16062
  • Naxos
    én se jáccok az Y-al mert nincs kormányom. X-es szervereken még előfordulnak elvetemedett xrt-s racerek.
  • [Walaki]D`Lair
    Szekvenciális váltóval nem te kuplungolsz, azzal lehetetlen.

A dupla kuplungolós váltás 2 lépésben történik, kuplung+sebességből ki, kuplung felenged, majd kuplung+sebességbe be. Gyakorlatilag manapság már értelmét vesztette, régen kellett a szinkronizálatlan váltók miatt.
  • MaSzKa
    új kocsi BMW :-)

a neten Demo-ba megy a kilöködés :-(
  • r4f1
    erre én is kíváncsi lennék...De úgy teljesen az egészre. Hogy ez miért jó ,hogy kell stb stb sry noob here :)
  • bardocz
    jah és mégegy,menyire lehetséges ez szekvecniális váltóval?vagy nagyon gyorsan kell csinálni?
  • r4f1
    bocsi az offért, de ez most életbe vágóan fontos :D
    Valaki nem akarja megajándékozni magát karácsony alkalmából egy Logitech MOMOval. Nagyon sürgős. Motort akarok venni. 10 ezerért odaadom.
  • bardocz
    valaki el tudná nekem magyarázni a dupla kuplungos viszaváltást?beállítottam gombre a huplungot,így eléggé nascarosan fog,de sebaj:D nem tudom hogy hogy is kéne csinálnom,simán már tudok váltani,a kuplung se melegszik fel(xfg),de meg kéne legalább így tanulni,hogy majd egyszerübb legyen:)
  • Ombika
    Storno torolve,megoldva!!

ERtem mar miert irtak akik G25-el nyomjak,hogy 900 fokon jobb,nah itt tenyleg jobb ezzel eg es fold DFP-hez kepest,pedig nem gondoltam volna!! :)
  • Ombika
    Nemtudom vki talalkozott e mar ilyesmivel Vista 64 bit + Logitech G25!!

Legujabb Y patch lfs-bol fennt es beallitasoknal eszlet minden pedal stb,de jatekba csak kormany mozdulatra reagal jatek! Ha benyomom,hogy ujjakalibraljam tengelyeket,akkor jobb szelen kijelzi ,hogy meddig nyomom bizonyos pedalt,de nemtunik el a kalibracio,hogy elfogadta az adott pedal benyomasat!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    _:?ASD_:?ASD:_SD?:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • passatgt
    új kocsival blackwoodon 1:14:3 2óra után saját setup :)
  • zoolee
    HTX.
  • hezi
    Elvileg - mint minden windows-os ablakban - a billentyűzet nyelvét a bal ALT + SHIFT egyidejű lenyomásával lehet váltogatni HU ill. EN között.
  • Alexease
    Nem. Szerencsere, a BMW (elsosorban mint csapat) eleg rugalmas. Ok engedelyeztek, kezdemenyeztek, stb., hogy reklamcelbol PC-s jatekokban is megjelenjenek. Kezdesnek a F1.06-os BMW volt (LFS, rFactor), aztan a F1 2007-es (rFactor), utana az uj BMW M3 a Blimley!-tol, es itt az LFS-ben a Formula BMW (ezt inkabb egy csapat hozta ossze).
    A BMW liszensz kicst draga lenne:)
  • zoolee
    Bakker! elkezdtem írni egy szöveget és véletlen nem nyomtam le a t t és a bevitel i nyelv átállt angolra..-.-
    Szal ha chat be írok akkor angol a bevitel szal az Á helyett felső vesszőt ír stbstb...Hogy lehet ezz visszaállítni magyarrA?
  • pajti
    Ez most hogy van,az LFS megvette a BMW license-t?
    Mert akkor bővíthetnék még az autókat, de jó lenne ha zárt kasztniban gondolkodnának... pl. M3:)
  • Smicy2
    Én alap beállal semmit se változtattam rajta úgy mentem 1:17:58 -at
  • Solt
    kettes alá! :D 1:13:70 körüli a legjobb idő tudomásom szerint... én olyan 1:15.20 körül abszolválom...
  • ChuckyHUN
    most büszke vagy magadra ugye?
  • zoolee
    Hali...1.17.49 BL1 en FBW vel def báll + ülteték+keményítés milyen idő?
  • Alexease
    12 GBP in USD
  • hezi
    Nézd meg itt: www.xe.com
  • Gibor
    12font? az kb hány dollárnak felel meg? mert tervezem a vásárlását énis.
  • Alexease
    Es az is elony, hogy 2003-ban amikor megvettem S1-et, utana 2005-ben az S2-ot, ugyanugy 12-12 font volt, mint most:D
  • A Pitu
    Akit komolyabban érdekel ez a progi, tényleg megvehetné magának.
    Melyik hasonló játékhoz van ilyen support, hogy bármikor is vetted meg, karácsonyra kapsz a fejlesztőktől egy kis ajándékot egy új peccs formájában?
    A legtöbb cégnél csak a megvételig fontos a játékos.
    (egyébként biztos hamarosan lesz hozzá "olyan" unlock, mert eddig is volt mindegyikhez)
  • hezi
    Fater hitelkártyája
    Am demósok! Minnyá itt a karácsony! Kérjétek meg mamit, papit, vegye meg az LFSS2Licencet :D
  • kucsi08
    köszi de én valami olcsobbra gondoltam:D
  • Alexease
    Link: LFS Y UnLock!
  • kucsi08
    szasztok!

tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel lehet unlock-olni az Y verziót?? esetlek egy linket ahonnan le lehet szedni
    elöre is kösz
  • Alexease
    Kellemes Unnepeket!
  • Alexease
    En szoktam nagyon durvan mindig elgepelni valamit:)
  • Gibor
    Fuu de utálom mikor ez van... nemtudok mit csinálni gyorsan akarok gépelni és mellete a bill az meg egy szar....
  • zoolee
  • Smicy2
    [IMG][/IMG]
  • Alexease
  • [Walaki]D`Lair
    azt azt :)
  • Smicy2
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek :D
  • Gibor
    mekora téket csináltál.... amugymeg csak írtam... attól még a "szabályok"-at betartom :)
  • r4f1
    ezt akartam én is kérdezni :D
    Azt ittem már azért felveszéitek , mert az aláírásában benne van ,hogy japán autókat szereti...
  • Gibor
    dehogynem :) de majd holnap :)