89387
PlayStation3
  • item
    Már vagy 2 éve eladtam a ps3-at viszont most újra került hozzám egy példány (160GB Slim 3004A)

Gyors kérdés szóval: Nyugodtan kreálhatok több profilt is pl US és UK vagy akár a japán store-ra is ? Kockázata van-e ennek?

A fake name generátort már megtaláltam,azzal gondolom lazán lehet fals adatokat kreálni,mondjuk bankártyával nem akarok fizetni sehol,az ingyenes tartalmak és pl egyéb online szolgáltatások érdekelnek csak a többi store-on.

Köszönöm előre is válaszokat.

Sziasztok!
  • kirol
    Nem próbáltam. :)
  • Speedy86
    1 évet késett a leveled :D És le is tudod tölteni az eredetit? Az durva lenne :D
  • sanyiute
    ez engem is érdekel:D
  • kirol
    Kaptam egy mailt az "Uncharted 3: Drake's Deception™ Beta " kóddal egyetemben, hogy letölthetem a kóddal a store-ról.

Ez mi ez? Az Uncharted 3 már rég megjelent, akkor most mi ez a beta?
  • Sund
    jatekaim.hu
  • The Protector
    Sziasztok,
    Várnék tőletek konkrét helyet,oldalt személyt ahonnan/akitől legolcsóbban tudnék játékot venni a ps3-hoz.
    Előre is köszi.
  • deep
    1 fagyival is remekül tudsz játszani a sports champions-al, és minden move-os játékkal. Nem kötelező kettő.
  • Speedy86
    És a starter packba 1 fagyi van csak? azaz vennem kell még1et?
  • zoliii
    Nekem a Sport Champions van meg. Ahhoz 2 fagyi kell! Jó játék! Íjászat, röplabda, ping-pong, gladiátor játék van benne. fagyi (világító gömbös joy), Havey Rain-hez kell egy másik joy pl.
  • Speedy86
    Valaki használ itt move packot? Érdemes megvenni? vannak hozzá game-k? Láttam pár video-t ahol 2 ilyen kűtyűt használtak pl íjászkodáshoz. Akkor ahoz 2 kell? :O Valaki tudna segíteni?
  • iOlcsy
    Hali. Volt egy kis probléma az üdítő és a kar között. ^^" A lényeg az, hogy üdítő ment a karra, és gondolom befolyt 2 gomb réseibe (kör, + PS gomb). Azóta kissé nehézkes ezen gombok lenyomása, bár ha előtte bejárattam, már nagyjából rendesen működik. Valahogy ki lehetne takarítani a kart?
  • Yoda001
    nincs kézikönyv, meg csupasz lemez kívülről, ha jól emlékszem
    tartalom ugyanaz mint egy boltinál :)
  • The Protector
    nézegettem használt játékokat.
    az ha valami,idézem "promós" az mit jelent?
  • shaddam
    PS3 media servert szedd le pécére.Ultimate cucc
  • Speedy86
    Filmeket lejátsza pendrive-ról, annyi, hogy fat32 filerendszer kell és 4 gigánál ne legyen nagyobb a file. (bár ez a fat-el jár)
  • The Protector
    ahham.
    annyi kérdésem még lenne hogyha töltök filmet és pendrive-ra másolom azt rá tudom dugni a ps-re és esetleg lejátsza a filmet?
    Valamint másold dvd vagy divx filmet visz?
  • megaszala
    megnéztem, az ME2 esetében azt írják január elsején lejárt, utána vettem, ez remek. értékelem, hogy zavarja őket a 2nd hand játékvásárlás de azt nem annyira, hogy nem kapom meg a teljes játékot ha nem időben veszem meg.
  • megaszala
    sikerült már valakinek a magyar PS store-on redeem code-ot aktiválni? próbáltam a Mass Effect 2-vel és a Mortallal is, mindkettőnél azt írja, hogy rossz vagy már lejárt a kódom, ami hülyeség. újonnan vett játékok, más acc-on még nem próbáltam aktiválni, a füzet szerint 2021-ig jónak kéne lennie.
  • Speedy86
    Elég jó konstrukció, nem igazán kell semmire figyelni csak, hogy fel bírj állni a TV elől :D
  • Bogdogege

igen
    ne rakd a kádba ,ha víz van benne.
  • The Protector
    Sziasztok.A napokban leszek tulaja egy ps3-nak.:)
    Ha veszek hozzá gamet akkor azzal mehetek is multizni egyből?
    Mi az amire figyeljek ps3- közben,pár jótanácsot szeretnék.Mire figyeljek oda(mehanikai dolgok)?
  • chris jericho
    Sikerült megoldanom! Azért köszönöm!
  • shaddam
    Neted jó?
  • shaddam
    Katt csak ide
  • Vadnokedli
    MW3 topic?
  • chris jericho
    sziasztok!
    megvettem a modern warfare 3-at, megy is minden, de ha be akarok jelentkezni a multiplayerbe ezt írja:
    "An error accured during communication with the server. This is a DNS error. (80710102)"
    kérlek segítsetek ha tudtok!
    választ előre is köszi!
  • zsolt515
    Van itt olyan aki játszott a Fifa 12 és a Pes 12-vel? Adhatna pár infot h melyik hogy sikerült! De érdekelne Fifa 12 menedzser módja mert a 11-nek nagy rossz volt szerintem!
  • Rossing
    Biztos vannak itt nálam okosabbak a témában, de nekem is ez volt a problémám. Újrapasztáztattam először, de nem lett tökélete, ugyanúgy felpörgött a venti, de rendesek voltak a szervizben és másodszor is megcsinálták (ingyé) és azóta tökéletes (kop-kop-kop). Ha a hőmérséklet szenzornál nem tökéletes a gyantázás, hiába működik a hűtés megfelelően a venti fel fog pörögni.
  • deep
    Ventilátort cserélni megpróbálhatsz benne. Lehet hogy csapágyas.
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok! Eléggé érdekes kérdésem lenne.
    Sajnos már igencsak viseltes a PS3-am háza (karcos, foltos) és arra gondoltam lecserélném.
    Ismertek olyan helyet, ahol szimplán csak ház is vásárolható, vagy ahol lecserélnék?
    Előre is köszönöm.
  • Freedy
    Próbáltátok már a Journey-t? Én ma próbáltam ki, de egyelőre nem sokminden esett le a történettel kapcsolatban.
  • dualview
    Lehet kezdeni valami okosat egy zajossá vált PS3-al?
    Van egy régi (FAT) 40 gigás gépem, ami kitűnően működött, majd elkezdte egyre kisebb terhelésnél is maximális fordulatszámmal pörgetni a ventit. Kitakarítottam, újrapasztáztam, de túl sokat nem segített. Elég 10 percig sima DVD-t nézni és már süvít is, játéknál, Blu-raynél pár perc is elég ehhez.
    Lehet valamit cserélni rajta, esetleg valami speciális hővezető paszta kéne? Vagy kuka? Sajnálnám leselejtezni, mert amúgy finoman szólva sem volt agyonhajtva, viszont így már semmire sem jó.
  • Pat10
    ps3-on játszol?
  • Vadnokedli
    Vegyél fel, egymás ellen? K/D-d mennyi? :D Nézz meg battlelogon Shepherd_6061
  • Pat10
    valaki játszik ps3-al battlefield 3 -on?
    mert ha igen akkor játszhatnánk egy két menetet :D :) (Y)
  • zolee555
    Rendben! Köszönöm!
  • LeventeV
    Valamikor idén, de nem tudom pontosan, hogy mikor.
  • Chris Lowe
    Úgy tudom, hogy naponta csak háromszor lehet próbálkozni, szal ha nem megy akkor próbáld holnap.
  • zolee555
    Vhááá!
    Megvan. Melóhelyről be tudtam lépni PSN-re. Otthon kipróbálom. (jelszó volt rossz, rosszra emlékeztem)
    KÖSZÖNÖM a válaszokat. Remélem akkor ha otthonról visszalépek megmaradnak a fizetett cuccok!!...