Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heliosz007
én is gondoltam rá de nem hiszem, me eddig nem volt vele semmi gond játszottam má ennél 3x keményebb játékkal de azzal se volt gond

kemszi2
jaja próbáld ki más driver-rel is
SZilaJMaGGoT
Talán a videókártya??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

heliosz007
na nekem is lenne 1 gondom: szóval a menü a zsírül bejön nincs semmi gáz, de ha el akarom indítani a játékot akkor a kép rózsaszines lesz. a zene szól ( a rap zene ) de 1ébként semmi. PLEASE HELP !!

Maxtreme
1ébként van akinek sajna nem megy.. (pla havernál sem) Várjatok az elsõ patchig.

Maxtreme
Olvass vissza és megtudod ááááááááááá

Srácok hogy indítsam már el a gémet???? VALAKI!!!! CRACK FENNVAN!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ngcsnet
de mondjuk én a ti pályáitokra is kiváncsi vagyok, azokat is megtalálom?

SZilaJMaGGoT
nézz szét a hivatalos fórumján! 😉

ngcsnet
1 láma kérdés:
honnan tudod letölteni más által készített pályákat?

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Nekem is ugyanez a gondom 😞 Indításnál megjelenik a pointer mellett a homokóra, majd 2-3 másodperc elteltével el is tünik és nem történik semmi. Ha valaki esetleg járt volna így, mi volt a célravezetõ módszere? Mit csináljunk?? help please
És te mit csináltál vagy elindult valahogyan?Vagy te is segítségre vársz?
Hunter of Deer
Nekem is detto ugyanez a gondom!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Mu*][*h4pHu|{4
Nincsmit😉 Azért van a fórum....

ohhh
köszi a segítséget, sikerült

Azért kéne mert lehet hogy az a gond mert nekem sem indul el nálam van kép zene is de a loadingos képernyõnél megáll!Crack fent van probáltam a képernyõfrissítést azt hogy milyen windowsba futassa meg még egy csomo mindent de minden lehetséges dolgot mondjátok még ezeket is újra kiprobálom hátha rosszul csináltam valamit!
Valaki segítene ?Ott a kérdésem kicsivel lejjeb?
Mu*][*h4pHu|{4
Van ilyen homokbuckás rész.Jó hosszú na azon végig nyomtam nitroval vagy 10-15 dombon át pattogtam 150ezret ugrottam így😄Jó ez a game csak kár ,hogy ilyen kurva rövid.

megosztanád velem, hogyan kell megcsinálni ezt a 70ezres kombót??
itt vagyok elakadva

Mu*][*h4pHu|{4
Megoldva!Már cska a final battle van hátra😉

Sanyix
Inkább jódolog, hogy ráfér egy cd-re, legalább itt nem olyan idióta balf@szok csinálták a gémet, mint egyes játékokat(legtöbbet), nem szarták tele sima videokkal...

Tiszta arcade mi? Na majd tiszta szimulátorba fogsz lövöldözni egy másik kocsira, és 300-al belemenni... Úgy nem tartana sokáig a játék. A grafika meg elég szép, ahhoz képest a gépigénye kicsi. Tanulhatnának ebbõl a játékból, úgylátszik a készítõi valamilyen szinten még ismerik azt a szót hogy optimalizálás.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mu*][*h4pHu|{4
Sziasztok!
Fassza ez a game! de 1valamit súgjatok már meg plz... A 70ezres kombót hogy csinálljam meg?
ELõre is thx!

kemszi2
nekem konkrétan bejön a játék...realitás-t meg hasonlókat nem biztos ,hogy ebben a játékban kell keresni😊Ez nem az a kategória<#fejvakaras>
SZilaJMaGGoT
Oké-oké, de azért megállja a helyét 😉 szerintem... 😄

agyhalál
Akkor pedig wrong disc inserted hibaüzenetet kapok.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Istencsászár
Gt4 nem sim... legalább is annyira nem mint a többi felsorolt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Nekem csak simán a játék mappába rakja... :/ Amúgy maszka! Igaz hogy arcade, de manapság csak ilyenek vannak... A fizikát szerintem még tuti javítják patchel. Grafikát is lehet, de a most wantednél se a fizikája se a grafikája nem rosszabb, játék dettó. Rendkívül jól moddolható, úgyhogy az új autók kicsit felhízlalják, nomeg a pályák is.. És az miért baj ha egy játék csak 1 cd?? Ott van pölö a mostwanted, tele videókkal, 50 autó ami nem ér semmit, nulla törés, nulla grafika, nulla fizika.. Ha szimulátor kell akkor ne olyan játékot keress amibe autókkal kell zúznunk egymást!! 😄 Hogy ajánljak pár simet: GranTurismo4, Live for Speed, GT Legends, RFactor, stb... Nézz szét a hsw.hu -n...

KapuBen
azonbelül? ott nekem nincs kép

LAMBORGHINI THE BEST CAR

MaSzKa
én nagyot csalodtam a játékba tiszta arcade
1000Ft-ot se ér
pedig nagyon vártam
grafika sem valami szép

az is nevetséges 1cd-re ráfér

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SZilaJMaGGoT
játék mappa

KapuBen
F5
de nem tudom hogy hova menti

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Balumann
<#wilting> akkor lehet hogy crack miatt, próbáld curerommal és eredeti fájlokkal

Valaki leírná hogy hogyan kell használni a Cure rom-ot?Hogy hová mit kell írni?Ha lehetne tegyetek be képet is!
Sz miért van hogy elindul a játék és megáll a loadingos képernyõnél .Ez miért van lehet valami megoldást találni rá?Crack fent van ami a F.A.Q.-ban van és egy másikat is kiprobáltam
agyhalál
X800-am van. Ez nem lehet gond. Azért köszi.

Balumann
nem lehet hogy olyan videokártyád van amit nem támogat a játék, mondjuk geforce 4? vagy geforce 4-el megy a játék?

agyhalál
Nekem a Reloaded verzió van meg. Próbáltam a FAQ-ban lévõ crackkel és a SecuROM-mal is, de egyikkel se és mindkettõ közös használatával se indúlt el.
Indításnál megjelenik a pointer mellett a homokóra, majd 2-3 másodperc elteltével el is tünik és nem történik semmi. Ha valaki esetleg járt volna így, mi volt a célravezetõ módszere?

segítsetek! Hogyan tudok képet kimenteni...prt scr itt nem müxik
letölttem warezrõl a crack mellé nem volt jó de küldtek egy faszát ez amugy starforceos?<#fejvakaras>
Gunner
Nem arról volt szó, hogy moddolható a game? elöbb utóbb biztos lesz valami bfg 10.000 mod 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Köszi! Este megpróbálom.
kemszi2
engem single-ben is szokott ilyenek kidobni a játék.Egy patch nem ártana neki
SZilaJMaGGoT
Azon gondolkodtam, ha már ilyen jellegû a gém, akkor lehetne kicsit nagyobb fegyver arzenál, fasza lenne ha jobban fel lehetne szerelni a kocsit..

!!! Fatal error !!!
Error in localization engine!
Can't find localized string id!FINNISHNSHORTin file/section 'gametext/languages.txt'FINNISHNSHORT
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)

Trace stack:

Tudja valaki ez mi lehet???
amikor join game-re állok kilép és ezt adja be

arty
a buckasoron ugrálgass folyamatosan ... akkor lesz kombó ugrás soooook ponttal 😊

Forza.

Hi All!
Van egy olyan singleplayer küldetés amiben 70.000 pontos ugrást kell csinálni.
Hogy lehet ezt kivitelezni?
thx
kemszi2
akkor csatlakozz te is a ,,nagyon vidéki"társulat-hoz.Akkor már komoly társulat lehetnénk két fõvel...
Csuhai G
Én sem! X-D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunner
nekem csak multiban, single még nem volt jellemzõ, csak ha saját mapon nyomtam 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |