376
COSSACKS-Back To War
-
nekem a dns record kell? -
mit kell csinálni a da.ru-n? -
rusland #128 bar ez a savszelessegedtol fugg -
rusland #127 aze nem 12 ora 5-6 inkabb sztem -
rusland #126 huha olyat nem
oldalt tudsz csinalni?
http://www.da.ru/
ez olyan mint a freeweb csak orosz -
még az ftp a legjobb -
amúgy meg ha csinálok egy oldalt arra is előbb fel kéne tölteni, ami szintén, legalább 12 óra -
nem magyar oldalt nem tucc mondani? mert én külföldön vagyok és ezek a magyar oldalak nekem nem működnek -
rusland #122 csinalsz egy freeweb oldalt mondjuk jonne 50Kval
vagy valami FTP-re felrakni ami minimum 12kval megy (pl HLCompany: hlc.warez.hu) -
de hogy rakjam fel? -
rusland #119 DC-t nemtom hasznalni -
rusland #117 az lehet de ezt a terlyeszteni kene ezt a gamet felrakni mindenhova igy erosodne a magyar multiplayer scene -
HB helyett KB-t akartam irni -
lassú a netem ahhoz, csak 10 HB-al tok feltölteni :( -
rusland #114 ragd fel valahova -
u.I.: DC-n is fennvan... -
rusland #111 ez passos -
LEJÖTT!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEEEE :D -
rusland #108 hat et nemjo -
rusland #103 sztem igen -
rusland #101 hat 4-5kval jon de befgog gyorsulni sztem -
rusland #100 hat a kellerol jon de lassan de ha lejon terjezsteni fogom a neten felfog kerulni egy jopar helyre -
rusland #98 nagyon koszonom
chellom van -
rusland #94 en is keresgelek kozben csak kevesebb sikerrel -
rusland #93 hat ez nemigazan -
http://www.cossacks.hu/ nekem is jeelszüt kér, inkább ha valaki közületek akar játszani akkor én ma este éjféltöl készvagyok rá... -
rusland #89 nemtudnal mondani egy par linket? :) -
rusland #87 mert itt benazok ezzel a Napalmal -
rusland #86 cimet nemtudsz adni ennek a cimet -
Qtja #85 Egyébként nem tudom hogyan, de a FG csatlakozik (pl. a Leech-es ftpre is, pedig nem adtam meg neki sem user-t sem passw-t). -
Qtja #84 Amit irtam, onnan jön. A flashget siman csatlakozott és tölti le. -
Qtja #82 Igy néz ki az ftp file listája, ahonnan lejön:
/+9 - = [ISO] = -/COSSACKS.BACK.TO.WAR-DEVIANCE/dev-ctbw.*** -
Qtja #81 Ha valaki kisérletezni akar a letöltéssel, akkor menjen a www.ftpsearchengines.com lapra, ott a NAPALM INDEXER használatával keressen rá a cossacks kifejezésre. Sok helyen fenn van, a harmadik vagy negyedik szerverről lehet letölteni. Nekem flashgettel jön. -
Qtja #80 Megtaláltam, remélem jó lesz, de nagyon lassan jön le. Holnap este leszek itt megint, ha addig valaki tud mondani egy helyet, ahová fel tudom rakni, elindítom. -
rusland #78 jo lenne telleg ha valaki magyar linkre felrakna mert sok itt a BTW-t akaro emberke :))) -
Qtja #77 1.Addig fel sem menne.
2.Hova töltsem?
3.Mit csinálsz vele? Hiányos, nem lehet cd-re irni. -
rusland #76 hat most nekem se muxik medig mar letoltottem roluk par filet -
Qtja #74 Igy nem sokat ér. Ha megkapom valahonnan s tudtok helyet, feltöltöm az egészet, ha kell. -
Qtja #72 Sziasztok!
Könyörgöm segitsen valaki, mert megbolondulok :) Sikerült letöltenem a Deviance féle ISO-t, de egy rész hiányzik: a dev-cbtw.r19. A héten szabin vagyok, lenne időm játszani, de igy nem megy, s nem tudom letölteni sehonnan. Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene, egy 15 megás file-t talán fel lehet tenni valahová. Természetesen ha kell a többi, és van hely, felnyomom, kábelem van, idő nem számít. Köszi előre is. -
aiguo #69 Hi!
:)hmmm...akkor irj ide jobb publikust,OKE!!!