Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
TEX SIZE, TEX DETAIL, SHADOWS, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, CAMERA EXT, CAMERA INT, CONTR DEAD, MAJOM, CONFIG, AILEVEL, VIDEO WINDOWED, VIDEO X, VIDEO X, VIDEO Y, VIDEO Y, VIDEO DEPTH, TEX SIZE, TEX DETAIL, TEX FORMAT, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, SHADOWS, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG NEAR, FOG FAR, SMOKEDENSITY, TRAFFIC DENS, PEDES DENS, CAMERA EXT CLIP, CAMERA EXT VIEW, CAMERA AOV, CAMERA TORQ, CAMERA FORCE, CAMERA DAMPING, CAMERA PE-RDAMP, CAMERA MAX FORCE, CAMERA LOOK AHEAD, CAMERA GO BEHIND, CAMERA GO ABOVE, CAMERA DISTANCE, CAMERA RENDER, CAMERA NO COLLISION, CAMERA INT CLIP, CAMERA INT VIEW, SELF RUNNING, PLAYER TRANSMISSION, DEFORMATION, INTERNAL DAMAGE, PLAYER DAMAGE MULTIPLER, PLAYER CSHANGE DISTANCE, PLAYER CHANGE VELOCITY, PLAYER DISPLAY, TARGE ANGLE WEIGHT, CONTROLLER DEADZONE, GRAVITY, GROUND FRICTION, GROUND PRECACHE, RESOURCE REFRESH, MP ARROWS ON, NEW VIDEO WINDOWED, NEW VIDEO X, NEW VIDEO Y, NEW VIDEO DEPTH, DEADZONE ACCELERATE, DEADZONE BREAK, DEADZONE STEERING, SAVE FILE ID, SAVE FILE VERSION
Van térkép itt: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/SLmap1.jpg -SLmap4.jpg
Remélem megjeleníti.
Dupla turbónál rámegy a fuel inj-ra a dupla turbó Y csöve és akkor a supercharger to fuel inj csõ nem tud csatlakozni. Ez nálad hogy van?
1Xer már sikerült a kormányt beállítani neki..csak Lb@szt@m:)és azóta az istennek se engedi változtatni
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
teljesítményben nem egy nagy szám, de ahogy kinéz!
Az biztos hogy megdõlnél a székedben és lehidalnál
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az az igazság, amit elhiszel.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ezzel menne :-) 1300ló 420 a vége. hogy legyen "on" is.
A freeweben csinálj regisztrációt. lesz saját FTP-d és utánna http://www.freeweb.hu/saját könyvtár/kép.jpg lesz az URL a többi meg a régi :)
NP
FTPrõl nem lehet ezekszerint...
Aha... szeretsz írni, mi?
Ez mûködik valakinek így? mert nekem a supercharger nem kötõdik az adagolóhoz!
Errõl beszélsz?

Az UT2k3 is "siker", pedig a szép grafikán kívûl nincs igazán más vonzereje (nekem speciel még a multija sem tetszik túlzottan, pedig a sima UT nálam etalon), és elõre látom, hogy a DOOM3 sem fog túlzottan lekötni.
De hál istennek (meg a lelkiismertes játékfejlesztõknek :D), azért idõrõl-idõre megjelennek olyan játékok, melyek valódi, tartós szórakozást képesek nyújtani (nekem ilyen volt a közelmúltból a Mafia)...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
másold fel az supergames.hu streetlegal könyvtárába képet, mert a c:\ nem nyerõ
és akkor ftp://supergames.hu/streetlegal/rekord.jgp-t írd a forrás URL-helyére
Na talán
egye fene : Windows Comander - FTP - Új kapcsolat - Kapcsolat neve:bármi - Kiszolgáló neve:supergames.hu - névtelen belépés+valamilyen e-mail cím

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ezt az egészet tedd <> zárójel közé(remélem vágpd hogy miért nem így írtam)
a forrás URL így nézzen ki http:// vagy ftp://
Remélem világos!
sok hasznos fórum!!! pl supercharger ill turbocharger összehasonlítás és egyebek! aki tud angolul érdemes benézni
Csak nem egy Toyota Supra?!?!
Johnny Smith (gyk.:

Amúgy a topic értelmes (ie.: pozítiv IQ-val megáldott) olvasója cirka 50-60 hozzászólásonként találkozhat az okkal, ami miatt a játék olyan állapotban van, amilyen (gyk.: a kiadó félkészen adta ki a játékot, a magyar fejlesztõk akarata ellenére).
Ha viszont azokra az übermensch USA programozókra gondolok, akkor nekem valahogy egybõl beúszik az M$ logó, meg valamely Windows változat ködös/borús emléke, hogy ez mennyire tökéletes programozói csoda.
Meg arra az apróságra, hogy pl. játékokban bemutatott egységes játéktér nagysága csúcsot a szintén "Ká"-európai Csehek tartják, az Operation Flashpointal (már létezik 100x100 km-es map is hozzá). Bezzeg a nagyszerû amerikai programozók szinte folyamatosan a zárt terekre koncentrálnak, és ha valaki kiad egy olyan játékot, ahol 3 x 3 km-es az egységes játéktér (Bf1942), akkor már leeset állal kérdezik, hogy voltak képesek erre...