16062
-
buzzeg gyerekek!:)
ez a program egy allat, iszonyat jo !!!!
-
dashed_ #94 nemtudni -
#93 mikor jelenik meg a full ?? -
#92 Most probaltam ki. Ez nagyon allat!!!
Figyelni fogom, igeretes. -
#90 irc-n varok mindenkit, egy versenyre, bar nekem meg 1x nem sikerult normalisan vegigmennem a palyan :) -
COFair #89 Íme egy kis topicfrissítés :) -
dashed_ #88 sullyed a topic
amugy nincs kedvetek neten nyomulni??
marunom a sok kulfoldit..
irc = #lfs.hu -
dashed_ #87 sullyed a topic
amugy nincs kedvetek neten nyomulni??
marunom a sok kulfoldit.. -
#85 persze jo a kartya nagyon is , csak ez a jatek nem szereti -
#84 szerintem az ati miatt , de csak tipp... -
dashed_ #83 http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?s=&forumid=205
a hivatalos Lfs forumot nezd at ,biztos volt mar masnak is ilyen porblemaja.. -
RAZZY #82 Na én teljesen magam alatt lettem, miután kipróbáltam ezt a gamet. Ugyanis a játék össz-vissz 2-3 fps-el megy... Mindezt egy AMD 1800XP és egy ATI 8500-as vason. Hát nem érdekes?!(mellesleg minden game megy pöccre csak ennek van valami baja, de mi?) -
#81 NFS5 - Porsche a király továbbra is! -
dashed_ #80 erre en is kivancsi vagyok.. de nemhiszem hogy ez a kozeljovoben lenne.. mert ugye 3 ember csinalja az egeszet. -
#79 király a játék! mikor lesz ez full? -
lengyela #78 Nagyon király az LFS! -
dashed_ #77 3 Monitoron az LfS.. Szivesen elfogadnek egy ilyet..
klikk -
#76 Nascar 2002 az isten, ha a sérülésről beszélünk. Meg anno a Viper Racing volt ütős!!! -
dashed_ #75 pfff abba pont semmi fizika nincs..
SarkanyfuaRush.. na mondok egy parat ami nekem bejott..
-Gp1
-gp3
-Rally Trophy
-Screamer 4x4
-F1_2002
-nascar2002
-Es a Csucs az LfS
-
Dodi #74 Midtown Madness -
#73 Nem direkt szivatlak komolyan érdekel a véleményed, hogy melyik autós gammát tartos jónak. :)))) -
#72 GPL-t tudom, azt se mondd :))) -
#71 :)))) ,de komolyan nem tudsz egy akár régebbi igen jó versenyautós gamet, nem kell feltétlenül olyan fasza fizikájának lenni, mint LFS-nek, de jó legyen -
#70 Ja már rájöttem, hát ettől nem vagyok elragadtatva. Le kellene töltögetni a pályákat, meg kocsikat, azt ha valamelyik szarul van megcsinálva akkor gáz. Amúgy sem túl igényes így ez a dolog. Ez már megszálottaknak van, én játszani akarok. Az alap kocsit sem lehet normálisan irányítani a tök igénytelen pályán (ez nem is kifejezés) ...
-
dashed_ #69 "Jó, de ezen kívül :)))"
"hat ilyen szintu remekmuvet mint az LfS ne nagyon keress mert nem fogsz talalni"
-
dashed_ #68
van ott 3 fele verzio.. a legujabb nekem is fagyott...
-
#67 Jó, de ezen kívül :)))
Megnéztem, de eddig szar, general protectionnal lefagy a racer :((( -
dashed_ #66 "Amugy ilyen szintu Direct a szimulaciora kihegyezett jatek meg a Racer" -
#65 De mégis mi az ami a legközelebb áll hozza? -
dashed_ #64 hat ilyen szintu remekmuvet mint az LfS ne nagyon keress mert nem fogsz talalni.
Amugy ilyen szintu Direct a szimulaciora kihegyezett jatek meg a Racer.. a HSW oldalarol le tudod szedni + van hozza rengeteg auto + palya.. HSW -
#63 Utcai autós játékból van az NFS5 óta valami jó? -
#62 Megnéztem a gamet és egészen beindultam rajta. Állat jó vezetésélményt ad vissza. Nagyon tetszik. Kár hogy még csak egy demo.
Ezen felindulva keresem a jelenleg legjobb autós gamet. Ez eddigi kedvencem az F1 2002 szerintem nagyon el lett találva fizikára és vezetésélményre, realitásra, egyértelműen jobb a GP4-nél. Régen a TOCA-t szerettem, illete nyomtam NFS5-öt, de ez a LFS nagyon lenyomta nálam. Szóval milyen mostani autós gamet javasoltok, ami vezetés-realitásra megközelíti ezt a LFS-et? Nascart ne ajánljatok mert az nem csípom. F1-et se mert abból tudom mi a legjobb :))) Valami TOCA szerű és társai ??? -
dashed_ #61 legjobb idom elso kocsival 1:34:32 -
#60 Köszike!!!!! -
#59 A LOGO-mat nagyon egyszeruen csinaltam. A felirat része mar azota megvan miota lehet logo-t feltolteni... A csavar is ott volt , csak nem volt animalva. Ugy animaltam, hogy Photoshop-al megcsináltam mindegyik kulon képet, aztán egy gif animátor progival osszeraktam oket , egy gif-file-nak. Amivel én csináltam az a legjobb szerintem az Ulead Gif Animator. Nem tudom mi a hivatalos homepage, de keress rá pl. a google.com -al. Csak arra vigyazz, hogy ne lépd at nagyon a 4k-s határt... ( kicsi lehet :) enyém is kb. 4.9k ...
nekem elso kocsi meg eger --> 1.39.51
az az 1.36-os ido nagyon durva... :)
-
#57 Honnan lehet letölteni a pecset????? -
#56 Pici offtopic egy pillanatra:
Te mivel csináltad az animált gif-et???
Honnan lehet letölteni??? -
#55 0.1b ----> rengeteg ujitasaas -
#54 Q2 -
Cobra11 #50 oksa köszi. annyira nem csak meg kell szokni. mert soxor kicsúszok. tudom hogy a mafia topicban már fikáztuk a cheatereket. de ehhez nem tudsz cheatet? mert kipróbálnám a másik 2 kocsit. semmi másért nem kéne.