1975
-
#1494 peer to peer szerverkereső van a játékban -
newc22 #1493 A Deloreant betudta valaki tenni a játékba???? Mert nekem vmi hibaüzenetet ír ki!!! És a Ventrilo szerverkereső progi? Olyasmi mint a CODba az allseeing eyes????? -
Szabi1991 #1492 itt vannak autók -
newc22 #1491 Nagyon jó a game! Autókat hol lehet még letölteni???? -
Szabi1991 #1490 kősziiiii -
#1489 nem kell regelni, free gomb klikk, majd várj 1 percet, ki is van írva a timer, majd a szines képen a betűket/számokat gépeld be a mezőbe és ok -
Szabi1991 #1488 Milyen kódot ?
( bocs hogy bénázok , de nem értem , regisztrálni kell ?) -
Kikoki #1487 Most már megy a játék csak naon sokáig tőlt amkikor el akarok índitani egy meccset!De valamikor (legtöbbször kilép inkább)!Ez ellen is csak patch segíthet??? -
#1486 peccsre várás ... (hacsak nem a gépeddel van hardveres gond és attol instabil) -
alakulat #1485 hi
az miért van hogy játszok kb 45percet a játékkal és kifagy mindig
valaki tudna megoldást mondani?? -
#1484 katt a free gombra és utána egy kódot megadsz download és kész -
Szabi1991 #1483 és hogy lehet letőlteni ? -
#1482 első mz pálya letölthető innen. -
Kikoki #1481 köszi -
#1480 Majd ha elkezdem az oldalt, majd kitalálom... :D -
Szabi1991 #1479 sry nem figyeltem :( -
#1478 jobb alsó sarok:
Válasz 'SZilaJMaGGoT' üzenetére (#1456) -
Szabi1991 #1477 Ezt kitől kérdezed ?? -
#1476 csináljak bannert? -
Szabi1991 #1475 Remélem még megy a szerver :D -
#1474 te tudsz nyitni 1et? -
#1473 eltünt a szerver! ;) pedig finalson megkaptátok volna a magatokét! ;))) -
#1472 nagybetűvel SG !!!
gyertek :) -
newc22 #1471 VEzérlőpult/Felhasználói fiókok/ a rendszergazda feletti a felhasználóneved amit beállítótál fiók(jelszó) pedig a jelszavad! Ezt kell a Futtatás mint.....be bepötyögnöd!!!! -
Kikoki #1470 Valaki azt hol találom? -
#1469 gyertek Magyar Zúzók szerverre, jelszó: SG -
Kikoki #1468 Találtam egy csomo jelszót de egyik se az -
Kikoki #1467 És Zsak hol van a windows felhasználo és jelszó? -
zsak #1466 Pontosan ezzel a hibaüzenettel:
"Error in localization engine!
Can't find localited string id!FINNISHNSHORTin file/sectopm'gamatext/languages.txt'FINNISHNSHORT
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr,ccp,line 251)" -
zsak #1465 Viszont cserébe valaki elmagyarázná hogy működik a multi, engem vmien hibauzenettel kidob. -
zsak #1464 Hát 1 az hogy Isten vagyok.
2:A Battlefield 2 nem szereti ha a win-es fiókodban van ékezet ezért a csináltam egy másikat hozzá, de más mentéseim meg az eredetiben vannak, és ezzel a futtatás cuccal lehet megnyitni őket, szal gyakran használom.
Crashdayel meg szorakoztam 2orát de sehogy nem akart elindulni, securomot meg mindent probáltam, a végén letöltöttem a cracket azzal se ment,épp le akartam törölni de még utoljára megpróbáltam ezt és tessék lehet updatelni a faq ot. :_D -
Kikoki #1463 Az miért van ha felraktam egyszer a játékot és utána letöröltem mert nem ment és most újra fel akartam rakni akkor meg nem indult!Ez miért van? -
#1462 Aztakurrrrva!!! :D Ecsém... Ilyenekre meg hogy jössz rá??:D -
newc22 #1461 EZ A JÁTÉK NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE HA NINCS ZSAK! :) NAGYON JO A GAME! -
newc22 #1460 Zsak! Köszönöm szépen nagyon nagy vagy! ÉS TÉNYLEG MÜKÖDIK A JÁTÉK! HIHETETLEN!!!! 1000 + 1000 köszönet!!!! THANXXXXX AGAIN! -
zsak #1459 Nekem is ez volt de véletlen rájöttem a megoldásra. Jobb gomb az exe-re "Futtatás mint..." ben beírod a saját windowsos felhasználóneved és jelszavad, és már megy is. :_) -
#1458 Sokaknak ugyan ez a problémája... -
wuszter #1457 Császtok srácok,most töltöttem le a játékot, reloaded verzió,de nem indul,homokóra elindul 2-3mp után leáll és kész!Elovastam a faq-t,crack-eltem de mégse megy pedig(szerintem)jól csináltam mindent,ha tudtok segítseket mert kíváncsi lennék a gamera.Thanks -
#1456 A weblapot én vállalom... Szervert nem tudom hogy lehetne csinálni hogy állandó legyen... Mármint jelszavas lenne meg ilyenek.. Vagy nemtom, én nem vagyok olyan nagy multis, most kezdtem, de mostanság mindent jáccok multiba.. :D Kira, akkor MZ.. :D -
Szabi1991 #1455 Magyar Zúzók Klánszerver Megnyitotta kapuit , gyertek fel ( nyelv magyar)