Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
Megfoglak harapni "Halál"!!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

hali
muháháhá

www.napisajto.hu

Falabu
Nahh szóval!!!
Ez most egy kibaszott nagy átverés!!!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

MuERTe
Ne röhögjetek, 32 mega!
Falabu
OK-OK!!
NE kötekedjen senki, azt hittem kedd van!!

Falabu
Állítólag már rég elkûdték!
Én úgy tudtam!!

Falabu
Megint egy ÁTVERÉS?

Falabu
LoooL

MuERTe
Neked lehet hogy nem, én már töltöm 😊
Falabu
Bocs ez lemaradt:
Hogy kiadjá a pecst!!!

Falabu
Persze még van:
Amcsi számítás szerint:
13-14 órájuk

Falabu
Ha-Ha-Ha

Boborjan
Hajjhajj, nem lesz nekünk patchünk a büdös életbe se.
mozesapo
Patch talán hétfõ v. kedd. Delayed.

Falabu
Saját szemeddel is láthatod:
http://members.cox.net/eqjunkie/index.html

Falabu
Huhh!!!
Pecs hír:
October 30, 2002

PATCH INFO - The Patch has moved to the publishers, They must approve it before it is released to the public.

Falabu
😊))

Falabu
Ráfújsz!!!

Láttam olyan képeket(valahol a yahoon), hogy lefúták a lámpákat is, tudja valaki hogy hogyan kell?

Az az igazság, amit elhiszel.

CS@
A mentés-windózba kidobáshoz még annyit ,hogy ha bemész a CarLot-ba és kicseréled a másik autódra akkor már fogsz tudni menteni. Amikor 3autóm(Zed ,Stallion ,Yotta) volt akkor mindig csak akkor menthettem ha a garázsban a Zed volt.(viszont olyankor sose dobott ki).

Húúú. Nem is lett jobb így. Azt kellene kitalálni, hogy hogyan lehet alkatrészeket szerkeszteni és akkor megoldódna pár probléma, mint ez is.

CS@
Üdv !
Köszönet a PTX-es segítségért közben átjutottam a 4.szigetre és az itteni garázsban nincs a falon egyetlen poszter sem (pedig frankó lenne egy Aria Giovanni poszter ahogy épp autót mosogat).
Az lenne a kérdésem ,hogy sikerült e valakinek joy-t beállítani ?
Már elég sokat szaroztam vele de se a SaitekP750 se a Logitech Wingman padomat nem tudom használni a játékban. Turkáltam egy csomót a játék könyvtárában és a következõket találtam(csináltam): save/game/controls/ van egy controls és egy defctrls fájl.
A controlsban benne van mindkét joy , próbáltam a controlst átnevezni defctrls-ra és a játékban betölteni a default controlst ,de semmi. Valamint próbáltam a játékban menteni az controlst és aztán kint WinCommanderben kicserélni a Joy-os controlsra de ekkor sem ment.
Úgyhogy ha valakinek van ötlete akkor help ! köszi. By.

Látom rendesen pörög a topic 😊
Egyébként figyelemmel kisérem a játékpiacot, de ilyet még nem láttam. Egyébként azt is érdemes megfigyelni, hogy a nagyszámú hozzászólás ellenére igen kevés "szar a játék" tipusi hozzászólást találtam (szerencsére), ami azért mond valamit. 😊

Az elõzõ oldalon az az egy hozzászólás viszont engem sem hagy szó nélkül, bár már bfg900 rendesen megvédte a mundér becsületét. 😊

Egyébként ez tényleg egy ördögi kör. A játékosok ránéznek egy screenshotra, ha nem tetszik a grafika, akkor már nem is lehet jó az egész. Ilyen esetben a kiadótól sem lehet elvárni, hogy ne a grafikára koncentráljon leginkább, mert mégis csak az adja el a játékot.

Egyébként nekem is Doom3 ellentmondása jutott eszembe, mert szeintem is nevetséges, hogy pl. a sg webes közvélemény kutatása alapján mindenki a Doom 3-at várja, mint a messiást annak ellenére, hogy én még két gyurmafigurán, egy, a programozóval készített video, és három renderelt képen kivül mást nem is lehetett belõle látni. Ezzel szemben azokat a game-kat, amikrõl azért már jelentõse több információ jött ki, és egy kicsit a szürkeállományt is megmozgatja, a kutya sem kiváncsi.

Ez szerintem az elkényeztetett kisgyerek efektus, aki annyi ajándékot talál a karácsonyfa alatt, hogy már nem is nézi meg azokat, csak letépi a csomagolást, és utánna nyúzza az anyját, hogy mit vegyen jövõre.

Bocs, megint hosszú voltam. 😊

bfg900: Tényleg, remélem azért infarktust nem kaptál Phil beszólása miatt, annyit nem ér az egész? 😊)
Guszty
Nyugodj meg, megvannak az eredeti fájlok! Feltelepítem a peccset (márha meglesz) és írom á újra õket!
Guszty
bocs, hibáJa akart lenni!
Guszty
Így jobban teccik? Egy hibálya van a dolognak, a gumik nem igazán bírják a V8-as motrot + a gyorsulás sem lesz az igazi!

Guszty
Akit érdekel a dolog, a streetlegal.fw.hu-n megtalálja a leírást! (amint felteszik az oldalra)
hen-tes
hehehe 😊)
akkor neked most nem fog rámenni a gamará a patch mer tul nagy a motor 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Király! A motorházat levehetnéd, hülyén néz ki ahogy a supercharger átdöfi azt.

Guszty
Srácok!!! Alkottam már megint!!! Megtaláltam, hogy hol kell átírni a játékot!!!!!!!!!!!!!!!

Az én kis 468 pacis Stallion-om.

hen-tes
patch ???

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[NST]Cifu
Hát a Lada sem rossz, de azért vannak még itt szépségek:

Lotec Sirius
V12 Twin Turbo, 1334 le, 0-60: 3.7sec, vmax.: 400km/h

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

cold-fire
ez elég durva!!(a niva)

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
TURBOLADA !!!!!!!!! az nagyon vicces!!!!

cold-fire
szééép!!!honnan van a kép?

Guszty
Egy másik mentésbõl csak másoljátok át az elveszett mentés könyvtárába a name file-t! Akkor meglesz a mentés, csak a garázsban lévõ kocsi marad meg! Ha nem akartok megint így járni, ne legyen 1-nél több autótok! Akkor "biztos", hogy sikerülni fog a mentés.
cold-fire
Mentés már nekem is tünt el,remélem hogy a pach javitja !!!ismerem az érzést!

cold-fire
HALI küldtem egy videot !

Alexease
Meg mindig nincsenek elmentesek az oldalon (http://streetlegal.fw.hu).
Legyszi kuldjetek, hogy tudkjak felenni.
"Aki kuld, az mellekeljen hozza egy jo kepet, irja le a parametereket: melyik varos, auto, mennyi penz, milyen motor, alkatreszek, es nehany adat, pl. gyorsulas, vegsebesseg, stb."
Koszi!
(Sokan keresik, plusz, en is kiprobalnek egy-ket tuning autot amit gyartottatok😊)
hali
yiiiiiha, jo kis gépek!

www.napisajto.hu

Jano
Bajer, ez nagyon kemény. Fõleg a fekete. (majd' 20 évig volt Skodánk (2) 😄)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cold-fire
😊
köszi megvan

hali
hát, a boltba, a tesco mellé!

www.napisajto.hu

cold-fire
de ,nagyon köszi,de hova küldted?

hali
neked a mentés! nem az kellett?

www.napisajto.hu

cold-fire
ki és hova?

hali
elment...

www.napisajto.hu

hali

www.napisajto.hu

cold-fire
HALI!!!!nem kuldenél egy mentést?légyszi!