Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Tegnap letöltöttem a játékot, feltelepítettem, crackeltem, indítom az exet, egy pillanatra homokórára vált a kurzor, majd semmi. Egyszerûen nem indul a játék.
Már mnident megpróbáltam,de hiába.
Nincs valakinek valami tippje,mi lehet a gond?
Glory, Glory Man. United!
Nem találtam erre való utalást FAQ-ban, keresõvel átnézegettem a dolgokat, de gondolom megkérdezem:
Ahogy olvasom nektek mûködik a Multiplayer a játékban ... haverok hétvégén multiznának, és nekik nem akar összejönni ...
Helyi háló, tûzfalak kikapcs, stb, és sehogysem látják, a gépek a servert, bárki is indítja ...
Tudtok erre valamit? (Én még nem próbáltam a játékot, szóval laikusnak kellene a segítség 😊)
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg a torrentet, hogy lehet nem szeretni?<#vigyor3>#vigyor3>(a legkirályabb letöltési lehetõség az interneten!!!)
Contemporary Country Music
Akkor adj tanácsot, ha tudod a választ, vagy hallgass! Ha valamihez nem értek nem szólok be, hogy bazz! Ennyi!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
de a hapekoknak honnan van ilyen dé akármennyis verziójuk?
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Forza.
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha végigviszem a karrier módban akkor több autó meg esetleg minigun is lesz multiba?
Köszi
Mennyi lébe kerül a game? mert nem találom sehol a tört meg állandóan kifagy multiba😊 direkt ip-n nyomattuk de eddig a max 2 map volt amit le tudtunk nyomni mert valakinek mindig volt valami fagyija😊))
Ha valakinek van egy kivitelezhetõ ötlete, az megírhatná! Szerintem 10- bõl, 9- nek nem tetszik ez a cincogás...még egy motoros programban is gagyi lenne!
Külföldi fórumokon is biztos kitárgyalták a témát, csak nyelvi akadályok miatt nem tudok utána olvasni.
Az autó hangját meg lehet változtatni valahogy? Lehet, hogy már volt róla szó régebben... A játék amúgy szuper, jól kitombolhatja magát az ember, de a hang idegesítõ.
segítség kéne feltelepítettem és crackeltem és ezt írja ki:
Assertion failed!
DiffuseShader
(file..\propcore\engine.cpp, line 173)
Trace stack:
Valaki segítsen!!
Destiny. The design is clearly ancient.
sõt, TrackManiaNationsben is láttalak már játszani😄
Letöltötem énis ezt a játékot,de Crack-ot,sehol sem találtam ehez.
Feltudtam telepiteni,csak nemindul.
Ha tud valaki segiteni ebben,megköszöném.
Elöre is köszi.