Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Kis vidijo a legutobbi bajnoki futamrol

Video

ha kell hozza Media Player 11

MPlayer

Endre
ok, itt már jártan, de az övé egy hangyányit jobb volt csak béna mód nem tudtam fogadni, most már tudom <#circling>

Endre
köszi, ezt nem tudtam.

Kaszi46
a legegyszerûbb , ha megnézed az autó típusát, illetve a pályát, és letöltöd az aktuális wr setupot hozzá a http://setupfield.teaminferno.hu/ oldalrol. data\settings könyvtárba kell menteni!

*Posse*T.W.D*

Ch_Slater
1. be kell menni áthajtani a boxon
2. elmentetted? neveket fel kell hozni (asszem N betû) és ott megjelenik a neve mellett az SS (ha jól emlékszem - Save Setup) odakattintasz és már el is mentette..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Endre
2 kérdés:
1. áthajtásos büntinél van valami teendõm vagy ez már jogerõs itélet?
2. tegnap egy svéd srác átküdte a setupját játék közben, de én nem látom sehol. Én vagyok a béna biztos.

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Endre
Köszi a tippet, ki is próbáltam egyet, hát már nem én vagyok a leglassabb<#vigyor2>

Ch_Slater
<#eljen>

setupokat itt találsz, ha azokat nézegeted hátha rájössz valamire
szetápok

online magyar bajnokság:
bajnokságok

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Endre
Annyi segítséget tudnátok adni, hogy mik a kocsik beállításainak vezérfonalai?
Az elején mindig levertek az egyenesekben késöbb a kanyarokban, ezeken igyekeztem változtatni, némi sikerrel, de nem az igazi.

Endre
Hali!

Múlt héten ismertem meg a játékot, az elsõ napon még a kanyarokat sem tudtam bevenni, de baromira tetszik és már fejlõdök<#buck>
Hirtelen felindulásból meg is vettem (36 euró), fejlesszék csak.

Alexease
Uj hangot tudok adni, de motorhang nincs benne😉)
http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar
Alexease
Nekem is 2 banatom van, amit nem hiszek el, hogy 4-5 ev alatt keptelenek megcsinalni normalisan😞 Nem hinnem hogy senki nem panaszkodott😉 Az egyik a hang, a masik a visszajatszas. De ezeket mar tobbszor irtam😉)))
lac coo
Ha még én is megvenném, tán tellene új hangokra is ! 😊)))

Eküszöm Nektek, meg kövezzetek meg érte, de azért nem játszom vele, mert nem bírom elviselni azt a zümmögést a fülemben !
Az ütközés hangja meg engem a táblát karcoló körömre emlékeztet, attól meg egybõl feláll a hátamon a szõr ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Meg 2-3 ev amire eleri a "vegleges" allapotot😊 De igazabol sosem lesz vegleges, mert folyamatos fejlesztes alatt van, koszonhetoen azoknak, akik megvettek😉))))))
De szerencsere kevesen gondolkodnak ugy mit te, mert akkor mar 2002-ben leallt volna a fejlesztes😊)))))))
köszönöm, már tárgytalan 😄
és a crack része hogy áll a dolognak?
a játék mikor ér végleges formájához? mikor lesz final??
mert inkább csak akkor venném meg. addig maradna a crackelés.
van crack az U patches verzióhoz?
Köszönöm Marki...!!!!!
Nem lehet állítani, így rajtol egyelõre.

Neten keresztül tudod megvenni a www.liveforspeed.net oldalon, vagy ha nincs netes fizetési lehetõséged, akkor a www.liveforspeed.hu oldal fórumán a licensz vásárlás topikban tudnak segíteni.

pajti
Üdv! Lehet valahol állítani azt, hogy a startnál ne a gép tegye be egyesbe hanem én? Drag versenyen egy kicsit gáz.<#idiota><#fejvakaras><#help>

Totti. ha jól látom a videódban te a BMW Sauber F1-es autót törted. tehát ez azt jelenti, hogy vagy sikerült crackelned, vagy pedig sikerült licenszet vásárolnod hozzá. bármelyik is, kérlek írd meg hogyan csináltad/hol találom a cracket/stb.
Köszönöm!!!
jimbo5. Beállítások -> Játék -> F1-tõl F8-ig (magyarosításnál). azon a képernyõn ahol a gépi játékosok neveit tudod beállítani. ott van 3 gomb egymás mellett, és a középsõ az.
helló. a live for speed s2 0.5u változathoz tudnátok adni cracket? mert amit a 0.5a-hoz volt az itt nem mûködik. ja még egy kérdés. Magyarországról (tehát itthonról) hogyan tudnék licenszet vásárolni a játékhoz?
Kérlek mindkettõben segítsetek!
Köszönöm!
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

0ppika
Esetleg valaki a #1585-re???

http://epica.nl

Alexease
Nezd vegig az Options menu-t! Ha ezt magadtol nem talalod meg, akkor "nalad" mas problemak is vannak😛
ÁjjLe BoBBi
nem írta le senki, itt mindenki úgy született hogy ezt tudta.😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

jimbo5
Létszi beírná valaki hogyan lehet a játéknál editálni az F1-F5-ig gombok kiírásait. Nem olvastam vissza, ha valaki már leírta itt, csak annyit írjatok és visszakeresem! THX!

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

b-type
Igen, de mi az rFactor-ral egy komlett játékot vártunk, pedig csak egy grafikus motort akartak eladni, mellékesen némi játszatósággal bemutatva.
Az rFactor már egy ideje kész játék, viszont mikor kijött akkor volt szájhúzás...bár én akkor sem sajnáltam a pénzem a körítések miatt,..ahogy a NetKar sem áraszt el csoda dolgokkal, de azért éreztem.

Az LFS az egyik legjobb szim (minimum), de amíg nem lesznek valós pályák és autók, addig egy különleges szeglete marad a szimeseknek.
Ha pl. Hungaroringen lehetne vele csapatni, nem is kellene jobb szim sztem senkinek...de nem lehet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ÁjjLe BoBBi
rfactor... 😉))

bertino
hoppá
most jöttem rá, hogy ez a játék 100x kifejlesztettebb, mint az rFactor pl. 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DannyL
jááá, hát próbálgassuk <#miaz>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Alexease
Warez?!
DannyL
Hali. Kezdõ vagyok, segítségre szorulok. Próbáltam a box-ban autót váltani, de mindig kiírja hogy nem lehet betölteni az autót. És mindre ezt írja, így nem tudok játszani. Az eredeti FX GTi-re meg nem tudok visszaváltani, mert az nincs köztük. Help!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

0ppika
UP!

+t

0ppika
Üdv!
Hogyan lehet a kormányt beállítani? A gáz és a féket nem engedi 😞

ÁjjLe BoBBi
megveszed. stfu.

lac coo
Enyhén túlzol, kolléga ! 😊))))<#idiota>

SZilaJMaGGoT
Majd csak összeszedik magukat SL3-ig... 😛 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

b-type
minek? az arcade lenne <#idiota> 😊))
Beleül a feleséged nyom egy teljes körös driftet, de meg kihajítod a játékot az ablakon,...pedig lehet már rég versenyeztetned kellene a feleséged 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Szimulatort nem fognak tudni csinalni, mert magan ceg, fix kiado nelkul, magyarul nincs penz😞
lac coo
Ha ismered õket beszéld már rá a csapatot , hogy dobjanak össze egy valódi szimulátort 😊))))))))

Ahol állíthatom a Nm-eket , psi-ket stb...Ahogy azt kell...Gyanítom sok szimet bealázna 😊))

CRC-nél nem igen láttam fura dolgokat: helyén van mindig minden , földön, vízen, levegõben 😊)))

Autót meg olyant vegyél amiben van escape gomb mert az biztonságos !<#idiota>

Alexease
Persze, hogy nem keso😊 Nem adtam fel😊) Ha lesz annyi "felesleges" penzem, es/vagy ha ra leszek kenyszeritve (tavolsag, munka stb.) akkor azonnal lesz autom😊
Alexease
Nem csak a CRC-nel, mar az Insane-nel is😊 Denes-nek "szakmajaba" vag, "fizikus" 😊 Eleg csak az Insane-t kiprobalni, bar teljesen mas jatek stilus, azonnal erzi az ember, hogy teljesen mas kategoria😊 Jo pl. az ISI engine, latvanyos, hangulatos, rengeteg mindent szamol, de valahogy nincs "szinkronban" az auto mozgas, doles, csavarodas, csuszas. Az Insane tized annyit szamol - ahoz nem is kellett tobbet - de megis minden a helyen van.
bertino
sosem késõ vazze!

lac coo
Egyébként mikor még csak készült a CRC , akkor sokat olvastam róla , hogy mindenféle fizikai képleteket bújtak, építettek be a motorba...
Szal valszeg úgy van ahogy mondod 😊)

lac coo
Én is 31 évesen vizsgáztam le 😊))
Szal go , jó az ha van 😊))

Alexease
Csak egy hatraltat, a penz😊 Meg ha ossze is szednem a penzt jogsira, ugy sem tudnek venni autot😉 De az igazsag az, hogy rohadtul sajnalnam a penzt a fentartasra, mert legnagyobb reszt ertelmesen nem hasznalnam ki. Bar sokszor jol jonne, mert peldaul igy vonattal, busszal, gyalog abszolut nincs kedvem lejutni sehova (gyorsasagi, rally stb.).😊 Motorban gondolkozom, de hat... De 35 evesen mar annyira nem izgat a kerdes😊
bertino
akkor gogo jogosítvány 😉