PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
btw online pass-nek kell store, hogy aktiválni lehessen?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
2 perce
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
We have been working on a new PS3 system software update that requires all PSN users to change their password once PlayStation Network is restored. The update (v3.61) is mandatory and is available now.
If using a PS3, your password can only be changed on your own PS3 (or a PS3 on which your PSN account was activated), as an added layer of security. If you have never downloaded any content using your account on the system, an email will be sent to the registered sign-in ID (email address) associated with your account when you first attempt to sign-in to PSN. This e-mail will contain a link that will enable you to change your password. In this email, click on the link and follow the instructions to change your password. Once you have changed your password you can sign-in to your account using your new password.
We strongly recommend that all PSN account holders with PS3s update their systems to prepare for when PlayStation Network is back online. The release of this update is a critical step as we work to make PlayStation Network significantly more secure. Thank you for your continued support and patience.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
viszont a virtua tennis 4 move része elég egyszerûnek tûnik, csak exhibition meccset meg party-t lehet nyomni a move-val. <#boxer>#boxer>
Lehet egyáltalán valahonnan letölteni Ps3-as demokat PSN-en kívül?
http://www.twitch.tv/hegii
kattints itt a bannerben lévõ ps3 faq feliratra és ott leírja lépésrõl-lépésre hogyan kell accountot létrehozni. sztem érdemes rögtön legalább kettõ acc-ot csinálni, egyet usa címmel, egyet pedig angol címmel és így mindkét store-t látogathatod majd. ami még fontos, hogy valós email-t adj meg, ha pedig angol és/vagy usa lakcímekre lenne szükséged, oda simán jók kamu címek és ahhoz is találsz itt a bannerben címgenerátort.
level 18 playstation gamer.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Évek óta figyelem, egyszer olvasok-e tõled valamilyen szinten pozitív hozzászólást ebben a topikban. Szerintem ebben az évezredben nem.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
level 18 playstation gamer.
Illetve most PSN híján nem tudod leszedni a patchet hozzá, de az is van és javít.
Ne ess pánikba! 😊 Csak akkor, ha más játék is csinálja.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Papesz
Frostbite 2
Frostbite 2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Frostbite 2
I know you all want to know exactly when the services will be restored. At this time, I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days. We’re terribly sorry for the inconvenience and appreciate your patience as we work through this process.
Sok újat mondtak ma is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Frostbite 2
meglátjuk de, különösebben nem érdekel csak kvikkszkópolnék egyet
Frostbite 2
amúgy akármi is lesz nagy eséllyel fos lesz
やられたらやり返す。倍返しだ!
Frostbite 2
Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy EA-s cuccokkal lesz teli, szaros sportjátékokkal
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
Frostbite 2