225
PLZ HELP, XP ALATT SZINTE EGYIK JATEK SEM MEGY!!!
-
#171 az egyik pc guru (vagy gamer?) cd-ján volt. de keress rá a www.dlh.net-en, ott biztos rajta van.
http://dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=maxpayne105.zip
Itt a link ahol linkeket mutat. -
#169 may payne nekem sem futott xp-n egész addig, amig fel nem tettem a legújabb patch-t. aztán nem volt egy szemernyi gond sem! ja és én az eredeti EVM-ben megjelent verzióról beszélek. -
#168 de a registryhez csak akkor nyúlj, ha tudod mit csinálsz! -
#167 dx8 óta vannak ilyen problémák régebbi játékokkal, de nem az xp miatt, a win verziója tökm mindegy. nekem hasonló problémát úgy sikerült orvosolni, hogy a registryben átírtam a dx verziószámát régebbire (7-re) így a játékok felismerték és futottak gond nélkül. -
#164 az xp zavar be neki az tuti. és hol van aza kompatibilitás? amúgy meg kösz a helpet -
#163 tudom, hogy ez alap, de a "Kompatibilitás" menüpontoto próbáltad. Hátha az XP zavarja meg és azt hiszi DirectX kell neki. Roszabb esetbe rosszul írták a DX figyelőjét és a 9a-t nem újabbnak értelmezi.
Akkor esetleg feltehetsz egy 8-ast ha megér neked annyit... -
#162 én most a monkey island 3-mal akartam játszani, de mindig kiírja, hogy tegyem fel a legfrisebb directX-t. Fenn van a 9.0a, de a progi akkoriban ennek még a hírét se halootta, és még mindig dX-t kér. mi a teendő? -
#161 Nekem pl megvolt az Időgép nevű gamma.
98SE alatt futott, Xp alatt nem, és új játék volt.
Kicsit baszkuráltam a progival és láss csodát elindult.
De hogy hogyan azt nem tudom:( -
#160 aha, és ez jó valamire? -
#159 hmm, érdekes, na akkor ez talán:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/windowsxp/act20.html -
#158 nincs ilyen oldal, de ilyen se:
http://www.zdnet.com/3000-2352-10164245.html -
Inquisitor #157 De ha csak egy ember van a világon akinek megy ... akkor már még se az XP a hiás. ;) -
#156 http://zdnet.com.com/3000-2352-10164245.html -
#155 ez szerintem csak a nagyon régi programoknál jön be (win 3.1 ill, kezdeti win95 korszak) -
#154 Én is próbáltam és egyetértek vled. Nagy 0. -
#153 hát az semmit sem ér. pl beállíthatod, hogy a program csak 256 színű módban induljon, valamint azt, hogy csak 640x480-ban. kb ennyi a csomó minden. -
#152 igen belehet álítani még pl.: szint (256 stb...) -
Inquisitor #151 "Van az XP -nek kompabililitás varázslója és belehet áliítani 98 95 és ME kompabililis üzemmódba."
Lehet rosszul emléxem, de azon kívűl ott még egy tucat dolgot be lehet ám állítani ... -
#150 én mindegyikben próbáltam... de nagy nullát ért ez a kompatibilitási mód -
#149 Hopsz elírtam. :)))) -
#148 Van az XP -nek kompabililitás varázslója és belehet áliítani 98 95 és ME kompabililis üzemmódba. -
#147 nem értem a kérdést -
#146 De amúgy nekem is kellett videókártyát cserélnem mert eredeileg NVidi- ám volt de az nem fért ösze XP -vel és most ATI -m van.
-
Inquisitor #145 MELYIK compatibility módban próbáltad eddig??? -
#144 cseréljünk :D -
#143 yo neked -
#142 na ja ez a pc kompatibilitas... nekem is ME volt elotte és király volt amíg nem vettem ati kareszt, mert az csak xp alatt volt hajlandó rendesen működni... -
#141 nekem a gta3-al nincs problémám az megy, csak a max payne nem megy -
#140 Nekem megy a Max Payne és a GTA3 is XP crack és patch nélkül! -
#139 biztos az op rendszerrel lesz a gond, mert még pár hónapja ugyanezen a gépen nyomtam a játékot ME-n, de azóta feltettem az Xp-t, és most nem indul... -
#138 aha nekem ugyanez van a gta3-al. milyen konfigod van? csak nem ATI kártya? nálam ATI előtt nvidia volt, és azon kevesebb volt a gondom... -
#137 sehogy sem indul el a játék, ha csak crackelem nem indul, ha felteszem bármelyik patchet nem indul, ha patchek-et crackelem nem indul... -
#136 nekem az pont simán megy. mi a gond? nem indul el? nekem patch nélkül voltak problémák, töltés közben állandóan kilépett a játékból. de a legújjabb patch után semmi probléma nem volt. -
#135 nekem a max payne nem megy xp alatt... tudna valaki segíteni? felpattcheltem a játékot, de úgy sem ment... -
#134 gondolom 1-2 éves játékokról van szó -
greco #132 Nekem akkor csinálta ezt,ha nem volt benn a cd... -
#131 nekem fennt van az sp1, de még így is sok problémám van... -
Inquisitor #130 MELYIK compatibility módban nem megy? :)
Legutolsó patch ugye fent van hozzá? -
#129 Sp1-et mindenféleképpen pakold rá anélkül sokminden nemmegy..ha ráteszed akkor minden mennifog..legalábbis nállam mióta sp1 fennvan semmi nem reklamált xp ügyben:) -
#127 Izé, íppeg azt mondtam, hogy megy nálam az BW ! :DDD