Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
2. elmentetted? neveket fel kell hozni (asszem N betû) és ott megjelenik a neve mellett az SS (ha jól emlékszem - Save Setup) odakattintasz és már el is mentette..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
1. áthajtásos büntinél van valami teendõm vagy ez már jogerõs itélet?
2. tegnap egy svéd srác átküdte a setupját játék közben, de én nem látom sehol. Én vagyok a béna biztos.
*Posse*T.W.D*
setupokat itt találsz, ha azokat nézegeted hátha rájössz valamire
szetápok
online magyar bajnokság:
bajnokságok
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az elején mindig levertek az egyenesekben késöbb a kanyarokban, ezeken igyekeztem változtatni, némi sikerrel, de nem az igazi.
Múlt héten ismertem meg a játékot, az elsõ napon még a kanyarokat sem tudtam bevenni, de baromira tetszik és már fejlõdök<#buck>#buck>
Hirtelen felindulásból meg is vettem (36 euró), fejlesszék csak.
http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar
Eküszöm Nektek, meg kövezzetek meg érte, de azért nem játszom vele, mert nem bírom elviselni azt a zümmögést a fülemben !
Az ütközés hangja meg engem a táblát karcoló körömre emlékeztet, attól meg egybõl feláll a hátamon a szõr ! 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De szerencsere kevesen gondolkodnak ugy mit te, mert akkor mar 2002-ben leallt volna a fejlesztes😊)))))))
a játék mikor ér végleges formájához? mikor lesz final??
mert inkább csak akkor venném meg. addig maradna a crackelés.
van crack az U patches verzióhoz?
Köszönöm!!!
Kérlek mindkettõben segítsetek!
Köszönöm!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Az rFactor már egy ideje kész játék, viszont mikor kijött akkor volt szájhúzás...bár én akkor sem sajnáltam a pénzem a körítések miatt,..ahogy a NetKar sem áraszt el csoda dolgokkal, de azért éreztem.
Az LFS az egyik legjobb szim (minimum), de amíg nem lesznek valós pályák és autók, addig egy különleges szeglete marad a szimeseknek.
Ha pl. Hungaroringen lehetne vele csapatni, nem is kellene jobb szim sztem senkinek...de nem lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
most jöttem rá, hogy ez a játék 100x kifejlesztettebb, mint az rFactor pl. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Beleül a feleséged nyom egy teljes körös driftet, de meg kihajítod a játékot az ablakon,...pedig lehet már rég versenyeztetned kellene a feleséged 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ahol állíthatom a Nm-eket , psi-ket stb...Ahogy azt kell...Gyanítom sok szimet bealázna 😊))
CRC-nél nem igen láttam fura dolgokat: helyén van mindig minden , földön, vízen, levegõben 😊)))
Autót meg olyant vegyél amiben van escape gomb mert az biztonságos !<#idiota>#idiota>
Szal valszeg úgy van ahogy mondod 😊)
Szal go , jó az ha van 😊))