Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cold-fire
de nem tudom megnyitni ezt az ftp szervert!!

\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Alexease
Ezeket lehet meg (nem hivatalosan) allitani:
TEX SIZE, TEX DETAIL, SHADOWS, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, CAMERA EXT, CAMERA INT, CONTR DEAD, MAJOM, CONFIG, AILEVEL, VIDEO WINDOWED, VIDEO X, VIDEO X, VIDEO Y, VIDEO Y, VIDEO DEPTH, TEX SIZE, TEX DETAIL, TEX FORMAT, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, SHADOWS, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG NEAR, FOG FAR, SMOKEDENSITY, TRAFFIC DENS, PEDES DENS, CAMERA EXT CLIP, CAMERA EXT VIEW, CAMERA AOV, CAMERA TORQ, CAMERA FORCE, CAMERA DAMPING, CAMERA PE-RDAMP, CAMERA MAX FORCE, CAMERA LOOK AHEAD, CAMERA GO BEHIND, CAMERA GO ABOVE, CAMERA DISTANCE, CAMERA RENDER, CAMERA NO COLLISION, CAMERA INT CLIP, CAMERA INT VIEW, SELF RUNNING, PLAYER TRANSMISSION, DEFORMATION, INTERNAL DAMAGE, PLAYER DAMAGE MULTIPLER, PLAYER CSHANGE DISTANCE, PLAYER CHANGE VELOCITY, PLAYER DISPLAY, TARGE ANGLE WEIGHT, CONTROLLER DEADZONE, GRAVITY, GROUND FRICTION, GROUND PRECACHE, RESOURCE REFRESH, MP ARROWS ON, NEW VIDEO WINDOWED, NEW VIDEO X, NEW VIDEO Y, NEW VIDEO DEPTH, DEADZONE ACCELERATE, DEADZONE BREAK, DEADZONE STEERING, SAVE FILE ID, SAVE FILE VERSION
cold-fire
köszi

\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Alexease
Sikerult a jatek latotavolsagat felnyomnom. A mostani max:#72 a feltolt:#255. Igy mar jol nezett ki, csak az fps aranyosan csokkent:(
hali
legfaszább egy kockalada lenne!!!!!!!!

www.napisajto.hu

hali
milyen lapra?

www.napisajto.hu

hali
Remélem Trabi majd lesz benne! :D

www.napisajto.hu

Kicsit nagyok. Majd csökkentem.

Hopp! Jó lett. Tökre örülök.

Mindegy megpróbálom.
Van térkép itt: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/SLmap1.jpg -SLmap4.jpg

Remélem megjeleníti.

ftp-rõl lehet képet linkelni?

Guszty
Sajna csak a V6-osra sikerült nekem 2 NOS-t rakni, a többire nem igazán akar menni!
Ráment neked 2 turbora a super is? Én is fel tudtam tenni, de teljesítménybeli különbség nem volt és még lógott a levegõben egy csõ, ahová semmi nem ment be.
Dupla turbónál rámegy a fuel inj-ra a dupla turbó Y csöve és akkor a supercharger to fuel inj csõ nem tud csatlakozni. Ez nálad hogy van?

Tudtátok, hogy két nitrót lehet felpakolni azokra a kocsikra, amelyre az a vezetékes NOS adagoló megy fel? Az a ported fajta. Így még dob egy kicsit a teljesítményen. Eddig V6 esetében sikerült kipróbálnom.

tudja vki a megoldást arra, ha nem engedi beállítani az irányítást?

1Xer már sikerült a kormányt beállítani neki..csak Lb@szt@m:)és azóta az istennek se engedi változtatni

zippofcy
Ezek romaniaba jarnak fogorvoshoz? :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

MuERTe

Itt van phil zeb barátjával :DDD
MuERTe
A STREET RACING MOD FOR BF1942 = utcai verseny mod a bf1942-höz.
Bakker.
Manta
Ezt én sem értem. Gyanítom hogy ez a társaság csinál modokat a SL-hoz, de a TT modelljét ártakták BF-be is.
JohnnySmith
Ja Cifu látnád a V8-as üldözõmet,teljesítményben nem egy nagy szám, de ahogy kinéz! Az biztos hogy megdõlnél a székedben és lehidalnál

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Manta
Az, hogy mindenki vigyen magával még egy embert, az nem dakota mondás...
Aha, jó kis níva, az a zsír.

Az az igazság, amit elhiszel.

Manta
Zeb
MuERTe
Jobb egérgomb -> forrás megtekintése -> kód kikeres, megnéz, megtanul :))
JohnnySmith
Hát Cifu pedig kénytelen leszel (Eichenk szerintem annyira nem tetszik)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ezzel menne :-) 1300ló 420 a vége. hogy legyen "on" is.

MuERTe
Fõleg, hogy a doom3-at egy hétvége alatt ki lehet játszani aztán mehet a kukába. Tessék megnézni helyette inkább ezt! Na ez már játék lesz!
Guszty
Köszi, késõbb majd alkalmazni fogom!

Szóval valakinek sikerült 1 sec alá mennie?
Ja nem rossz.

A freeweben csinálj regisztrációt. lesz saját FTP-d és utánna http://www.freeweb.hu/saját könyvtár/kép.jpg lesz az URL a többi meg a régi :)

Guszty
Mit írtál be, hogy bejött??? (Azért köszi!)

Guszty
Akkor szerinted honnan próbáljam meg?
Helo

NP

FTPrõl nem lehet ezekszerint...

Guszty
Na jó hagyom, ez nekem nem megy!!!
Guszty
Ez nem igaz!!!

Ok, egyébként igazad van. Szvsz

Guszty
Nem nyert!!!

Aha... szeretsz írni, mi?

Ez mûködik valakinek így? mert nekem a supercharger nem kötõdik az adagolóhoz!

Errõl beszélsz?

[NST]Cifu
Ebben tökéletesen igazad van - sajnos

Az UT2k3 is "siker", pedig a szép grafikán kívûl nincs igazán más vonzereje (nekem speciel még a multija sem tetszik túlzottan, pedig a sima UT nálam etalon), és elõre látom, hogy a DOOM3 sem fog túlzottan lekötni.

De hál istennek (meg a lelkiismertes játékfejlesztõknek :D), azért idõrõl-idõre megjelennek olyan játékok, melyek valódi, tartós szórakozást képesek nyújtani (nekem ilyen volt a közelmúltból a Mafia)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Guszty
Most jobban láccik a kép?

Ezek szerint mégse...

másold fel az supergames.hu streetlegal könyvtárába képet, mert a c:\ nem nyerõ
és akkor ftp://supergames.hu/streetlegal/rekord.jgp-t írd a forrás URL-helyére

Na talán

egye fene : Windows Comander - FTP - Új kapcsolat - Kapcsolat neve:bármi - Kiszolgáló neve:supergames.hu - névtelen belépés+valamilyen e-mail cím

Guszty
Srácok, nektek sikrült már a gyorsulást 1 sec alá vinni, mert én bárhogy is koncentrálok, ennél jobb nem jön össze! (Amúgy köszi trebron, világos)

[Walaki]D`Lair
ÓÓÓÓ hát én csak egy 'méltán' "híres" dakota közmondással kedveskedtem ennek a jópofa emberkének... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

img src="ide írd a forrás URL-t"

ezt az egészet tedd <> zárójel közé(remélem vágpd hogy miért nem így írtam)
a forrás URL így nézzen ki http:// vagy ftp://

Remélem világos!

Mr.Macho
http://pub55.ezboard.com/fbuildersedgefrm2

sok hasznos fórum!!! pl supercharger ill turbocharger összehasonlítás és egyebek! aki tud angolul érdemes benézni
[NST]Cifu
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak nem egy Toyota Supra?!?!
Johnny Smith (gyk.: Smith82) nekem kell a Street Legal azonnal, nem bírom ki hétvégéig!!!

[NST]Cifu
Az ilyen embereknek valószinûleg az a baja, hogy nem képesek az orruknál tovább látni, mert a legújabb divat szerinti "brandnew" napszemûveg leárnyékolja minden szellemi tevékenységûket.

Amúgy a topic értelmes (ie.: pozítiv IQ-val megáldott) olvasója cirka 50-60 hozzászólásonként találkozhat az okkal, ami miatt a játék olyan állapotban van, amilyen (gyk.: a kiadó félkészen adta ki a játékot, a magyar fejlesztõk akarata ellenére).

Ha viszont azokra az übermensch USA programozókra gondolok, akkor nekem valahogy egybõl beúszik az M$ logó, meg valamely Windows változat ködös/borús emléke, hogy ez mennyire tökéletes programozói csoda.

Meg arra az apróságra, hogy pl. játékokban bemutatott egységes játéktér nagysága csúcsot a szintén "Ká"-európai Csehek tartják, az Operation Flashpointal (már létezik 100x100 km-es map is hozzá). Bezzeg a nagyszerû amerikai programozók szinte folyamatosan a zárt terekre koncentrálnak, és ha valaki kiad egy olyan játékot, ahol 3 x 3 km-es az egységes játéktér (Bf1942), akkor már leeset állal kérdezik, hogy voltak képesek erre...

Guszty
#5389-re válaszoljon valaki pls!
MuERTe
Úgy néz ki komoly rajongótábor kezd kialakulni arrafelé :DD
De jó, lesz ezer autó! :DD