogy súlyos pénzeket kell még KÜLÖN fizetnem, hogy az amúgy addig mindig mindenhol ingyenes multi résszel játszhassak :-) És azért most hogy PS3 van, ingyen multi van, rengeteget játszok vele, és tetszik és jó :-)

Világszínvonalon is szerintem a 360 azért fogy jobban, mert warezolható, elég rendesen, (meg olcsóbb is )) Cserébe azért szerintem a PS3 is rengeteg, sőt merem állítani több pozitívumot sorakoztat fel maga mellé :-) ((megbízhatóbb, ingyen multi szekció, blu-ray, készen áll a 3D korszakra, minőségi és SOK exkluzív cím, korrekt rendszer :-) ))
  • DanielT
    A 360 előbb jött egy évvel, egy olyan világba, ahol a Playstation márkanév maga volt a mindenható atyaúristen, HATSZOR annyi gépet eladva(tény) az előző generációban mint a Microsoft.

A 360-on az első másodperctől kezdve fizetős volt a multi. (tény)

És ahogy mondtam, 360-ra még mindig több játékot adnak el, a rohadt egyszerű warez és a fizetős multi ellenére is. (tény)

Miért is segíti a warez a játékeladásokat? Költői kérdés, légyszi ne válaszolj, annyi baromságot hallottam már a témában.
  • TothLaci
    Xbox 360 sokkal előbb bejött, mint a PS3. (tény)

Továbbá a wareznek IS! köszönhető, hogy jól áll xbox360 játékeladásokat tekintve.

Én nem az itthoni warezhelyzetet veszem alapul, hanem az európait.
    Amúgy abban van igazság, hogy fellendülne a warez részleg.... most pl. állítólag már majdnem kész a 3.5-re a törés, én úgy gondolom, meglehetne csinálni, de mégsem hiszek benne. Majd az idő eldönti.
  • DanielT
    Milyen tárgyak szebbek? Ocsmány a GTAIV PS3-on minden tekintetben a 360 verzióhoz képest. (tény)

Éves szinten garantáltan minimum 60 dollár tiszta bevétele van az MS-nek a multiból fejenként. (tény) Ennyit a lemezek után járó jogdíjakból sokkal nehezebben hoz be. (tény)

Továbbá a warez ellenére még mindig több játékot adnak el 360-ra mint Ps3-ra ugyanabból a címből. (tény)

Ne az itthoni warezhelyzetet vegyétek alapul, világszinten nagyon durván más a helyzet.

• TothLaci
    Pont ezaz, gondolj bele, mi lenne akkor, ha valakinek a 360 jobban tetszik, de csak az ingyen multi miatt vett PS3-at? Mert szerintem van ilyen is.

Nézzünk meg egy nagy Grand Theft Auto rajongót... ha ps3-ra ingyen van a multi, akkor miért ne arra vegye, persze ha még konzolvásárlás előtt áll. Csak hát PS3-on sokkal rosszabb a felbontás, hiába szebbek a tárgyak, ha felbontás ennyire lerontja az egészet, mert lerontotta.
  • Gideon Wieth
    Nem feltétlen szerintem.. Gondold el.. X360on ezerrel megy a warez, ((sokan a multi ingyenességének a hiányára fogják )).... PS3on szerintem ha lekapcsolják az ingyen multit, fellendülne azért a Warez részleg is, ((ha tud)) és még jobban visszaeshetnének az eladások.. Az a pár exkluzív cím nem biztos hogy olyan sok tömeget vonzana :-)
  • DanielT
    "de az ingyenes multi lekapcsolásával csak a konkurenciának kedveznének"

A konkurenciánál sem ingyenes, tehát nem vándorolnának át tömegek. Sőt, a PS3-nál most ingyenes, mégsem húzott el eladásokban, 4 év után is harmadik.

Szóval csak maguknak kedveznének, ha bevezetnék, hisz sajnos az MS bebizonyította, hogy működik ez az üzleti modell.
  • TothLaci
    Nem hiszem, hogy a Sony hipp-hopp lekapcsolná az ingyenes multit.
    Azért megvan nekik is a magukhoz való eszük... Meg amúgy sem nem egy emberből áll a Sony.
    Az, hogy hoznak döntéseket, meg a pénz érdekli őket, ez valóban tény, de az ingyenes multi lekapcsolásával csak a konkurenciának kedveznének, és ha ez bekövetkezne, akkor valóban hülyék. Ha meg azt állítják, hogy így tudják fejleszteni a szolgáltatásukat, akkor elmehetnek a jó büdös francba, és nem én leszek egyedüli, aki ezt mondja.
    Multi szerintem 10 évig biztos lesz, remélhetőleg ingyenesen.

OtherOS más téma, ott valószínűleg a törés játszhatott közben, hiszen ha tudsz futtatni Linuxot, és rajta lévő programot, akkor bizony Sony aláírása nélkül futtatod azt a programot, amivel még törni is lehet. Azt a nyavajás MKV támogatást sem rakják bele, ugye a pénz miatt, de DivX-et viszont igen, mert a konkurencia eszközén is megtalálható...
  • Hugh Hefner
    igen, érvek nélkül fröcsögni, ezaz, megcsináltad. elinnen, hess
  • 5c0rp330n
    istentelen baromsagokat tudsz beszelni te is
  • Gideon Wieth
    Demóért most se kell fizetned.... Aki plusos hamarabb kapja... Pont.. Örülj neki...

AC Béta ((gondolom erre gondolsz ))) sem volt fizetős. .Alapból előrendelőknek járt volna, a plusok meg kaptak ingyen kipróbálási lehetőséget :-)
  • Hugh Hefner
    nem lepődnék meg ha nem maradna ingyenes, vagy legalábbis ilyen formában nem, hisz már megszegték a saját marketingjüket az other os kiszedésével, simán el tudom képzelni, hogy lesznek szintek, hogy hova sorol majd játékkeresésnél, aki előfizet az terepszínű ruhában fog rohangálni, aki nem az világító neonrózsaszín nyuszijelmezben golyóvonzzó képességgel. vagy aki előfizet előnyöket élvez, mintegy idióta perkrendszer, lásd cod.

és nem, nem fogok egy szaros demoért fizetni, a demoért fizetésre egyetlen egy egyértelműen jogos válasz van, hogy akkor lewarezolom. meg a beta, neked az kell, hogy széles körből szerezz visszajelzéseket, vagy az kell, hogy demoztasd? akkor ne betanak hívd. pláne ne kérj érte pénzt. nagyon nem jó irány.

és amúgy is meg vannak számlálva az ingyenes multi napjai. ha jön a köv generáció, vagy csak szimplán visszaesik egy icipicit is a siker, akkor választhatnak, vagy pénzt kérnek, és akkor lesz szerver, mindig, mindennek, vagy lelövik a régieket, és akkor jó hogy van ingyen multi, de minek
  • Gideon Wieth
    szerintem amíg a multi ingyenes azért kérhetnek pénzt amiért nem sajnálják... Azért ha megnézed nem kérnek égbekiáltóan sokat....
  • Hugh Hefner
    az utolsó bekezdés nem neked, sortedsoulnak szól
  • Hugh Hefner
    -kb 3000 Ft egy ilyen cucc összerakása, ha megrendeled, akkor egy kicsit több, de véletlenül sincs a közelében sem 100 euronak
    -dlc-k nagyrésze értelmetlen, és felesleges, de ha már warezra adod a fejed, azt is leszedheted onnan ahonnan a játékokat
    -ha feltöröd eleve nem trófezhatsz, nemhogy platinát, de bronzot sem, hiszen elég könnyen meg lehet buherálni, nem egy trófea hack létezik.
    -psn demokat is leszedheted más forrásból, azt hiszem nem kell bemutatnom hogy mondjuk egy iphonen mennyire kiforrott a jailbreak rendszer és community, konkrétan felépítették ugyanazt a platformot , mint az appstore
    -kihasználhatod a ps3-adban lévő erőt, azt ugye nem kell említenem, hogy régi játékgépek emulációja tökéletesen fut rajta, hiszen minden pc-n fut, de konkrétan a dreamcast emuláció fejlődőben, egyértelműen várható a ps2 támogatás, elfelejtheted a streamingelgetést media serverrel, mert mkv lejátszó már most van rá, felirattal, teljeskörű támogatással, homebrew applikációk tömkelege várható, ha ilyen vágyad van. hadd ne említsem a ps1 játékokat, amiket ugyebár letölthetsz.

a multi valóban kiesik, és még nem egyértelmű mi lesz a hack utáni játékokkal. nem támogatom a ps3-as warezt feltétel nélkül, de valótlanságokat, hogy "kinek éri ez meg?", azért ne állítsunk. különösképp azért ne, mert ugyebár a psn jelenleg ingyenes, de már jóval a hack előtt elmozdultak abba az irányba, hogy pénzt szednek sok dologért, előfizetéshez kötött demok, szolgáltatások. és most a hack miatt méginkább ebbe az irányba mozdulnak (az a faszom rendszer, hogy mennyire vagy lojális felhasználó, és felhasználó szintek lesznek)

és igen, ez egy warezmentes zóna, 1 perc guglizás után megtalálhatod a megfelelő helyeket, amennyiben képtelen vagy rá, vagy még csak a játékok megszerzése is nehézséget okoz, akkor szerintem felejtsd el, vedd meg
  • N0RB3RT
    Aki ilyen szarokat használ annak le kell mondania a DLC-ről ? Megminden tartalomról amit le lehet tölteni ingyen vagy pénzért? Nem tud multizni, platina trophy is lehetetlenné válik mivel sok játéknál multihoz van kötve, szinte teljesen értelmetlenné válik az accountja. És mindezért még elkérnek 100eurot xD Azthiszem ennyibe kerül az a szar JBUSB. Kinek éri ez meg ?
  • Tikal #76989
    ha itt a megoldás akkor faszert kerdezősködsz itt...
  • tomi890125
    lájk :D
  • Gideon Wieth
    Előbbi hozzászóló kollegga finoman arra próbált utalni, hogy ebben a fórumban nem illik warez témáról kérdezgetni, mivel nem fogsz rá választ kapni, tekintve, hogy itt a többség eredeti játékkal játszik.

A fejlesztők munkáját illik megbecsülni, és megvenni a játékaikat, amennyiben módod van rá... PS3ra jelenleg nincs warez, ami volt, azt már kivédték, és szerintem neked a PSN elvesztését nem éri meg pár ingyen játék.. Arra ott az Xbox... Ha meg megvan, hogy angolul hogyan kell megcsinálni, miért kérsz segítséget?

Szóval Warezon kívül bármi másba tudunk segíteni ?
  • 5c0rp330n
    remelem teged is ennyire fognak becsulni a munkaidert, amennyire te becsulod a jatekfejlesztoket. szerinted ingyen dolgoznak? huzz mar a faszba innen.
  • bertino
  • sortedsoul
    Itt a megoldás már ha tudsz angolul te okos tojás.
    Originally Posted by inf1 View Post
    1) Download http://www.chipovka.net/PSARC.zip
    2) Extract zlib.net.dll and PSARC.exe to any folder
    3) Find any files more than 4Gb for example: \PS3_GAME\USRDIR\build\main\pak22.psarc (5,596,444,529 bytes)
    4) Copy pak22.psarc into zlib.net.dll and PSARC.exe directory
    5) Extract pak22.psarc (just drag-n-drop pak22.psarc to PSARC.exe)
    6) Now copy pak22 folder with extracted files to gamefolder: \PS3_GAME\USRDIR\build\main\
    7) Now you can delete pak22.psarc
    8) Copy PS3_GAME folder with game to your External FAT32 USB HDD: \GAMEZ\Uncharted2\
    9) Use backup manager to load game, should work fine.
  • sortedsoul
    Marha okos vagy. Van aki segít és nem csak okoskodik. Meg lehet csinálni és meg is van a megoldás te felfuvalkodot , öntelt gyerek. Remélem neked is ennyi segítséget adnak amennyit te is másnak. További jó majomkodást.
  • bertino
    ember, nem tudsz bannert olvasni ?

pedig folyamatosan kiveri a szemed, ahanyszor belepsz ide.
  • sortedsoul
    Most látom a választ hogy nincs rá mód. Akkor hogy lehet azokkal a játékokkal játszani ami nagyobb mint 4 Gb? Sehogy?
  • sortedsoul
    Sziasztok.

Külső vinyora fat32 rendszerre hogy tudok 4 Gb-nál nagyobb dolgokat feltenni? Milyen programmal? Kis segítségnek örülnék. Köszi előre is
  • bertino
    nincs.
  • Gideon Wieth
    Előre látom a szép kékbetűkkel írt nevű barátunk válaszát ! :D

,, Nincs Warez, nem másolsz semmit ... " :D
  • sortedsoul
    Sziasztok.
    A ps3-ra rákötöttem egy külső vinyót és meg csináltam fat32-esre de így nem tudok rá felmásolni egy 1080p filmet mert mondjuk 20 Gb és a fat32 rendszer csak a 4 Gb-ig engedi. Erre van megoldás? NA meg persze a Játékok nagy része is nagyobb mint 4 Gb. Ilyenkor mit lehet csinálni? Előre is köszi a segítséget.
  • DanielT
    Jah, mindenképpen!

1-2 ezerért kapható, PS1-2 -höz való is tökéletesen megfelel.
  • Freedy
    Még annyit hozzátennék, hogy RGB kábelt használjál CRT tv-hez, azzal jelentősen jobb lesz a képe, de azért még úgyis messze lesz egy hd tv-hez képest a képminőség.
  • DanielT
    A monitorra van utólagos VGA megoldás, de nem ajánlom, mert egyrészt ocsmány lesz a képe, másrészt a képarány miatt még torz is. A PS3 -at abszolút nem monitor felhasználásra tervezték és semmit nem tettek annak érdekében, hogy akinek csak az van, boldoguljon vele. 360-on ezt tökéletesen megoldották, erről most le kell mondanod.

A Tv-den viszont legalább működni fog, ahogy a kormánnyal sem lesz problémád.
  • mrmilan
    A helyesírási hibákért sorry.
  • mrmilan
    Sziasztok!

Nem kerülgetem a mondanivalómat, mint macska a forró kását, konzolváltásra készülök. Kvázi eltelt annyi idő, hogy megtérjek. Picit félek az átállástól, mert sokáig, 2 évig használtam Xbox 360-at. Igen, egy a konkurencia gépét eddig használó ember áll előttetek. Jővő héten valószínűleg megteszem amit meg kell tennem. Megválok egy Microsoft szeméttől, és előreláthatólag boldog tulajdonosa leszek, egy PS3 slim 320GB-os masinának. A játékaimat becserélem, eladom, igazából nem érdekel már nagyon. Van egy kedves barátom, akinek szintén Ps3-a van, majd ő segít az átállásban..

Egy kis gondom termáészetesen azért van. Jelenleg még nincs sem LCD sem pedig Plazma TV-m. Idővel be lesz szerezve egy, de addig a 19 colos ASUS W193D típusú monitoromon szeretném használni a gépet. LÉtezik olyan kábel, amivel meg tudom oldani a dolgot? VGA? Vagy be kell érnem, ki kell böjtölnöm a 70 centis CRT Samsung TV-men a m,ajdani LCD-s átállást? Illetve van egy kétéves Logitech Dive Force FX kormányom, remélem azt is össze lehet a "játékállomással" kötni.

Köszönöm, hogy elolvsatátok, és remélem, hogy hamarosan Ps3 tulaj leszek! Sziasztok.
  • dudeeg
    ugyan játékoknál nem tudom, de 1080p és 720p között filmek esetén 42 colos tévén 2-3 méterről én is simán látom a különbséget. És szerintem nem kell hozzá különösen jó szem...
    Nem mondom, hogy nem jó a 720p, mert az is gyönyörű tud lenni, de nem is erről szól a vita, ha jól értem
  • DanielT
    A probléma ott van, hogy nem tesztelik le saját maguk, tehát pl Wipeout HD 1080-ban és aztán 720p-ben, hanem csak a hallott félinformációkat adják tovább, okoskodnak. Volt erre régebben használt kifejezés: lámerek.

Filmeknél kevésbé észrevehető a különbség, de ott is ezer dologtól függ, hogy mennyire látszik. Egy pixelpontosan elkészített digitális kép, tehát egy játéké mondjuk, baromira más, mint egy felskálázott, kevesebb, mint fele pixelszámú.

Küzdök én már ebben a topikban pár éve a józan ész és a tények mellett, de sajnos a vártnál kevesebb sikerrel.
  • Freedy
    Egyetértek. De ez csomó másra is érvényes. Amúgy sokan tényleg nem látják a különbséget.

Amikor xboxot is vettem, mondták, hogy tök faszán felskálázza a kéet meg minden, tök jó lesz a kép monitoron. Hát nagy fenét, egy rakás szar, ha normál számítógépes használat távolságból nézzük az átlag méretű monitort. még hd ready tv-n is simán látszik, ha nem natív felbontásban fut a játék.
    Ezekszerint én is az 1%-ba tartozom.