16062
-
[Walaki]D`Lair #4442 semmi teszt, vagy felvételi vizsga?? -
Gibor #4441 amugy sztem nyugodtam felvehetünk tagnak ahogy nézem azaláírásod (japánautóbuzi) ez testzik már mert énis a japó verdákat szeretem :) -
[Walaki]D`Lair #4440 "kisseb" -
Gibor #4439 megint mit néztem el? :D (helyesírásra gondoltam) -
[Walaki]D`Lair #4438 Helyesen írni se tudtok...:DDDD
Amúgy jelentkeznék tagfelvételre...:) -
Gibor #4437 azért nem... a színek megvannak... meg egy csomó minden, persze nemmondom hogy nincs mit dolgozni de már nem olyan mint mikor chuky beírta, persze máre csak holnap fogok vele foglalkozni mert nekemis kellene piheni :) -
#4436 ha a design van majdnem teljesen kész,az szerintem max 50% :D -
Gibor #4435 jah szóval a regisztrációs gondomat megoldottam :) meg már működnek a dolgok amig eddig nem... -
Gibor #4434 Amugy az oldal már majdnem 100%-os kisseb fejleszteni való még van de úgy a desing szinte teljesen kész... -
#4433 :D:D:D::DDD -
Gibor #4432 még vannak... -
#4431 hagyjad már... neked is voltak régebben gyengébb napjaid... -
zoolee #4430 A szegedi írásmód.:D -
#4429 mi olyan vicces kiccsákó? -
zoolee #4428 LOL.. -
Gibor #4427 jólvan elnézést kérek, kicsit elírtam... -
#4426 hát én azt hittem a tgf eléggé ismert kifejezs ahoz,hogy ne kérdezzék meg,de úgy tünik tévedtem,lehet csak sokat játszottam cod2 magyar szervereken:D -
Solt #4425 Minek tudjon? :D Elég ha bámul, hitelt fesz fel tv-re, telefonra és 4 évente az alapján szavaz, hogy kinek meggyőzőbb a plakátja... -
Azert a "TGf" sem volt rossz:) Uj generacio, se irni, se olvasni nem tud:) Tisztelet a kivetelnek:) -
dashed_ #4423 azert a fooldalon ez eleg kemeny
"1-2 nap maximum és tejesen feujjítsuk az oldalt." -
Gibor #4422 tag felvétel :D de az oldal még nagyon kezdeti stádiumban van... nemtom lehet ha vlaki beregel még nemkap emailt :D -
[Walaki]D`Lair #4421 de mi a lószar az a TGf??? -
#4420 az oldal még készül, és ez NEM HIRDETÉS csak egy kis tájéékoztatás!
Majd ha kész lesz az oldal:D
-
#4419 HIRDETÉSNEK nem sok helye van itt vagy tévedek? -
[Walaki]D`Lair #4418 itt nincs semmi:D -
#4417 http://fujiwara-d1team.extra.hu/index.php -
[Walaki]D`Lair #4416 mi a lófaszt hirdettek? -
#4415 FujiwaraD1| team TGf-et hirdet!!!
Efy ujonan alakult csapat... Részeletessebn, ha érdekel:
MSN:
[email protected] -
zoolee #4414 Hát, meg volt már a g15 ös bill..Eleinte 140 úgy, hogy vettem még egy egeret mert cs közbe meghalt..Akokr 10 perc alatt vettem másikat XD...
De most még kaptam egy moncsit szal így 220...De ez csak átmeneti..Jövő nyárig.Azt ez a tesómé lesz. -
#4413 mennyibe fájt a gép? -
[Walaki]D`Lair #4412 Ezt a kérdést legközelebb az Angyal bárban...:DDDD -
zoolee #4411 Sajna nem kisfiam..Próbálkozz jövöre! XD -
#4410 há akkor nekem tökmind1most már nem léphetek be a magas effpéesű órjásimonítorúk klubbjába -
zoolee #4409 Az mit számit, ha csak 80 a max od? Az FPS korlát alapból 100 on van. -
#4408 -
#4407 köszi
az alapból ki volt kapcsolva,ellenben fps korlátozás be volt kapcsolva :D -
#4406 megérinthetlek? -
[Walaki]D`Lair #4405 XRG egyes pályákon gyorsabb driftelve, mint az XRT. Persze kell hozzá sofőr is, aki ki tudja autózni...
Fern Bay Gold Rev-en pl. kevés ember tud elhagyni XRT-vel engem...(én mindig XRG-vel driftelek) -
zoolee #4404 beállítások, egyéb teljesképernyós F szinkron..az legyen kikapcsolba. -
#4403 azt hol kapcsoljam ki?a játékon belül nem találom