89387
PlayStation3
-
#80971 Vezetékes Xbox 360 kontrollert felismeri a Ps3??? USB.... van aki azzal játszik? -
#80970 majd megoldják valahogy :)
40-50 ezerért vágják hozzád, azért ez sem olyan kevés pénz szerintem, úgy mondtad mintha egy tízesbe kerülne...
nem tudom milyen huzavona volt/van, nekem még mindig működik (kopp kopp) a régi 60GB FAT gépem, és nagyon remélem hogy fog is még sokáig.. de én pl. még így sem játszottam PS2-es játékokkal, na azt már tényleg hozzád vágják, tehát ha csak ezért ne legyen az új PS visszafelé kompatibilis.. akkor az hülyeség :)
ráadásul gondolom, hogy majd megoldják, és nem lesz még egy ilyen "huzavona, szenvedés" -
#80969 Mértne lenne? Inkább ne legyen lefelé kompatibilis, de mégegy olyan huzavona, szenvedés mint a ps3 ps2 kompatibilitása kapcsán nem kell. Aki ps3-assal akar játszani az vegyen egy gépet hozzá, már most is szinte hozzádvágják a gépet.
Meg majd jönnek a mostani játékok FullHD remake-jei, amik már nem 720p-ben futnak :) -
#80968 szia.nagyon régen volt nekem is ps-em.Valóban 2 oldalas az a micsoda ha nem vertek át.
Megnyomod a select gombot hosszan és vagy kipróbálod mind a 4 hátsó gombbal(L1-2,R1-2)
Valamelyikkel váltani fog.Biztos h sikerülni fog.Üdv -
#80967 Sziasztok, bocsi az OFFért, lenne egy kérdésem PS1el kapcsolatban.
Ide írom, mert a másik topik be van halva, illetve mert igen sürgős az eset.
Vettem egy GAMESTER 2mb-os memóriakártyát, de csak 1 megásnak ismeri fel. A 15 slot után kiírja, hogy megtelt. Tudom, hogy léteznek olyan több megás kártyák, amik úgy működnek, hogy pl. 2x1 megásak és egy külső kapcsolóval lehet átállítani, de ezen nincs ilyen kapcsoló. Szerintetek ez átverés, vagy csak én nem tudom hogy működik??
Előre is köszönöm! -
#80966 Nekem megérte , az év játéka . -
#80965 én 7 font? vagy mennyiért vettem meg az MGS1-et? Az 2 nap se volt, de totálisan megérte, totálisan jót nosztalgiáztam. -
#80964 Megvettem, de nagyon nagyon rövid. 1 óra alatt végig lehet tolni. 10 fontot nem ér meg. -
cocobanana #80963 helló!
érdeklődnék ps3al tudnék online játékot játszani mobilnettel? vagyis kérdésem 1 ps3 látja e a mobilnetet? illetve mennyire laggolna pl egy narutonál onlineba? -
#80962 Délután coop-ban végig toltam egy sráccal , homlokon vert rendesen , letöltöttem a zenéjét azt hallgatom.
Aki teheti szerezze be mert , hihetetlen élmény . -
#80961 Én is megvettem, nem rossz. Relax játék! :D -
#80960 Letöltöttem a Journey-t , nagyon ott van a játék a szeren . -
ironhorses #80959 Sziasztok! Más Ps-én be lehet jelentkezni az én felhasználó nevemben?
BongoBácsi: És milyen játékaid vannak? -
sanyiute #80958 sziasztok amúgy valaki nyomja FIFA 12-vel? -
#80957 Szia.Itt a topikban nagyjából mindenkinek a neve alatt ott van a psn id-je.
Kiolvasod,bepötyögöd és hátha van közös gametek. -
BongoBácsi #80956 Sziasztok kb 1 éve van PS3-am, nincs sok játékom és eddig nem is nagyon érdekelt az online játék de mostmár szívesen játszanék magyar playerekkel csak nem tudom hol találhatnám meg őket ha valaki útba tudna igazítani azt nagyon megköszönném ... -
#80955 Tárgytalan, tegnap este simán működött minden jelszóváltoztatás nélkül.
Ja, ez a Closure demó elég elborult, de ötletes:) -
#80954 Tegnap éjfél körül be akartam lépni az USA/UK store-okba és a következő fogadott:
Your password is no longer valid. You must change your password.
He?
(rányomtam, hogy oké, akkor változtassuk, aztán meg jött egy nagy error...) -
#80953 Ami megfog jelenni a kövi szarra, ugyanúgy megfog jelenni majd PS3 ra is csak "csökkentett" grafikával szerintem. És biztos hogy kompatibilis lesz a PS3 al. Szerintem. -
#80952 érdekes érdekes, de szerintem nem sok alapja van..
pl a GT5-öt fejlesztették x évig (hirtelen nem tudom, de nem 1-2 év volt), és akkor csak így nem menne az új konzolon, ami egyébként is a GT részéről exkluzív? hát hagyjuk már :)
használják majd ugyanúgy a bluray-t, csak erősebb lesz a gép gondolom több funkcióval, és ennyi... -
Ulthane #80951 Nem lesz lefelé kompatibilis az új PS -
#80950 Az nem jelent semmit hogy erős a jel, mekkora a sebessége. Sztm az ilyen free wifi nem jó semmire. -
#80949 Be kell állítani a Routeren, a Portokat, amiket persze nem tudsz úgyhogy csatlakozhatsz rá, csak feleslegesen.
-
#80948 Hali.Egy kis segítséget szeretnék kérni a ps3 nethez.
Szóval ahol lakok van szabad nyilvános hálózat.FreeWifi.Laptoppal rá tudok csatlakozni.Erős a jel.A gond azzal van h a ps3 nem tud rá csatlakozni.Megcsinálom a beállítást és az obtaining ip adress nél timed outol.Van olyan h csak szgéppel lehet vhova csatlakozni?Vagy rosszak a beállításaim.Tippeket nagyon nagy örömmel várom. -
#80947 HD ready annyit tesz hogy HD kész; tehát HD! HD! HD! HD! -
sanyiute #80946 megvan kösze! -
#80945 Pendrive bedug, Menübe Háromszög az USB Device-n, majd Display All
-
sanyiute #80944 Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy PS3-ra szeretnék 1-2 zenét feltenni egyrészt mert fifában van egyféle trophy egyedi hangot kell be tenni és megkapom a trófeát másrészt meg bassza a csőrömet hogy Pendrive-ra felteszem a zenét be dugom ps3ba kijelzi hogy bent van a pendrive csak éppen a rajta lévő adatot nem látja:S mi lehet a baj? -
gabeone #80943 A ps3 full hd-ben és hd readyben is megjelenítheti a képet, a tv-től függően? -
#80942 A felbontás, az vagy HD vagy nem. -
gabeone #80941 82 cm-es tv-nél van jelentősége ps3 szempontjából, hogy full hd vagy hd ready a képfelbontás? Köszi előre is! -
#80940 HAli.Az mk9 et lehet telepíteni a winchesterre? -
Shadi #80939 576 boltokban használt jó ár
-
#80938 Van többfajta jutalom is. Talán 3-4-et kaptam amiben volt avatar, pénz meg kincsek -
#80937 1 db beta tester avatart.. -
#80936 Kaptam én is Uncharted emailt. Megköszönték, hogy játszottam a Beta-val és jutalmul kaptam egy kódot, de nem vagyok ps3 közelbe ezért nem tudom mit adnak. Ha valaki kipróbálta a kódot az írja le, hogy mit kapott. -
ppista #80935 Miért? Van ahol fizetős? Természetesen töltheted orrba-szájba, azért vannak, és a világon semmi kötelezettséggel nem jár. -
#80934 Hali.Storeban a demo részlegnél a free demok azok inygenesek ugye?
És nem jár kötelezettséggel ugye? -
#80933 A magyart azt tudom..
A PSN kártyának majd utánanézek,ha jól értelmezem az ilyen kódbeváltásos módszer lesz. Mondjuk ez elég baráti,jobban tetszik,mint a bankkártyás vásárlás.
Köszi az infót.. -
#80932 Szerintem itt a fórumon mindenkinek több profilja van és még mindig írogatunk :) Ja egyébként magyar store is van egy ideje ;)
Vásárolni pedig PSN kártyával a legegyszerűbb.