16062
-
#4522 de nem is én:D volt akinek leggyorsabb köre 1:35 volt XD -
zoolee #4521 Akkor nem én vok a leg bénább.:D -
#4520 Ez az en szerencsem, itt az s2 licence, de itt az uj bmw auto is. Igy leginkabb azokon a szervereken vannak ahol az uj autoval lehet szaguldozni, na de ezt a demoval is megtehetnem, nem igazsag :)
-
#4519 gyertek pinkre :) -
#4518 ha demo akkor felőlem... -
#4517 Insomnia?! -
#4516 mennyünk már részelni valamelyik szerverre. -
#4515 s2 drift szervereken vannak hotlappingoló hülyegyerekek,akik ha keresztbe kanyarodsz fék nélkül vágódnak beléd?ha nincs akkor az nem is izgalmas-.- :DD -
Gibor #4514 Engem csakis kizárólag drift szervereken találsz :D -
#4513 demo,és változó,amelyiken normális menyiségü ember van,és még rá is férek -
#4512 melyik szerveren nyomjátok? -
#4511 nekem 1:19.08 volt legjobb blackwoodon bmw-vel:D default setup,volt egy csávó,17-16-majd 15-ös időt ment,úgy ment el mellettem mint a huzat:O -
zoolee #4510 Kösz...-.- -
Gibor #4509 én meg mentem be a boxba és nyomtam egy alt+tab kombinációt... és láttam egy szöveget aminek értelme nemvolt... -
zoolee #4508 Fakk..-.- Tegnap def beállal sikerült 17.1 et mennem..XD És ott dühöngtem, hogy az a rohadt s kanyar nem megy pedíg tegnap előtt ment..Tudom, hogy nem valami fényes idő, de én nem sokat játszk vele.De már menntem 16.5 környékét is.:D
Megyek be a box ba erre látom, hogy nem is a jó hanem a def beállal mentem véletlen.:S -
#4507 hát sz.tem 2 között a különbség ég-föld
Szedd le amit mondtam :) Megfogsz lepődni , mennyi minden változott. -
fiat126 #4506 Pedig tudok vele racsingolni.Csak láttam a neten patcheket és gondoltam lehet vele segíteni a játékon mint például :grafika , hang, pár új cucc, stb. -
Gibor #4505 nemnagyon... -
fiat126 #4504 leszedem de az amit kaptam az semmire sem jó? -
#4503 szedd le a legutolsó teljes verziót.innen
-
zoolee #4502 -
fiat126 #4501 Én igy kaptam a progit ez a neve LFS_S2_DEMO_ALPHA_L és ezt az egy patchet LFS_S2_DEMO_PATCH_L . Mik vannak még és hol?Mármint patchek? -
#4500 abc betüsorrendben adták ki a peccseket. -
fiat126 #4499 Sziaszto! Egy kérdésem lenne honna tudnám letölteni az összes patchet ami eddig kijött az S2-höz mert a neten csak össze vissza vannak és nem tudom a sorrendet.link vagy linkek is joklesznek? -
#4498 lool 24 körös verseny,a 24. körben kifoyott a benzin XD és első helyről estem ki 15 sec.-es előnyel XD -
#4497 nem si olyan rosz ez a bmw:)
szerencsére minden demo hoston vannak idióták4-ből 3 versenyen löktek ki,de csak azért mert az eésőt a boxból rajtoltam,meg volt egy zero-cool nevü kis pöcs,kanyrba véletlen meglöktem,kv versenyen első kanyarban ezerrel belém... az ilyeneket fel tudnám darabolni,meg akik leparkolnak a kanyarban,az íven -
Gibor #4496 felvettelek... -
#4495 NO WAREZ -
#4494 Az unlock úgyis csak offline módban használ nem?
Egyébként X-hez láttam unlockert torrenten. -
[Walaki]D`Lair #4493 holnap akár egész nap jó, vegyél fel MSN-re és megbeszéljük -
Gibor #4492 Amugy téged érdekel még a Klán? :D mert akkor az oldalra regelj be és beszéljünk meg egy időpontot, hogy mikor mennél egy teszt kört :D -
#4491 Ha keresgelsz a neten meg szerencsevel is jarhatsz egy unlockolt s2 verzioval.
amugy a heten megvettem en is... -
Gibor #4490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aljas... -
#4489 még egy nagyon régi verzihoz van crackem,de azt már képtelenség beszerezni XD -
[Walaki]D`Lair #4488 Csak ha megveszed. -
czdane #4487 Hali valaki megtudná mondani hogy hol lehetne unlock code-t szerezni mert sajna pénzem nincs rá de a játék nagyon ütős és nagyon örülnék nekiElőre is köszi
csá
és -
#4486 akkor szekvenciális váltómmal nem is próbálkozok:D amúgy nekem kell kuplungolni mert úgy állítottam be,és nagyából jól tudom használni:) -
#4485 Aham. Pedig jó lenne...:( Ma mekkorát néztem, kipróbáltam a Project Torque-t (ami egyébként ingyenesen letölthető) és mit látok, licencelt autók vannak benne. Rx-7, Corolla GT-S, MR-2 :o
Most kérdem én, LFS-be mér' nincs?
-
[Walaki]D`Lair #4484 ja igen :) -
Solt #4483 a gázfröccs kimaradt! :D