89387
PlayStation3
  • zolee555
    De hogy tudnám visszahozni?
    Ugye két profilom volt ps3-on. xy és xy-UK. xy-ról játszottam mindig ami magyar profil és az xy-UK t használtam vásárlásra de mindig utána átléptem magyarra és ott játszottam. Most hogy kitörlődött az UK profil a magyaron nem látja értelemszerűen a vásárolt cuccokat és kéri hogy jelentkezzek be azzal a profillal. Újra létrehoztam az xy-UK profilt PS3-on és account-nál pedig a "Use existing account"-ra nyomtam de nem enged be az emil-jelszó párossal. Azt írja valamelyik nem megfelelő. Az email tuti jó a pass.-nál már mindent kipróbáltam amit megadhattam. De nem enged be. Annyi biztos hogy emailt nem kaptam a Sony-tól hogy töröltek mert néztem. Lehet hogy törlődött?
  • Vadnokedli
    Esélytelen hogy törlődött volna. Amúgy még a trófeák is meglehetnek
  • Speedy86
    Bocsi kicsit értetlen vagyok csak új nekem a téma és nem akarom elrontani :)
    Mit jelent az, hogy legyen aktív? Csak annyit hogy legyen egy felhasználó a gépen akihez ez az acc van társítva és nem kell bejelentkezve lennem vele? Illetve még 1 kérdés: ha megosztok valakivel egy játékot az azt jelenti hogy az accountot is megosztom vele? passal meg mindennel?
  • zolee555
    A mentés nem érdekelne mert magyar acc-al jatszottam. Viszont most a ps-en nem enged be az email címemmel. Törlődött az is?
  • cloud.strife
    Amit eddig megvettél Store-ba azt újra le tudod tölteni. Sajna szvsz a mentéseidnek annyi.
  • zolee555
    Sziasztok!

Baj van. Törlődött az angol profilom a gépről. :( Persze nem magától. Ami a baj ugye, hogy vele együtt minden tartalmam is elveszett. UK-ról "csak" vásároltam és magyar acc.-ról játszottam de most onnan sem látja a tartalmakat. Ez elég nagy gáz? Mondjátok hogy van rá valami megoldás mert agyf@szt kapok!
    Köszönöm előre is!!!
  • Prof William
    És vajon mikor? Azt lehet tudni?
  • Akey
    Én ilyet nem írtam. A tartalmakat bármilyen accounttal lehet használni, csak az a lényeg, hogy a tartalmat birtokló account a gépen aktív legyen. Viszont egy account csak két gépen lehet aktív. Olyan nem létezik, hogy valamelyik játékot megosztom ezzel, a másikat azzal.
  • Speedy86
    Magyar accountokkal? Úgy érted, hogy ha angol accal regelek akkor angol accocnak tudom csak megosztani? Van valami fórum ahol lehet venni mások által megvett tartalmakat olcsón? vagy valaki tervez valami vásárlást? Szerintem összefoghatnánk ilyen esetekben.
  • LeventeV
    FF X kap egy HD remake-et. De tényleg nagyon gyér a ps2-es felhozatal. :(
  • Prof William
    PS2-es gamékból ennyire rossz a felhozatal? Még az amcsi sotreban is csak vagy 50db-van és sehol egy FFX.

Szomorú...
  • Akey
    Bármit (még az online passokat is) meg lehet osztani a magyar accountunkkal. Egy kivételről tudok, az a GT5 DLC-je, de ahhoz is adtak ki "családi csomag" javítást. A PS1 classic címektől meg ne várj semmi extrát. 576i felbontás egy kis shaderrel. A különböző storeokkal kapcsolatban; az USA a legolcsóbb, de a DLC-k régiófüggőek, ezért a UK az ajánlott.
  • shaddam
    Az a legdurvább hogy egy alkonyatos "színész" játssza az androidot.
  • Speedy86
    (Bocsánat a sok egymás utáni commentért)

Még a témához kapcsolódva egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálok pl egy UK store reget (ugy tudom ez éri meg) és arra fizetek elő és magyar accal játszok akkor származik ebből valami hátrány? Nem tudok valamit megosztani vagy stb?
  • Speedy86
    Még egy olyan kérdésem lenne, hogy látom plusz-al lehet tölteni ps1es classic game-t is. Ezek ps3-ra optimalizáltak? Melyik a leggazdagabb store egyébként?
  • Anubys
    Be kell állítani az adott tételen az "Album" -nak hogy Game vagy Demo vagy amit akarsz, utána a View by-t átállítani "Title"-ről "Album"-ra, majd örülni. :)
  • Speedy86
    Ha rászánom magam a ps pluszra akkor melyik store a legolcsóbb? 2 gépen lehet használni? akkor pl valakivel megvehetem felesbe?
  • Vadnokedli
    Ez engem is érdekelne.

1. Another kérdés. Nektek mennyire kopik a bal karnak a szára? Nekem annyira hogy amikor előre néző állásban van alig lehet benyomni az L3 at. :D
  • Prof William
    Nem tudjátok hogyan lehet a Games szekcióban mappákat létrehozni? Pl. Szeretném ha a vásárolt játékaim elkülönülnének a demóktól. Hogy lehet ezt megoldani?
    Előre is kösz.

Remélem amúgy pl a FFX. és társai hamarosan megérkeznek a magyar storera. Kötelező vétel lennének. Na meg persze a Persona 3-4-et se hagynám a virtuális polcon porosodni.
  • Yoda001
    persze, tökéletes Wifivel, azzal használom régóta :)
    előtte néha néha ment sima kábelről is, azzal sincs gond
    45 ezer így szerintem tökéletes ár érte :)
  • The Protector
    Köszönöm a válaszokat.Valóban szarok bele a warezba de mindent szeretnék róla tudni(a gépről).
    Hétfőn kiderül hogy tulaj leszek-e vagy sem.Szerintetek 1 éves gépért 45K jó ár?Szerintem az.Jah 2 gamepaddal és minden eszközzel lenne a játékgép.

Annyi még érdekelne, hogy nettel hogyan kommunikál a gép?Wifi?
    Amikkel nagyon szemezgetek azok.GOW,Uncharted,InFamous,új Mortal Kombat és asszem a Killzone az az agyonhypolt nagyon jó lövölde aminek nemrég jött ki a 3. része.
  • kirol
    A "Journey"-t megvette már valaki? Jó?
  • Akey
    2 gépen lehet megosztani a tartalmakat. Amit november előtt vásároltunk, azt még 5 gépen. Dobozos játékot tényleg nem éri meg Storeból venni, mi csak downloadable-only címeket veszünk, azt is csak akciósan. De a Plusosoknak mindig van vmi leértékelés. Az 1 éves előfizetéssel is érdemes megvárni vmi akciót.
  • Speedy86
    így jól hangzik de 15000ft azért más :) Egyébként megvett eredeti játékot tud ő is használni? vagy 1 gépen nyomjátok ketten? Azt hittem olcsóbb digitálisan megvenni a játékokat de ahogy nézem olcsóbb a boltba.
  • Akey
    Előző hónapban a FarCry 2 volt az ingyen játék. Januárban a Back to the Future Season 1, decemberben meg a Tomb Raider Underworld. Mivel nekem ezek kimaradtak, ezért értelmes címeknek tűnnek. Pláne úgy, hogy cimborámmal közösen fizetünk elő, ráadásul akciósan csak 8400HUF volt egy évre még szeptemberben. Így egy főre lebontva 350Ft-ért kapom a havi előfizut. A magyar Store amúgy megegyezik a UK-val, csak folyamatosan fogják pótolni a régi tartalmakat. Persze kicsit drágább a magyar, mint a brit vagy a német, de állítólag olcsóbb, mint a horvát meg a bolgár.
  • Akey
    Ha PS3-at veszel, feltétlenül próbáld ki a Heavy Raint, Metal Gear Solid 4-et, inFamoust és a LittleBigPlanetet. Ha nem volt PS2-d, akkor meg az ICO, GOW, Sly és MGS kollekciókat is. Figyelni csak arra kell, hogy Sony garanciája legyen.
  • Speedy86
    Köszi, és szoktak lenni értelmesebb full játékok is ingyen? :) Mert ahogy nézem ez is ilyen 2000es tétel kb. Illetve minden országba azonos a plus? ott fizessek ahol a legolcsóbb?
  • Akey
    Ebben a hónapban ingyen van a Trine 2, a Sly Cooper and the Thievius Raccoonus az Impossible game (és pár másik kissebb cím), egy héttel hamarabb kapjuk a Journey-t is és le van értékelve a Rayman 3 HD.
  • Speedy86
    Ha tényleg nem vagy warezes és szeretsz ONLINE játszani INGYEN akkor a ps3 a nyerő választás...
  • Chris Lowe
    Ha nem vagy warezhuszár mért kérded? Akkor nem fontos, ne is érdekeljen. :)
  • The Protector
    Ahham.Gondoltam h ez a döntő benne.A Gears of wart imádom,erre viszont húzo a GOW,Uncharted,killzona stb..........
    Majd meglátom.Nem vagyok warezhuszár de jól tudom h nincs hozzá másolt játék?
  • Speedy86
    ps3 minőségibb sokkal szerintem, de a döntéshez az exclusive játékokat kell csak megnézni. Mi vonzóbb neked és azt vedd.
  • Vadnokedli
    Kérdésed: Miért jobb a PS3 mint az XBOX
    Hát nem jobb, se rosszabb, szerintem mindkettő nagyon jó, PS3 ban Bluuuuréééj van, meg sorolhatnám. De Google- én is ott kutakodtam és PS3 ra esett a választásom.
  • The Protector
    Sziasztok.Szeretnék konzolba beruházni és annyi lenne a kérésem h vki győzzőn meg arról miért lenne jobb nekem egy ps3 mint egy box.A boxot vmennyire ismerem de a ps3-ről szart sem tudok sajnos.Vi felvilágosítana h mik a betegségei és mire figyeljek vásárláskor?
  • Vadnokedli
    Na ezért gondolom hogy hülyeség a magyar store c: :DDD
  • Speedy86
    Egyébként megéri a plus? Mit ad?
  • Speedy86
    Én utoljára a X-el játszottam, azt szerettem nagyon. Bár kicsit nehéz volt 1-1 boss :D
    Enyhén drága a magyar store Playstation + szolgáltatása... 49,99 dollárt itt 15.000.-ért mérnek :(
  • Prof William
    Hm az FFXIII volt vagy 40 óra játákidő de anno a FF8-at (a kedvencem ) 95 -óra alatt vittem ki. :)
  • Speedy86
    Azt már PC-n párszor kivégeztem _D