XP ALATT NEM MENNEK A GAMEK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rosszul emléxem, de azon kívûl ott még egy tucat dolgot be lehet ám állítani ...
Legutolsó patch ugye fent van hozzá?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ötleteket várnék !! (a kompatibilátás nem jött be)
.:asChil:.
War. War never changes.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A gépem AMD Xp 1700, Geforce 4 Ti 4200, Abit KR-7A alaplap, Leadtek Winfast hangkártya.Próbáltam leszedni a VGa kártya driverét csökkentett módban, és ráraktam egy 2.7. valamennyi régi detonatort de igy se jó.
Segítsetek!!
hmm nekem ez fentvan megis megy a worms nem tudom a tobbieknel fent volt e, de koszi a tippet majd megnezem
May the force serve you well!
de hogy mi lehet a problema...
ha valaki rajonne irja meg
May the force serve you well!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Természetesen floopy legyen a driveban :)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!