Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
<#nyes>

SZilaJMaGGoT
Bazz ez hülyeség! Nekik tök más problémájuk van... HA a gépük lenne kevés, akkor max a játék akadna.. Olyan nincs hogy a gép miatt ne indulna a játék, kivéve ha vga probléma, de azt lehet tudni egybõl...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Oké remélem tudtok segíteni: A64 3000+, 3x 256 DDR 400, Geforce 6600 Gt! 120 Gigas Samsung vinyó! + Service Pack 2 ! és Nod 32! vírusírtó! Köszi a segítséget!
reaper4
talán írhatnátok gép konfigot v vmit mer ez a nem indúl mér? dolog kicsit hiányos

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rash87
Hát akkor remélem minnél elõbb jön az a patch 😊

Glory, Glory Man. United!

agyhalál
Nálam is ez a gond és senki nem tudott segíteni ez ügyben. Valószínû, hogy az egyetlen lehetõségünk, hogy megvárjuk a patchet, valamint az ahhoz járó cracket. Hátha azok segítenek a gondunkon.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nekem úgyanez a gondom! De már jó lenne ha valamit kitalálnánk...... Eddig minden játék ment! Egyszerûen nem tudom miért!!!! Még a kábelt is lehúztam de semmi! Esetleg lehet hogy valami program bezavar??? Van tûzfalatok milyen vírusírtót használtok??
Rash87
Hellosztok.

Tegnap letöltöttem a játékot, feltelepítettem, crackeltem, indítom az exet, egy pillanatra homokórára vált a kurzor, majd semmi. Egyszerûen nem indul a játék.
Már mnident megpróbáltam,de hiába.

Nincs valakinek valami tippje,mi lehet a gond?

Glory, Glory Man. United!

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Nem találtam erre való utalást FAQ-ban, keresõvel átnézegettem a dolgokat, de gondolom megkérdezem:

Ahogy olvasom nektek mûködik a Multiplayer a játékban ... haverok hétvégén multiznának, és nekik nem akar összejönni ...

Helyi háló, tûzfalak kikapcs, stb, és sehogysem látják, a gépek a servert, bárki is indítja ...

Tudtok erre valamit? (Én még nem próbáltam a játékot, szóval laikusnak kellene a segítség 😊)

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nashville
Ez a registry- be beimportot én sem vágom, minek ez? Nekem csak felülír és kész, és szintén semmi securom.
Mellesleg a torrentet, hogy lehet nem szeretni?<#vigyor3>(a legkirályabb letöltési lehetõség az interneten!!!)

Contemporary Country Music

Nashville
"Bazz nem kell programozni semmit... A hangok megvannak adva valami sima hangfájlban"- "valami sima hangfájlban", látod te sem tudod "bazz"!
Akkor adj tanácsot, ha tudod a választ, vagy hallgass! Ha valamihez nem értek nem szólok be, hogy bazz! Ennyi!

helo winfos telepítés elõtt még ment a game most már újraraktam és nem megy error-t ír ki de nem lehet megnyitni az error ablakot lehet valami video lejátszási problémák vannak mert a real player se megy rendesen pedig felnyomtam minden codecket vagy még mit kéne felraknom?
KapuBen
nekem is vót csak nincs róla képem

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Sanyix
Nekem 😊 800 fölött is vót már.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KapuBen
#1306-ot nem látjátok?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Sanyix
Nekem egyszersem fagyott multiban, és azoknak sem, akikkel gémeltem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SZilaJMaGGoT
Multiba a szervertõl függ hogy van e össsz autó meg fegyver.. Nem muszáj végig vinni... Mennyi eredetibe?? Remélem a javításhoz is lesz crack.. 😄 Sajna most nemnaon van rá fedezet, mert sok mindenre kell még pénz... :/

KapuBen
tegnap multiztam állat volt<#nevetes1>!
de a hapekoknak honnan van ilyen dé akármennyis verziójuk?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
kinek megy több ennél?<#ravasz1>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Csak registrybe beimport????? EZt hogyan csináltad??? Mert nekem nem emgy!!!!
Köszike! Akkor asszem rámegy a mai éjszakám😄

arty
igen, akkor meglesz minden kocsi, minden fegyver, stb ... és ezt multiban is lehet használni ...

Forza.

Ujabb kérdés😊)
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha végigviszem a karrier módban akkor több autó meg esetleg minigun is lesz multiba?
Köszi

Köszi. Nekem megvan, csak azért venném meg mert 1részrõl jó másrészrõl meg hátha lesz javítás hozzá😊. A torrentet meg nem szeretem de nagyon rendes vagy!😊) Amúgy nekem nem kellet semmi securom, csak registrybe beimport meg a exe csere.

SZilaJMaGGoT
Mindenkinek kifagy, nem a törés miatt van, egyszerûen bugos a gáma azt kész. Másik, bemész a FAQ-ba és ott van link a crackhez. Ha Torrentezel akkor adj egy email címet és küldök torrentet...

Sziasztok!
Mennyi lébe kerül a game? mert nem találom sehol a tört meg állandóan kifagy multiba😊 direkt ip-n nyomattuk de eddig a max 2 map volt amit le tudtunk nyomni mert valakinek mindig volt valami fagyija😊))

SZilaJMaGGoT
Szétnézel a mappákban és megtalálod...

SZilaJMaGGoT
Bazz nem kell programozni semmit... A hangok megvannak adva valami sima hangfájlban, és ezeket kedvedre torzítgathatod..

Nashville
Ez érdekelne részletesebben, de szerintem nem egyszerû megcsinálni, ahhoz már programozáshoz is érteni kell, mivel változik a hang a sebesség hatására. A progi lelkébe kellene belenyúlni, amihez nem értek.
Ha valakinek van egy kivitelezhetõ ötlete, az megírhatná! Szerintem 10- bõl, 9- nek nem tetszik ez a cincogás...még egy motoros programban is gagyi lenne!
Külföldi fórumokon is biztos kitárgyalták a témát, csak nyelvi akadályok miatt nem tudok utána olvasni.

SZilaJMaGGoT
De lehet! Ha van valami DJ progid akkor megtod csinálni amilyenre akarod...

heliosz007
szerintem nem lehet !! a hang 1ébként tényleg nem a legzsírabb de a játék az király, sz@rrá töröm az autókat és a Career mód is elég változatos .

Nashville
Szevasztok!
Az autó hangját meg lehet változtatni valahogy? Lehet, hogy már volt róla szó régebben... A játék amúgy szuper, jól kitombolhatja magát az ember, de a hang idegesítõ.

hi

segítség kéne feltelepítettem és crackeltem és ezt írja ki:
Assertion failed!
DiffuseShader
(file..\propcore\engine.cpp, line 173)
Trace stack:

Valaki segítsen!!

Mu*][*h4pHu|{4
Nekem is^.^

kisfigi
Nekem a multynál vmi timed out -ot ír ki ezt hogy lehet olyanná csinálni hogy tudjak online-ban gémelni!?

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Nekem is!! 😄D

Destiny. The design is clearly ancient.

buldozer99
Nekem is de nagyon

Forca Barca

KapuBen
nekem is😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

heliosz007
nekem is😄

ngcsnet
nekem is^^

SZilaJMaGGoT
Nekem nagyon bejön... 😄

ngcsnet
áh én tegnap szereztem meg a crashdayt😊

SZilaJMaGGoT
Csináljunk Crashday klánt! 😉 Aztán egyeztethetünk munkák terén... Ha kint lesz az SDK... 😄

ngcsnet
egyébként a GER Tech (cross racing championship) magyar fórumban is találkoztunk már😊
sõt, TrackManiaNationsben is láttalak már játszani😄

ngcsnet
hát próbálkozok

SZilaJMaGGoT
Téged láttalak a CD fórumokon??(pluginokért érdeklõdtél) Te is modellezel??

ngcsnet
ismerõs, nálam okés volt miután elindítottam egy versenyt. utána jó lesz remélhetõleg.

ngcsnet
nincs crackod? faq

Szép napokat mindenkinek.
Letöltötem énis ezt a játékot,de Crack-ot,sehol sem találtam ehez.
Feltudtam telepiteni,csak nemindul.
Ha tud valaki segiteni ebben,megköszöném.

Elöre is köszi.
Akinek megy a Crashaday fenntvan valami vírusírtója, tûzfala, ilyesmi......mert lehet valami leblokkolja a game indítását azért nem megy! Service pack 2 fennt van valakinek???? Még mindig nem megy 😞