64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#3931 BCDC -t ajánlom, csak magyar hublistát tölt be, aztán nyomatsz egy keresést és a LAN(T3) srácok egyikétől lehúzod ami kell...neke mminden napra lejön egy film, már unom is! -
#3930 Ok, de a DC egyébként is szar, mert jó netje kell legyen a csávónak, meg fent kell legyen végig a letöltés közben. Meg mák hogy meglegyen neki a cucc. -
#3929 keresd meg a www.serials.wsen -
#3928 ÉS mellik hubon vannak ilyenek? -
#3927 Dzsízösz!
Menj a DCre és szedd le az eredeti egészet... -
#3926 Időkorlátos trillal nem lehet vmit kezdeni? Aszongya hogy vegyem meg neten de nem akarom, kemény 20$. -
#3925 Ramokért sztem 6 -ot kéne kérned.
A VGA-t meg 14-15ért simán eladhatod, apróneten is kb ennyiért adják őket... -
#3924 szerintetek mennyit ér:
- Inno 3D GeForce 4 Ti4200 128mb 8X AGP
- 2*256 mb 333Mhz Infineon memória
budapesti computer-bontó boltokat tudnátok írni?
esetleg web-címek ?
ramért db -onként 5000 -t kínálnak egy számtech boltban.
Ti4200 -ért 12-15000 -t.
ezek jó árak ?
köszönöm. -
ent #3923 Met nem ért hozzá!
Köszönöm Sztiví! -
#3922 szvsz ahhoz külön program kell.
-
steweee #3921 be lehet azt vhogy állítani hogy a képernyőkímélő ill a vincseszter leállás és a moncsilekapcsolás egérre ne váljon megint aktívvá csak billentyűzet vmelyik meghatározott gombjával? -
#3920 "Van e rá vmi lehetőség hogy időre kapcsoljon be a gép, vagy vmi hasonló marhaság!"
van.
bioszban kell beállítanod. keresd meg az alaplapod kézikönyvét ha a beállítások közt nem bukkantál rá.
olyan menüpontot keress hogy RTC resume vagz hasonló. ezt engedélyezed általában akkor tudod alatta lévő ( alapból inaktív ) menüpontokban beállítani a dátumot / időt.
ekkor ugyebár gondoskodnod kell róla hogy bekapcsol a gép, automatikusan bejelentkezzen, felvevőprogi induljuon, stb.
( ASUS kártyákhoz adott Live 4.0b től kezdve van benne ilyen funkció, és addig ott csücsül a tréjben, de gondolom más progi is tud hasonló funkciót ) -
Zatoichi #3919 Sziasztok ! Tudnátok segíteni !
Néznék 1 filmet a bármelyik lejátjó progival ( Win DVD, Media player ), de miután betölti a filmet és indítaná kidob az aszatalra! Ha Cue fájlban van a film és mountolnám akkor nem veszi figyelmebe és persze be sem tölti ! Codekek fent vannak! Tegnap tudtam filmet nézni gond nélkül - ma meg már nem ! Viszont a CD-re kiírt filmeket megtudom nézni ! ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET !!! -
hidavid #3918 Segítsetek!
TerraTec Cinergy600 TV tunerem van, és nem tudok a tuner meghajtóprogijával videofelvételt készíteni!
30 frame (1 sec) után leáll az egész! Van, amikor meg hibaüzenettel kilép a proramból. Máskor meg kék képernyö, és ujraindul a gép. A gépem: AthlonXP2500+, 512MB PC3200 ram, FX 5200 video.
Tegnap vettem a kártyát! !HELP! -
#3917 Hello uzsidoboz!
Szerintem azok a furcsa csavarok az alaplap rögzítésére valók, én is meglepődtem amikor kibontottam a házat, gyakorlatilag műanyagra számítottam. De végül rendesen rögzítettem vele az alaplapomat. Fogót kellett hozzá használni .
Még volt a házban egy merevítőrúd. Hát én azt kiszedtem és felraktam a polcra, mondván ez a ház stabil odalt is, akkor meg minek, kettő: nem tudtam volna betenni az alaplapot a házba, három: oldalt se tudtam volna felszerelni a házhűtő ventit. A fémkarikát meg én sem tudtam mire felhasználni,
így hát a ház dobozában végezte.
-
steweee #3916 na lenne néhány problémám, hátha tud vki segíteni:
1. winxp sp1-t használok már évek óta, két vincsi + két cd rom. nem lehet a vindózt telepíteni csak ha be van dugva a mobrack a helyére, mert különben a telepítés befejezése előtt meghatározatlan hibaüzenettel leáll. igazából ez kiküszöbölhető a bedugással, csak akkor a partíciókat kell egy kicsit variálgatni utána hogy értelmes legyen, különben mindegy
2.ha nem rögtön a vindóz telepítése után állítom be a cd/dvd meghajtókra az automatikus lejátszás tiltását rögtön, akkor már később hiába csinálok bármit, egy cd berakásakor mindenáron rákeres, és ez rohadtul idegesítő
3.prímpostás vagyok, és az outlokk az istennek sem akarja letölteni a kiszolgálóról a leveleimet, már több mint egy hónapja.korábban olvastam itt róla, hogy másoknak is volt ilyen baja.megoldódott csak nekem nem?interneten keresztül kell megnézegetnem őket a prímposta honlapján, de azért az nem az igazi -
#3915 Primary Master-rendszervinyo
Primary Slave-rack
Secondary Master-cdrom
Secondary Slave-cdíró -
Bakka #3914 !!!SEGITSEG!!!
Gondom a kovetkezo:
-winyo (rendszer) 40 GB
-winyo (rack) 13 GB
-CD-ROM
-CD- Iro
Hogyan kossem be ezeket, hogy mindegyik normalisan mukodjon egyszerre, mert mar nagyon elegem van az ossze vissza jumperolasokbol meg a kabel cserelgetesekbol!
Az IDE1 en van a 40 GBs winyo meg a CD-ROM, az IDE2-re meg szeretnem a rack winyot meg a CD-Irot, lehetseges ez valahogy mert az IDE2-n a cuccok nagyon nincsenek kibekulve egymassal, hol az egyik mukodik, hol a masik...
Mit es hova dugjak es mire jumperoljam (master, slave, cable sel.)???
THX. -
ent #3913 Gondoltam, hogy nem kikapcsolt állapotban akarok felvenni vmit!
Van e rá vmi lehetőség hogy időre kapcsoljon be a gép, vagy vmi hasonló marhaság! -
uzsidoboz #3912 Csövíí Üdv mindenkenek!
Egy szerencsés keresés után akadtam erre a fórumra egész jó hasonlóban már vagyok!
Na jó... Antromorph szakértelmét szeretném kérni!
Vettem egy dtk CAS-74S4PG tipusú házat és egy két dolgot nem igazán értek mire is lehetne felhasználni!?
Pl: A fémkarika, a műanyag négyzet+ egy két csavar....
Összeraktam már a gépet tök jó príma az egész csak idegsít ez az egy-két hülyeség....
Szó szó megköszönném ha adnál egy rövid jelentést ezekről a "furcsa" csavarokról.....
Köszzz
Uzsi
-
#3911 Xp-nél meg újra indul ez lehte at oka? -
#3910 kösz -
#3909 nem -
ent #3908 Lehet a tv kártyával felvenni akkor ha nincs bekapcsolva a gépem? BIOS-ban hol és mit kell beállaton? Egyáltalán ott kell vagy máshol!?! -
#3907 a renccermemória megkerülésével próbál kommunikálni a cpu a gpu-val. nagyon sok esetben a bekapcsolása 3d-ben fagyáshoz vezet. gyakorlati haszna a mai kártyáknál megkérdőjelezhető (ddr), sd ramnál még gyorsíthatott tán valamit. agp aperature size-vel is jáccadozhacc. akkor is tud fagyni, ha az érték túl magas (256,512) vagy túl kevés (16,32). 64 vagy 128 általában jó. -
#3906 gyorsírás, elvileg gyorsabb egy picit tőle a kártya, de gyakorlatilag meg instabilitást okozhat és nem is biztos, hogy gyorsabb, ATI kártyáknál pl egyenesen ajánlják, hogy legyen kikapcsolva, az omega driverben pl automatikusan kilövi magát, nvidia kártyánál nekem amúgy gyorsjtott kicsit de nem látványosan. -
#3905 És az mi? -
#3904 Akkor biosban: AGP Fastwrites OFF legyen... -
#3903 Köszi a tippeket. Az az igazság, hogy valamikor már a játék elején újra indult. Most xp-m van. 98-al pedig lefagyott -
#3902 állítsd feljebb a hővédelmet a biosban (80-90 simán lehet szvsz). -
#3901 Pont ezeket akartam kérdezni:) -
#3900 Milyen a hűtő a procidon?
mert a prescott meegszik mint állat, lehet hogy így nyáron néha túlmelegszik és az alaplap levágja, hogy nehogy megsérüljön...
A másik hogy milyen a táp? Lehet hogy egyszerűen kevés... -
steweee #3899 nekem hasonló jelenségeket produkált korábban abit alaplappal. azon lehet hogy van egy minimális hiba, egy ritkán használt áramkör, ami néha okozza csak a hibát. én az alaplapra gyanakodnék ha új tápod van. -
#3898 Sziasztok. Nekem van egy olyan problémám hogy játékok közben újra indul a gép, mintha resetelnék. Kicserélték a tápot azzal is volt baj, de azt megoldották. Ennek ellenére még mindig újra indul, az igaz hogy nem rendszeresen valamikor működik. A gépem:alaplap asus p4se/gd dualchaneles memória kezelés 8X-os agp.
memória 2*256 400mhz-es
proci 2,8-as 1mb-tos másidlagos gyórsítótárral
videókártya geeforce4-es mx460-as 64mb-os 4x-es agp-s
a memóriát meg a processzort le lett tesztelve egész éjjel ment rajta a teszt program. Elvileg ezek jók. És a videó kártyát is kicseréltem de ugyan az.
Az alaplap rossz? -
#3897 Hálózat beállítása varázsló -
ppeti66 #3896 Hali!
Volna egy "kis" problémám.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni!
Na, ez a helyzet: van egy sima, mezei Micronet routerem internetmegosztás céljából. Erre 2 gép van rákötve. A két gép nem látja egymást. Én viszont szeretném őket hálóba kötni. Hogyan kéne ezt megoldani?
Lécci valaki részletesen írja le nekem!
Nagyon köszönöm! -
#3895 Sziasztok telepítettem a PowerDirector 1.1 es verzióját.
De amikor elakarom indítani ezt írja ki, ami a képen látható.
Mit csináljak hogy működjön??
-
#3894 Megvagyon oldva a dolog.
Az oldal megtekintéséhez flash pluggin kell, azt letöltöttem, és jó lett. És átértem a Mozillára.
Az Iexplorerrel ugyis sok gondom bajom volt. kaki microsoft termék -
#3893 Ezzel Hunyadi Waffen oldallal sem fagy le? -
#3892 IE6.0-m van és nem fagy le.