XP ALATT NEM MENNEK A GAMEK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Nekem még a diablo1 is elindul xp alatt😊

V9ykn8_TZL0

XP rulez! Nekem még semmi problémám nem volt vele, játékok terén sem. Stabil, gyors.
And5
én se nagyon érdekes pedig én minden gémet kiszoktam próbálni

Skynet
Eddig semmilyen játékkal nem találkoztam ami xp pro leszedett sp1-el nem ment volna,de mind1😊)
Patesz
Nekem a Worms Armageddon nem megy XP -alatt és a Rayman 2 -ben az írás olvashatatlan.
Van megoldás?

Hunnenkoenig
Az SP1 javitja a 60Hz-bugot!!!

és hogyan használom?

beállítottam a frissités, majd prg indul, és ua.

help!
Én az NVIDIÁ-s kártyámhoz töltöttem le valami riva...-ot és abban állítottam be.

bocs az off-ért, de milyen patch kell az XP-hez, hogy ha játszok, ne fojjon ki szemem a 60 Hz-tõl?
thx.
Nálam az 5-ös nem ment magyar XP+Sp1-en.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csacsi
Nem tudom sp nélkül még nem probáltam. Én csak annyit tudok, hogy nálam megy. És ráadásul nem lehetet nagy cucc, mert a barátnõm rakta fel és nem egy hcgamer 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nekem az XP magyar, de meg nem kaptam hozza hu sp-t. Letezeik ilyen? Elkepzelheto hogy sp nelkul nem fog menni az NFS?
Csacsi
Nálam az nfs3 simán megnt xp alatt.

Op. rendszer: xp prof angol + sp1

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Valakim nem tudja megmondai mit lehet csinalni az NFS 3,4,5, -el, hogy fussanak WinXP alatt?
Aquli
szerintem nem is volt rossz az a versike. LOOL

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

rage
Szerintem csak kötõhang nála az az "o"

Dos - dosot
fasz - faszot

Nézd csak meg
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Valaki kérdezte az Imperium Galacticát
Az egyik magazinnak már volt cd melléklete a program, az nálam ( P III, GeF 3) tökéletesen mûködött, minden gond nélkül

Volt kép, s hang is
Annyi biztos, hogy azon a CD- eleve rajta volt a hivatalos patch...
Lehet, hogy ez kellene nálad is

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

cervin
az XP-n mennek a gamék csak faszok vagytok...bocsi
"Én inkább az XP-ben nem bízom, mert az szerintem nem OPrendszer, amihez 140 megás patch kellett"
és mi van akkor a windows 2000-rel? az is szar, ha jól tudom ott SP3-nál tartanak.😊
vannak az XP-nek is hibái, de attól még frankó kis op. rendszer és hosszú lameres😊 használat után, azt kell, hogy mondjam, jobb a WINME-nél, patch ide vagy oda.
Csacsi
Nalam, nem csak, hogy muxik minden progi, de meg gyorsabb is lett miutan felraktam az sp1-et.

Sephi
Nekem sincs semmi progim ami nem muxik.

nah jo bevallom a Transartica nem megy rajta 😞
Igaz az is aszem 1991 es gama 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hunnenkoenig
aza "majdnem" nem kene oda! Nekem MINDEN müxik rajta...

Na! Ezért nyomjam át az OPrendszeremet, XP-re?

?😊)

Hunnenkoenig
Ok, egyezzünk meg, hogy az ME sokak szerint szar, sokak szerint nem az. Ugyanigy az XP.
Mindenesetre azt most is allitom, hogy sok hiba a programban van es nem csak a gep hibaja! Aki mast mond az egyszerüen nem ert hozza. Pont.

Honositas: A problemak a fajlok szetszedeseben es atirasaban adodott, ami csak azert volt, mert hazi eszközökkel kellett megtenni es nem az eredeti "gyari" eszközökkel. A program rendszere ezzel nem (mindig) valtozik. Nem hiszem el, hogy azert mert egy progi (akar OP rendszer, akar nem) nagyobb valtoztatast igenyel mint szövegek es esetleg variansok neveinek atirasat! A rendszer alapmüködese nem valtozik. Mar csak azert sem hiszem, mert majd a Bill Gates pont egy magyar kis programozonak enged belepiszkalni a programkodba, amit meg az amerikai legfelsöbb birosagnak sem akarnak kiadni. Majd pont itt, mikor tudja, hogy 2 perc mulva mar fent lenne a neten.

A konzolokkal igazad lehet. Mint mondtam nem szoktam hasznalni, mert nincs ra igenyem. Viszont beismerheted, hogy a doom eseteben nem mervado a dolog, mert csak egy gomb miatt volt.

Mindenesetre reszemröl tema lezarva. Nem vitatkozom.

Akkor pontokba szedem az általad hayznált tagolás szerint:

1: A helyes megfogalmazás talán az lenne, hogy az ME szerinted szar. Ugyanis én meg tapasztalatból tudom, hogy nálam nem szar az ME, tökéletesen mûködik, semmi bajom vele, pedig használom rendesen. Többek között pl. futtatott DC HUB-ot is jó fél évig. Én inkább az XP-ben nem bízom, mert az szerintem nem OPrendszer, amihez 140 megás patch kellett. De ez az én szubjektív véleményem, attól még egy halom embernek mehet tökéletesen.

2: Szóval honosítottál. Mint írod, akadtak problémák, amiket meg kellett oldanod. Akkor vajon miért hiszed azt, hogy egy játéknál sokkal összetettebb OPrendszer honosítása csak sima szövegfordításból áll?

3: A konzol ugyanott van, ahol a játékok durván 95%-ánál. Látszik hogy tényleg nem szoktál konzolt használni, mert akkor tudnád, hogy a konzol nem cheatelésre, hanem vezérlésre van. Az egy dolog hogy sokszor a cheateket is a konzolon belül lehet aktiválni, de ezen kívül még kismillió más parancsot használhatsz konzolon keresztül. hozzam fel megint példának a Doom 3-at?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hunnenkoenig
Ok, hasogassuk a szört a tovabbra is:

Bocsanat, hogy azt irtam "a szamitogepekhez" es nem azt, hogy a windowshoz! Abban igazad van, hogy nem hasznaltam mast, csak azt, de azt eleg jol ismerem. Tapasztalatbol tudom, hogy az ME SZAR es minden valtozata.

Honositasokrol: Kicsit leforditottam mar nehany jatekot (Diablo2+LoD, Dungeon Siege, Mafia) es TUDOM miben all egy ilyen munka! Hozzatennem, hogy EN oldottam meg a fajlok felbontasat, az ekezetkezeles problemajanak megoldasat, szövegszerkesztö programozasanak lehetöseget, tehat nem CSAK a szövegeket irtam at! Ugyhogy legyszives te meg engem ne oktass ki, hogy miböl all egy forditas!

Doom3 siras: Az, hogy egy tetü billentyüzeten mashol van a 0 magyarul es mashol nemetül, az azert ne legyen mervado, hogy mennyire ismerem ki magam a szamitastechnika vilagaban! Sajnos nem hasznaltam soha az eletben magyar billentyüzetet, ugyhogy azt hiszem elnezhetö szamomra, hogy nem tudtam, hogy kell megnyitni a konzolt. Egyebkent feltetelezem, hogy ezt jatekja valtogatja, mivel kell megnyitni az ilyesmit, amugy meg nem szoktam ilyesmit hasznalni mert nem szoktam Cheatelni, es ha jol tudom az ilyen konzolok a jatekokban altalaban arra valoak!

Na erröl ennyit. Puszillak!

Pár hónapon belül diplomás informatikus leszek, ha minden jól megy, úgyhogy ha lehet akkor ne oktass ki, fõleg ezért:
"Es egy kicsit ertek a szamitogepekhez registry szinten is" - A számítógépnek semmi köze a registry-hez.. A Windowsnak van. Ebbõl arra tippelek, hogy az életben nem használtál még másmilyen oprendszert. A honosítás sem csak fordításból áll, ahogy te azt elképzeled, és egyébként is én azt Írtam, hogy "a magyar ME szar lehet", és nem azt, hogy szar. Mivel nem használtam, ezért nem is ismerem. Viszont olyanoktól hallottam, akik veled ellentétben rendesen ismerik a wint, és nem csak "registry" szinten. És ha ehhez még hozzávesszük, hogy valamelyik fórumban sírtál, mert nem tudod elõszedni a konzolt a Doom 3 Alpha-ban... Ha nem haragszol, nem nagyon adok a véleményedre.

Laalee
bocs mester 😄

w2k azert meg maradhat? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
XP prof. ENGLISH ! Ez alatt ne próbálkozzatok gyermekeim !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Olvassátok el ezt, utána lehet "vitázni"
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q3/020930/index.html

"A magyarban, csak a szövegek vannak leforditva"
Ez ebben a formában baromira nem igaz, de azt én se tudom, hogy mennyire lesz uo. stabil/kevésbé stabil.
Hunnenkoenig
Szoval akkor a hiba nem a programkodban van mi?
Azok az ujsagok es profi kompjuteres szakemberek, akik ki tudja hany hibarol tesznek jelentest, azok akkor csak benak ahoz, hogy egy jo gepet összeallitsanak?

Biztos annak is van jelentösege, de nem mertekado. Ha jo lenne a progi, akkor mindegy milyen vas lenne alatta.

Bazeg, az igaz, hogy szamit a komponensek összetevöje, de nekem ugyanazon a gepen a win 98 naponta kekhalalt szenved a winXP meg sosem. Erre mit szolsz? Es egy kicsit ertek a szamitogepekhez registry szinten is, nem csak a start gombot tudom nyomogatni...

Az meg, hogy az angol jo a magyar meg szar, az a legnagyobb baromsag. A magyarban, csak a szövegek vannak leforditva, nem ujra van programozva...

Lehet, hogy nagykepünek hangzok, de azert gondolkodjatok mar egy kicsit, mielött megszolaltok!

Hehe, ez a gép egy 266 Mhz-es PII, 224 Mb rammal, valami s3 trio szutyok vid. kártyával, oszt simán megy az xp rajta...😊) Mondjuk játszani nem lehet vele, de ezzel a vassal win 95-tel se lehetne..😊)
(Jah, és magyar xp! Faternak muszáj volt..😊
Lejjebb már említették, hogy egy erõsen szubjektív dolog. Én ugyanis a megjelenése úta ME-t használok, és TUTI hogy minden játék fut alatta...😊) A magyar tényleg szemét lehet, mert arról még csak rosszat hallottam, de az angol tökéletes, ha értesz hozzá.

Sephi
Milyen az a nem teljesen legalis XP ?😊))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vagy ezen a fórumon keresd meg:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1030821932

Itt a megoldás:
www.extra.hu/bestof411

Csacsi
Hogy lehet felrakni, a nem teljesen legális windows xp professionalra, a sp1-et? Segítsen valaki, akár mailben is.

Pontosan ezt mondtam én is, csak bonyolultabban.
a hiba 95%-ban az USER-ben keresendõ.

Hunnenkoenig
Akkor magyarzd el legyszi, hogy nalad mitjelent a stabil szo?

A magyar Xp sem.
Nálam hónapok óta fagyás nem volt, sok-sok játék, videoszerkesztés,és más rendszerpróbáló alkalmazások mellett.
A stabil rendszer alapja a jól összeválogatott vas, a helyes hardverkonfig és a jó driverek. (ez úgy hangzott, mint egy tanmese :-)))

oneal1
most már az angol xp nekem se fagy

!Forza Ferrari!

Norbi2K
nem kell rip játékokat meg progikat futatni és akkor nem fagy hehe, amugy nekem még sosem fagyott az xp, 98 annál inkább.

oneal1
rakd fel az angol xp-t
nekem a magyaron szinte nem ment semmi
de az angolon minden megy!

!Forza Ferrari!

Nekem xp-n megy minden game, a dungeon keeper 2 is, csak kb. 10%-al lassabban, mind win98-on

War. War never changes.

[Walaki]D`Lair
Nem, az számít stabilnak, hogy sohasem fagy le.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem az számít stabilnak, hogy sohasem fagy le.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Miguel
ja haveromnak se megy a hlflife pedig csés meg dodos meg minden modos a gyerek asz tmos tmegszivta
please email nekem!!!!!

kegán...

Hunnenkoenig
Ha nemetül tudsz, akkor a www.chip.de -t ajanlom

Aquli
honnan toltsem le sp1-et? amugy megprobaltam windows updatetel, de ahhoz eredeti win kene.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"