PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alábbi linken lesz majd elérhetõ az a lista amelybõl lehet majd a játékokat válaszatani,egyelõre még nullás a link,Coming soon😊
Ps3 Welcome Back
Ps3 Welcome Back
mortal kombat-ba van 2 napos online trial, tegnap sikerült játszak egy pár meccset, de store nélkül nem lehet aktiválni az online pass-t. remélem megoldják valahogy és nem kell várni a store-ig.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nebved?
koszi a segitseget de meg sajnos nemtudtam kiprobalni mert "A server error has accured" hibat ir ki.
PSN : Kufi-
jeah most akarok énis tolni Uncharted2vel vmi multifélét...
jaja😊 csak már töltenék Uncharted 2 höz valami kiegészítõt ha van ingyen😊
- Uncharted 2 multihoz mindig ilyen sok idõ a felcsatlakozás??? vagy 3percet vártam:S
- Uncharted 2 multihoz mindig ilyen sok idõ a felcsatlakozás??? vagy 3percet vártam:S
Jó közben megnéztem. Azt írták hogy 24 órán belül.
Mennyi isõ múlva jön az emlékeztetõ levél? Sajna már nem emlékeztem a jelszómra ezért kértem egy emlékeztetõt. De ez jó fél órája volt.
na megy a PSN csak Store nincs:S legalább is nálam
megoldás
így már mükszik nekem is, csak a linket átírod és kész
így már mükszik nekem is, csak a linket átírod és kész
pl nekem is
ohh most neztem masik ket acc az mukodik mivel ott nem kuld egy resetelo levelet e-mail cimre ugyhogy megse kuka.
De a magyar accom meg mindig a semmibe van egyenlore
De a magyar accom meg mindig a semmibe van egyenlore
sziasztok nekem lenne 1 kis problemam.
Magyar accountot hasznaltam PSN-en es most nem engedi megvaltoztatni a kodomat mert hogy a store nem elerheto az en orszagomba.
Ilyenkor mi a teendo? Nem nagyon szeretnek uj accot letrehozni az osszes trophym elveszne.
persze van ket masik accom is 1 UK es 1 US de haat meg aakkor csinaltam ezeket amikor megjelent ps3 es haat akkor meg nem mukodo emailcimeket adtam meg ugyhogy azoknak az accoknak annyi.
Magyar accountot hasznaltam PSN-en es most nem engedi megvaltoztatni a kodomat mert hogy a store nem elerheto az en orszagomba.
Ilyenkor mi a teendo? Nem nagyon szeretnek uj accot letrehozni az osszes trophym elveszne.
persze van ket masik accom is 1 UK es 1 US de haat meg aakkor csinaltam ezeket amikor megjelent ps3 es haat akkor meg nem mukodo emailcimeket adtam meg ugyhogy azoknak az accoknak annyi.
Én most kapcsoltam ki végig, ment a multi része.Bár itt a végefele a chat rész meghalt. Sonysok is azt mondták, hogy kicsit túlterhelt a rendszer. Gondolom mindenki felment most aki tehette, pár nap biztos lesz amíg visszarázódik mindenki és akkor játszik, amikor szokott.
http://www.twitch.tv/hegii
nekem is ment, de azota megint nem megy.. remelem holnapra stabilizalodik a dolog, egyelore tobbet all a dolog mint megy.
srácok Uncharted 1-2 kinek van meg???
sztem tokmind1, csak latszolag volt bejelentkezve amig ki nem leptem addig is, semmilyen multi jatek nem ment pedig legalabb 3at megprobaltam. a rendes multi nagyon keves ideig mehetett..
nálam nem mükszik szokásos...
Nekem nem megy 😞. Gondolhattam volna, hogy nem kell a PS-t újraindítani.
"Please bear with us as we continue working on #PSN restoration. We are experiencing extremely heavy traffic."
erre azert gondolhattak volna..
erre azert gondolhattak volna..
nalam nem ment egyik jateknak sem az online egy ido utan, aztan kijelentkeztem es most vissza se tudok jelentkezni egyik regios accommal sem :S
Na király, végre müxik. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most már nekem se megy. Amíg lefürödtem, már megint lement a levesbe a PSN.
Valószínûleg ez valami próbaüzem volt, vagy már be is támadták... 😊
Valószínûleg ez valami próbaüzem volt, vagy már be is támadták... 😊
nekem még most sem jó
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bad Company 2 -vel multiba megpróbáltam egy órácskát.
Hibamentesen mûködik, gyorsabb mint valaha. Gondolom még nem túl sokan lógnak rajta.
A store továbbra sem megy...
Hibamentesen mûködik, gyorsabb mint valaha. Gondolom még nem túl sokan lógnak rajta.
A store továbbra sem megy...
Ezt nem hiszem el, hogy a büdös bánatba nem tudok szóközt rakni, fel akarom venni az egyik ismerõst.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nekem meg még mindig valahol az éterben van a mail-em 😛 Na majd holnap írok, hogy mire jutottam.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ezt tudtam is, de akkor h változtassam meg jelszavam? uk-s megy rendesen, de azzal meg nem szoktam gémelni.. na mind1 várok még
jah nekem is, szépen meg is jött aztán ez van. most meg ps-n már errort ír ki mikor próbálnék belépni..
PS Store soha nem is ment Magyarországról, azért generál mindenki angol címet magának. Egyébként a Store most sem megy még, de a PSN már igen. Sõt, PS Home-ra is fel tudtam menni.
Nem tudom mi lehet... nekem még nem jött meg az e-mail... bocs, akkor elhamarkodottan írtam, hogy a magyar is mûködik, mert nem volt hiba bejelentkezéskor, hanem kiírta, hogy elküldték a mail-t a címemre.
de amikor rá mek a kapott linkre, kiírja ezt: PlayStation®Store is not available in the selected country or region.
Jó sokáig el fog tartani, ha Amerikaiknak is 4 órát szórakoztak vele. Bár Európa mégsem akkora
Akkor nem is próbálkozom, csak ha EU-ban is visszaállt a PSN 😊
amúgy kanadaiak már be tudnak jelentkezni. van multi meg friend list egyelõre.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0