Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
köszi a segítséget, sikerült
itt vagyok elakadva
Tiszta arcade mi? Na majd tiszta szimulátorba fogsz lövöldözni egy másik kocsira, és 300-al belemenni... Úgy nem tartana sokáig a játék. A grafika meg elég szép, ahhoz képest a gépigénye kicsi. Tanulhatnának ebbõl a játékból, úgylátszik a készítõi valamilyen szinten még ismerik azt a szót hogy optimalizálás.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fassza ez a game! de 1valamit súgjatok már meg plz... A 70ezres kombót hogy csinálljam meg?
ELõre is thx!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1000Ft-ot se ér
pedig nagyon vártam
grafika sem valami szép
az is nevetséges 1cd-re ráfér
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Indításnál megjelenik a pointer mellett a homokóra, majd 2-3 másodperc elteltével el is tünik és nem történik semmi. Ha valaki esetleg járt volna így, mi volt a célravezetõ módszere?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Error in localization engine!
Can't find localized string id!FINNISHNSHORTin file/section 'gametext/languages.txt'FINNISHNSHORT
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)
Trace stack:
Tudja valaki ez mi lehet???
amikor join game-re állok kilép és ezt adja be
Van egy olyan singleplayer küldetés amiben 70.000 pontos ugrást kell csinálni.
Hogy lehet ezt kivitelezni?
thx
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |