XP ALATT NEM MENNEK A GAMEK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
nincs ilyen oldal, de ilyen se:
http://www.zdnet.com/3000-2352-10164245.html

De ha csak egy ember van a világon akinek megy ... akkor már még se az XP a hiás. ;)

Randal
http://zdnet.com.com/3000-2352-10164245.html

ollie
ez szerintem csak a nagyon régi programoknál jön be (win 3.1 ill, kezdeti win95 korszak)

Patesz
Én is próbáltam és egyetértek vled. Nagy 0.

ollie
hát az semmit sem ér. pl beállíthatod, hogy a program csak 256 színû módban induljon, valamint azt, hogy csak 640x480-ban. kb ennyi a csomó minden.

Patesz
igen belehet álítani még pl.: szint (256 stb...)

"Van az XP -nek kompabililitás varázslója és belehet áliítani 98 95 és ME kompabililis üzemmódba."
Lehet rosszul emléxem, de azon kívûl ott még egy tucat dolgot be lehet ám állítani ...

ollie
én mindegyikben próbáltam... de nagy nullát ért ez a kompatibilitási mód

Patesz
Hopsz elírtam. :))))

Patesz
Van az XP -nek kompabililitás varázslója és belehet áliítani 98 95 és ME kompabililis üzemmódba.

zaki
nem értem a kérdést

Patesz
De amúgy nekem is kellett videókártyát cserélnem mert eredeileg NVidi- ám volt de az nem fért ösze XP -vel és most ATI -m van.

MELYIK compatibility módban próbáltad eddig???

ollie
cseréljünk :D

ollie
yo neked

ollie
na ja ez a pc kompatibilitas... nekem is ME volt elotte és király volt amíg nem vettem ati kareszt, mert az csak xp alatt volt hajlandó rendesen mûködni...

zaki
nekem a gta3-al nincs problémám az megy, csak a max payne nem megy

Patesz
Nekem megy a Max Payne és a GTA3 is XP crack és patch nélkül!

zaki
biztos az op rendszerrel lesz a gond, mert még pár hónapja ugyanezen a gépen nyomtam a játékot ME-n, de azóta feltettem az Xp-t, és most nem indul...

ollie
aha nekem ugyanez van a gta3-al. milyen konfigod van? csak nem ATI kártya? nálam ATI elõtt nvidia volt, és azon kevesebb volt a gondom...

zaki
sehogy sem indul el a játék, ha csak crackelem nem indul, ha felteszem bármelyik patchet nem indul, ha patchek-et crackelem nem indul...

ollie
nekem az pont simán megy. mi a gond? nem indul el? nekem patch nélkül voltak problémák, töltés közben állandóan kilépett a játékból. de a legújjabb patch után semmi probléma nem volt.

zaki
nekem a max payne nem megy xp alatt... tudna valaki segíteni? felpattcheltem a játékot, de úgy sem ment...

ollie
gondolom 1-2 éves játékokról van szó

Nekem akkor csinálta ezt,ha nem volt benn a cd...
ollie
nekem fennt van az sp1, de még így is sok problémám van...

MELYIK compatibility módban nem megy? :)
Legutolsó patch ugye fent van hozzá?

Skynet
Sp1-et mindenféleképpen pakold rá anélkül sokminden nemmegy..ha ráteszed akkor minden mennifog..legalábbis nállam mióta sp1 fennvan semmi nem reklamált xp ügyben:)
Sir Quno Jedi
Izé, íppeg azt mondtam, hogy megy nálam az BW ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
SC nálam megy, próbáld pecselni.Tibsunnal is szerintem ez a helyzet, próbálj patch-et felrakni, tuti van xp-s hozzá...

Laalee
vegyel eredeti cdt es menni fog... a starcraft 1,03 as patch ota tamogatja az nt5 os kernelt megfeleloen. ez pedig meg bw elott volt. vagy ha sajnalsz 1500ft ot, tolts le egy rendes nocd crack ot

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
Nálam megy a BW SP1-el is, bármilyen spéci kompatibilitási beállítás nélkül. Ellenben a Tiberian Sun miután elindul, nyomban feladja és semmit sem hajlandó többet csinálni, semmilyen komp. módban (a regiszterlistával meg sokat ér az ember :DDD).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aschil
A Starcraft ill BroodWar megy valakinél Xp-n, mert nálam sajnos nem.
Ötleteket várnék !! (a kompatibilátás nem jött be)

.:asChil:.

nekem is

War. War never changes.

Tuvok
eddig minden játékom ment XP alatt..másban kell keresni a hibát...

[HUN]PAStheLoD
jah nekem is mennek a nagy HÕ ellenére is :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

zippofcy
Erdekes nekem mennek ... csereld le a geped

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

[HUN]PAStheLoD
csak annyit mondanék: GA alatt nem megy a fórum :))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

sumi
Üdv.Én az xp proffal +vagyok elégedve.Amióta kijött ezt használom.Ma +szereztem a Rally Ch Xtreme-t.Igaz 2001-es játék,de kipróbáltam volna.frankón feltelepít.Lemegy az intró,elkezdenék játszani,de.De valami nem smafu.Odáig tökéletes,hogy kiválasztom a +felelõ opciókat.Mondom neki,start.Elindul a betöltés,bevillan egy autó a rajtál,és kilép.Vajon miért?

Van egy pár játékkal gondom. Xp-service pack 1-et használok, Nvidia detonatort(4.4.0.3), Via hyperion 4.46v drivert. Dungeon siege felét átnyomtam, azután egyszer kifagyott, és már nem indul be. Letöltöttem a 30 Mb-os javítást, nem segít. A jurassic Park-on játszom, akkor 10 perc múlva lefagy, ujraindítom, de a képernyõn csíkok jelennek meg.Több halvány fekete csík megy vízszintesen lefele. Újraindítom, megint csíkok. Leállítom 10 percre, már nincs csík. Az egyik ujság teljes játéka az Arcangel, felrakom, elindul még a játék is, csak a felbontást nem lehet emelni. X-et, a-t, meg mindenféle betût ir számok helyett a felbontásnál. A haverom ati kártyájával jó. De a nagyobb gépigényû játék jó: GTA3:vice city, Vietcong, Matrix stb.
A gépem AMD Xp 1700, Geforce 4 Ti 4200, Abit KR-7A alaplap, Leadtek Winfast hangkártya.Próbáltam leszedni a VGa kártya driverét csökkentett módban, és ráraktam egy 2.7. valamennyi régi detonatort de igy se jó.
Segítsetek!!
CHEAPBOY_GA
Csak annyit szolnek: NEm Xp alatt nem mennek a gamek hanem eleve a PC alatt:))

Megkérdezhetem melyik játék és honnan szerezted be?
ACEMCP501PROXP.EXE
hmm nekem ez fentvan megis megy a worms nem tudom a tobbieknel fent volt e, de koszi a tippet majd megnezem

May the force serve you well!

Pupcika
de ezeknélkül meg nem nézel filmet...

nallam megy a worms armageddon de 2 haveromnal meg nem megy :(
de hogy mi lehet a problema...
ha valaki rajonne irja meg

May the force serve you well!

CaviaR
Köszi! Rá nem jöttem volna. :)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

And5
Star -> My Computer -> Jobb katt a 3.5 Floopy meghajtón -> Format -> és kipipálod Creat an MS-DOS Startup disk
Természetesen floopy legyen a driveban :)

Meggymag
Nos a topic nyitójának ugyan olyan problémája van mint enkem volt 2 hónapja kb. Összefüggéstelenül fagyogatott a gép és csak úgy újraindult állandóan ami eléggé idegesítõ volt és még károsítja is az oprendszert ill. a gépet. Nos mint kiderült az alaplapom régi volt és kissé tönkrement, de senki se tudta megmondani, hogy mi a baja mert hibátlanul mûködött csak minden fagyás és újraindulás emiatt volt. Nos ACORP alaplap volt és nem bírta a 4. évet amit megélt így váltottam. Most ABIT van és ezzel SOHA EGYETLEN FAGYÁS NEM VOLT EDDIG!!! Újraindulások sincsenek. TÖKLETES MINDEN!! Persze emiatt, hogy alaplapot cseréltem így ki kellett cserélnem a procim és a memóriám(SD->DDR). Rá voltam sajna kényszerítve de nem bántam meg pedig nem mondhtaom, hogy el vagyok eresztve pénzileg. Szal szerintem ez lehet nálad is a gáz... 40-bõl már össze lehet hozni egy jó alaplap+proci+memóriát.... SOK SIKERT

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

CaviaR
Hát ja. Csak ha valaki nem ért a játékohoz, vagy nem bírja rendesen felrakni, rögtön az XP-t szidja, milyen szar. Eddig nekem semmmi bajom nem volt vele. (Indítólemezt viszont nemom hogy lehet csinálni vele...)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!