376
COSSACKS-Back To War
-
Thomasy #336 Sziasztok az lenne a Kérdésem hogy megvettem a cossacks Back To War Című tök kircsi Gamet és neten akarom gyakni a népet de reg során kér egy Bame Box #ID az mi és hol lehet megtalálni! -
#335 kösszi, de a forditás befejezééhez kellen egy kis help -
stung #334 -
stung #333 Szerintem nagyon jol megcsináltátok -
stung #332 maost fogom le tölteni a magyarositást
-
#331 cossacks back to war 0.5 béta verziója letölthető a következő címről
http://www.vkpaks.hu/cossacks/cossacks_back_to_war_magyaritas.exe
Első fordításom, tudom ezer egy hiba van még benne, és még messze nincs kész, de azért 4 nap alatt - nem rossz :) Legalábbis remélem -
#330 Sikerült rájönnöm hogy hogylehet ki-be csomagolni a gp fájlokat, igy hamarossan elkészül a forditás
Ehhez kelelne egy-két ember aki seígit tesztelni
+ forditásban is kellene egy kis segitség, elég sok a szöveg
[email protected] -
stung #329 DE TE NAGY JÁTÉKOS VAGY?
-
#328 játékot szeretném leforditani
ehhez egy dolog hiányzik. all.gs kicsomagolása után ki kell csomagolni a gp fájlokat is. GpArch segitségével
ezzel nincs baj, csak nem tudok gp fájlt csinálni, vagyis tudok, de a GSCFileGen folyton azt mondja hogy nemtámogatott formátum, és a játék se veszi figyelembe
tudom hogy nem sok remény van hozzá, de hátha valaki csinált már ilyet -
stung #327 de szervert nem tudsz csiálni
-
stung #326 hát ere várhac mert itt nem szokot járni senki cssak én
-
#325 fontos lenne fiúk
légysziiiii valami tipp ? -
#324 senki ? -
#323 segíthetnétek : Nem megy a cossaksk back to war 3 gépen lan hálózatban
2 géppel tökéletessen müködik, de mikor a 3. gép becsatlakozik a % -ék nem emelkedik vagy csak nagyon lassan
hálózat jó, és tök mindegy melyik gépen csináljuk a szervert, a 3 gép mindig meghal
fontos lenne -
stung #319 Én meg vettem a Cossacks 2:Napoleon wart csak nem indult el a gépemen mert nagy a gépigénye.
-
stung #318 Én nem tudom,hogy csinálja az ellensg,hogy vezetök nélkül is kocka alagzatot vált -
#317 Cső!
Volt régebben egy trainer a Cossacks Back to War-hoz ami kikapcsolta az egységek gyártási idejét azaz rögtön kijött a csóka az erődből ha rányomtál a gyártásra. Ez még tudta a fa, arany, vas kő stb maxra állítását is! Nincs meg véletlenül valakinek? Ha megvan valahogy juttasa el nekem köszi! A legjobb ha be tudja linkelni.
THX elörre is -
Smitiz #316 Ja, és az 1.3-as patch is 1.27ről update-el és az Art of Warhoz van -
Smitiz #315 Üdv mindenkinek! Ti patchelve játszotok? Én csak az 1.3-as patchet találtam a játékhoz, de a Back to warhoz már van 1.35 crack... de az 1.35-ös patchet meg nem találom sehol :(
Tud nekem valaki segíteni? -
DokySG #314 Re!
Szerintem ez az egyik legjobb strategiai jatek :P
Legyartottam 650 parasztot :D:D:D:D
dolgoznak mint atom :D -
#313 Hali!
hogy lehet szervert csinálni?
rámegyek h Gamespy, tovább... connenting to master server, és ha creat-eélni karok ne mjön össze...
ötlet? megooldás? -
TANKboy #312 Nem lehet feltelepíteni a CD-mről ezt a MOD1 modot a játékhoz. Eredeti a CD-m nem warezos, szal nemtom mi lehet a gond. Szinte megéri eredti játékokat venni. Tudtok vmi linket ahonnan le lehet tölteni ezt a mod-ot? -
#311 Gondolom minden álmod volt új Cossacks hozzászólást olvasni és felettébb letaglózott, hogy ugyanazt a 3 sort, azt a KŐKEMÉNY ÉS VÉGELÁTHATATLAN 3 EGÉSZ SORT kellett 5x egymás után végigolvasnod... így aztán ezt nem tudtad szó nélkül hagyni! -
Braveheart #310 ezt ha 2 topicba beírod az is elég lett volna -
#309 Szevasztok!Megjelent egy új cossacks clan!Gyertek és csatlakozzatok ti is!
w w w . b a c - c o s s a c k s . t k
[BAC] FOREVER -
#308 Valaki tudja pontosan a Mod-ban lévő új egységeknek a specialitását? Had ne kelljen mindegyikkel játszanom, hogy megtudjam.
Szóval van valakinek erről egy listája? -
rusland #298 jah emberszabasu epuletek -
#297 Letöltöttem a Conquest of America játék demoját.
Beszarás, komolyan mondom.
Ami a Kozákok leggyengébb pontja volt (az idétlen miniatűr épületek) megszűnt. Az eredetihez képest négyszeresére nőttek az épületek, a látvány csodálatos, a játékmód mitsem változott.
Tavasszal jön ki az angol verzió, biztosan megveszem. -
rusland #296 nah up -
rusland #295 es meg ezek az ujitasok
Gameplay changes in the Cossacks mod:
- new infantry formation size: 324 units
- mercenary dragoon: 80 building time instead of 50, more upkeep costs
- palisades: 1.500 lifepoints instead of 500
- 17c musketeers: lower building time
- 17c dragoons: lower building time, +2 attack
- 18c dragoons: lower building time
- royal musketeer and all unique 18c musketeers without bayonet: lower building time
- winged hussar: more lifepoints but higher building time
- janissary: more shotpower
- better but more expensive VII attack and defence upgrades for mamaluke and spakh
- grenadiers: higher building time
- 10 mortars per artillery depot instead of 30
- higher costs for cannon artillery upgrades:
cannon cost upgrades two times more expensive
cannon building time upgrades four times more expensive
- Algerian towncenter 75 population limit instead of 50
- Algerian and Turkish stable cheaper
- Algerian/Turkish barracks 75 population limit instead of 50, but more expensive
- Bavarian 18c barracks cheaper
Changes to artillery
Cannon upgrades at the artillery depot are now more expensive, making the standard Cossacks cannon less accessible early in the game, but with the mod you get two new cannons, The European 17c cannon (all european nations) or the Ottoman cannon (Algeria, Turkey). These can be built quickly and cheaply without having made any artillery depot upgrades. Their disadvantages are that they are weaker and they don´t benefit from academy upgrades. Early in the game or in a 17th century only game these cannons are a sensible choice for the player.
The limited cannon capacity of each artillery depot also limits the number of the new cannons.
Additionally, you are now able to build the coastal defence cannon, a powerful cannon that has a very long range and is able to hold its own against the powerful Cossacks naval units. This cannon moves very slowly, doesn´t use grapeshot or “attack ground”, and doesn´t benefit from the academy upgrades.
The limited howitzer capacity of the artillery depot also limits the coastal defence cannon.
Notes:
Once the Mod is installed, the player can start the game either with the mod or as a normal Cossacks - Back to War game using the appropriately named icons in the start menu.
The Mod can be used for both single player and multiplayer games. In multiplayer, the mod will appear in the lobby under the special version number M135. Players using the mod will only be able to play against other players displaying this version.
There is a possibility of some loss of performance in the game when using the mod, especially on lower specification machines, as it contains a significant amount of new graphics.
We hope you enjoy the Cossacks Mod!
-
rusland #294 bocsi ez egy picit rosszul sikerult -
rusland #293
Austrian 18c musketeer
English 17c pikeman
English 17c dragoon
French 17c pikeman
Polish 17c dragoon
Piedmont 18c musketeer
mercenary - Scottish swordsman
Ottoman infantryman (Turkey)
Russian 18c musketeer
Swedish 17c pikeman
Swedish grenadier
European 17c cannon
Austrian grenadier
English 17c musketeer
English 18c musketeer
French 17c musketeer
Polish grenadier
Piedmont 18c dragoon
Spanish 18c dragoon
Balkan light rider (Turkey)
Russian grenadier
Swedish 17c musketeer
Swedish 18c dragoon
Ottoman cannon
Algerian bashi-bozouk
English rider
English grenadier
French 18c musketeer
Dutch 18c musketeer
Portuguese 18c musketeer
Venecian 17c musketeer
Prussian grenadier
Russian hussar
Swedish 18c musketeer
Swedish hussar
coastal defence cannon
pontosabban ezek az uj egysegek -
rusland #292 !Figyelem!
Akik még nemvették észre...
A BTW CD-n van egy MOD1# kiegészités BTW-hez azt feltudjatok rakni cossacksotokhoz.
2 uj agyu tipus es tobb mint 30 uj egyseg nezzetek meg vannak screenshotok is a CD-n
Nagyon eldugtak ezt a progit...
MOD1 konyvtar
ugy kell inditani hogy bemesz a Startmenu cossacksba es ott lessz egy olyan hogy MOD1 azt elinditot
rohadt jo.... -
Qtja #291 Korábban már irtam, most is bejön: Ha valaki kisérletezni akar a letöltéssel, akkor menjen a www.ftpsearchengines.com lapra, ott a NAPALM INDEXER használatával keressen rá az american conquest kifejezésre. Sok helyen fenn van, a harmadik vagy negyedik szerverről lehet letölteni. Nekem flashgettel jön a francia verzio. -
rusland #290 jah megjelent az AC
en is keresem de nemtom hol lehet leszedni...
-
#284 akademian is fejlesztettél? -
rusland #281 csinaltam cossacks.hu irc csatit
itt kene gyulni es akinek kedve van haboruzni az hamar tarsara talalhat
igy lehetenek 4vs4-es warok magyarok kozott -
#276 ha a századra gondolsz
az ott van ahol a parasztokat allitod be
de csak akkor él, ha minden megvan hozzá -
rusland #274 up -
rusland #273 aze nincs campaigne mert erre felvan rakva az osszes nep szoval nemmkell hozza a tobbi resz hogy ez mennyen