Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar, igazabol en vagyok a legutolso, aki velemenyt mondhat barmirol, mert se jogsim, se autom (nem is vezettem meg)😊)) A gokartot es egyeb KV-daralot leszamitva😄
A CRC, pontosabban az Invictus, mar 6-7 eve rendesen fizikabol szamol mindent😊 max a jatek menetek mas-mas beallitast kovetelek meg. De az alap fizikai engine-juk (Dino?!) ha jol tudom rendes - igazi😄 - gepeszeti szamitasokra is alkalmas.
Komoly fizikai alapokat meg a netKar tartalmaz. Es persze, a Racer, ami egy allat autodinamikai, gumifizikai es meghajtaslanc "tanulmany program"😊)) Persze a koriteserol tekintsunk el, most csak a tartalma volt a lenyeg😊))
Hogy a feleségem parkolni alig tud nem hogy driftelni , az tuti 😊)))
Itt mégis elsõre sikerült neki 😊))
De persze ez nem lényeg, nagyon jó a játék fizikája!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem egyformán könnyû mindegyikkel kilincsel menni, és nem is egyszerû szép nagy drifteket csinálni, fõleg áttevõseket.
De lehet...és annélkül lehet hogy az ember átállítgatná az ilyen-olyan értékeket 'fájlszinten'.
Sokat próbálgattam, és pl. nagyon tetszett az áttevõs driftnél milyen szépen lehetett látni a terhelésváltást az autón.
Az LFS-nek nem a fizika, vagy az autó valósághû modellezése a gyengéje.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem mondod , hogy még akár le is fordul a gumi a felnirõl ? 😊)))))
A fizika tényleg komoly meg jó abban nincs is vita ( bár nálam CRC a legjobb, mégha a játék annyira nem is tetszik) , de szerintem ezek a csúszások , driftelések kicsit árkádosra sikeredtek 😊))
( Hûû mit kapok ezért 😊)))
Oda ültettem a feleségem. és kapásból rakta kersztebe az autókat, pedig had ne mondjam hogy nem tud vezetni 😊))
Ilyen gumi deformalodast en is akartam be tenni a multkor, mert berekpultem 2 hordo koze, es letekeredett a gumi a felnirol😊)) Becsipodott es megnyulott oldalra😊)))
Nem tudtam , hogy ilyen finomságokat is tud 😊)))<#taps>#taps>
http://druglord.buzz.hu/ ;)
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Természetesen ha valaki használja az nyilván nem bánta meg!
"Lehet, hogy nem 2 kis 3 centis hangszórón kéne hallgatni és máris jobb élményt adna."
Ami a hangot illeti meg az élményt, nem tudom te min hallgatod de arra beveheted a mérget, hogy meg sem közeliti az audio cuccod az enyémet, nem keveset áldoztam erre a dologra söt nemcsak erre!
A netkar meg egészen más, remek dolgok vannak benne kezdve a full mode-tol amely szerintem a legjobb dolog ami szimben valaha megjelent, természetesen még vannak a játékban komoly hibák de melyikben nincsen, a következö javitás kizárolag a netes részre fog vonatkozni és biztos vagyok benne, hogy netes játék terén is hozza majd LFS szintjét, szoval nem mondom hogy ez vagy az jobb, én azt mondom hogy nekem az jobban tetszik, és ha neked ettöl felmegy az agyvized akkor menj el egy ideggyogyászhoz ugyanis az nem megy, hogy mások szájába olyan dolgokat akarsz adni ami nem hangzott el és utána ezekre az el nem hangzott dolgokra még reagálsz is 😉
Nem egy nídforszpídes brüm-búúú-brümmös hanem tényleg lehet hallani a fordulatot. És aki hallás alapján vált annak szerintem nincs semmi baja vele.
(A játék meg szerintem szimuláció és igényesség terén elég komoly..)
Attól az apróságtól meg ne tekintsünk el, hogy a Netkar is már marha rég óta készült és, hogy elég sok pontos adatot kaptak ahhoz, hogy tudjanak szimulálni pár dolgot, ennek ellenére azért az se tökéletes és a tartalom enyhén kevesebb, pedig ha jól láttam múltkor, többen dolgoztak rajta mint az LFS-en. A Netkar meg csak 1-féle autótípust szimulál, még nem láttuk, hogy más autó korrektül viselkedne benne, mert még egyáltalán nincs más autó. Lehet szidni a Live for Speedet, de ez legalább egy kerek egész még így is, használható menüvel, jó fizikával, mûködõ multiplayerrel, komoly netes statisztikai rendszerrel és sok online játékossal. Most mondhatjátok, hogy hû de elvakult egy rajongó vagyok, de felesleges mert nem igaz. Tisztában vagyok vele, hogy nem tökéletes de amikor valaki kijelenti, hogy nem érte meg az árát akkor falramászok. Nézzetek már körül, ennél ezerszer rosszabb tucatjátékok többe kerülnek amire nagyjából csesznek a készítõk pár hónap után.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Csak mindig mondták, hogy ilyen a fizika meg olyan, na szerintem netkar még olyanabb! 😉
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem tudna valaki küldeni egy 100%-os mentést vagy valamilyet? ([email protected])
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Esetleg még segithet a beállitás...
bár ez valami noname kormány 7E ért akarják rámsózni, mondjuk nekem az LFS-re meg a NASCAR 2003-ra kéne 😊
viszont az nagyon furcsa volt hogy LFS után megpróbáltam beállítani a NASCAR-nál ott valami sikerült a rángással csinálnom aztán LFS-nél is jó volt úgy 10percig... Mikor kezdtem volna megszokni akkor jött megint ez a hülyeség és akkor összecsomagoltam és majd újra nekivágok 😊
Alex: megnéztem a settingset és nincs bekapcsolva (bár emlékeztem is, hogy úgy 1 éve kikapcsoltam, mert az is csinált furcsaságokat)
tehát abszolut nem értem, hogy teljesen kikapcsolt motornál miért rángat jobbra-balra, egyre gyorsuló ütemben..
de mindegy, mert ugyis beszart a pedálom... ha már kicsit hozzáérek a "pedálházhoz" akkor a fék mindeféleképpen be van nyomva. tehát ha csak gázt akarok adni, akkor felülrõl, lábújjheggyel érinthetem a gázpedált, miközben a lábam többi része nem érhet hozzá semmihez<#idiota>#idiota>
de a jobbra-balra rángatás nem ettõl van
valahogy eddig soha nem néztem meg, hogy miért lehet ez, pedig már kb. 4-5 éve megvan a kormány.
jah és nem csak az lfs-ben csinálja...
Szóval hozzájutottam egy kormányhoz és mikor rendesen egyenesen megyek akkor van hogy a kormány ránt egyet jobbra, egyet balra.... Ez normális? Szerintem nem de nem tudtam eddig a beállításoknál mit kezdeni vele... 😞
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
...billel <#idiota>#idiota>
De nemsokára kormánybeujítás leszen :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Engem kicsit zavar , hogy épp hogy megmozdítom , a játékban meg hatszor körbetekeredik 😊))
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
és már van T patch is.