64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
HRaVeN1 #3971 Na frissítettem. De nem is ez volt a baj, hanem, hogy felcseréltem az egér meg a bill portját.... De azért kösz a segítséget -
#3970 ismeri vki a Spire FlowCooler™ -t ?
Sleeve vagy Ball bearing -
HRaVeN1 #3969 Kösz megpróbálom. Csak az a poén, ohgy kb. fél éve nem volt ilyen baj... -
#3968 Lehet Biost kene frissitened.
nf7d24.exe Bios Issue Date:2004/04/22
BIOS ID:2.4
Please use the AWDFLASH 8.23D or later flash utility to update NF7 series BIOS. With an incorrect AWDFLASH version, the GUID will be erased, leading to IEEE1394 peer to peer function failure. AWDFLASH 8.23K is included in this BIOS package.
Fixed an issue where the PS/2 wheel mouse does not respond under certain conditions:
Using certain PS/2 wheel mice and certain USB keyboards.
PS/2 wheel mouse works fine but loses response on 1st, 3rd, 5th.... time restarting windows. However, it works fine on 2nd, 4th…. windows restart.
For "PS/2 wheel mouse + PS/2 keyboard" and "USB wheel mouse + USB keyboard ", there no problems at all.
Supports AWDFLASH.EXE V8.32.
BIOS compile date: 04/22/2004
-
HRaVeN1 #3967 Mióta újratettem xp-t, indításnál nem kapcsolja be a ps2 eszközöket (egér, bill). Ha bejött a win akkor mindig restartolni kell, ha pedig jó és úgy restartolok, akkor megint nem kapcsolja be... Az alaplap egy nf7-s 2.0, és semmit nem állítottam el, csak xp-t raktam fel. -
#3966 Hát nem igazán tudom mi lehet, de érdemes lenne tesztelned a memókat. Ja és ha bármi tuningolva van, akkor vedd vissza alapra. -
#3965 És nem b*ssza el a vételt? -
#3964 Köszi,ez mind működne is,csak ahogy irtam Asus 9600xt-mvan,ami Radeon.:-)
Még dolgozom az ügyön,de eddig még nemsikerült megoldanom.
Továbbra is várom esetleges lehetőségeket. -
Amero #3963 Hello Mindenkinek!!!
Ha valaki tud Microsoftul annak megköszönném, ha lefordítaná ezt... Pár napja bizonyos esetekben egyszerűen lefagy bluscreenre a gép és fingom nincs miért csinálja...
Itt a két hibaüzenet, amit kapok...
...hibák
Köszi a segítséget előre is...hibák -
#3962 Előző gépem,nekem is rázott...Nem is kicsit!És akkó' mi van?
Nem kell fogdosni...Az volt durva,mikor a fejem ért hozzá... -
#3961 hi uzsidoboz
A házhoz nem használtam más csavarokat. A házat én nem földeltem semmivel. Viszont földelt hálózatról működnek a cuccok. Nekem nem ráz a ház teteje, ha hozzáérek. Nem lehet, hogy te feltöltődtél?
Végül a hűtésről annyit mondanék, hogy nekem a gép hátuljánál van egy házhűtő a táp alatt, mely kifele fúj, és a ház oldalára rögzítve is van egy ami befelefúj. ennyi
nekem bevállt leszámítva ezt a baromi meleget, ami kínoz bennünket (én és a gép ).
-
#3960 Úgylátszik a Celó még irodai cuccokra sem jó, ez nevetséges! Pedig a fix tv -n a Vendel gyerek játékra is azt ajánlja AMD helyett!!! -
#3959 Talán azért mert celeron procid van (128k L2 cache). Ez kb olyan gyors mint az 1500-ös P4 (nem vicc). -
#3958 A tv kábelre sorosan 100nf-t a jelre és földre is. -
uzsidoboz #3957 Hello Antromorph!
Egy újjabb kérdést intézek hozzád ház ügyben? Jól beleraktam az alaplapot a házba csak az a problémám van mintha a ház tetején áram futkosna néha ha hozzáérek megcsíp milyen csavarokat használtál még te föl? Kell Földelni a házat!?
A másik h te milyen és mennyi hűtőt raktál a házba én kb 2-t teszek bele szerintem bőven elég csak olyan márkát akarock ami fél év után nem kezd el zúgni?! -
uzsidoboz #3956 Már feltettem a kérdést régebben de most megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni:
Ha mondjuk elindítom a total commandert és még utána a word-t addig szaggat az egér még meg nem nyílik a másik program teljesen ugyanez a helyzet bármolyen programpáros(ok)nál?!
Ha vmi ötletetek van szívesen fogadom! Köszi -
#3955 Milyet és hova? -
#3954 Ja, de már van egy megoldás amit egy másik fórumon kaptam.
a tv-kábelre kötni 2 kondenzátort.
-
#3953 Földelt dugaljba van a géped dugva? -
#3952 Eccerű: kihúzod a TV kábelt... -
#3951 Sziasztok!
Nem, tudom, hogy ismerős-e nektek ez probléma, de remélem tudtok segíteni. Próbáltátok már összekötni a gépe a TV-vel ? Nekem úgy van, hogy a gép egy házimozi erősítőre van kötve (mp3), meg a tv-t is erre szeretném, meg a gép video kimentét is a tv-be. DE, amikor bármilyen fémes összeköttetésbe kerül a gép a tv antennával (UPC), jelentős zaj keletkezik a hangban. Azt mondják, hogy ez a gép és a tv kábel közötti potenciálkülönbségből adódik. Tudja valaki, hogy, hogy lehet ezen segíteni?
Előre is köszönöm.
-
#3950 kösz -
#3949 Ja, Abit EQ... -
#3948 erre gondoltam én is -
#3947 Asus-hoz adnak PC Probe-ot, és asszem Abit-hoz is valamit alapból. -
#3946 SpeedFan -nal is lehet... -
#3945 Alaplaphoz ha adtak olyan szoftvert, akkor tarheled valami játékkal és nyomsz egy alt tabot. -
#3944 Mivel lehet megnézni a proci hőmérségletét terhelés közben?
A gyári proci hűtő jö vag vegyek másikta? 2,8-as prescot procihoz -
#3943 Bocs ezt nem ide akartam írni. -
#3942 nvidiánál be kell állítani a 2-es kijelzőt PAL-B vagy egyéb formátumra. Szóval keress valami beállítást ahol ezt megteheted. Aztán restart és kész is... -
#3941 Egy kis segitség kéne, a próbléma a következő adott egy win2000 professional oprendszerű gép aki kapcsolatmegosztással adja az internetett windows 98-as oprendszerű gépeknek. A win2000-es gépre felvan telepítve egy nyomtató ami megvan osztava. Hogyan tudom feltelepíteni a megoszott nyomtatott a win98-as gépekre? Sehogyse sikerül. Mindig valmai jelszot kér. Próbáltam beléptetni a win98-as gépeket a win2000 pro-ra de az se sikerült. Ötleteket várok. Köszi a segírséget -
#3940 Egy kis egítség kellene:
Kiakarom rakni a képet tv-re.S-video ,meg Euroscartos a csatlakozás.Asus 9600xt-m van.
Szóval a kép kristálytiszta,de fekete fehér.
Sehogysemtudok szint vinni bele.
Mivel próbálkozzak? -
#3939 Nem ismerem ezt a hűtőt, de szerintem nem is a hűtéssel van a gond általában, hanem a hangjával. Nekem "csak" egy sima 8 centis venti nyomja a levegőt oldalról a vinyókra. -
#3938 "az vagy éppen úgy tartja a Windows elkezd az egér akadni nem tudom miért"
Kicsit bővebben?
Vagy inkább érthetőbben? -
uzsidoboz #3937 Ha vmi fut a háttérben bármi pici is az vagy éppen úgy tartja a Windows elkezd az egér akadni nem tudom miért?
Ha tudtok segítsetek Köszi -
#3936 és rendesen hűt a Spire FlowCooler™ szerinted?
ez a lényeg ami érdekel !
te, hogy hűtőd a winyót ? -
#3935 A sleeve halkabb, de fele annyi idő alatt tönkremegy -
#3934 szerinted HDD hűtésre megfelelő ? -
#3933 Sikló,golyóscsapágy.Ebben a sorrendben. -
#3932 a Spire FlowCooler™ -nél mi a különbség e kettő tekintetében --> Sleeve vagy Ball bearing ?