Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MuERTe
Kukk ide 😄D
JohnnySmith
Tényleg éppen a legnaygobb kivételt írta(Serious Sam) a Phil srác, de azért nem kellet volna ennyire lebaszni Mindenki tévedhet

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[Walaki]D`Lair
Na húzzál a picsáb@ és vigyél magaddal még egy embert!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Nem tudom, lehet hogy nem mondok újat:

A bfcentralon futottam bele ebbe a hírbe:
"A STREET RACING MOD FOR BF1942

The first model is almost finished from the Street Legal Mod and from what I can tell it looks pretty sharp so far. The modding crew requires a team so if your interested check out thier site (UNDER CONSTRUCTION) and apply. The mod is shooting for racing cars head to head online from the Supra to the Eclipse GSX and more, challenge opponents and other special features are planned. Should be interesting to see... Good Luck to them."

http://www.bfcentral.com
http://streetlegal.blackskies.ca/
Hol van má a pécs?

Az az igazság, amit elhiszel.

basszus...

Csacsi
Én látom magam elõtt, hogy most meg az a bajuk, hogy a patch nem eléggé gyorsítja a játékot, és ezért nem adjék ki, majd ha több lesz a fps növekedés, addig még várnak..

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Guszty
Hogy lehet ide képet berakni?
Falabu
Az bizony!!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Alexease
Ez a luxus. A jatek kiadasaval, reklamozasaval nem foglalkoztak/nak, a patch-en meg ragodnak.
Falabu
A jó *Ðð%+&#@ anyjukat ezekenek a Activision value-osokank!!!!!! A faszért kell ennyit tesztelni azt a PECCSt!!!

U.I.: JAhh!! Invictus ez nem nektek szólt!!! Titeket szeretünk!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Mr.Macho
jah, látom 😊
Mr.Macho
Hali, mi az emil címed?
Mr.Macho
ok
Falabu
😊))

hali
Ehh, figyu, plz nekem is, mert én is feltettem, és valami förtelem lett! thx

www.napisajto.hu

Mr.Macho
ment mél
Mr.Macho
pontosan melyik file-ok kellenek?
Mr.Macho
olyan szörnyû a sound mod?
Mr.Macho
a patch hiánya miatt mostantól éhségsztrájkot kezdek... egészen holnap reggel-ig
Guszty
Valaki lécci küldje el a [email protected] a motorhangokat! Elfelejtettem backup-ot csinálni, és felraktam a soundmod-ot! Köszi
Mr.Macho
ÉN MÁR NEM BÍROM TOVÁBBB! MINNYÁ MEGÕRÜLÖK!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MuERTe
Büntetésbõl te csak egy héttel késõbb töltheted le!
Mr.Macho
lol rtl el sem olvasta végét😊
MuERTe
Hun van?
Mr.Macho
MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!! áhhh, dehogy....
hali
szíííííííííííííííívás 😄DD

www.napisajto.hu

hali
ez is megvadult ám!

www.napisajto.hu

hali
😊

www.napisajto.hu

Shiver
Az bizony egy yotta. és v8 motor van benne legdurvább chargerrel. és 2 nagy 2 kicsi nitro palack legnagyobb kerekek 😊))

A felhők felett mindig süt a nap

hali
hehe, ez egy Yotta ugye? Nagyon rulla gép!

www.napisajto.hu

Shiver
a rajt nálam így néz ki 😊))

A felhők felett mindig süt a nap

Mr.Macho
z_ lécci írd le ide a kocsi motorjának összes alkatrészét, a motor tuningolás nekem valahogy nem megy 😞
Lazarus
nagyon szép... volt
[Walaki]D`Lair
ftp://supergamez.hu/Street Legal-saves/ vagy valami hasonló

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ami a csövön kifér 😄DDDDD Najó nem. Inkább vegyél egy kisebb autót és azzal furikázz, azzal kevesebb bajod lesz mint egy nagy bömbivel.

cold-fire
nagyon fintos lenne mentés mert már unom a kocsikat,de nincs turelmem továbbmenni! please fontos!!!!!!

\"Inkább hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Mr.Macho
skacok, ti automata váltót használtok vagy manuált? (én manuált, mert az automata nagyon fos szerintem). Ja, és ezzel kapcsolatban milyen fordulatszámon érdemes hajtani a kocsit, hogy a lehetõ legkevésbé ártson a motornak?
[Walaki]D`Lair
Lehet vele. Csak normálisan kell kezelni. Amúgy nálam nem akad semennyire sem.

cold-fire
Tudnátok küldeni nekem mentéseket?!

cold-fire
Sziasztok!!

Már nem azért, de a Kurumma az nem Corvette akar lenni, hanem Firebird/Camaro. A hátsó lámpa alapján Camaro, Eleje + tök olyan, mint agy Firebird.

Pécs?

MuERTe
Majd mindjárt jön Tamás és kipöcsöli a segged 😄DD
Falabu
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Pecset akarooooooooooooooooook
😊))))

Hela!

Most raktam a egy sima v6-s motorra egy Superchargert es (eddig biturbos volt) es hirtelen a 465 HP-bol lett 3600 HP
test track (el se jutottam odaig) mert fullgaz, egyes es a ket hatso gumi azonnal eldurrant aztan a motor szetesett, kicsit mintha bugosan szamolta volna ki a loerot 😞

Remelem ezt is javitjak

gyozo: figyike én lennék a legboldogabb ha nálam is simán futna a városban, de én akárhogy is küzdöttem egy versenyt nem tudok lenyomni mert addigra már tele a memória na mind1 csak várok és várok
RABBI20: Messze áll tõlem, hogy vitatkozzak, de a "simán fut" is egy relatív fogalom.
Én nvidia kártyán nyomom, és a városban alap helyzetben nálam sincs gond és sima, de amikor kipakolja a gépi ellenfelet, akkor megáll 1 másidpercre, és nem hiszem, hogy van olyan konfig ma, amin ne így lenne.
Falabu
Nemnagyon!!

MuERTe
DirectX 8.2-vel próbáltátok már?