376
COSSACKS-Back To War
-
#217 ftp://Leech:[email protected]:1023 -
#216 Cossacks : Back to War
ftp://uni:[email protected]:4321
ftp://wsc:[email protected]:43800
ftp://leech:[email protected]:6000
67.83.144.032
ftp://Xen:[email protected]:614 -
#215 én is most ébredtem fel ! Ma este itt leszek éjféltöl játszhatnán egyet !!! -
rusland #214 aludtam :) -
rusland #213 kesz imremagdi koszi szepen nagyon -
#212 itt vaqy ? -
#211 Szólj rám holnap este , most megyek szundizni , reggel munka . :) -
#210 kb: 1 perc alatt megy fel 1 MB, ha jól számolom ez 17 Kbyte/sec
-
#209 chellodnak mekkora a sebbessége feltöltéskor ?
ezen kivül más nem érdekel ? -
rusland #208 thank you -
#207 Légyszi írd le nekem is hogy kell ezt a Fastream FTP++-t kezelni
russland : Indul a feltöltés -
rusland #206 nekem a maniam hogy minden kedvenc jatekomat amit jo MP-ben jatszani felrakok mindenhova hogy terlyesszem igy nagyibb lesz annak a jateknak az MP-s tarsasaga
ilyen tevekenysegeim MOHAA-ban vannak leginkabb -
#205 Az ne bántson , szerinted DJCOM , aki most a nagy warez oldal készítő , vajon pénzért csinálja ?!
Nem ... egyszerűen azért , amiért mi is .Segítünk az "újaknak" , mert jólesik .Ha már engem egy game nem érdekel , de mást igen és nem tud hozzájutni , akkor legalább legyen haszna az én hozzáférésemnek .
Ja igen ... Imremagdi , semmiképpen ne add ki a privát ftp elérhetőségét ( cím , fórum ) , amíg vki tuti nem a tagja akar lenni .És te is tudod , hogy csak max ajánlással lehet már "hozzánk" bejutni , így is teli vagyunk már .Legalább is az admin nekem ezt mondta legutóbb . -
rusland #204 imremagdi mailben elkdultem neked a szukseges adatokat az ftp-mhez -
#203 Amúgy ennél egyszerűbb és tökéletesebb megoldás nincs .Csak ha tagja lesz esetleg egy privát ftp-nek . :) -
rusland #202 az bant hogy ti segitetek nekem de en sajna nemtok nektek mert meg tapasztalatlan netes vagyok... -
#201 IGEN ! :)))
Ha nyit a saját gépén 1 ftp-t !!!
Ennél egyszerűbbet nem lehet kitalálni ! És tuti , hogy onnan nem törlik ! :)
A sok smile ne tévesszen meg , ez teljesen komoly .Megmutattam neki , hogyan kell a Fastream FTP++-t kezelni és én is így töltöttem át neki a Prisoner of War-t . -
#200 inkább mégegyszer ! Persze én is az fxp-re gondoltam,de hát hová ? semmi se támogatja az fxp ! Sajna... vagy tudsz egy helyet ? -
#199 de hova fxp ? Tudsz ftp ami támogatja az Fxp???? -
#198 Imremagdi !
Egy helyen vagyunk úgyis !
Szerintem csináld azt , amit én RUSLAND-nak .
FXP-zd át neki , így nem kell a hozzáférésedet megadnod , csak persze nem árt , ha megy a géped az éjszaka .Neked ez semmilyen adatforgalmadba nem kerül persze .
Ja igen , ha előre kifizetsz 5000 ft-ot , az 1/2 éves belépőt jelent az ftp-re és így havi 830 Ft-odba kerül az egész !
Érdemes megfontolni . -
#197 találtam megoldást ! feltöltöm egy ftp-re,e-mailben megadom a hozzáféréset , de ha letöltöted el kell felejetened az egészet ! Oké ? éjfél után egy pár percel küldöm az e-mail !! -
#196 miért nem az szupergamez ftp-je töltöd el ? -
Qtja #195 Megint... Nincs valami egyéb passw, amivel csak feltölteni lehet? Letölteni nem akarok, de megint sokan vannak és nem enged be. -
Qtja #194 Na, bent vagyok megint, megy tovább... -
rusland #193 nem kirugott ki csak ledobott sztem -
Qtja #192 Kirugott a genya. Nem tudom, mikor jutok be újra -
rusland #191 oki lenyeg hogy mindenki letudja tolteni -
Qtja #190 Eltart egy darabig. Kb. 30 perc egy file upload, s 45 db. De azért halad. -
Qtja #189 :))
-
Qtja #188 15 megás szeletekben lesz, az upload2-ben. -
rusland #187 de aze az az 1000ft-s cucc lehet hogy erdekelne -
rusland #186 óóóó itt az en istenem :DDD -
Qtja #185 Megkezdtem a feltöltést a hlc-re. -
rusland #184 jaaah
ertem
figy nemkell
mond ezt az 1000Ft-s linket -
#183 kiírom cd-re és 1-2 és nálad van !!
1000 Forint havonta,de amit megjelenik a játék fentvan.. -
rusland #182 hogy lehet postan elkuldeni 700megat?
a privat ftp mennyi? -
#181 elküldöm neked postán ha nem sikerül letöltened !!!!! nekem már másnap megvolt amint megjelent privát fizetős ftp-ről !!! -
rusland #180 nincs otleted? -
rusland #179 talaljunk valami kozos megoldast -
#178 postán már rég odaért volna...